- 27 Eylül 2011
- 881
- 451
- 158
Bu da bizim gobisimiz ama resim ters cikti.
masallah diyelim oncelikle bende senden biraz fazlayim sanirim :). Toplamda kac kilo aldin canim baya zayiftin heralde hamile kaldiginda.
Canım 26dan sonra bi umut yatıp 28i görürüm diye..inş.32 yi de görürüm doktorum en az 28 olmalı dedi..ben riskliyim o yüzden alamıyorum t şekilliydi rahmim dardı gerçi düzeltildi ama inş.aksilik yasamam..Hee,dimi.sen alma alma,sonrada gorsek debu arada yukarıda okudum,merak ettim.neden 26dan sonra?özel bir nedeni var mı?
Aaa,çok geçmiş olsun.o zaman internet üzerinden yaparsin çoğunu.sağlığın daha mühim.Canım 26dan sonra bi umut yatıp 28i görürüm diye..inş.32 yi de görürüm doktorum en az 28 olmalı dedi..ben riskliyim o yüzden alamıyorum t şekilliydi rahmim dardı gerçi düzeltildi ama inş.aksilik yasamam..
Maşallah.ama ben 86 kg nerde hiç anlamadımEki Görüntüle 1475895 Bu da bizim gobisimiz ama resim ters cikti.
Bu konuda öyle dertliyimki,destan yazsam ancadır...Kafaya koymakla ve dert edinmekle alakalı bu kilo işi.ben oğlumu dünyaya getirene kadar kilo sorunu yaşamamış biriydim,bu özgüvenle doğum sonrasıda hiç kafama takmadım kilolarımı.hiç şişman olmadığım için,nasıl olsa zamanla gidecek kendiliğinden gibi bi inancım vardı niyeyse.2 yıldan sonra yaş 27,kilolar baki durumu kafama dank edincede geç kalmış oldum tabi.kilolar yerleşmeden ilk yıl harekete geçmemiş olmam büyük hata oldu.15-20 kg fazlalık öyle dengeli beslenme ıvır zıvırlarla da verilmiyor.çok şey denedim,diyetisyenler,diyet listeleri,spor salonları,olmadı haplar vs ama 3 gidiyosa 5 geri geldi,verdim verdim,bişey olup dengem şaşınca tekrar geri aldım.7 yıldır yoyo gibi gidip geliyodum.en son 76-78lerdeydimki fena değildi son yıllara göre,o sırada sigarayı ve işi aynı aynı anda bırakınca grafik yeniden yukarı doğru eğri çizmeye başladı.kilo,insanı gerçekten mutsuz eden bişey.bunu 7 senedir XL yaşayan biri olarak çok iyi biliyorum.ne kadar güzel olursanız olun özgüven sarsılması oluyor.bu kez ikizlerde aklıma gelen ilk şey "doğuma kadar ne hale gelirim ben"di.çok dua ettim ve ediyorumda,görüntüyü geçtim,sağlık ve sıhhatim,çocuklarıma faydalı olabilmem adına çok çok az kilo ile sağlıklı bebekler doğurmayı nasip et diye dua ediyorum sık sık.şuana dek dediğim gibi 3-4 kg aralığında bi kilo alımım var.özel hiç bişey yapmıyorum bunun için,sadece Allahın bir lütfu diyorum.tabi umarım bu ivmede devam eder,önümüzdeki aylarda atak yaşamam inşallah.benim değil,evlatlarımın ihtiyacı var buna.inşallah yediklerim hep onlara yarıyodur da o yüzden almıyorumdur...omertcan ve C cankurtaran tesekkurler kizlar.bu kadar kilo alinca bunlari duymak cok moral veriyor gercekten.nasil oluyor bilmiyorum herkes bu sekilde 86 olmadigimi soyluyor(neyse ki).birkac farkli tartida boyle cikiyor.kiloya takan biriyim ama bu seferkinde hic kabahatim yok o yuzden rahatim biraz.saglikli beslenip bu kadar kilo aldim.bebislerimiz iyi olsunda iki bebekle verilir diye inanmak istiyorum.
Bende 84 le hamile kaldim 97 kiloyum dimdiArkadaslar genel olarak sizin kilo alma durumlariniz nasil ????
Sen nasılsın bu arada peki? Son durumlarda bir değişiklik varmı?daha iyisindir umarım.Bende 84 le hamile kaldim 97 kiloyum dimdi
8-9 kg arası aldım bu haftaya kadarArkadaslar genel olarak sizin kilo alma durumlariniz nasil ????
Selam!
Aa dogum tariSelam!
Aa ayni haftadayizSelam!
Aa dogum tari
Aa ayni haftadayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?