2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Dun de n beri hasranede yatiyorum rahim daralmasi varmis erken dofum tehtidinden.ciger gelistirici igne oldum iki kur.serumlar igne ler yoruldum
Cok gecmis olsun canim insallah 36 lari gorursun hic moralini bozma bebeklerin icin iyi ol.
Insallah sen de 36 lari gorursun canim iyi dusunun iyi olsun keyifle de bebeklerine kiyafet alirsin insallah.
Arkadaslar genel olarak sizin kilo alma durumlariniz nasil ????
45 le hamile kaldim 52 yim simdi cok aldim yaaa.annem sagolsun o bakinca bidehep evdeyim dinleniyorum
masallah cok az almissin canim insallah diger kilolarini da dogumdan sonra verirsin kolayca.

Kizlar bel ve sirt agriniz var mi? Ben dayanamiyorum agrilara.. Gece uyutmuyor.
16. Haftada çok şiddetli bi fıtık tutulması yaşadım,fıtığım olduğundan.10 günde fln kendime geldim.o korkuyla şimdi çok dikkatliyim,bi sıkıntı olmuyor ama ağırlıktan mütevellit sırt ağrısı oluyor tabi.onada en iyi sıcak duş ve uzanmak iyi geliyor.yaptırabilirsen eşinden rica et,akşamları bebe yağıyla sırt masajı yapsın.o da iyi gelir.

Amin canım inşallah.hep beraber fit aneyler olalım

Arkadaslar benim cok su gibi akintim vardi hatta gece uykumda geldi pijsmam bile islanmisti dr a gittik bebeklerin suyu iyiydi cok sukur idrar kulturu temiz vajen kulturunde enfeksiyon cikti.crinone jeli kes dedi progestan hap verdi.antibiyotik kullandim fakat eskisi kadar olmasa da gunde tek seferde 1, 1.5 yemek kasigi su gibi akinti geliyor.bugun dr u arayip not biraktim cevap bekliyorum.siz de de oluyor mu boyle?

Az önce kız kardeşimle konuşuyodum,doğum yapalı 2 ay oldu.15kg almıştı,şuan 5 kg fazlası kalmış Allahım,annem beni hastanede karıştırmış olabilir mi acaba?kime çektim ben

1-1,5 yemek kaşığımı nasıl ölçtün,ilahi aynı haftada bende de olmuştu.vijinal fitil vermişti,6 günlük.kullandım geçti.

4Arkadaslar benim cok su gibi akintim vardi hatta gece uykumda geldi pijsmam bile islanmisti dr a gittik bebeklerin suyu iyiydi cok sukur idrar kulturu temiz vajen kulturunde enfeksiyon cikti.crinone jeli kes dedi progestan hap verdi.antibiyotik kullandim fakat eskisi kadar olmasa da gunde tek seferde 1, 1.5 yemek kasigi su gibi akinti geliyor.bugun dr u arayip not biraktim cevap bekliyorum.siz de de oluyor mu boyle?

Ben boyle biseyi hic yasamadim canim sadece normal akintim hep var ama asiri degil oda normal heralde diyorum cunku hamilelik oncesindede bu vardi zaten bende. Bu aralar gunduzleri is yerinde oldugum icin sirt agrilari badladi biraz biraz. Bide ayak bileklerim sisiyo biraz. Heralde surekli asagi uzatiyorum diyedir. Cuma kontrol var bakalim bunlarida sorucam doktora

Tamam canim, sagolasin.. Hamile masaji yaptirayim diyorum, agri bacagima vuruyor, yuruyemiyorum bile. Bugun masaj yapsin bakalim nasil
Olacak.

Tamam canim, sagolasin.. Hamile masaji yaptirayim diyorum, agri bacagima vuruyor, yuruyemiyorum bile. Bugun masaj yapsin bakalim nasil
Olacak.
Fıtığın var sanırım.ne illettir bilirim,süründürür insanı... Bana o dönem kas gevşetici jele izin verdi dr um.her gün önce sıcak duşta ellerimle ovdum kendim kendime,günde bir kaç kez jelden sürdüm,akşamları eşim düzenli olarak bebe yağı ile ovdu,masaj yaptı,masajın ardından da mutlaka bir kuşak yada yün korseyle sardım sıcak kalması için.belini desteksiz bırakma,mutfakta yemek yerken bile arkanda kırlentin olsun.gece yatarkende bacaklarının arasına yastık koyarsan rahatlatıyor.çok geçmiş olsun.

bencede hic o kiloda durmuyorsun, sen soylemeyip bana tahmin et desen en fazla 70 derdim heralde :) masallah...boylami alakali acaba ?boyun kacti?

Bilek şişmeleti için aklına geldikçe ayak egzersizi yapabilirsin.flex ve point denen iki hareketi devamlı yap,flex ayak parmaklarını kendine çekmek,pointte ayak parmaklarını olabildiğince ileri uzatmak.ileri-geri yani,özetle.bide boyun hareketi gbi ayak bileğini kendi etrafında dönecekmiş gibi ayağını çevirirsen o da iyi oluyor.allah korusun,şişlikler varislere dönebiliyormuş.

evet canim tam 28 haftalik oldugumda doktor kontrolum var...insallah baktirir cunku bu ara canim surekli deli gibi tatli istiyor ve yiyorum...bide seker varsa bu cok buyuk tehlike bebekler icin,insallah yapilincada bisey cikmaz o yuzden bu seker testi konusunda cok hassasim mutlaka yaptirmam lazim...

Kizlar gece uyurken surekli ayaklarima kramp giriyor ,uykumdan aciyla uyaniyorum ve hemende gecmiyor...Muz iyi gelir diyorlar cunku kramplar magnezgum eksikliginden olurmus ve muzdada yeterli miktarda mevcut lakin gunde 3 muzda yesem degisen bisey yok...
Benim gibi olan varmi aranizda?

Evet, fitigim var, tam da orasi cok agriyor zaten. Hamile yastigi ile hem sirtima hem de bacaklarima destek yapiyorum ama cok agriyor iste. Doktorum
Hic onemsemiyor agrilarimi, ikiz hamileligi diyor. Ben de jelleri sorayim belki izin verir. Tesekkur ederim canim

Evet benim hep ıslak 4kez çamaşır yeniliyorum beyaz akıntı..

Bende evlenmeden once cok iyiydim.esim cok istahli bende oyleyim ikimiz biraraya gelince 1 senede 10 kilo aldim.baba evinde herkes bizim manken gibidir.babam abim yengem herkes kosusunu sporunu ihmal etmez.eskiden cok yururdum simdi hemen hemen surekli yatiyorum.dogumdan sonra daha dogrusu emzirme ne zaman biterse eski halime donmeye karaliyim.ama su bir gercek belli bir yastan sonra vermek gercekten zorlasiyor.daha daha eskiye gore daha fazla spor ve diyet gerekiyor vermem icin.onceleri sadece yurusem ya da bisiklet sursem yememe hic ama hic dikkat etmesem zayifliyordum.simdi cok cabalamam gerekiyor.etrafimdakiler de emzirirken verirsin diyor bu hamilelik kilolarini.cocuklarda cok yorar halsizlik uykusuzluk zayiflatir diyorlar bende boyle olmasini umuyorum.sen oglunu emziriken zayiflamis miydin?tabii boyle tatlilar borekler falan yemeden sadece faydali seyler yiyerek bir umut zayiflarim diyorum bakalim.ama zayiflasam da gobek kaliyormus sezeryandan sonra.o yuzden belki ameliyat yerim ve bebeklerden sorunum olmazsa anneme babama 1 saatligine atip platese giderim belki.yakinimizda spor salonu var.ya da guzellik merkezlerinin yolunu tutarim.basen problemim oluyor elrktrikli ksblololar baglsnsn bir makine var bolgesel zayiflama icin.bilmiyorum ama bu kiloyla devam edemem zaten annemin babamin dillerinden cekerim ilerde zayiflamazsam.kac yasindalar fistik gibiler masallah...

canım bence çok almamışsın. bir de düşük kiloyla başlayanlarda daha fazla kilo alınması gerektiğini söylüyor doktorlar. kendine dikkat et kalsiyumunu falan al ileride kemik erimesi veya diş çürükleri olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…