2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Kizlar bel ve sirt agriniz var mi? Ben dayanamiyorum agrilara.. Gece uyutmuyor.

Benim gecen hafta siyatige benzettigim bir kalcaya saplanan bir agrim vardi.sicak dustan sonra gecti.ama doktorumun fitik baslangici dedigi kuyruk sokumu civarinda agrilarim var cok.yatarken ve ayakta kaldigim ya da yurudugum zaman oluyor daha cok.

canım muz bir yere kadar hafif krampları falan engelliyor. senin artık magnezyuma başlaman lazım demek ki hap olarak. sizde yalnız doktor kontrolleri çok aralıklı senin aslında en azından iki haftada bir kontrole gitmen gerek. o kadar uzun ara veriliyor ki aradaki gelişmelerde ne yapacağını şaşırıyor insan. bir şekilde yazdır doktoruna ama 28. haftayı bekleyeceksen daha 4 hafta fazla beklemen lazım magnezyum için.

bencede hic o kiloda durmuyorsun, sen soylemeyip bana tahmin et desen en fazla 70 derdim heralde :) masallah...boylami alakali acaba ?boyun kacti?

Sag ol canim.sanirim bebeklerin iyi olmasindan sonra duymaya ihtiyacim olan ilk sey bu.boyum 1.70.cunku kilo aldigim yer en cok basen bolgesi.diger taraflara hep esit dagildi ve cok almadi ama basen ve popo sisti maalesef.

Krampa kalsiyum eksikliginden diyorlar.ben beslenmemde bastan beri kalsiyum ve proteine agirlik verdim o yuzden sanirim pek girmedi kramp bana.sadece cok asiri gerinirsem ve cok yorarsam kendimi giriyor.sen ilk baslarda sut urunleri alamiyordun ya belki ondandir.simdi yuklen biraz bakalim degisiklik olacak mi.

Aynen öyle canım.helede 30 dan sonra vücut rölantiye giriyor.çok zor çok...bizimkide çok iştahlı,evde annem gibi 2-3 kab yemek oluyor en azından,çorba,pilav-makarna, ve yemek.adamın eve gelişi en iyi ihtimalle 7-8 arası,bazen 8 buçuk bile oluyor.gelir gelmez otursak bile akşam yemeği saatimiz 8-9 arası oluyo.çoookkkkk geç ve tehlikeli bir saat,ama naparsam yapayım değiştirme şansım yok.ben oğlumda ne yazıkki hiç emziremedim,gerek emzirme konusunda bilgisiz ve eğitimsiz olmamdan,gerekse oğlumun isteksizliği,meme ucumun batıklığı vs işkence gibiydi o dönem...oğlumda doğuma kadar 90 kg olmuştum,doğumdan 2 hafta sonra yarım yamalak emzirdiklerimle birlikte 82 lere düştüm ama emme işi geriledikçe kilo vermem tamamen durdu.dediğim gibi,onlar öyle kendiliğinden akıp gidecek sanırken 84-85 lere çıktım vermek yerine.bizde de kızkardeşlerim dal gibidir.ablsm iki doğumunda da 30kg alıp senesine varmadan vermişti,kızkardeşim desen ebru şallı gibi gramla yer,kilo problemi hiç olmadı.2 ay önce ikinciyi doğurdu,hala 60 kg ve 5 kg fazlam var,bi dahaki aya kadar veririm diyor,gelde delirme.oğlum 3 yaşındayken azmettim,kafaya koydum,diyetti,yürüyüştü bide çalışıyordum o dönem,76 yı gördüm yıllar sonra.çok rahatlamıştım,gerek görüntüm gerekse psikolojim düzelmişti epey.en azından şişman değildim,etine dolgun kilolu bi görüntüm vardı yinede tabi.bayağı 2 yıl falan korudum onu,derken 2 yıl önce işten çıkma kararı aldım,aynı dönem sigarayıda bıraktım.bana göre hayatım güllük gülistanlıkken evde oturmaktan farketmediğim bir 10kg yapıştı tekrardan bana.sinsi sinsi yavaş yavaş almışım.tekrar 85-86 lara çıktığımda, geçen kış dukanla 93 kg dan 70e düşen arkadaşımla karşılaşıp şok geçirince bende yapayım dedim.eşimle birlikte ne gerekiyosa alışverişimizi yaparak kitaptan uygulamaya başladık.15 günde 86 dan 81-82 lere düştüm.ama yulaf kepeği ve sürekli et,tavuk yemek feci kabızlık ve makattan kansma yaptı.o sırada sömestrda aylar evvelden alınmış bi italya seyahatimiz vardı.oraya gidince zaten protein işi rafa kalkıyor otomatikmen,her yer pizza,makarna,berliner,donat,meyveli paylar vs.. Hulasa,biz diyeti bırakmak zorunda kaldık.inan hiç bir aşırılığım olmadığı ve eskisi kadar da yemediğim halde kendi kendine o verdiğim 4-5 kiloyu aldığım gibi üzerine de bi 4 kg aldım.tedavim öncesi 90-91 dim.hikayem böyle... Artık çok sıkıldım gerçekten.şu doğumla birlikte hayırlısıyla oğlullarımı dünyaya getirdikten sonra en baştaki sağlık sıhhatime kavuşmak istiyorum.

hehe gözüm de direkt etrafı incelemeye müsait sen arada farklı yerlerde de çok oralara da bakayım
Olur,bi dahakinde bebeklerin dolabını açarak çekeyim mutfak slon,bilumum yerlerde çekerim.aynı resmi kardeşimede attım,ooooo parfümleri yığmışsın diyo o da bunlar bi kısmı dedim,neööööö diyo

Rica ederim,sor tabi.o konuda haklısın,dr a derdini ağlayarak anlatsan genede armut gibi suratına bakıyolar insanın,ne var bunda bu kadar büyütecek der gibi.Allah dertten anlayanı nasip etsin.damdan düşenin derdini damdan düşmüş anlar boşuna dememişler

ahaha benim gibi o da etrafa bakıyor demek ki :)))
ben de aynen parfüm meraklısıyım kendi çapımda bir koleksiyonum var diyebilirim

Aynen oyle canim, doktorum ne desem bakiyor oyle. Al su iki oglani, 1 hafta sen tasi bakalim diyecegim bir gun..

ahaha benim gibi o da etrafa bakıyor demek ki :)))
ben de aynen parfüm meraklısıyım kendi çapımda bir koleksiyonum var diyebilirim
Hadi yaaaaaa tam kafa dengimsin yaa eşimi delirtiyorum,ya bi insanın bi kokusu olur diyo,ben de kendinle karıştırma diyorum hepsi benim olsun istiyorum,hepppsiiii şuanda bile en az 5 tane bekleyen koku var listemde.step step ilerliyorum hedfe

benim eşim de lise zamanlarından beri aynı parfümü kullanıyor sırf üşendiğinden başka parfüm denemiyor bile ama bana bir şey demez bir ara parfüm sürmeyi bırakmıştım detox gibi bir nevi ama bir baktım eşim parfüm hediye etmeye başladı bunu bir mesaj olarak alıp geri döndüm kullanmaya

Evet bak onu yazmayi unutmusum evlenmeden once ben aksam 5 -6dan sonra yemek yemezdim kesinlikle.evlenince esimden dolayi 8 de yemek yiyiyoruz ve hep oturuyoruz.bu da farkettirdi.ama ben hamile kalmadan once esimle anlasma yapmistim 5 te yiyecegim yemegimi o da zayiflamak istedigi icin (o da acayip aldi tabii) salata yap aksamlari salata yiyelim demisti.sonrasina ben hamile kalinca ve hep yatmak zorunda kalinca bu plan da yatti tabii.belki sen de boyle birsey deneyebilirsin belki esin sorun yapar mi?gerci dogumdan sonra hayatimiz nasil olacak bilemiyorum uygulanabilirligi var mi kestiremedim simdi.

Oooo.iyiymiş bizimkinin 2 tane vardı o aynanın önünde ortadakiler,onlarda sittin senedir var,bitiremiyoda.çok sürmüyor,işe giderken bi arayı arabayı parkedip metroyla tamamlıyo trafik nedeniyle oyüzden toplu taşımada ben milletten rahatsız olurken başkalarını rahatsız etmeyi sevmiyorum diyo.ona en son yşne ben aldım bi tane daha,değişiklik olsun diye,bana da takılıyo ama kıyamaz,nasıl mutlu olduğumu görüyo,çocuk gibisin diyo

Doğru söylüyosun,biz de aynıyız.sofradan kalkıp koltuklara çöküyoruz ve çay,yanına ıvır zıvır muhabbeti başlıyo.o bana çok diyodu bekleme sen,ben gelmeden ye fln diye.e bizimde haftasnları hariç haftaiçi bi akşam yemeği muhabbetmis var ailece diye yapamıyodum.ama bundan böyle kararlıyım,umrumda da değil gerçekten.bebrkler olunca ben ne ara fırsat bulursam o ara yicem zaten.hiç öyle onu bekleyecek keyfim olamaz.o da gelince alır yer bişeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…