Canım sen hamile halinle hala eşini 8 lere kadar beklemiyorsun umarım. Ben şun 80 i geçtim. Hayatımda hiç 64ün üzerine çıkmamıştım. Aürekli bir denge sorunum var ve sağa sola çarpıyorum bazen. Sakarlık desen ona keza. Bu stresin içinde şu an en son kilolarımı takıyorum. Doğuralım kiloları verirkende yardımlaşırız.:))Evet bak onu yazmayi unutmusum evlenmeden once ben aksam 5 -6dan sonra yemek yemezdim kesinlikle.evlenince esimden dolayi 8 de yemek yiyiyoruz ve hep oturuyoruz.bu da farkettirdi.ama ben hamile kalmadan once esimle anlasma yapmistim 5 te yiyecegim yemegimi o da zayiflamak istedigi icin (o da acayip aldi tabii) salata yap aksamlari salata yiyelim demisti.sonrasina ben hamile kalinca ve hep yatmak zorunda kalinca bu plan da yatti tabii.belki sen de boyle birsey deneyebilirsin belki esin sorun yapar mi?gerci dogumdan sonra hayatimiz nasil olacak bilemiyorum uygulanabilirligi var mi kestiremedim simdi.
haklisin canim cok ara veriliyor...sanirim 23 gunum kaldi randevuma ilk is bunu soylemek olucak gidince,cunku artik baya rahatsiz etmeye basladi...canım muz bir yere kadar hafif krampları falan engelliyor. senin artık magnezyuma başlaman lazım demek ki hap olarak. sizde yalnız doktor kontrolleri çok aralıklı senin aslında en azından iki haftada bir kontrole gitmen gerek. o kadar uzun ara veriliyor ki aradaki gelişmelerde ne yapacağını şaşırıyor insan. bir şekilde yazdır doktoruna ama 28. haftayı bekleyeceksen daha 4 hafta fazla beklemen lazım magnezyum için.
evet basta hicbir sut urununu yiyemedim ama simdi bol bol peynir,sut,yogurt tuketiyorum...yalniz yumurta fazla yiyemiyorum feci tiksindim...benim doktorumda pek fazla vitamin ilaci vermiyor bana bir bu ay demire baslatti iste cok fazla dustugu icin...Krampa kalsiyum eksikliginden diyorlar.ben beslenmemde bastan beri kalsiyum ve proteine agirlik verdim o yuzden sanirim pek girmedi kramp bana.sadece cok asiri gerinirsem ve cok yorarsam kendimi giriyor.sen ilk baslarda sut urunleri alamiyordun ya belki ondandir.simdi yuklen biraz bakalim degisiklik olacak mi.
hmm boylarimiz ayniymis :) evet bende popodan sismanlarim aslinda ama bu sefer karnimda toplandi tum kilolar sanki, 69 kiloyum ama karnima bakinca kendimi 80-85 gibi hissediyorum...birde odem olmaya basladi sanki bende bacaklarda sismeler var...seninde kilonun cogu odem olmasin?Sag ol canim.sanirim bebeklerin iyi olmasindan sonra duymaya ihtiyacim olan ilk sey bu.boyum 1.70.cunku kilo aldigim yer en cok basen bolgesi.diger taraflara hep esit dagildi ve cok almadi ama basen ve popo sisti maalesef.
yatıyorm hep lavabo için kalkıyorum bır tek suanda ıyıyım cumartesı kontrolde bellı olucakSen nasılsın bu arada peki? Son durumlarda bir değişiklik varmı?daha iyisindir umarım.
tesekkur ederım canımmCok gecmis olsun canim insallah 36 lari gorursun hic moralini bozma bebeklerin icin iyi ol.
Insallah sen de 36 lari gorursun canim iyi dusunun iyi olsun keyifle de bebeklerine kiyafet alirsin insallah.
45 le hamile kaldim 52 yim simdi cok aldim yaaa.annem sagolsun o bakinca bidehep evdeyim dinleniyorum
masallah cok az almissin canim insallah diger kilolarini da dogumdan sonra verirsin kolayca.
Allah yardımcın olsun...yatıyorm hep lavabo için kalkıyorum bır tek suanda ıyıyım cumartesı kontrolde bellı olucak
Ben bekliyorum meselaCanım sen hamile halinle hala eşini 8 lere kadar beklemiyorsun umarım. Ben şun 80 i geçtim. Hayatımda hiç 64ün üzerine çıkmamıştım. Aürekli bir denge sorunum var ve sağa sola çarpıyorum bazen. Sakarlık desen ona keza. Bu stresin içinde şu an en son kilolarımı takıyorum. Doğuralım kiloları verirkende yardımlaşırız.:))
AMİN CANIM SAGOLLAllah yardımcın olsun...
evet ya o da doğurdu hemen eski haline döndü valla helal olsunKara para aşkı izlerken tuba büyüküstünün bi ikiz annesi olduğuna inanmak ne kadar zor geliyor
Ben okumuştum onunla ilgili bi yazı.doğumdan sonra maydonolu yoğurtla vermiş kilolarını güyaevet ya o da doğurdu hemen eski haline döndü valla helal olsun
Kapladıkları alan ve pozisyonlarından kaynalıyo diye düşünüyorum ben.benim de soldaki daha durgun,ama sağdaki yerinde durmuyo.soldaki biraz daha uzun ve iri diğerine göre,cüsse farkı diyorum ben.Gunaydin arkadaslar gununuz guzel gecsin insallah.
Benim bebislerin birinin hareketleri cok net ve cok sık ama digeri nerdeyse hic hareket etmiyo gibi geliyo arada bir burdayim diyo sadece ama digeri kipir kipir durmuyo hic. Digeri biraz altta kaliyo demisti doktor ondan dolayi cok hissedemiyo olabilirmiyim onun hareketlerini. Buna benzer olay yasayan varmi aranizda.
merhaba benim bebişlerde önlü arkalı alt üst şeklinde yatıyorlar. Bende birini çok az hissediyorum. Diğeri bayağı kuduruyor:)) bebeklerinde kendine göre karakteri var tabi. Ama genede sürekli kontrol etmek dinlemek lazım.Gunaydin arkadaslar gununuz guzel gecsin insallah.
Benim bebislerin birinin hareketleri cok net ve cok sık ama digeri nerdeyse hic hareket etmiyo gibi geliyo arada bir burdayim diyo sadece ama digeri kipir kipir durmuyo hic. Digeri biraz altta kaliyo demisti doktor ondan dolayi cok hissedemiyo olabilirmiyim onun hareketlerini. Buna benzer olay yasayan varmi aranizda.
1-1,5 yemek kaşığımınasıl ölçtün,ilahi aynı haftada bende de olmuştu.vijinal fitil vermişti,6 günlük.kullandım geçti.
Ne guzel seninki normal masallah.calistigin icindir o agrilar cok ayakta kalma eve grlince uzan ayaklarinin altina yukselticu biseyler koy kan dolasimin hizlansin.insallah kontrolun guzel gecer canimBen boyle biseyi hic yasamadim canim sadece normal akintim hep var ama asiri degil oda normal heralde diyorum cunku hamilelik oncesindede bu vardi zaten bende. Bu aralar gunduzleri is yerinde oldugum icin sirt agrilari badladi biraz biraz. Bide ayak bileklerim sisiyo biraz. Heralde surekli asagi uzatiyorum diyedir. Cuma kontrol var bakalim bunlarida sorucam doktora
Benim ki beyaz da degil canim bildigin su.o yuzden korkuyorum.ben de sık sık degistiriyorum en bastan beri ama bu crinone jel yapti herhalde enfeksiyonu.Evet benim hep ıslak 4kez çamaşır yeniliyorum beyaz akıntı..
Aslinda en cok yemem gerekenleri yiyorum canim tatli hamurisi canim hic cekmiyor.2 bardak sut bir buyuk kase yogurt bol kasar ve peynir yiyorum.insallah eksiklik olmaz.geri kalan sebze protein meyve yumurta 8-9 bardak su ceviz.insallah eksiklik olmaz hicbirimizde.canım bence çok almamışsın. bir de düşük kiloyla başlayanlarda daha fazla kilo alınması gerektiğini söylüyor doktorlar. kendine dikkat et kalsiyumunu falan al ileride kemik erimesi veya diş çürükleri olmasın...
Gunaydin arkadaslar gununuz guzel gecsin insallah.
maydonozlu yoğurt yesek birtek biz de veririz sanırımBen okumuştum onunla ilgili bi yazı.doğumdan sonra maydonolu yoğurtla vermiş kilolarını güyazaten gram almamıştıki,vermesi de gayet kolay olmuştur.tek püf noktası karnı hiç çatlamadan ve hiç sarkmadan bi kaç aylık doğum yapmışken bikinili görüntüleri nasıl verebildi
benimki de ayni canim.ben de endiseleniyordum ama konumlarina ce cinsiyetlerinin farkli olmasindan diye dusunuyorum oglum cok hareketli cunku kizim daha nazik hareketler yapiyorGunaydin arkadaslar gununuz guzel gecsin insallah.
inşallah canım bir de habire onlar için beslenmek de çok yorucu yumurta ve süt kusacağım artık az kaldı...ya olcmedim tabiki de alan olarak okadar gorunuyor hatta bacagima pijamama da damliyor bu sabah da oldu.idrarda bisey cikmadigi icin vermedi herhalde.vajendrn aldigi kulturde cikti 5 gunluk ilac verdi.ilk gunku kadar cok olmasa da bu sekilde devam ediyor.
Ne guzel seninki normal masallah.calistigin icindir o agrilar cok ayakta kalma eve grlince uzan ayaklarinin altina yukselticu biseyler koy kan dolasimin hizlansin.insallah kontrolun guzel gecer canim
Benim ki beyaz da degil canim bildigin su.o yuzden korkuyorum.ben de sık sık degistiriyorum en bastan beri ama bu crinone jel yapti herhalde enfeksiyonu.
Aslinda en cok yemem gerekenleri yiyorum canim tatli hamurisi canim hic cekmiyor.2 bardak sut bir buyuk kase yogurt bol kasar ve peynir yiyorum.insallah eksiklik olmaz.geri kalan sebze protein meyve yumurta 8-9 bardak su ceviz.insallah eksiklik olmaz hicbirimizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?