2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Canım sen hamile halinle hala eşini 8 lere kadar beklemiyorsun umarım. Ben şun 80 i geçtim. Hayatımda hiç 64ün üzerine çıkmamıştım. Aürekli bir denge sorunum var ve sağa sola çarpıyorum bazen. Sakarlık desen ona keza. Bu stresin içinde şu an en son kilolarımı takıyorum. Doğuralım kiloları verirkende yardımlaşırız.:))

haklisin canim cok ara veriliyor...sanirim 23 gunum kaldi randevuma ilk is bunu soylemek olucak gidince,cunku artik baya rahatsiz etmeye basladi...

evet basta hicbir sut urununu yiyemedim ama simdi bol bol peynir,sut,yogurt tuketiyorum...yalniz yumurta fazla yiyemiyorum feci tiksindim...benim doktorumda pek fazla vitamin ilaci vermiyor bana bir bu ay demire baslatti iste cok fazla dustugu icin...

Sag ol canim.sanirim bebeklerin iyi olmasindan sonra duymaya ihtiyacim olan ilk sey bu.boyum 1.70.cunku kilo aldigim yer en cok basen bolgesi.diger taraflara hep esit dagildi ve cok almadi ama basen ve popo sisti maalesef.
hmm boylarimiz ayniymis :) evet bende popodan sismanlarim aslinda ama bu sefer karnimda toplandi tum kilolar sanki, 69 kiloyum ama karnima bakinca kendimi 80-85 gibi hissediyorum...birde odem olmaya basladi sanki bende bacaklarda sismeler var...seninde kilonun cogu odem olmasin?

tesekkur ederım canımm

Ben bekliyorum mesela

Kara para aşkı izlerken tuba büyüküstünün bi ikiz annesi olduğuna inanmak ne kadar zor geliyor

Gunaydin arkadaslar gununuz guzel gecsin insallah.
Benim bebislerin birinin hareketleri cok net ve cok sık ama digeri nerdeyse hic hareket etmiyo gibi geliyo arada bir burdayim diyo sadece ama digeri kipir kipir durmuyo hic. Digeri biraz altta kaliyo demisti doktor ondan dolayi cok hissedemiyo olabilirmiyim onun hareketlerini. Buna benzer olay yasayan varmi aranizda.

evet ya o da doğurdu hemen eski haline döndü valla helal olsun
Ben okumuştum onunla ilgili bi yazı.doğumdan sonra maydonolu yoğurtla vermiş kilolarını güyazaten gram almamıştıki,vermesi de gayet kolay olmuştur.tek püf noktası karnı hiç çatlamadan ve hiç sarkmadan bi kaç aylık doğum yapmışken bikinili görüntüleri nasıl verebildi

Kapladıkları alan ve pozisyonlarından kaynalıyo diye düşünüyorum ben.benim de soldaki daha durgun,ama sağdaki yerinde durmuyo.soldaki biraz daha uzun ve iri diğerine göre,cüsse farkı diyorum ben.

Merha
merhaba benim bebişlerde önlü arkalı alt üst şeklinde yatıyorlar. Bende birini çok az hissediyorum. Diğeri bayağı kuduruyor:)) bebeklerinde kendine göre karakteri var tabi. Ama genede sürekli kontrol etmek dinlemek lazım.

1-1,5 yemek kaşığımı nasıl ölçtün,ilahi aynı haftada bende de olmuştu.vijinal fitil vermişti,6 günlük.kullandım geçti.
ya olcmedim tabiki de alan olarak okadar gorunuyor hatta bacagima pijamama da damliyor bu sabah da oldu.idrarda bisey cikmadigi icin vermedi herhalde.vajendrn aldigi kulturde cikti 5 gunluk ilac verdi.ilk gunku kadar cok olmasa da bu sekilde devam ediyor.
Ne guzel seninki normal masallah.calistigin icindir o agrilar cok ayakta kalma eve grlince uzan ayaklarinin altina yukselticu biseyler koy kan dolasimin hizlansin.insallah kontrolun guzel gecer canim
Evet benim hep ıslak 4kez çamaşır yeniliyorum beyaz akıntı..
Benim ki beyaz da degil canim bildigin su.o yuzden korkuyorum.ben de sık sık degistiriyorum en bastan beri ama bu crinone jel yapti herhalde enfeksiyonu.
Aslinda en cok yemem gerekenleri yiyorum canim tatli hamurisi canim hic cekmiyor.2 bardak sut bir buyuk kase yogurt bol kasar ve peynir yiyorum.insallah eksiklik olmaz.geri kalan sebze protein meyve yumurta 8-9 bardak su ceviz.insallah eksiklik olmaz hicbirimizde.

canım merhaba
benim bebeklerden biri üstte ve kaburgama dayanmış durumda en başından beri orada ve neredeyse hiç hareket etmiyor. alttaki daha kıpırdak daha çok onu duyuyorum. doktora gittiğimde de sordum üsttekinde bir sıkıntı var mı nedir durum diye hiç çocuğun sesi soluğu çıkmıyor hep aynı duruyor yüzünü bile göstermedi bize hiç. doktor da bir sıkıntı yok yerini beğenmiş ondan o orada dedi.

maydonozlu yoğurt yesek birtek biz de veririz sanırım çatlak olayı da genetik herhalde ya bir de benim hayalim olarak yağlı küvet yapmış olabilir kendine

benimki de ayni canim.ben de endiseleniyordum ama konumlarina ce cinsiyetlerinin farkli olmasindan diye dusunuyorum oglum cok hareketli cunku kizim daha nazik hareketler yapiyor

inşallah canım bir de habire onlar için beslenmek de çok yorucu yumurta ve süt kusacağım artık az kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…