2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

maydonozlu yoğurt yesek birtek biz de veririz sanırım çatlak olayı da genetik herhalde ya bir de benim hayalim olarak yağlı küvet yapmış olabilir kendine
Ayyy,takıldım deminden beri okuyorum ben de.yok,yağlı küvet yapmamış.gebrlikte spor,yüzme ,plates ve en başından beri bakım kremleri vs ile böyle sıkı oluyolarmış.kaç haftalık doğurmuş bulamadım.6. Aya kadar da çalışmış,nasıl oluyo ya?biz bi yemek yaparken ölüyoruzbu arada çatlak durumları ne alemde?benim yeni çatlağım olmadı henüz,oğlumda bu aylarda çatlamıştı ama şuan o yıllara göre gevşek ve büyük bi karnım olduğundan hala esneme payı var sanırım.fakat o eski çatlaklarım normalde solmuş ve belirsizken şuan kızarık görünüyorlar.neden acaba?cilt dokusu kanlandığı,kan akışı yoğunluğu olduğu için olabilirmi?

Ooo,o farklı bişeymiş.amnion sıvın normalmiymiş?o kadar akacak kadar olmadı benim.

hakikaten ya ama şöyle söyleyeyim beni ilaçlar mahvetti. yoksa ilk aylardan itibaren ben de ayakta geçirirdim. bir de bizim bebekler kıymetliya aman düşük olmasın şu bu diye hareket ederken korkuyorduk. ilk aylarda hareketi kestim o yüzden sonrasında da bebeklerin pozisyonundan ötürü ve benim ağrılarımdan ötürü çok hareket yapamadım birkaç kere pilates yaptım ama sonra onu da bıraktım çok zorladı beni. yüzme imkanı olanlar için yapılabilir aslında. bizde de var havuz ama açık havuz. bir de saçlarım upuzun her havuza girip çıktığımda saçları kurut falan dert yani. yazın olsa belki daha yapılabilir. o zaten herhalde ilk aylarında fark etmeyip sonrasında ikiz olduğunu öğrenince evlenmeye karar verdiler evli de değildi başta... o yüzden bizi bir tutmuyorum onunla
bende şu ana kadar çatlak olmadı yağlanıp duruyorum habire hep diyorumya daha da olursa kendi bilir benim daha önce kilo alıp verdiğim amandan kalma yan taraflarımda biraz çatlaklarım vardı ama onlarda bir değişiklik yok dediğin gibi kızarıklık falan. ama senin karın bölgesindeyse çatlakların belki de ondan kan akışı ile bağlantılı falan ya da belki yine aktif hale geldiğinden kızarıklık oluyordur...

Bunların tuzu kuru tabi,dediğin gibi bi iki ay yatınca insan zaten hantallaşıyo.sonradanda hem ikiz hem kıymetli bebek diye hoplayıp zıplanmıyo öyle.yüzmeye gelince biz de öyle bi imkan yok mevcutta,ya tatile çıkmak lazım ya da havuza yazılmak lazım.havuza da nasıl gidip gelicem?bildiğim,güvendiğim yerler bizim muhitte değil.hem yalnız gidilmez yinede,nolur nolmaz yanımda biri olmalı.anlıyacağın o işte yaş bizinkini kandırdım gerçi,18 nisanda kaçıyoruz buralardan bir hafta yayıcam kendimi valla bu son şansım zaten,başkaca gidemezdik ta ki seneye kadar.karnımda şuan yok o kızarıklık mesela,akşam yorgunluktan,kadılmalardan falanmı göze batıyor acaba? Dün gece kabus gibiydi,bi o yana dön,bi buyana,saat 3 olmuştu heralde uyuyana kadar çok gergin ve sinirli uyanıyorum böyle olunca..kendimi çekilmez hissediyorum.ve zaman geçmiyor bi türlü.bi an evvel temmuza gelse aylar....

Bekliyorum genelde cunku oglen birseyler yiyiyorum hazimsizlik oldugu icin acikmiyorum zaten esimin gelmesi de yaklasmis oluyor ama acikirsam tabii ki yiyiyorum beklemiyorum.ben de bu kilolari ilk kez goruyorum ama hamilelik ve ozellikle de ikiz hamileligi oldugu icin cok suclayamiyorum kendimi.

Olabilir meyilliyim zaten odeme.tuz da yiyemiyorum aslinda ama hamilelikten de oluyor demek ki.zaten ust kisimlarim benim normalde hic sismez kollarim govdem parmaklarim odun gibi oldu.aylardir alyansimi takamiyordum ayakkabilarim olmuyordu.simdi erkek reyonundan aldim yaz icin terlik 41 numara o kadar yani.

Hepinize sağlikli ve guzel bir sekilde bebişlerinizi kucaklariniza almayı diliyorum Allah kurtarsın bende 12.haftama girdim 29 yasindayim ilk tup bebek denemem ikizlere hamileyim tek yumurta 7 nisanda kontrolum var bulantilarim azda olsa var arkadaslar geceleri cok fazla uyuyamiyorum öğürme hiissi oluyo kokulara kendimi halsiz hissediyom insallah sorunsuz bir hamilelik geciririm Kucagimiza sag salim aliriz.
Allahim kimseye aratmasin ben 10.senemde hamileyim Allahim devaminida getirsin insallah..

Nereye gidiyosunuz tatile mi yine de önlemini al canım önce bi doktoruna görün mutlaka rahim boyuna baksın ben korkuyorum yolculuktan..

Ay gözün aydın tek embriyon 2ye bölündü yani Allah bağışlasın..

Olsun canım saglıkla doğsunlar da alır sahilde yürürüz inceliriz tekrar :) bu arada istanbula giden doktor dönüyomuş yeniden eski yerine bilgin olsun..

Olsun canım saglıkla doğsunlar da alır sahilde yürürüz inceliriz tekrar :) bu arada istanbula giden doktor dönüyomuş yeniden eski yerine bilgin olsun..

Oyle mi sen nerden ogrendin?valla biktim doktor islerinden.bu hafta forumdaki doktora gittim.memnun kaldim.bayan doktor pek istemem ama bu doktoru sevdim ilgiliydi.umut beyi de bosveremem.offf ne gicik birdurum.hangisi daha iyidir acaba.yine karistim kaldim.neyse sagol haber verdigin icin.

inşallah canım bir de habire onlar için beslenmek de çok yorucu yumurta ve süt kusacağım artık az kaldı...
Evet canim yaa sikayet etmiyorum da sirf faydali seyler yiyeyim diye kendi istediklerime sira gelmiyor bide suyu iki litreye tamamlamaya calisinca hic yer kalmiyor midemde.ama baya kilo aliyorum yine de.onlar iyi olsunlar da dogumdan sonra da sut yapan gidalari yeme telasi baslar
tesekkurler canim senin de hayirli olsun allah tamamina erdirsin.insallah hassasiyetin cok ilerlemeden atlatirsin bu sureci.sen de cok hasret cekmissin.allah sana bagislasin

Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin...

Amin inşallah canım cümlemizib evlatlarini bagislasin.

Hepinize sağlikli ve guzel bir sekilde bebişlerinizi kucaklariniza almayı diliyorum Allah kurtarsın bende 12.haftama girdim 29 yasindayim ilk tup bebek denemem ikizlere hamileyim tek yumurta 7 nisanda kontrolum var bulantilarim azda olsa var arkadaslar geceleri cok fazla uyuyamiyorum öğürme hiissi oluyo kokulara kendimi halsiz hissediyom insallah sorunsuz bir hamilelik geciririm Kucagimiza sag salim aliriz.
Allahim kimseye aratmasin ben 10.senemde hamileyim Allahim devaminida getirsin insallah..

Hayirli olsun canim 10 yildan sonra insallah saglikla kucagina aldirsin rabbim. 1 tane mi transfer edildi sana tek yumurta ikizi oldugu oyle mi anlasildi.

evet canim tek konuldu sonradan bölünmüş kan degerim 16.gun 2171cikti sonra muayenede iki kese goruldu ikisindede gorduk bebisleri :) Bir isterken iki oldu Rabbime şükürler olsun.

Ya benim de kafam karıştı memnun kalmamış dönüyomuş bi hastasına söylemiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…