- 27 Eylül 2011
- 881
- 451
- 158
Ya benim de kafam karıştı memnun kalmamış dönüyomuş bi hastasına söylemiş..
Allah hayırlı etsin.başlarda bu tip şikayetler çok yoğun oluyor ama zamanla rahatlarsınız.gerçi bu kez de başka şiksyetler oluyor,ikizler böyle maalesef.10 sene boyunca hiç denemeyip ilk denmede mi tuttu?eğer öyleyse çok iyiymiş,tebrik ederim.Hepinize sağlikli ve guzel bir sekilde bebişlerinizi kucaklariniza almayı diliyorum Allah kurtarsın bende 12.haftama girdim 29 yasindayim ilk tup bebek denemem ikizlere hamileyim tek yumurta 7 nisanda kontrolum var bulantilarim azda olsa var arkadaslar geceleri cok fazla uyuyamiyorum öğürme hiissi oluyo kokularakendimi halsiz hissediyom insallah sorunsuz bir hamilelik geciririm Kucagimiza sag salim aliriz.
Allahim kimseye aratmasin ben 10.senemde hamileyim Allahim devaminida getirsin insallah..
Evet canım,kısmetse tatile.tabiki konuşucam cumartesi.yolculuk kısmında sorun çıkacağını sanmıyorum,o sırada daha 23. Haftada olacağım nasipse.ama yüzme vs konusunda engel çıkarırmı onu görücez işte.bu gidişte soracaklarım kocaman bir liste zaten.rahim boyu liste başı şuan,kasılmalarım,ağrılarım,susuzluğum vs vs...Nereye gidiyosunuz tatile mi yine de önlemini al canım önce bi doktoruna görün mutlaka rahim boyuna baksın ben korkuyorum yolculuktan..
Çok teşekkürler evet 10 sene boyunca zor şeyler yasadik tedaviye yönelik maddi imkanda yoktuAllah hayırlı etsin.başlarda bu tip şikayetler çok yoğun oluyor ama zamanla rahatlarsınız.gerçi bu kez de başka şiksyetler oluyor,ikizler böyle maalesef.10 sene boyunca hiç denemeyip ilk denmede mi tuttu?eğer öyleyse çok iyiymiş,tebrik ederim.
bana serviks olcumu yapilmadi bu zamana kadar hic..yarinda randevum var belki yarin yaparlar ..kilolari iyi dedi 480-503 gr lar su anda...
ay ne güzel bir ruya
ben de ruyamda gelinlik giymiş evleniyordumtövbe yarabbim popom açık kalmış diye yordum bunu
daralma incelme demekmıs.evet hafta olarak cok erken bebeklerın en azından 1500gr bulması gerekmıs
dr soyledıgıne gore bana arada sancı gelıyomus ben hıssetmıyomusum
Herşey nasipte bitiyor işte...geç olmuş ama güzel olmuş,siz bir isterken 2 nasip olmuş.sağlık sıhhatle sonuna kadar gidersiniz inşallah.Çok teşekkürler evet 10 sene boyunca zor şeyler yasadik tedaviye yönelik maddi imkanda yoktu10.senede devlette raporlu yaptirdim 3 ay raporun cikmasini bekledim esim azospermdi ve cok cok umutlu degildim hersey yolunda gitti ve ilk denemede bir isterken iki oldu :) Rabbim tüm olmayanlara nasip etsin bizlerde hayirlisiyla kucaklarimiza alalim insallah..
Arkadaslar genel olarak sizin kilo alma durumlariniz nasil ????
Arkadaslar benim cok su gibi akintim vardi hatta gece uykumda geldi pijsmam bile islanmisti dr a gittik bebeklerin suyu iyiydi cok sukur idrar kulturu temiz vajen kulturunde enfeksiyon cikti.crinone jeli kes dedi progestan hap verdi.antibiyotik kullandim fakat eskisi kadar olmasa da gunde tek seferde 1, 1.5 yemek kasigi su gibi akinti geliyor.bugun dr u arayip not biraktim cevap bekliyorum.siz de de oluyor mu boyle?
aynen dediğin gibi canım.Bunların tuzu kuru tabi,dediğin gibi bi iki ay yatınca insan zaten hantallaşıyo.sonradanda hem ikiz hem kıymetli bebek diye hoplayıp zıplanmıyo öyle.yüzmeye gelince biz de öyle bi imkan yok mevcutta,ya tatile çıkmak lazım ya da havuza yazılmak lazım.havuza da nasıl gidip gelicem?bildiğim,güvendiğim yerler bizim muhitte değil.hem yalnız gidilmez yinede,nolur nolmaz yanımda biri olmalı.anlıyacağın o işte yaşbizinkini kandırdım gerçi,18 nisanda kaçıyoruz buralardan bir hafta yayıcam kendimi valla bu son şansım zaten,başkaca gidemezdik ta ki seneye kadar.karnımda şuan yok o kızarıklık mesela,akşam yorgunluktan,kadılmalardan falanmı göze batıyor acaba? Dün gece kabus gibiydi,bi o yana dön,bi buyana,saat 3 olmuştu heralde uyuyana kadar çok gergin ve sinirli uyanıyorum böyle olunca..kendimi çekilmez hissediyorum.ve zaman geçmiyor bi türlü.bi an evvel temmuza gelse aylar....
Allah tamamına erdirsin inşallah canım ama çok gençsin daha öyle düşünme. Mide bulantıları ve koku duyarlılığının da sonuna yaklaşmışsın ortalama o haftalarda geçiyor senin de geçer inşallah...Hepinize sağlikli ve guzel bir sekilde bebişlerinizi kucaklariniza almayı diliyorum Allah kurtarsın bende 12.haftama girdim 29 yasindayim ilk tup bebek denemem ikizlere hamileyim tek yumurta 7 nisanda kontrolum var bulantilarim azda olsa var arkadaslar geceleri cok fazla uyuyamiyorum öğürme hiissi oluyo kokularakendimi halsiz hissediyom insallah sorunsuz bir hamilelik geciririm Kucagimiza sag salim aliriz.
Allahim kimseye aratmasin ben 10.senemde hamileyim Allahim devaminida getirsin insallah..
senin yine iyi benim doktorum günde 3 lt nin altına düşme dedi. ilk bir hafta alışacağım diye öldüm resmen. ha şimdi de tuvalete taşınıp duruyorum ama artık içerken o kadar zorlanmıyorum hatta bazen 3 lt bitiyor daha fazla içesim geliyor.Evet canim yaa sikayet etmiyorum da sirf faydali seyler yiyeyim diye kendi istediklerime sira gelmiyor bide suyu iki litreye tamamlamaya calisinca hic yer kalmiyor midemde.ama baya kilo aliyorum yine de.onlar iyi olsunlar da dogumdan sonra da sut yapan gidalari yeme telasi baslar
tesekkurler canim senin de hayirli olsun allah tamamina erdirsin.insallah hassasiyetin cok ilerlemeden atlatirsin bu sureci.sen de cok hasret cekmissin.allah sana bagislasin
yok canım ya buraya yazmamıştır tüp bebek sayfasında yazışıyoruz başka bir iki yerde de gördüm
canım sen yine güzel bir şeye yormuşsun ben yoramamıştım gördüğümde :) hatta moralim bozulmuştu :)) amin inşallah dediğin gibi bebeklerimiz hayırlı vicdanlı birer birey olsunlar...gelinlikli rüyayı ben de görmüştüm. hem de evliymişim ama ikinciyi evleniyomuşum :) ikizlere yordum ben de. allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. onları da hayırlı evlat etsin inşllh.
Aman,iyi olsun da.merak ettim.yok canım ya buraya yazmamıştır tüp bebek sayfasında yazışıyoruz başka bir iki yerde de gördüm
Aynen öyle.oğlumu dedesine göndermekle başladı aslında.abim de kızıyla 23 nisan haftasında trabzonda olacak,oğlumu da çok istediler.maça fln gideriz dedi dayısı.yaşı da tuttuğu için UM yolcu kategorisiyle uçağa teslim edip annemlerin ordan almasını sağlayacağız.bu arada biz napsak derken dediğin gibi,doğumdan sonra en az bir yıl zor dedik,artı gitsek bile bebekli olcak.bu başbaşa çocuksuz ve bebeksiz son tatilimiz olacak kısmetse.umarım benim ve bebeklerin açısından yolunda gider herşey.bi engel yada sonrasında zorluk çıkmaz umarım...aynen dediğin gibi canım.
bu arada süper olmuş tatiliniz inşallah da iyi geçer hem sen iyi olursun hem tatil iyi geçer inşallah. dediğin gibi bundan sonra daha da zor olur zaten.
akşam kan toplanıyorya vücutta benim de ayaklarımda ellerimde damarlar şişiyor ve kızarıyor. belki seninki de öyle bir şeydir.
feerplex canım benimkisi vişneli. pahalı biraz ama öbür ilaç kadar etkilemedi beni idare ediyorum bir gün kabız gibiyim bir gün ishal gibi. doktora da onu söyledim. kan ilaçları genelde kabız yapar sonra vücut kendini korumaya alır ishal olur ama senin bünyen çok çabuk tepki veriyor demek ki dedi. idare ediyorum ben de o şekilde.Aynen öyle.oğlumu dedesine göndermekle başladı aslında.abim de kızıyla 23 nisan haftasında trabzonda olacak,oğlumu da çok istediler.maça fln gideriz dedi dayısı.yaşı da tuttuğu için UM yolcu kategorisiyle uçağa teslim edip annemlerin ordan almasını sağlayacağız.bu arada biz napsak derken dediğin gibi,doğumdan sonra en az bir yıl zor dedik,artı gitsek bile bebekli olcak.bu başbaşa çocuksuz ve bebeksiz son tatilimiz olacak kısmetse.umarım benim ve bebeklerin açısından yolunda gider herşey.bi engel yada sonrasında zorluk çıkmaz umarım...
Ya evet,o dediğin şeye katılıyorum.şuan karnım yırtılcak gibi gergin.ve beb hala naparsam yapiyim bağırsaklarımı rahatlatamıyorumbi parça olsun yok.çatlıcam artık.ne roka kaldı dolapta yemediğim,ne maydonoz ne dereotu...yarın ilk iş marketten prebiyotik yoğurt alıcam.cumartesi de senin şu şurubu sorucam dr a.neydi adı ya,not almayı unutmuşum yazarmısın sana zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?