2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Ya kan ilacı ben de ilkin ishal yaptı.afedersin yolda giderken yapacak gibi birden geliyodu.sonra bi kabıza döndüki sorma.heleki dr x2 yapınca iyice kilit oldum.olacak iş değil.nasıl sıkıntı veriyor insana..o şurup hergün düzenli rahatlatmıyomu seni?

Beni gören doğuracak bu diye uçağa almaz zaten alıcam o raporu tabi.onsuz olmaz.bitkisel çay kısmında endişeliyim,gebelikte neyin neye faydası-zararı oluyo kestiremiyorum.sinameki içesim var resmen,patlama yaşamak için ama işte...

Arkadaşım kefir kuru erik birde yulaflı bisküvi gerçekten çok iyi geliyor çekirdeksiz mürdüm eriği kurusu hem tadı hem işlevi çok iyi.

Arkadaşım kefir kuru erik birde yulaflı bisküvi gerçekten çok iyi geliyor çekirdeksiz mürdüm eriği kurusu hem tadı hem işlevi çok iyi.
Yulaflı bisküvi,kuru erik-üzüm denedim,hatta sabahları meyveli nesfit yiyorum arada gem yulaf ve lif kaynağı hem de kuru meyveleri var diye ama tık yok.kefiri severim,yarın onu da alayım,iyi hatırlattınız.teşekkür ederim.

Aç karnına yerseniz birde sabah beşle yedi saatleri arasında çok etkili

ben günde iki alıyorum doktor öyle dedi. rahatlatma gibi değil ama önemli bir büyük abdest sıkıntısı yapmıyor daha önce kullandığım ilaç gibi en azından şimdilik böyle 2 haftayı geçti kullanalı...

İyiymiş o,başka önerisi olmazsa sorucam o ilacı.yazdım notlarıma

Bana da iki tane verdi Demir hapını kabizlik yüzünden uç dört gun içmedim dün de tahlil istedi doktor Demir b 12 kan hepsi dusuk cikti. Bunlar hergün alınması gereken ilaçlar demekti vücut hiç depolamıyor. O ilaçlar bizim günlük ihtiyacımızı sanırım ancak karşılıyor.

Yalnız ben hala bir ilaç programı yapamadım
Günde bir tane cals d
Günde bir magnesium
Günde iki ferrro sanal
Günde bir decavit
Günde bir omega uç

İcmem lazım ama Demir'i sut ve yoğurtla denk gelmesin diye bir türlü programlayamadim.
Hepsini gece yatarken mı acaba icmeli. Siz nasil programlasdiniz

Birde bende Demir bağlama yuksek çıkıyor ama Demir dusuk bununla ilgili ne yapmalıyım bilginiz var mi

Demir hapını kesinlikle sabah aç karnına içmek ve arkasından yakın zamanda süt içmemek lazım.mümkünse potakal suyuyla içilirse çabuk çözülüp vücut tarafından emilmesi sağlanıyormuş. 2. Demir hapını da yine akşam üzeri aç karnına alıyorum ben.vitamini ve magnesyumu gün ortası alıyorum.bana magnezyumu günde iki verdiği için 2. Yi yatarken alıyorum ki gece rahat geçsin diye.şuan ikiz gebelik yaşadığımız için demir depolama şansımız olduğunu sanmıyorum.çünkü sirkülasyon hızlı ve 3 bedenin ihtiyacına yetmeye çalışıyor.omega ya ise bu hafta başlıcam sanırım,20'den sonra demişti dr.yarın gidicem kısmetse.bu arada bebek anne kansızda olsa,kalsiyumu eksikte olsa kendi ihtiyacını anneden sömürebiliyormuş.kemiklerden kalsiyum,karaciğerden de ihtiyacı kadar kan elde edebiliyomuş ama anne vücudunda depolanmayan sadece tüketildiğinde var olan şey omega.bunun için de mümkünse her gün en az iki tam ceviz ve haftada 2 gün balık,2 gün ıspanak tüketmek gerekiyomuş.ceviz dışındakiler uygulamada zor olabilir bence.bu durumda takviye omega hapları çok önemli bence.beyin,zeka gelişimi için atlamayslım.oğlumda şansıma annemlere adapazarından ceviz geliyodu devsmlı,onlsrda kırıp kavanozlar bana verirdi.yediğim cevizin haddi hesabı yok.ve inan maşallahı var,öğretmeni parmakla gösteriyo sınıfta.matematik dehası diyot ve huda beni çok onurlandırıyot.yani şu dönem bebişler için çok önemli.hatırlstmak istedim.

bana hic olcuyor gibi gelmiyorya neyse sorarim yinede...cunku gittigimde sadee bebeklerin kalbine ve hareketlerine bakip kaldiriyor..yinede sorayim bakalim ne diyedk ,sagol canim....

günde 3 kez çamaşır değiştiriiyorum. her zaman olmasa da genelde oluyo. ama sürekli ve su gibi değil.
Anladim canim benim de bir gun arayla ust uste iki gun oluyor son zamanlarda.hayirlisi bakalim haftaya tekrar bakacak dr.
masallah canim nasil basariyorsun 3 lt icmeyi.ben ikiye zor tamamliyorum.3 litre icsem ac kalir daha az kilo alirdim herhalde.bebisler saglikli olsun da raziyiz yemeye.ben de balik yiyemiyorum dr israrla ye diyor omega 3 kapsulunu sordum.coraspin kullandigim icin cok ilac kullanman taraftari degilim.bol bol balik ceviz ye dedi ceviz tamam da.balik olmuyor iste.

Demir hapını kesinlikle sabah aç karnına içmek ve arkasından yakın zamanda süt içmemek lazım.mümkünse potakal suyuyla içilirse çabuk çözülüp vücut tarafından emilmesi sağlanıyormuş. 2. Demir hapını da yine akşam üzeri aç karnına alıyorum ben.vitamini ve magnesyumu gün ortası alıyorum.bana magnezyumu günde iki verdiği için 2. Yi yatarken alıyorum ki gece rahat geçsin diye.şuan ikiz gebelik yaşadığımız için demir depolama şansımız olduğunu sanmıyorum.çünkü sirkülasyon hızlı ve 3 bedenin ihtiyacına yetmeye çalışıyor.omega ya ise bu hafta başlıcam sanırım,20'den sonra demişti dr.yarın gidicem kısmetse.bu arada bebek anne kansızda olsa,kalsiyumu eksikte olsa kendi ihtiyacını anneden sömürebiliyormuş.kemiklerden kalsiyum,karaciğerden de ihtiyacı kadar kan elde edebiliyomuş ama anne vücudunda depolanmayan sadece tüketildiğinde var olan şey omega.bunun için de mümkünse her gün en az iki tam ceviz ve haftada 2 gün balık,2 gün ıspanak tüketmek gerekiyomuş.ceviz dışındakiler uygulamada zor olabilir bence.bu durumda takviye omega hapları çok önemli bence.beyin,zeka gelişimi için atlamayslım.oğlumda şansıma annemlere adapazarından ceviz geliyodu devsmlı,onlsrda kırıp kavanozlar bana verirdi.yediğim cevizin haddi hesabı yok.ve inan maşallahı var,öğretmeni parmakla gösteriyo sınıfta.matematik dehası diyot ve huda beni çok onurlandırıyot.yani şu dönem bebişler için çok önemli.hatırlstmak istedim.

Demir hapi dediginiz kan ve vitamin de iceriyor heralde dimi. Ben pembe tatli bi ilac kullabiyorum ismini hatirlayamadim simdi. Domtor yalniz onu gunde 1 defa verdi bana sabah ac karnina iciyorum magnrzyumu da sabah ve aksam iciyorum bu

Demir hapı kan yapan evet,gyno ferro sanol genellikle kullanılan.bi türünün içinde b12 ve folik asit desteği var.ikiz olunca genelde çift aldırıyolar hapları.sorarsınız bi sonraki kontrolünüzde..

Binbir zahmet markete çıktım,kefir alıcam tek içimlik olanlardan iki tane kalmış,prebiyotik yoğurt alıcam bi paket kalmış cinnet geçirtcekler bana sonunda.neyse şimdilik olanları aldım.tropik meyveli müsli vardı,lif oranı yüksek vs yazıyodu,ondan aldım,çekirdeksiz kuru erik ve meyveli nesfitte aldım.e artık bu kadar şeye hala yapanazsam lavabo açıcı içiçem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…