2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Coraspirine neden hala devam ediyorsunuz?kesmedimi dr? Bide omega hapları ilaç kategorisinde değilki,aldığımız multivitaminler gibi spesifik bi vitamin-gıda takviyesi.değişik bi bakış açısı olmuş cevize yüklen bari,ye yiyebildiğin kadar.

ben günde iki kere demir alıyorum sabah ve akşam.
günde ikiye çıkarttık kalsiyum ve magnezyumu onları de demirden bir saat kadar sonra sabah akşam da bir ara içiyorum. bir de multivitaminim var onu da sabahki kalsiyumla birlikte içiyorum.

ben demir hapını aç karna alıyorum sabahkini doktorum öyle dedi.

canım doktor zorla başlattı ben de 2 lt bile içemiyordum çok zorlanıyordum ama böyle devam edersen idrar yolları enfeksiyonuna çok müsaitsin suyunu arttır dedi. bir de bir ilaç vermişti birkaç gün onu kullandım bitti. suyu da dediğim gibi ilk hafta çok zorlandım gerçekten ama şu anda su çok zorlamıyor yemek yemek daha çok zorluyor hiçbir şey yemek istemiyorum...

aahahahah kıyamam yaa
günde bir kere çıkamıyor musun şimdi tuvalete kaç gündür kabızsın?
bu arada eşine söyle gelirken alsın bir zahmet ona sipariş et. ben öyle yapıyorum.

Yoruma koptum artık namaz kılıcam namazda aklıma gelir diye duramıyorum ay esprili laf olmuş lavabo açıcı .

aahahahah kıyamam yaa
bu arada eşine söyle gelirken alsın bir zahmet ona sipariş et. ben öyle yapıyorum.
ya iki günde bir fln o da afedersin koyun kakası gibi,ptır pıtır.yani,içersi bi rahatlamıyo.nerdeeee o eski şaşaalı,çoşkulu günlerimmmm

aahahahah kıyamam yaa
sonunu unutmuşum kız eşim zaten market çırağı oldu,bi yere çıktığım yok hiç.her şeyi o taşıyo sağolsun.marketle aramızda iki blok var sadece,çok yakın.arada böyle hem hava almış hemde değişim yaşamış gibi hissediyorum artık ne haldeyim görüyomusun,kendi başıma market gezmesi tebdil-i mekan gibi

masallah canim nasil basariyorsun 3 lt icmeyi.ben ikiye zor tamamliyorum.3 litre icsem ac kalir daha az kilo alirdim herhalde.bebisler saglikli olsun da raziyiz yemeye.ben de balik yiyemiyorum dr israrla ye diyor omega 3 kapsulunu sordum.coraspin kullandigim icin cok ilac kullanman taraftari degilim.bol bol balik ceviz ye dedi ceviz tamam da.balik olmuyor iste.[/QUOTE]

ben de baya içebiliyorum. en güzel meyveyle birlikte içiliyo. mide çok dolu değilken meyve yiyince manyak su içiyorum.

ben de öyle ya markete gitmek istiyorum genellikle haftasonları sonra da gittiğime pişman oluyorum markette dolaşmak bile yoruyor

evet canım,aynen öyle.arkasından portakal suyuyla cila yaparsan iyi oluyomuş,demirim emilimini hızlandırıyomuş portakal suyu.
ben çok meyve suyu içemiyorum şekerim de artmasın diye zaten içemiyorum da ama işte bakalım çifter çifter alıyorum kan ilacını inşallah işe yarar...

ben çok meyve suyu içemiyorum şekerim de artmasın diye zaten içemiyorum da ama işte bakalım çifter çifter alıyorum kan ilacını inşallah işe yarar...
Anlıyorum.normalde de mi içemiyosun yoksa hamilelikte şekerin yükselmesin diye özelliklemi içmiyosun?

ben de öyle ya markete gitmek istiyorum genellikle haftasonları sonra da gittiğime pişman oluyorum markette dolaşmak bile yoruyor
Sorma canım ya.akşam dışarda yiyelim dedi eşim,az önce döndük eve.yemekten sonra bi saat fln da dolandık desek inan şiştim,patlıycam şuan sanki.gerim gerim gerilmiş vaziyetteyim.iğne batırsan fıssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…