Coraspirine neden hala devam ediyorsunuz?kesmedimi dr? Bide omega hapları ilaç kategorisinde değilki,aldığımız multivitaminler gibi spesifik bi vitamin-gıda takviyesi.değişik bi bakış açısı olmuşAnladim canim benim de bir gun arayla ust uste iki gun oluyor son zamanlarda.hayirlisi bakalim haftaya tekrar bakacak dr.
masallah canim nasil basariyorsun 3 lt icmeyi.ben ikiye zor tamamliyorum.3 litre icsem ac kalir daha az kilo alirdim herhalde.bebisler saglikli olsun da raziyiz yemeye.ben de balik yiyemiyorum dr israrla ye diyor omega 3 kapsulunu sordum.coraspin kullandigim icin cok ilac kullanman taraftari degilim.bol bol balik ceviz ye dedi ceviz tamam da.balik olmuyor iste.
Adamcağız bitmişti zaten... Geçen son haliyle görmüştüm,tanımadım resmen..ya evet ben de gördüm sabah kalkınca çok üzüldüm
ben günde iki kere demir alıyorum sabah ve akşam.Bana da iki tane verdi Demir hapını kabizlik yüzünden uç dört gun içmedim dün de tahlil istedi doktor Demir b 12 kan hepsi dusuk cikti. Bunlar hergün alınması gereken ilaçlar demekti vücut hiç depolamıyor. O ilaçlar bizim günlük ihtiyacımızı sanırım ancak karşılıyor.
Yalnız ben hala bir ilaç programı yapamadım
Günde bir tane cals d
Günde bir magnesium
Günde iki ferrro sanal
Günde bir decavit
Günde bir omega uç
İcmem lazım ama Demir'i sut ve yoğurtla denk gelmesin diye bir türlü programlayamadim.
Hepsini gece yatarken mı acaba icmeli. Siz nasil programlasdiniz
Birde bende Demir bağlama yuksek çıkıyor ama Demir dusuk bununla ilgili ne yapmalıyım bilginiz var mi
ben demir hapını aç karna alıyorum sabahkini doktorum öyle dedi.Demir hapını kesinlikle sabah aç karnına içmek ve arkasından yakın zamanda süt içmemek lazım.mümkünse potakal suyuyla içilirse çabuk çözülüp vücut tarafından emilmesi sağlanıyormuş. 2. Demir hapını da yine akşam üzeri aç karnına alıyorum ben.vitamini ve magnesyumu gün ortası alıyorum.bana magnezyumu günde iki verdiği için 2. Yi yatarken alıyorum ki gece rahat geçsin diye.şuan ikiz gebelik yaşadığımız için demir depolama şansımız olduğunu sanmıyorum.çünkü sirkülasyon hızlı ve 3 bedenin ihtiyacına yetmeye çalışıyor.omega ya ise bu hafta başlıcam sanırım,20'den sonra demişti dr.yarın gidicem kısmetse.bu arada bebek anne kansızda olsa,kalsiyumu eksikte olsa kendi ihtiyacını anneden sömürebiliyormuş.kemiklerden kalsiyum,karaciğerden de ihtiyacı kadar kan elde edebiliyomuş ama anne vücudunda depolanmayan sadece tüketildiğinde var olan şey omega.bunun için de mümkünse her gün en az iki tam ceviz ve haftada 2 gün balık,2 gün ıspanak tüketmek gerekiyomuş.ceviz dışındakiler uygulamada zor olabilir bence.bu durumda takviye omega hapları çok önemli bence.beyin,zeka gelişimi için atlamayslım.oğlumda şansıma annemlere adapazarından ceviz geliyodu devsmlı,onlsrda kırıp kavanozlar bana verirdi.yediğim cevizin haddi hesabı yok.ve inan maşallahı var,öğretmeni parmakla gösteriyo sınıfta.matematik dehası diyot ve huda beni çok onurlandırıyot.yani şu dönem bebişler için çok önemli.hatırlstmak istedim.
canım doktor zorla başlattı ben de 2 lt bile içemiyordum çok zorlanıyordum ama böyle devam edersen idrar yolları enfeksiyonuna çok müsaitsin suyunu arttır dedi. bir de bir ilaç vermişti birkaç gün onu kullandım bitti. suyu da dediğim gibi ilk hafta çok zorlandım gerçekten ama şu anda su çok zorlamıyor yemek yemek daha çok zorluyor hiçbir şey yemek istemiyorum...Anladim canim benim de bir gun arayla ust uste iki gun oluyor son zamanlarda.hayirlisi bakalim haftaya tekrar bakacak dr.
masallah canim nasil basariyorsun 3 lt icmeyi.ben ikiye zor tamamliyorum.3 litre icsem ac kalir daha az kilo alirdim herhalde.bebisler saglikli olsun da raziyiz yemeye.ben de balik yiyemiyorum dr israrla ye diyor omega 3 kapsulunu sordum.coraspin kullandigim icin cok ilac kullanman taraftari degilim.bol bol balik ceviz ye dedi ceviz tamam da.balik olmuyor iste.
aahahahah kıyamam yaaBinbir zahmet markete çıktım,kefir alıcam tek içimlik olanlardan iki tane kalmış,prebiyotik yoğurt alıcam bi paket kalmışcinnet geçirtcekler bana sonunda.neyse şimdilik olanları aldım.tropik meyveli müsli vardı,lif oranı yüksek vs yazıyodu,ondan aldım,çekirdeksiz kuru erik ve meyveli nesfitte aldım.e artık bu kadar şeye hala yapanazsam lavabo açıcı içiçem
evet canım ya haklısınAdamcağız bitmişti zaten... Geçen son haliyle görmüştüm,tanımadım resmen..
Yoruma koptum artık namaz kılıcam namazda aklıma gelir diye duramıyorum ay esprili laf olmuş lavabo açıcı .Binbir zahmet markete çıktım,kefir alıcam tek içimlik olanlardan iki tane kalmış,prebiyotik yoğurt alıcam bi paket kalmışcinnet geçirtcekler bana sonunda.neyse şimdilik olanları aldım.tropik meyveli müsli vardı,lif oranı yüksek vs yazıyodu,ondan aldım,çekirdeksiz kuru erik ve meyveli nesfitte aldım.e artık bu kadar şeye hala yapanazsam lavabo açıcı içiçem
anca çözer,o dereceyim yaniiiYoruma koptum artık namaz kılıcam namazda aklıma gelir diye duramıyorum ay esprili laf olmuş lavabo açıcı .
ya iki günde bir fln o da afedersin koyun kakası gibi,ptır pıtır.yani,içersi bi rahatlamıyo.nerdeeee o eski şaşaalı,çoşkulu günlerimmmmaahahahah kıyamam yaa
günde bir kere çıkamıyor musun şimdi tuvalete kaç gündür kabızsın?
bu arada eşine söyle gelirken alsın bir zahmet ona sipariş et. ben öyle yapıyorum.
evet canım,aynen öyle.arkasından portakal suyuyla cila yaparsan iyi oluyomuş,demirim emilimini hızlandırıyomuş portakal suyu.ben demir hapını aç karna alıyorum sabahkini doktorum öyle dedi.
sonunu unutmuşumaahahahah kıyamam yaa
günde bir kere çıkamıyor musun şimdi tuvalete kaç gündür kabızsın?
bu arada eşine söyle gelirken alsın bir zahmet ona sipariş et. ben öyle yapıyorum.
ya iki günde bir fln o da afedersin koyun kakası gibi,ptır pıtır.yani,içersi bi rahatlamıyo.nerdeeee o eski şaşaalı,çoşkulu günlerimmmm
sonunu unutmuşumkız eşim zaten market çırağı oldu,bi yere çıktığım yok hiç.her şeyi o taşıyo sağolsun.marketle aramızda iki blok var sadece,çok yakın.arada böyle hem hava almış hemde değişim yaşamış gibi hissediyorum artık ne haldeyim görüyomusun,kendi başıma market gezmesi tebdil-i mekan gibi
ben çok meyve suyu içemiyorum şekerim de artmasın diye zaten içemiyorum da ama işte bakalım çifter çifter alıyorum kan ilacını inşallah işe yarar...evet canım,aynen öyle.arkasından portakal suyuyla cila yaparsan iyi oluyomuş,demirim emilimini hızlandırıyomuş portakal suyu.
Anlıyorum.normalde de mi içemiyosun yoksa hamilelikte şekerin yükselmesin diye özelliklemi içmiyosun?ben çok meyve suyu içemiyorum şekerim de artmasın diye zaten içemiyorum da ama işte bakalım çifter çifter alıyorum kan ilacını inşallah işe yarar...
Sorma canım ya.akşam dışarda yiyelim dedi eşim,az önce döndük eve.yemekten sonra bi saat fln da dolandık desek inan şiştim,patlıycam şuan sanki.gerim gerim gerilmiş vaziyetteyim.iğne batırsan fıssssssssssssben de öyle ya markete gitmek istiyorum genellikle haftasonları sonra da gittiğime pişman oluyorum markette dolaşmak bile yoruyor
sen bir sor bakalım doktora canım o ne diyecek.
senınle tarıhlerımız cok yakınmış.bebeklerın bu gosterdıgı kıloya uygunmu gıdıyor :)amin. isteyen herkesin inşllh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?