canim senin bulanti kusma gibi sikayetlerin yok heralde vermemis ustune kilo almissin cunku...79la kaldim su an 82yim.Boyum 1.56 nasil olcak bilmiyorum :)
onu duymadimda badta 2 yada 3 bebekle baslayip sonradan gebeliklerin bir e indigini okudum cogu yerde..bazen biri dusebiliyor yada kalbi durabiliyor cunku...Oncelikle hepinize hayirli olsun.tup bebekle hamile kaldim daha cok yeniyim ama burda gittigim dr once 2 sonra 3kese gordu hepsinde de yolk olusmus ama ucuncusu biraz daha kucuk dedi.ve ben sevinsem mi uzulsem mi bilemiorum.ucuz gebelik cok daha fazla riskli.kendi druma pazartesi gidicem ama ucu duyduktan sonra inanin uykularim kacti.iki embriyo konmustu biri bolunmus.aranizda basta uc kese gorunup de sonra iki olan var mi acaba?
Yok sukur canim ama kilo almamin sebebinin sislik oldugunu dusunuyorum cunku o 3 kiloyu 5-6. haftalarda aldim ve o zamandan beri gram dahi almadan ayni kiloyla devam ediyorum.Yediklerimede dikkat ediyorum.canim senin bulanti kusma gibi sikayetlerin yok heralde vermemis ustune kilo almissin cunku...
amin canim Allah razi olsun gercekten cok zor...Yok sukur canim ama kilo almamin sebebinin sislik oldugunu dusunuyorum cunku o 3 kiloyu 5-6. haftalarda aldim ve o zamandan beri gram dahi almadan ayni kiloyla devam ediyorum.Yediklerimede dikkat ediyorum.
Senin bulantilarinda gecer bir dahada olmaz insaAllah.Allah senin ve bulantilari olan tum annelerin yardimcisi olsun.
evet canim fakkettim...bakarsin bebislerin cinsiyetleride ayni olur :)Candanote senin belirtilerin aynisi bende var.birebir ayni seyleri yasiyoruz.
Amin canım. Bugun doktor kontrolüne gittim.ama kese filan gorulmedi. Adetim 10 kasımdı beta Hg bugun olduk 4880sence nasılBen dogal yolla kaldim canim.Babaannemde ve iki kuzenimde var.Kismet isi bu :) Allah gonlune gore versin.
54,5 ile hamile kaldım 1 kilo aldım 8. Haftayı bitirdim. Acaba normali nedir toplamda ikiz gebelikte kaç kilo almak gerekiyor? Bilen var mı acaba?Kizlar kac kiloyla hamile kaldiniz?
Kacinci haftaniz ve su an kac kilosunuz??
Ben 62 ile hamile kalmistim ama bulanti ve kusmalardan su an 59.4 kiloyum 9.haftamdayim...
İnsaAllah iner.Sabahlari karnim duz uyaniyorum ama aksama kadar 9 aylik gibi oluyor karnim:) Sislik,gaz mahvediyor.amin canim Allah razi olsun gercekten cok zor...
evet o haftalarda odem olmus olabilir vucudunda bencede kilo degildir o zaten odemde 3 aydan itibaren inermis 3 haftaya gecer heralde...
gercekren hem bebeklerin sagligi hem kendimiz icin yediklerimize dikkat etmemis sart ,yoksa bu iki bebekle son iki ay yuruyemez hale geliriz hayatimiz iyice zorlasir...Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah...
Bu degerle kesenin gorulmesi gerekirdi.Alttanda bakti mi?Belki karindan gozukmemistir.Ben ilk kese muayenemde bhcg degerim binlerde olmasi gerekirken 3 binlerde cikmisti ve kese alttanda bakilmasina ragmen gorulmemisti.Tabii o zaman ikiz oldugu aklimdan gecmiyor,korkmustum ama ikizmis 1 hafta sonra iki kese goruldu.Seninde oyle olabilir :)Amin canım. Bugun doktor kontrolüne gittim.ama kese filan gorulmedi. Adetim 10 kasımdı beta Hg bugun olduk 4880sence nasıl
Ayy. İnşallah canım ya.hayır alttan bakmadı.karından baktı ve tok karınaydım.pazartesi bol su iç idrat sıkış gel dedi.şimdi gunlerimi yazayım sana sat 10 kasım.ilk beta hcg 8 aralık 537 bugün 4880 çıktı sence ne olabilirİnsaAllah iner.Sabahlari karnim duz uyaniyorum ama aksama kadar 9 aylik gibi oluyor karnim:) Sislik,gaz mahvediyor.
Bu degerle kesenin gorulmesi gerekirdi.Alttanda bakti mi?Belki karindan gozukmemistir.Ben ilk kese muayenemde bhcg degerim binlerde olmasi gerekirken 3 binlerde cikmisti ve kese alttanda bakilmasina ragmen gorulmemisti.Tabii o zaman ikiz oldugu aklimdan gecmiyor,korkmustum ama ikizmis 1 hafta sonra iki kese goruldu.Seninde oyle olabilir :)
Yok sukur canim ama kilo almamin sebebinin sislik oldugunu dusunuyorum cunku o 3 kiloyu 5-6. haftalarda aldim ve o zamandan beri gram dahi almadan ayni kiloyla devam ediyorum.Yediklerimede dikkat ediyorum.
Senin bulantilarinda gecer bir dahada olmaz insaAllah.Allah senin ve bulantilari olan tum annelerin yardimcisi olsun.
Artisin 2,5 kati gibi olmus,hayirlisi olsun canimAyy. İnşallah canım ya.hayır alttan bakmadı.karından baktı ve tok karınaydım.pazartesi bol su iç idrat sıkış gel dedi.şimdi gunlerimi yazayım sana sat 10 kasım.ilk beta hcg 8 aralık 537 bugün 4880 çıktı sence ne olabilir
Canim bende hic kist yok.Yumurtalarimin hepsi catlamis,dogal yolla oldu benimki.Bu sislik fena.Hele sirt ustu yatinca garfield gibi oluyorum :)))Canim ayni dertten bende muzdaribim.siskinlikten patlayacagim resmen.burda biri yazmisti iki ayri doktorda yumurtalarin kiste dondugunu soylemis.zamanla gecermis.benim doktorumda ultrason muayenesinde resmen zorlaniyor yumurtalarimdan keseyi gormeye.tup bebekten tedavisinden kaynakli demekki.ucuncu ayda gecer demisti doktorum.birsey yiyemiyorum siskinlikten.4.5 kilo almis gorunuyorum.
baya zayifmissin cnm boyun kac?
nette bu haftalara kadar anne adaylarinin 500-1000 gr alabilecegi yaziyordu..tabi ilerki haftalarda bu durum degisecek netteki hesaplayicilar tekil gebelikler icin cunku...54,5 ile hamile kaldım 1 kilo aldım 8. Haftayı bitirdim. Acaba normali nedir toplamda ikiz gebelikte kaç kilo almak gerekiyor? Bilen var mı acaba?
Canim bende hic kist yok.Yumurtalarimin hepsi catlamis,dogal yolla oldu benimki.Bu sislik fena.Hele sirt ustu yatinca garfield gibi oluyorum :)))
Hadi hayirli olsun.Ne marka aldin canim.bende arastirmalara basladim hangi marka daha iyi diye.dr.brown ve avent uzerinde daha cok durdum.kolik azalticiymis.arastirmalarim devam ediyor.sampuan pisik kremi de bakiyirum.simdilik arastiracagim sadece.zaten bu ay alisveris hakkimi doldurdum.gelecek ayin da sonuna dogru belki cinsiyeti belli olur diye gelecek ay sonunu bekleyecegim.alisveris markalarimizi konusalim burdan.ogrendiklerimizi de markalar hakkinda.Gunaydin kizlar dun ben bebeklerimin biberon takimini aldim bir yerden baslamak lazimdi cunku 5 aydan sonra gezebilecegimi san mi yorum
Kızlar slm tekrar bayag sohbet yogun olmus girmeyeli bende 55 le hamile kaldim suan 56 yim.ama bnm baska sorum var ben tüp bebek ikiz hamilesiyim.transfer sonrası progestan fitil ,folbiol ,glifor ,Fraksiparin 0.3 kan sulandirici iğne kullanyorum.doktor geçen gün benden genetik test istedi.iğneyi sonuca göre bırakacakmis.ancak sonuçta ters giden bişey var. Mthfr 1298 a c polimorfizmi homozigot mutant ve Pai polimorfizmi 4g/ 4g yazıyor. Yorumda iyi şeyler yazmıyor. Araştırdım düşükle sonuçlanan gebeikler var.ben hem böyle olan varmı( genetik testi yaptiran) hemde olur ya sıkıntı yaşamayın diye söylemek istedim düşük falan olmasın diye igne devamli kullanılması gerekmis.önleminizi alın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?