- 7 Kasım 2014
- 247
- 147
- 53
- 45
masallah canim nasil basariyorsun 3 lt icmeyi.ben ikiye zor tamamliyorum.3 litre icsem ac kalir daha az kilo alirdim herhalde.bebisler saglikli olsun da raziyiz yemeye.ben de balik yiyemiyorum dr israrla ye diyor omega 3 kapsulunu sordum.coraspin kullandigim icin cok ilac kullanman taraftari degilim.bol bol balik ceviz ye dedi ceviz tamam da.balik olmuyor iste.
gecmis olsun canim allah sifa versin.ne enfeksiyonu hayirdir?Gunaydin kizlar.ben cok hadtsyim enfekdiyon kapmisim hastanedeyim.
Gecmis olsun umarim hemen iyilesirsinGunaydin kizlar.ben cok hadtsyim enfekdiyon kapmisim hastanedeyim.
Geçmiş olsun. Umarım tez zamanda iyileşirsiniz.Gunaydin kizlar.ben cok hadtsyim enfekdiyon kapmisim hastanedeyim.
senınle tarıhlerımız cok yakınmış.bebeklerın bu gosterdıgı kıloya uygunmu gıdıyor :)
ben bugun gıttım bırı 980 diğerı 1050evet bi gün var arada. 10 gün önce kontrolüm vardı.uyuyo gibi. biri 850 diğeri 900 dü. seninkiler nasıllar?
ben bugun gıttım bırı 980 diğerı 1050
yınedaralma var ve buseferde acıklıkta gordu bence 2 hafta daha dayanır dıyormaşalllah. allahım sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşllh. bu arada bugünkü kontrol nasıldı? ne dedi doktor bu darlıkla alakalı?
Hadi ya. Artık yerinden kalkma bence. Sürekli uzanırsan inşllh daha fazla dayanır. Doktorlar garantici davranıyolar. Allah büyüktür.yınedaralma var ve buseferde acıklıkta gordu bence 2 hafta daha dayanır dıyor
cok gecmis olsun canim ,Rabbim acil sifalar versin...benimde surekli burnum kaniyor bu aralar normalde hic kanamazdi halbukiCok tesekkur ederim kizlar.gribal enfeksiyon.birde burnumdaki kilcal damar ccatlamis.geniz akintisi olunca agzimdan kan gelince korktum.ama korkulcak bisey cikmadi allahtan bir hafta antibiyotik kullancam.
Insallah daha uzun sure dayanirlar canim allah yardimciniz olsun.yınedaralma var ve buseferde acıklıkta gordu bence 2 hafta daha dayanır dıyor
sana da gecmis olsun canim kilcallarla alakalidir.cok gecmis olsun canim ,Rabbim acil sifalar versin...benimde surekli burnum kaniyor bu aralar normalde hic kanamazdi halbuki
sagol canim benim evet onlarla alakali hamilelikte olurmus..ilkinde hic olmamisti gerci...simdi durup dururken aniden kaniyor miktar olarakta baya fazla ..Allah yardimcimiz olsun bir dogurabilsek sagsaglim ....Insallah daha uzun sure dayanirlar canim allah yardimciniz olsun.
sana da gecmis olsun canim kilcallarla alakalidir.
normalde de aşırı içmem hele kutu meyve suları ve içeceklerden hiç içmem normal zamanda da. ama hamilelikte de özellikle dikkat ediyorum. bir arkadaşımda hamilelik şekeri çıktı her gün taze sıkılmış portakal suyu içiyordu sabah. baya bir sıkıntı yaşadı...Anlıyorum.normalde de mi içemiyosun yoksa hamilelikte şekerin yükselmesin diye özelliklemi içmiyosun?
aahahaha aynen ben pat diye patlamak üzereyim şarkısı benim için yazılmış sankiSorma canım ya.akşam dışarda yiyelim dedi eşim,az önce döndük eve.yemekten sonra bi saat fln da dolandık desek inan şiştim,patlıycam şuan sanki.gerim gerim gerilmiş vaziyetteyim.iğne batırsan fıssssssssssss
Herkese iyi akşamlar.bugün iple çektiğim muayeneme gitmiş bulunuyorum.ilk ve en önemli sorunum olan kabızlıkla ilgili önce demir hapımı değişti,ardından da iğrenç duphalac ı yazdı doktorummagnezyuma devam,ek olarak onegaya başladık ve ufak bir enfeksiyon belirtisinden dolayı iki dozluk idrar yolları tableti verdi.bebekler maşallah 2 haftada 2'ye katlamışlar kendilerini,şok olduk resmen dana gibiler maşallah bu hafta içinde aldığım o ani 1,5 kg boşuna değilmiş zaar seyehatle ilgili hiç bi sakınca öngörmedi,deniz,havuz yapabilirsin dedi.sadece enfeksiyona karşı dikkatli ol,ıslak kalma,hemen duşunu al dedi.rahim boyu çok çok çok şükrolsunki iyi çıktı,maşallah herhangi bi durum yokmuş durumlar böyle arkadaşlar.çok şükür mutlu döndük kontrolden,cümlemiz için sonuna kadar böyle muayeneler temenni ediyorum.
aahahaha aynen ben pat diye patlamak üzereyim şarkısı benim için yazılmış sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?