2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

ben de baya içebiliyorum. en güzel meyveyle birlikte içiliyo. mide çok dolu değilken meyve yiyince manyak su içiyorum.[/QUOTE]
Sana da masallah canim ben baska biseyle icerken cok siskinlik oluyor daha da icemiyorum
Gunaydin kizlar.ben cok hadtsyim enfekdiyon kapmisim hastanedeyim.
gecmis olsun canim allah sifa versin.ne enfeksiyonu hayirdir?

Cok tesekkur ederim kizlar.gribal enfeksiyon.birde burnumdaki kilcal damar ccatlamis.geniz akintisi olunca agzimdan kan gelince korktum.ama korkulcak bisey cikmadi allahtan bir hafta antibiyotik kullancam.

Cok tesekkur ederim kizlar.gribal enfeksiyon.birde burnumdaki kilcal damar ccatlamis.geniz akintisi olunca agzimdan kan gelince korktum.ama korkulcak bisey cikmadi allahtan bir hafta antibiyotik kullancam.
cok gecmis olsun canim ,Rabbim acil sifalar versin...benimde surekli burnum kaniyor bu aralar normalde hic kanamazdi halbuki

Insallah daha uzun sure dayanirlar canim allah yardimciniz olsun.

sana da gecmis olsun canim kilcallarla alakalidir.
sagol canim benim evet onlarla alakali hamilelikte olurmus..ilkinde hic olmamisti gerci...simdi durup dururken aniden kaniyor miktar olarakta baya fazla ..Allah yardimcimiz olsun bir dogurabilsek sagsaglim ....

Herkese iyi akşamlar.bugün iple çektiğim muayeneme gitmiş bulunuyorum.ilk ve en önemli sorunum olan kabızlıkla ilgili önce demir hapımı değişti,ardından da iğrenç duphalac ı yazdı doktorum magnezyuma devam,ek olarak onegaya başladık ve ufak bir enfeksiyon belirtisinden dolayı iki dozluk idrar yolları tableti verdi.bebekler maşallah 2 haftada 2'ye katlamışlar kendilerini,şok olduk resmen dana gibiler maşallah bu hafta içinde aldığım o ani 1,5 kg boşuna değilmiş zaarseyehatle ilgili hiç bi sakınca öngörmedi,deniz,havuz yapabilirsin dedi.sadece enfeksiyona karşı dikkatli ol,ıslak kalma,hemen duşunu al dedi.rahim boyu çok çok çok şükrolsunki iyi çıktı,maşallah herhangi bi durum yokmuş durumlar böyle arkadaşlar.çok şükür mutlu döndük kontrolden,cümlemiz için sonuna kadar böyle muayeneler temenni ediyorum.

Anlıyorum.normalde de mi içemiyosun yoksa hamilelikte şekerin yükselmesin diye özelliklemi içmiyosun?
normalde de aşırı içmem hele kutu meyve suları ve içeceklerden hiç içmem normal zamanda da. ama hamilelikte de özellikle dikkat ediyorum. bir arkadaşımda hamilelik şekeri çıktı her gün taze sıkılmış portakal suyu içiyordu sabah. baya bir sıkıntı yaşadı...

aahahaha aynen ben pat diye patlamak üzereyim şarkısı benim için yazılmış sanki

ay canım çok sevindim maşallah sana da bebişlerinize de. duphalac ne için yazdı kabızlık için mi? niye iğrenç tadı falan mı kötü??

ay canım çok sevindim maşallah sana da bebişlerinize de. duphalac ne için yazdı kabızlık için mi? niye iğrenç tadı falan mı kötü??

Canim duphalac kabizlik icin kullaniliyor. Bende 3 gundur duzenli icmeme ragmen hicbir etkisi olmadi. Karnimda sanci yapmaktan baska ise yaramadi. Allah sonumuzu hayir etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…