2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

ay canım çok sevindim maşallah sana da bebişlerinize de. duphalac ne için yazdı kabızlık için mi? niye iğrenç tadı falan mı kötü??
Sağol canım,sorma çok sevindim iyi haberlere.duphalac kabızlık için,kıvamı ve tadı iğrenç.şekerli ayçiçek yağı gibiaroması fln yok aslında,sadece şekerli yoğun ve yağlı gibi oluşu mide bulandırıcı.ama iyi gelir inşallah,ilk dozu akşam içtim.bide şimdi içerim.bugün çoşkulu bir açılış bekliyorum artık

Şuanlık bende de öyle canım,gurultu,gaz ve karın ağrısı ama tık yok henüz

Allah Allah... Ben de içerdim oğlumda demekki yatkınlığı varmış onun.hazır meyve sularını tercih etmiyorum bende,normalde de nadiren ,ikram edilirse içerim.ama kendim evde havuç,portakal,elma,kivi ne buluyosam sıkıp içiyorum.ben bi ara aç karnına gidip şu troid ve şekerime baktırmalıyım.offff,kim gidicek yaaa

Tiroid niye yapılıyo benden hiç istenmedi acaba ne gibi zararları var kendim mi yaptırsam

sagol canim benim evet onlarla alakali hamilelikte olurmus..ilkinde hic olmamisti gerci...simdi durup dururken aniden kaniyor miktar olarakta baya fazla ..Allah yardimcimiz olsun bir dogurabilsek sagsaglim ....
Insallah canim yine de dikkat et kendine
Bebislerine masallah barekallah canim.bizim kontroller de boyle gecer insallah.nasil beslendin bu ara neler yedin? Coraspin kullaniyormusun benim dr kullandigim icin omega onermedi yani cok ilacin var bide omegaya baslama dedi.
Canim duphalac kabizlik icin kullaniliyor. Bende 3 gundur duzenli icmeme ragmen hicbir etkisi olmadi. Karnimda sanci yapmaktan baska ise yaramadi. Allah sonumuzu hayir etsin....
Canim duphalac bana da fayda etmiyor kesinlikle.ama son zamanlarda bol zeytinyagli limonlu salata yiyorum marul agirlikli kalan yagli suyunu da iciyorum cok iyi geldi bana bide 4 cesit meyveden tabak hazirlrliyorum yatmadan o da iyi gelmis olabilir kabizliga tavsiye ederim.
inş canım dayanırlar buyusunler en azından 2 kg gecsınler
amin canim cumlemizin bebekleri 37. Haftayi gorsun 2.5 -3 kilonun uzerinde dogsunlar insallah.

kabızlığa zeytinyağı da iyi gelir derlerya hehe belki onun da öyle yağlı bir içeriği vardır. nasıl oldu işe yaradı mı?

birkaç hafta sonra da gitsen olur sanırım daha ölçtürmen gereken haftaya gelmedin. ama tiroid önemli tabi. bana da başta bakmışlardı ona.

Tiroid niye yapılıyo benden hiç istenmedi acaba ne gibi zararları var kendim mi yaptırsam
tiroid önemli canım. hamilelikte de özellikle kontrol ettirilmeli. ailede özellikle tiroid sorunu olan varsa senin de yatkınlığın oluyor. hamilelikte hormonlar çok değiştiği için tiroidin ortaya çıkmasını da tetikliyor...

birkaç hafta sonra da gitsen olur sanırım daha ölçtürmen gereken haftaya gelmedin. ama tiroid önemli tabi. bana da başta bakmışlardı ona.
Baştan baktırdım tabii,herşeye hemde.7-8 tüp kan,idrar vs verdim.kontrol amaçlı baktırayım diyodum ama dr yönlendirir herhalde zamanı gelince.

kabızlığa zeytinyağı da iyi gelir derlerya hehe belki onun da öyle yağlı bir içeriği vardır. nasıl oldu işe yaradı mı?
Uzun uğraşlarım ve bombardımanlarıma dayanamadı bağırsaklarım.az önce süper bi patlama yaşadım ama bunu duphalaca bağlamıyorum kesinlikle.yediklerimi başka zaman yemiş olsam içim dışıma gelir,wc de sabahlardım

Sağol canım benim,allah razı olsun.cümlemizin bebişleri semirsin inşallah...ben o senin coraspirin durumunu anlamadım zaten.neden hala devsm ettiriyo?özel bi nedeni varmı yoksa dr un yöntemimi böyle?ben 3. Aydan sonra bıraktım,kullanmıyorum.beslenmede sabahları protein ağırlıklı(yumurta,süt,peynir vs) yiyorum mutlaka,hepimizin bildiği üzre.bide mide bulantılarımın olduğu dönemde bastırsın diye yağsız peynirli tost çok yiyodum,ona da alıştım.kahvaltıda ekmek yerine peynirli tost yapıyorum.aralarda mutlaka bol meyve,kuru yemiş,kuru meyve yiyorum.akşamlarıda ağırlıklı sebze yada etli bi yemek yiyorum.çorba salata da fix oluyor sofrada.ama bütün bunlar bi kenara,bebeklerin iyi beslenmesini ilk olarak içtiğim suya,ikinci olarakta geceleri mutlaka soluma yatmaya bağlıyorum.amnion sıvısı 3 saatte bir kendini yeniliyor,bol su içmek bu devinime temiz suyla önemli katkı yapıyor ve bebekler yenilenen amnion sıvısı içinde daha iyi gelişiyor.sola ysttığımızda da bilirsin bebeğe giden ana besin damarları sağ karnımızdan geçtiği için sabaha kadar sağlıklı bir besin sentezi yapıyoruz bebeklere.bence öyle yani tabi,bilmiyorumda.

Troid hormonların beyni gibi bişey,çok önemli bi hormon.düşüklüğü yada yüksekliği ciddi hastslıklara neden olabiliyor.gebelikte de öncesinde ne olduğu,gebelik sırasında ne olduğu ayrı ayrı takip edilmesi gerekiyor.bence bakılmıştır mutlaka,tahlillerini bi gözden geçir derim brn.her dr mutlaka istiyor bu testleri rutin olarak.tsh,t3,t4 diye geçer adları

hadi geçmiş olsun canım. benim doktorumun dediği çok kabız olunca bünye ishale çeviriyormuş tepki olarak belki senin de öyle olmuş olabilir ya da ilaçtan bilmiyorum tabi...

canim tesekkurler coraspini tup bebek dr um 32. Haftaya kadar dedi burdaki dr da kullan dedi.soylediklerinin cogunu yapiyorum kuruyemise baslayali 2 hafta oldu.bide 2 lt su iciyorum yeterli mi sence dr da 2 demisti.sen ne kadar iciyorsun.sola da yatiyorum gece sol tarafim uyusmus bi sekilde uyaniyorum artik.insallah bebislerimiz cok saglikli olurlar canim.

Herkese guzel bir hafta diliyorum arkadaslar,
Yaa ben haftada 1 kilo aliyorum artik ne olacak benim sonum.aburcubur hamurisi tatli da yemiyorum.ama cokk sık aciktigim icin mecburen yiyorum bebisler buyusun zarar gormesin diye.aciktigimda yemeyince suclu hissediyorum kendimi.53 oldum.toplam 8 kilo aldim.karnim buyuk ama diger yerler az aldi.allah sonumu hayretsin.sizin haftalik kilo aliminiz nasil?

Benimkide 3-4 haftadir baya hizlandi canim..sanirim bu aydan sonra ayda en az 4 kilo alirim gibi geliyor banada..bende haftada 700-800 gr aliyorum artik..toplam 7 kilo aldim simdiye kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…