Çok güzel izah etmişsin,hiç bilmiyodum bunu.Allah Allah neler varmış...o zaman alternatif kanallardan beslenmek lazım demekki.Omertcan
Kanda pihtilasma sorunu olanlar dokuz ay aspirin ve hatta claxene igne kullanıyorlar bende bunlardan biriyim. Hatta dogum sonrası bile bir süre kullanacağım. Omega 3 de kani sulandiriyor. Ben omega uç de kullanıyorum bir de limonlu su falan içersem sık sık burnum kanıyor
Yarın iğnenin dozu bana uygun mü diye bir takim testler yapılacak.
Benim gibi kan akis hızı yavaş olan kisilerde kan sulandiriyor bu ilaçlara...
Bu sorun var mı diye yapilan testin adı da trombofili paneli..
İlacın dozu icin yapılacak test de heparin testiymis yarın yapılacak doktor kontrolum esnasında bakalım nasil miniklerim büyüdüler mı..
Evet canım.ebebekte weewell marka almıştım,WHC725 modeli.ben alırken 99du şuan 89 a düşmüş.düşünüyosan öneririm.çok sessiz çalışıyo,soğuk buhar veriyo,iyonizer teknolojisi var.hafif bir gece lambası ışığıda var.3lt kapasiteli ve su bitince otomatik kapanıyo.kullanışı vs memnunum.Omertcan birde bisey sorucam
Sen buhar makinasi almıştın hatta kullanıyordun
Neydi markası
Soguk buhar mı
Sessiz mı
Memnundun sanırım değil mi
Gecmis olsun canim,insaAllah tez zamanda gecer enfeksiyon.Cok tesekkur ederim kizlar.gribal enfeksiyon.birde burnumdaki kilcal damar ccatlamis.geniz akintisi olunca agzimdan kan gelince korktum.ama korkulcak bisey cikmadi allahtan bir hafta antibiyotik kullancam.
Bende hergun portakal suyu sıkıp iciyordum canim,sekerim cikti simdi o yasak.normalde de aşırı içmem hele kutu meyve suları ve içeceklerden hiç içmem normal zamanda da. ama hamilelikte de özellikle dikkat ediyorum. bir arkadaşımda hamilelik şekeri çıktı her gün taze sıkılmış portakal suyu içiyordu sabah. baya bir sıkıntı yaşadı...
Cok sagol canim,insaAllah guzel haberlerle gelirsin.Hamilelikten once sinirda cikiyordu,yuksek cikmadi hic.Doktorlar gebelikle ilgili oldugunu dogumdan sonra muhtemelen duzene girecegini soylediler.Seker dusuklugum hic olmadi hep sinirda veya biraz ustunde cikti gebelik boyunca.Birde annem ve sulalemin cogu seker hastasi,genetik faktorlerde tetiklemis olabilir dediler.Kizlar bende seker yuklemesi yaptirdim cumartesi gunu.İcecek cok lezzetliydi elmaliydi :) Sonuc iyi degil maalesef cok yuksek cikti 315 cikti.İnsulin ignelerine basladik gunde 5 defa vuruyorum.Her gun sabah,ogle,aksam dijital makineyle aclik tokluk sekerimi olcuyorum.Yarin kontrol edilecek degerlerim ve ignelerin doz ayari yapilacak insaAllah. Seker yuklemesini sakin ihmal etmeyin kizlar,cok onemli.
Canim gecmis olsun bende persembe yaptiricam seker yuklemesini sende daha oncr sekerle ilgili bi durum varmiydi yoksa tamamen bu yuklemedemi cikti irtaya bide seker duskunlugun oldumu hic hamilelikte
Seninkiler erkek ya ondan tatli istiyor canin galiba.benimde bi kiz bi erkek ama tatli cok nadir hep eksi yemek istiyorum.insallah canim yaa...boyle ani kilo artislari oldugunda aklima ilk takilan "acaba bebekler kac kilo oldu?" oluyor...
aslinda ben sizlere bakarak baya fazla kilo aldim cunku ilk 3 ay hic kilo almadim 4 ay hep kustugum icin 4.aydan itibaren aldim bu 7 kiloyu...bulantilar gecti ne bulduysam neyi ozlediysem deli gibi yedim cunku..boyle giderse hep bana yarar hep dikkat edeyim diyorum ama aksi gibi hep canim tatli istiyor yaa
Insallah guzel gecer canim allah yardimcin olsun.Yarin muayenemiz var yine artik haftada 2 kere gidiyoruz. Riskli gecirmek cok zormus.
Bence oyun parki.kizima almistim guya 3-4 yasina kadar odamizda yatacakti ama esim odasini ayiralim istedi.biz de 1.5 yasinda cocuk odasi aldik.kitaplikli calisma masasini kurdurmadik sadece.cok da memnunum.insallah ikizlerime de aynisini yapmak istiyorum.Kızlar oyun parkı mı mobilya beşik mi sizce
Bence de canim haklisin tekrar sorayim ikisini.ben de zade vital in omegasini kullaniyordum.bebisler haftalarina gore iyilerdi insallah oyle devam eder tesekkurler.Benimde o civarda,2 lt fln.ben gece uyanıp lavaboya fln gittiğimde dönüşte kısa bi süre ya sırtüstü yada sağa yatarak sol tarafı dinlendiriyorum bi.sonra tekrar sola yuvarlanıyorum.dikkat ediyosan sorum yok,haftalatına göre boy-kilo takiplerini yap mutlaka.ama ben omega konusunu anlamadım gitti.bi kere coraspirini o kadar uzun kullanmanda ne hikmet varmış acaba?hadi vardır bi hikmeti desek omegayla ne alaka?omega kimyasal ilaç değilki,rafine balık yağı var içinde.gıda takviyesi yani.ve normalde hergün ceviz,balık yiyemeyebiliriz neticede.özellikle 22. Haftada bebeğin beyin kıvrımları gelişmeye ve zekası oluşmaya başlıyo.genetik faktör dışında bunun tek besin kaynağı da omega.annede de omega deposu diye bişey yok.tüketiyor olmamız lazım.bence önemli vitamin.dr una bikez daha ısrar edebilirsin.hamileler için özel olanlsrı var,onlardan kullanıyorum ben.
gecmis olsun canin insallah normale doner sekerin.beslenmene dikkat edersin duzelir insallah.seker yuklemesi 24. Haftada mi yapiliyordu ?Kizlar bende seker yuklemesi yaptirdim cumartesi gunu.İcecek cok lezzetliydi elmaliydi :) Sonuc iyi degil maalesef cok yuksek cikti 315 cikti.İnsulin ignelerine basladik gunde 5 defa vuruyorum.Her gun sabah,ogle,aksam dijital makineyle aclik tokluk sekerimi olcuyorum.Yarin kontrol edilecek degerlerim ve ignelerin doz ayari yapilacak insaAllah. Seker yuklemesini sakin ihmal etmeyin kizlar,cok onemli.
Ben ilk haftalarda çok kilo aldım. 64 ile başladım 82 kg yim boy 176. Şeker ölçümü yapılmadı sanırım senin?Herkese guzel bir hafta diliyorum arkadaslar,
Yaa ben haftada 1 kilo aliyorum artik ne olacak benim sonum.aburcubur hamurisi tatli da yemiyorum.ama cokk sık aciktigim icin mecburen yiyorum bebisler buyusun zarar gormesin diye.aciktigimda yemeyince suclu hissediyorum kendimi.53 oldum.toplam 8 kilo aldim.karnim buyuk ama diger yerler az aldi.allah sonumu hayretsin.sizin haftalik kilo aliminiz nasil?
bilmemki canim yaa ,normaldede cok duskunum tatliya zaten..ama bu ara hergun yiyesim var o derece yani...Seninkiler erkek ya ondan tatli istiyor canin galiba.benimde bi kiz bi erkek ama tatli cok nadir hep eksi yemek istiyorum.
Insallah guzel gecer canim allah yardimcin olsun.
Bence oyun parki.kizima almistim guya 3-4 yasina kadar odamizda yatacakti ama esim odasini ayiralim istedi.biz de 1.5 yasinda cocuk odasi aldik.kitaplikli calisma masasini kurdurmadik sadece.cok da memnunum.insallah ikizlerime de aynisini yapmak istiyorum.
Bence de canim haklisin tekrar sorayim ikisini.ben de zade vital in omegasini kullaniyordum.bebisler haftalarina gore iyilerdi insallah oyle devam eder tesekkurler.
gecmis olsun canin insallah normale doner sekerin.beslenmene dikkat edersin duzelir insallah.seker yuklemesi 24. Haftada mi yapiliyordu ?
gecmis olsun canim kesinlikle haklisin cok onemli ihmal edilmemesi gereken bir test bencede.banada daha yapilmadi bu aralarda cok tatli istiyor canim bisey varmi yokmu bilmedigimden yiyorum ama insallah yoktur.tabi bunu testi yaptirmadan bilemem 2 hafta sonra randevum var ister artik sanirim...ailemde fazla seker hastasi yok insallah bendede cikmaz ,seninkide dedigin gibi genetik faktorlerdendir..aman dikkat et bari artik canim tekrar gecmis olsun...Kizlar bende seker yuklemesi yaptirdim cumartesi gunu.İcecek cok lezzetliydi elmaliydi :) Sonuc iyi degil maalesef cok yuksek cikti 315 cikti.İnsulin ignelerine basladik gunde 5 defa vuruyorum.Her gun sabah,ogle,aksam dijital makineyle aclik tokluk sekerimi olcuyorum.Yarin kontrol edilecek degerlerim ve ignelerin doz ayari yapilacak insaAllah. Seker yuklemesini sakin ihmal etmeyin kizlar,cok onemli.
Cok sagol canim insaAllah. 24-28. haftalar arasi yapiliyor canim.İgne basladik canim.Yediklerimede dikkat ediyorum.Seninkiler erkek ya ondan tatli istiyor canin galiba.benimde bi kiz bi erkek ama tatli cok nadir hep eksi yemek istiyorum.
Insallah guzel gecer canim allah yardimcin olsun.
Bence oyun parki.kizima almistim guya 3-4 yasina kadar odamizda yatacakti ama esim odasini ayiralim istedi.biz de 1.5 yasinda cocuk odasi aldik.kitaplikli calisma masasini kurdurmadik sadece.cok da memnunum.insallah ikizlerime de aynisini yapmak istiyorum.
Bence de canim haklisin tekrar sorayim ikisini.ben de zade vital in omegasini kullaniyordum.bebisler haftalarina gore iyilerdi insallah oyle devam eder tesekkurler.
gecmis olsun canin insallah normale doner sekerin.beslenmene dikkat edersin duzelir insallah.seker yuklemesi 24. Haftada mi yapiliyordu ?
Canim cok sagol.Aynen canim Karatay'a uysam yaptirmasam belki bebeklerimi kaybederdim Allah korusun.Doktorum yediklerinle alakali degil genetik,ikiz gebelik ve hamile kalmadan onceki rahminde pko goruntusu etken dedi.Doktorum sonuclari gorur gormez acil dahiliyeye in cabuk dedi cok tehlikeli bebekleri kaybedebiliriz onlem almazsak dedi.Korkumdan cok dikkat ediyorum.Birde ben hic tatli yemedim sayilir :) Hep eksi aserdim :)gecmis olsun canim kesinlikle haklisin cok onemli ihmal edilmemesi gereken bir test bencede.banada daha yapilmadi bu aralarda cok tatli istiyor canim bisey varmi yokmu bilmedigimden yiyorum ama insallah yoktur.tabi bunu testi yaptirmadan bilemem 2 hafta sonra randevum var ister artik sanirim...ailemde fazla seker hastasi yok insallah bendede cikmaz ,seninkide dedigin gibi genetik faktorlerdendir..aman dikkat et bari artik canim tekrar gecmis olsun...
eminim cok zordur canim Rabbim acil sifalar versin... benimde karataya uymak gibi bir niyetim yok umarim uyanlarinda ileride ciddi problemleri olmaz...cunku yapacagimiz en ufak hata bebeklerimizi kaybetmemize sebep olabilir.Allah korusun!!!!Canim cok sagol.Aynen canim Karatay'a uysam yaptirmasam belki bebeklerimi kaybederdim Allah korusun.Doktorum yediklerinle alakali degil genetik,ikiz gebelik ve hamile kalmadan onceki rahminde pko goruntusu etken dedi.Doktorum sonuclari gorur gormez acil dahiliyeye in cabuk dedi cok tehlikeli bebekleri kaybedebiliriz onlem almazsak dedi.Korkumdan cok dikkat ediyorum.Birde ben hic tatli yemedim sayilir :) Hep eksi aserdim :)
Guzel haberlerle gel insaAllah canim,insaAllah cikmaz.Hayati alt ust ediyor.Gunde 5 insulin igne,kan sulandiriciyla 6 igne vuruluyorum.Disari cikamiyorum igne saatleri yakin araliklarda birde insulinlerin dolapta muhafaza edilmesi gerekiyor,yanima alip bir yere gideyim diyemiyorum.
galiba kilo alma konusunda ayniyiz seninle ben de 20 yi gecicem galiba.kizimda 17 almistim.iki uc ayda hepsi gitti.45 le hamileligim basladi.boyum 160.sen gayet uzunsun masallah gostermezsin.seker olcumu yapilmadi da tup bebek dr um glifor verdigi icin buradaki dr kandaki sekere bakmisti normal cikmisti cok sukur.ilk hamileligimde de yukleme normal cikti.bakalim ne olacak.Ben ilk haftalarda çok kilo aldım. 64 ile başladım 82 kg yim boy 176. Şeker ölçümü yapılmadı sanırım senin?
Tesekkurler canim allah kolaylik versinCok sagol canim insaAllah. 24-28. haftalar arasi yapiliyor canim.İgne basladik canim.Yediklerimede dikkat ediyorum.
ben hic boyatmadim canimKızlar gebelikte saçını boyatan ya da bunu dr una danışan varmı?oğlumda zararlı diye boyatmamıştım ama şimdi bakıyorum,ilk aylardan sonra boyatılabilir diyo bi çok dr.kafam karıştı,net bilgisi olan varsa paylarsanız çok sevinirim.
Tüp bebek için aldığın ilaçlarda kilo yapıyor sanırım. 20 yi kesin geçeriz evet:) kuzucuklarımız iyi olsunlarda katlanırız..galiba kilo alma konusunda ayniyiz seninle ben de 20 yi gecicem galiba.kizimda 17 almistim.iki uc ayda hepsi gitti.45 le hamileligim basladi.boyum 160.sen gayet uzunsun masallah gostermezsin.seker olcumu yapilmadi da tup bebek dr um glifor verdigi icin buradaki dr kandaki sekere bakmisti normal cikmisti cok sukur.ilk hamileligimde de yukleme normal cikti.bakalim ne olacak.
Tesekkurler canim allah kolaylik versin
ben hic boyatmadim canim
benim doktorum organiklerde bile ileride bebeklerde katarakt riskini arttırıyor demişti. ben de hiç boyatmadım canım. ama kimi doktor ilk üç aydan sonra boyatabilirsin diyor.Kızlar gebelikte saçını boyatan ya da bunu dr una danışan varmı?oğlumda zararlı diye boyatmamıştım ama şimdi bakıyorum,ilk aylardan sonra boyatılabilir diyo bi çok dr.kafam karıştı,net bilgisi olan varsa paylarsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?