2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

benim doktorum organiklerde bile ileride bebeklerde katarakt riskini arttırıyor demişti. ben de hiç boyatmadım canım. ama kimi doktor ilk üç aydan sonra boyatabilirsin diyor.
Bende çelişkide kaldım.ya düşünüyorum,doğumdan sonra iki bebeği bırakıp kuaföre gitmek imkansız,gitmem gelmem en az 3-4 saat.e saçlarda iyice kezbana bağladı doğumdan önce yaptırıp kurtulsammı dedim ama dur bide benim dr a sorayım bakayım.

evet en iyisi doktoruna sor bakalım o ne diyecek.

sarı akıntısı olan var mı?uzun süredir sarı akıntım var.dra söyledim 5 gün kullanmam için bi fitil verdi ama işe yaramadı.kokusuz,kaşınma,yanma falan da yok ama sarı.başka bı dr da söyledim takip et olmazsa kültür alırız dedi.

sarı akıntısı olan var mı?uzun süredir sarı akıntım var.dra söyledim 5 gün kullanmam için bi fitil verdi ama işe yaramadı.kokusuz,kaşınma,yanma falan da yok ama sarı.başka bı dr da söyledim takip et olmazsa kültür alırız dedi.

Bende de ayni durum var canim benim doktorumda bana vagi-hex diye bir fitil vermisti bi ara kullandim sonra birakmak zorunda kaldim ama gecmedi maalesef persembe randevum var soyliycem bakalim durumu ne diycek

Canim bana once vagi.hwx veemisti fayda etmedi.sonrada antibiyotik basladi o gecitmrdi

Ikiz anneleri gunaydin.siz siz olun kendinizi fazla yormayin son pismanlik fayda etmiyor.ben yine hastanedeyim doguma kafarda yaticam sanirim dr da anca 2 hafta gider diyor bana dua edim ihtiyac im var

Ikiz anneleri gunaydin.siz siz olun kendinizi fazla yormayin son pismanlik fayda etmiyor.ben yine hastanedeyim doguma kafarda yaticam sanirim dr da anca 2 hafta gider diyor bana dua edim ihtiyac im var

Gunaydin canim herseyin hayirlisi demek lazim insallah 2 haftadan daha uzun sure kalir bebisler nasipte ne varsa o oluyor. Kendini de cok uzme sakin hersey olacagina varir yeterki sagliklari yerinde olsun gerisi cok onemli degil. Allah yardimcin olsun canim. Dualarim sizinle...

Sen kendini yordugun icin mi boyle oldu? Bebeklerini dusun, 28. Haftayi gectikten sonra sorun yok, ben bir suru ikiz annesi gordum, 28. Haftada dogurmus. 45 gun ortalama kuvozde kaliyorlar ama sonra canavar gibi oluyorlar. Kucagina alacagin gunleri dusun. Insallah sen ve bebekler icin hersey saglikla gecer.

Ben iki kez boyadım.
Doktorum bilgisayar telefon avm lerdeki manyetik yayılım evdeki kumanda bunlar kadar zararlı dedi
Ama kullandığım boya Fransız üretimi color soin adı. 35 .. 45 lira arası fiyati..
İcinda perednol amonyak hiç bisey yok
Kuaförümü aradım boyayı getireceğimi ve boya rofle yapmadığı saatler dısında bir zamana randevu vermesini istedim çünkü kokusu daha zararliymis. Hatta evimizde ki deterjan kokularıda zararliymis. Aslında kullandığımız Ruj da bile zarar var. Yani bazı seylerden korumamız cok zor bebeklerimizi..

Neyse boyayı alıp kimsenin olmadıgı geç bir saatte gidip iki kez boyattim.hic kokusu yok kafa derinizi hic yakmıyor kasindirmiyor ve sonrasında da akmıyor kokmuyor Dogum sonrasında da bunu kullanıcam gercekten cok güzel yumusacik oluyor saclarım sonrasında krem bile kullanmıyorum

Banada olur derse dr um ben de boyatıcam mecbur.şuan bile paspallaştım,doğumdan sonra böyle bişey için zaman ayırmam çok çok zor.dip boya olcak zaten benimki.yani öyle sanırım,emin değilim.

Insallah cok cok daha uzun kalir yavrular.twinrose da sen de dualarimdasiniz.Allah yardimcimiz olsun...

çok geçmiş olsun canım. allah senin ve b ebeklerinin yanında olsun inşllh.

allah yardimciniz olsun canim insallah bebeklerini saglikla kucagina alirsin moralini bozma.

Kizlar detayli ultrasonumuz guzel gecti cok sukur.de kizim 1 hafta geriden geliyor 293 gr. Oglum 1 hafta onden gidiyor 360 gr. Boylari,22 ,23 cm.birbirlerine girmisler sanki cok tatlilardi

canım benim çok haklısın kendimizi hiç yormamamız lazım...
Allah yardımcın olsun inşallah en az bir ay daha kalırlar...

Kendi evimiz ama 1 yıl yatak odasında kalsınlar diyorum odam geniş dolap da yeterli sonra da park yatakları odalarına alırım artık 3yıl yatar diyolar park yataktasonra genç odası tarzı yaparım diye düşündüm bence karyola çok şık ama kafalarını çarparlar diye korkuyorum ..

Ben tatlı delisiyken soğudum agzımın tadını bozuyo zaten yersem..
Canın çok istiyosa sütlü tatlı ye ki bebişler faydalansın şıralı tatlıların bebege katkısı yok zaten..
bi de çok dondurma yemeyin kızlar bebeğin ses tellerine zararı varmış doktorum söyledi..

Ben dip boya yapıyrum sadece önlerde beyaz var sürüp 20 dakika bekletiyrum yıkıyorum sonra bi zararı yok olsaydı arkadasımın çocukları cin gibi olmazdı maşallah..

Bende var 1 kez oluyo sabah sanırım ayakta ders anlatıyorum evde hiç olmuyo bol su iç ben içemiyorum ama en iyi çözümmüş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…