2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Ikiz anneleri gunaydin.siz siz olun kendinizi fazla yormayin son pismanlik fayda etmiyor.ben yine hastanedeyim doguma kafarda yaticam sanirim dr da anca 2 hafta gider diyor bana dua edim ihtiyac im var
Allah yardımcın olsun inşallah bebeklerin 35.haftaya kadar dayanir dua edicem senin için canm..
Yorulma konusuna gelince cok haklisin dikkat etmek gerek bende isim bitince hep istirahat ediyorum Allah sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin hepimize insallah..

bende basta bulanti ve kusmalardan dolayi tiksinmistim ama sonra gecti...tatli olarak srf serbetli tatli degil ,pasta,cikolata hersey istiyor bu ara canim..kesje doguma kadar tiksinmis olsaydimda hamilelikte bana ekstra kilo yapmasaydi tatlilar...

Canım nasılsın? Nerelerde diyorum,temmuz annesiymiş:) maşallah bin bir kere.. Haftalar ilerlemiş.. İnş sağlıkla ilerlesin haftalar..

Canım nasılsın? Nerelerde diyorum,temmuz annesiymiş:) maşallah bin bir kere.. Haftalar ilerlemiş.. İnş sağlıkla ilerlesin haftalar..

Canim sen nasilsin :) biz iyiyiz çok şükur uykusuzluk dışında bir sikayetim yok :) az uyuyorum nedense napalim 10 senedir uyuduklarima sayayim bir an once gecsin istiyom merak ediyom cok minilerimi senin az kalmis şükur Rabbim sag salim kurtarsin insallah.

Çok erken başlamış sin uykusuzluklara..ağırlaşınca bisry yapamayınca uyuyorum ben..İnan zaman hızlıca geçsin istiyor insan..sağlıkla alalım yavrularimiz kucaklarimiz..optum..Allah a emanet ol

Çok erken başlamış sin uykusuzluklara..ağırlaşınca bisry yapamayınca uyuyorum ben..İnan zaman hızlıca geçsin istiyor insan..sağlıkla alalım yavrularimiz kucaklarimiz..optum..Allah a emanet ol

Amin insallah sende Allaha emanet ol canm hayirli dogumlar diliyorum.

Ben dip boya yapıyrum sadece önlerde beyaz var sürüp 20 dakika bekletiyrum yıkıyorum sonra bi zararı yok olsaydı arkadasımın çocukları cin gibi olmazdı maşallah..
Ya ben oğlumda sarı röfleliydim.dipler gelince,bide o sarı saç makyajsız fln iğrenç,ilk aylarda zaten halsizlik flnda var,hasta gibi duruyodum.Allaha sığınıp hemen kahveye boyamıştım bi defaya mahsus.dediğin gibi görünen bi zarar oluşmadı çocukta.

Hic dinlenme dim onada bagliyorum biraz
.tabiyki de kismet bunlar cumartesi 29 a giriyoruz 30 a dayanin diyorum.gorucez

Canim hastanede wc kalkiyprum.serumlar ignelet luyor dogumu geciktirici.adalat hap progeston basladi sanci onleyici biri.

Hastanede bi kızla tanışmıştım canım 28haftalık doğurmuş öğrendiği gündrn beri yatmıştı öyle anlattı ama yine de erken olmuş bence yapısal doktorum bunun rahimle ilgili old.söyledi..ağır iş yapma cok yürümr 26.haftana kadat çalış dedi..

Kizlar haftada kac gram aliyorsunuz?
İnternette 500-800 gr arasi alinmasi normal diyor,bu iki miktar arasinda kalabiliyormusunuz yoksa daha az yada fazlami oluyor?

Insallah daha cok gorursun, erken dogum suphesiyle hastaneye yatip 1 ay sonra doguran ikiz anneleri duydum. Insallah daha cok kalirlar seninle

Bende de bazen beyaz bazen sarı akıntı oluyor.Tahlil yaptırdım herhangi bir şey çıkmadı.Doktorum normal dedi.Sen yinede tahlil yaptır canım.

Ikiz anneleri gunaydin.siz siz olun kendinizi fazla yormayin son pismanlik fayda etmiyor.ben yine hastanedeyim doguma kafarda yaticam sanirim dr da anca 2 hafta gider diyor bana dua edim ihtiyac im var
Canım Allah cc yar ve yardımcın olsun. Bende şeker çıktı doktorum yürüyüşe bile izin vermedi şekere rağmen sadece kollarını çalıştır o yeter dedi.Bizler risk altındayız çok dikkat etmeliyiz haklısın canım.Tehlikeli dönemleri atlattın çok şükür canım.

Kizlar detayli ultrasonumuz guzel gecti cok sukur.de kizim 1 hafta geriden geliyor 293 gr. Oglum 1 hafta onden gidiyor 360 gr. Boylari,22 ,23 cm.birbirlerine girmisler sanki cok tatlilardi
MaşaAllah canım hiçbir sorun olmamasına çok sevindim :) Benimde kızlarımın biri bir hafta geriden geliyor ama zaten döllenmeside öyleydi :) Biri 6. haftada biri 7. haftada oluştu kuzularımın :) İlerleyen haftalarda kilo farkı biraz daha fazla açılıyor.Benim şimdi biri 850 gr biri 750 gr.Boylar 27-28.Boy farkı pek yok ama kilo farkı 100 gr.ma çıkmış.Önceki haftalarda 20-30 gr. fark oluyordu.

Kizlar haftada kac gram aliyorsunuz?
İnternette 500-800 gr arasi alinmasi normal diyor,bu iki miktar arasinda kalabiliyormusunuz yoksa daha az yada fazlami oluyor?
Canım ben ayda 2 kilo aldım hep.Kilo alımım normaldi ama şeker çıkınca 1 haftadır diyete başladım 1 kilo verdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…