Iki dr da söyledim henuz tahlil istemediler ama simdi devam edio deyince isterler heralde ins bi sey cikmaz.Bende de bazen beyaz bazen sarı akıntı oluyor.Tahlil yaptırdım herhangi bir şey çıkmadı.Doktorum normal dedi.Sen yinede tahlil yaptır canım.
Iki dr da söyledim henuz tahlil istemediler ama simdi devam edio deyince isterler heralde ins bi sey cikmaz.Bende de bazen beyaz bazen sarı akıntı oluyor.Tahlil yaptırdım herhangi bir şey çıkmadı.Doktorum normal dedi.Sen yinede tahlil yaptır canım.
İnşaAllah canım.Yaptırınca en azından için rahat eder :)Iki dr da söyledim henuz tahlil istemediler ama simdi devam edio deyince isterler heralde ins bi sey cikmaz.
Hımmmmm semizotlu makarnaya bayılırım :) Şekerim çıktığı için semizotunu yiyeceğim sadece :) Gerçi ben haftada 1 gün balık yiyorum ama semizotunuda çok severim :)Selam kızlar, semizotu zamanı başlamıştır özellikle balık yiyemeyenler için omega 3 deposu şiddetle tavsiye edilir
Allah yardımcın olsun canım.inşllh.hepimizi şaşırtır ve çok daha heç gelir bebekler. Allahım yüzüne baksın inşllh.
canım dualarımız seninle. inşallah süre olabildiğince uzar sen de bu süreçte ağrı sızı çekme inşallah...
Hastanede bi kızla tanışmıştım canım 28haftalık doğurmuş öğrendiği gündrn beri yatmıştı öyle anlattı ama yine de erken olmuş bence yapısal doktorum bunun rahimle ilgili old.söyledi..ağır iş yapma cok yürümr 26.haftana kadat çalış dedi..
Insallah daha cok gorursun, erken dogum suphesiyle hastaneye yatip 1 ay sonra doguran ikiz anneleri duydum. Insallah daha cok kalirlar seninle
hepinize tesekkurler arkadaslar hastsnede yatmsk cok zormus.ama cocuklarim icin herseye katlanirim.onlatr iyi olsunlarda minik ogullarimCanım Allah cc yar ve yardımcın olsun. Bende şeker çıktı doktorum yürüyüşe bile izin vermedi şekere rağmen sadece kollarını çalıştır o yeter dedi.Bizler risk altındayız çok dikkat etmeliyiz haklısın canım.Tehlikeli dönemleri atlattın çok şükür canım.
benim de bebeklerden biri aşağıda onun aşağı doğru çok baskısı oluyor ama şu an için rahim ağzını ya da uzunluğu etkileyen bir durumu yok sadece pozisyonundan ötürü çok rahatsızlık veriyor bana bazen bir de başka birtakım rahatsızlıklar çıkardı bende o kadar.Merhabalar.bir sey soracağım. bebeklerini oncekine göre daha asagida hisseden var mi? sanki karnim da asagi dogru buyumeye basladi bebeklerin hareketlerini de baya asagida hissediorum bir haftadir.en son kontrolde rahim agzi uzunlugu gayet iyidi simdi boyle olunca kendi kendime evham yaptim.
benim kızda aşagıda o bölgede agrı oluyo bazen çok korkuyorum.yavrucaklarımız allaha emanetbenim de bebeklerden biri aşağıda onun aşağı doğru çok baskısı oluyor ama şu an için rahim ağzını ya da uzunluğu etkileyen bir durumu yok sadece pozisyonundan ötürü çok rahatsızlık veriyor bana bazen bir de başka birtakım rahatsızlıklar çıkardı bende o kadar.
Canım bende yaptırdım onu ben yatar pozisyonda ve tüm dikkatim bebişlerde olduğu için pek anlamadım kaç dakika sürdüğünü ama eşim ayakta beklemiş çıkınca yoruldum ne kadar uzun sürdü dedi :)) Sanırım yarım saat 45 dakika gibi bişi. Ama ben daha önce arkadaşımın ayrıntılı ultrasyonuna girmiştim onun tek olmasına rağmen çok daha uzun sürmüştü. Doktordan doktora fark ediyor galiba benim doktor çok meşhurmuş eskişehirde ama bana öyle de aman aman gelmedi açıkçası. pek bişi anlatmadı. kendi baktı sadece çok şükür gerçi ufak bi sıvı birikimi haricinde bir sıkıntı da yokmuş önemli olan o ama. Daha önce arkadaşımla girdiğim doktor çok çok daha ayrıntılı anlatarak ellerini ayaklarını kalbini vs. hatta bebeğin dilinin üzerindeki çizgileri bile tek tek izah etmişti:) Umarım sizin de bir sıkıntı çıkmaz Allah yardımcınız olsun21.hafta ayrıntılıya gircem..sonra bi daha ayrıntılı var mı sadece 1 kez mi ?bi de kaç dakiks sürüyor ikizlerde acaba
İnş.canım Allah saglıklı evlatlar nasip etsin.Canım bende yaptırdım onu ben yatar pozisyonda ve tüm dikkatim bebişlerde olduğu için pek anlamadım kaç dakika sürdüğünü ama eşim ayakta beklemiş çıkınca yoruldum ne kadar uzun sürdü dedi :)) Sanırım yarım saat 45 dakika gibi bişi. Ama ben daha önce arkadaşımın ayrıntılı ultrasyonuna girmiştim onun tek olmasına rağmen çok daha uzun sürmüştü. Doktordan doktora fark ediyor galiba benim doktor çok meşhurmuş eskişehirde ama bana öyle de aman aman gelmedi açıkçası. pek bişi anlatmadı. kendi baktı sadece çok şükür gerçi ufak bi sıvı birikimi haricinde bir sıkıntı da yokmuş önemli olan o ama. Daha önce arkadaşımla girdiğim doktor çok çok daha ayrıntılı anlatarak ellerini ayaklarını kalbini vs. hatta bebeğin dilinin üzerindeki çizgileri bile tek tek izah etmişti:) Umarım sizin de bir sıkıntı çıkmaz Allah yardımcınız olsun
Sabırsızca bekliyorum zaten :)21.hafta ayrıntılıya gircem..sonra bi daha ayrıntılı var mı sadece 1 kez mi ?bi de kaç dakiks sürüyor ikizlerde acaba
Ayrintili sadece 1 kere oluyo canim yaklasik 1 saatten biraz uzun surmustu benim inceleme cok keyifliydi bebeklerin herseyine bakiliyo hareketleri vs herseyleri cok guzel gorunuyo :)
ayrıntılıya bir kere giriyorsun canım. birdaha yok normalde. benim bir saat civarı sürmüştü ikizlerde. orada bir şey tespit edilirse diğer rutin ultrasonlarında söylüyorsun doktoruna gelişme falan var mı diye inceliyor doktor. benim rutin ultrasonlarım bile en az 20 dk sürüyor. fenalık basıyor artık.21.hafta ayrıntılıya gircem..sonra bi daha ayrıntılı var mı sadece 1 kez mi ?bi de kaç dakiks sürüyor ikizlerde acaba
benim de ağrılı ve sıkıntılı geçiyor. bir de yine bebeklerin baskısından geçen hafta hemoroid oluştu. az kaldı ya sabır diyorum...benim kızda aşagıda o bölgede agrı oluyo bazen çok korkuyorum.yavrucaklarımız allaha emanet
Benim aynı doktor bakıcak canım inş.temiz çıkar her şey..bana öğleden sonranı tümden boşalt uzun sürer dedi merak ettim ben de..rutinim şimdilik 10dakiayı geçmiyo gittikçe zorlaşıyo tabi her şey vuslata doğru :)ayrıntılıya bir kere giriyorsun canım. birdaha yok normalde. benim bir saat civarı sürmüştü ikizlerde. orada bir şey tespit edilirse diğer rutin ultrasonlarında söylüyorsun doktoruna gelişme falan var mı diye inceliyor doktor. benim rutin ultrasonlarım bile en az 20 dk sürüyor. fenalık basıyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?