2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

e öyle tabi canım uzuvları falan organları inceliyor haliyle uzun sürüyor. bütün öğleden sonra sürmez sanmıyorum. en fazla süren 1,5 saat duydum şimdiye kadar. ben 1 saatte bile çok yorulmuştum. çünkü sırt üstü yatıyorsun nefes alamıyorsun belin sırtın ağrıyor ama işte bebekler için katlanıyoruz...

Sehir dışından gittiğim için demiştir belki..

21.hafta ayrıntılıya gircem..sonra bi daha ayrıntılı var mı sadece 1 kez mi ?bi de kaç dakiks sürüyor ikizlerde acaba
Sadece bir kez yapiliyor ayrintili, ben yarin girecegim, yazarim ne kadar surdugunu. Sanirim 1 saat surer, benim doktorum normalde de cok uzun baktigi icin bilemiyorum nasil olur. Yazarim yarin .

MaşaAllah canım :) Başka bir test kalmadı,keyfini çıkar hamileliğinin :)

Semizotlu makarna tarifi verir mısın
Merak ettim nasil oluyor
Canım makarnayı haşlıyorsun yağda kavuruyorsun,sos felan yok.Semizotunu çiğden doğrayıp içine makarnalar sıcakken ekliyorsun.Biraz soğuyunca üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorsun,isteyen yoğurtla mayonezide karıştırabilir ama ben mayonez yemiyorum sağlıksız diye :) Sonra dolaba koy soğusun,sıcak değilde soğuk yeniyor bu makarna.Çok basit ve yaz aylarında ferah ferah güzel oluyor ama bende şeker çıktığı için elveda makarna :)))

21.hafta ayrıntılıya gircem..sonra bi daha ayrıntılı var mı sadece 1 kez mi ?bi de kaç dakiks sürüyor ikizlerde acaba
Canım ben 18. haftada girmiştim daha küçük oldukları için 23. haftada bir daha baktı doktor.Eğer bazı şeyleri tam inceleyemezse ücretsiz olarak tekrar çağırıyorlar ama 21. hafta iyi bir hafta tekrar çağıracağını sanmam.Benim 40 dk sürmüştü.

Canim ben 2 kez girmistim ayrintiliya doktor gidecek diye.16 ve 18 ya da 19.haftalardi.ilki 1 saat ikincisi 1.5 saat surmustu.sonrada 21.haftada fetal eko cektir demisti Umut Bey.(erken gittigim icin ayrintilaya kalbi tam anlasilmiyormus o yuzden)

Canim ben 2 kez girmistim ayrintiliya doktor gidecek diye.16 ve 18 ya da 19.haftalardi.ilki 1 saat ikincisi 1.5 saat surmustu.sonrada 21.haftada fetal eko cektir demisti Umut Bey.(erken gittigim icin ayrintilaya kalbi tam anlasilmiyormus o yuzden)
Sana doktor geliyomuş dedim ama yazın gelecegini söylemiş tel.etmiş arkadas sormuş ..ben 21.haftada gircem bakalım hayırlısı..

Kizlar, bende cok kotu reflu basladi. Mahvoldum. Doktorum gaviskon verdi, bir sure rahatlatiyor sonra geciyor. Siseyi kafama dikmek istiyorum. Cok yuksek yastikya yatiyorum neredeyse oturur pozisyonda. Ayaktayken bile rahatsiz ettigine gore yatar pozisyonu dusunemem bile... Siz nasilsiniz, reflu sorunu yasadiniz mi?

Gunaydin annelr.biz bugun 29.haftaya girdik cok sukur cok mutluyuz

Gunaydin canim. Hadi gozunaydin. Nasil bebislerin durumu bikac hafta daha duracak gibilermi icerde son durumun nedir

canim mayonezde cig yumurta var,cig yumurtadada salmonella virusu olma ihtimali...yani mayonez yemeyin bence toksoplazma mikrobu gecer bebeginize....

Ben basından beri ne yesem geri geliyo fakat yanma yok kusma yok ama midemi doldurmaya gelmiyor gittikçe kötü olacak o şuruplar bende etkisiz oldu tek avantajım kilo fazla almamak ama asla dolduramadım iştahla yiyemedim hiçbir şeyi çok sıkıcı..3kilo aldım ..
Bi de hepinize sorum var göbeğim eh işte biraz çıktı herkes anlamıyo midemden şişti biraz sonra şişer mi birden acaba çok büyümeyecek mi merak ediyorum

Reflu beni mahvetmisti. Hic bir sey yiyemiyordum. Geceleri uykusuzluguma bir de o sebep olmustu. Gaviskon fayda etmedi, rennie kullandim bende. Resmen diktim kafama ben. Kac sise bitirdim bilmiyorum. Yedigim leblebilerin haddi hesabi yok. Dogumdan sonra rahatladim. Sabredin arkadaslar, dogumdan sonra tum sıkıntılariniz sona erecek Insallah. Rabbim bebeklerinize sagliklica kavusmayi nasip etsin. Haa bu arada, dinlenin ve bol bol uyuyun.

Benim gobegim kocaman, hatta alt komsum var, 37. Haftada gobekler ayni. Belki birden buyurler.. 19-20-21 birden buyuyorlar. Seninde buyur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…