2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Benim gobegim kocaman, hatta alt komsum var, 37. Haftada gobekler ayni. Belki birden buyurler.. 19-20-21 birden buyuyorlar. Seninde buyur belki
Benimde gobegim 20 den sonra birden sisti.bebislerimiz saglikli olsunda. Senin bugun ayrintili vardi.nasil gecti cnm.bebislerinin cinsiyetleri nedir

Sana doktor geliyomuş dedim ama yazın gelecegini söylemiş tel.etmiş arkadas sormuş ..ben 21.haftada gircem bakalım hayırlısı..

Bende muayenesini aradim numara cikmadi zaten.bugun korkttum genital bolgemin icinde agri oldu ve kasiklarimda garip birseyler hissettim o yuzden aradim.neyse kuzenim yarin nobetciymis onun yanina gidip muayene olacagim.

Cok ilginc niye cikmadi ki gobegin acaba.karin boslugun mu cok genis acaba.benim 9. Haftadan itibaren disardan anlasiliyordu.tup bebegin de siskinligi vardi ustune bebekler de sisirince buyumustu ksrnim.demek ki yapiya gore degisiyor.kiminin kocaman kiminin minicik karni oluyor.

İç karnın geniştir diyorlar basenliyim belki ondandır dar bi şey giymesem anlaşılmıyor bakalım eninde sonunda şişerim galiba

Bende muayenesini aradim numara cikmadi zaten.bugun korkttum genital bolgemin icinde agri oldu ve kasiklarimda garip birseyler hissettim o yuzden aradim.neyse kuzenim yarin nobetciymis onun yanina gidip muayene olacagim.
Sorma bugün ben de çok korktum kasıklarım gerildi vajinam zonkluyor hala da korkuyorum pzt gitcem rahim boyuma baksın doğurana kadar endişeli geçecek galiba ..

canım bende de bu hafta çok feci bir şekilde başladı bulantı ile birlikte. başka sıkıntılarım da vardı birkaç gündür doktor endokrine gönderdi. endokrindeki doktor mide için bir ilaç verdi o iyi geldi. sen de kendi doktorunla bağlantılı endokrinle görüş bence.

Benimde gobegim 20 den sonra birden sisti.bebislerimiz saglikli olsunda. Senin bugun ayrintili vardi.nasil gecti cnm.bebislerinin cinsiyetleri nedir
Evet canim, ayrtinli cok iyiydi. Hicbir sorun yoktu hatta yeni dogan kardiyologu da geldi kalplerine bakti, sukurler olsun gayet saglikli iki oglum olacak. Biri 370 gr. biri 310 gr.

Kendi hormonal sorunlarim oldugu icin 2009 dan beri heray endokrinologum tarafindan kontrol ediliyorum. Carsamba yine kontrolum var. ne der bakalim. Gaviskon bira rahatlatti. Birde odemler basladi bende. Ayaklarimdaki odemden yuruyemiyorum nerdeyse. Simdiden boyleyse sonra ne olur bilemiyorum ozellikle sicaklarda.. Hamileligin en zor donemleri sanirim basladi..

Kendi hormonal sorunlarim oldugu icin 2009 dan beri heray endokrinologum tarafindan kontrol ediliyorum. Carsamba yine kontrolum var. ne der bakalim. Gaviskon bira rahatlatti. Birde odemler basladi bende. Ayaklarimdaki odemden yuruyemiyorum nerdeyse. Simdiden boyleyse sonra ne olur bilemiyorum ozellikle sicaklarda.. Hamileligin en zor donemleri sanirim basladi..

Allah yardimcin olsun canim. Hic sorun yasamayan biri olarak hep dua ediyorum tum burdaki arkadaslarin rahat bir hamilelik gecirmesi icin. Cok ufacik tefecik seyler oluyor bende de ama sizleri duydukca sukrediyorum resmen. Ya sabir bunlar gecici seyler allah daha baska dert vermesin insallah...

Gunaydin annelr.biz bugun 29.haftaya girdik cok sukur cok mutluyuz
Iyi olmaniza cok sevindim canim dualarimiz sizinle bebislerin cok saglikli bir sekilde vaktinde dogarlar insallah
Gecmis olsun canim
Sorma bugün ben de çok korktum kasıklarım gerildi vajinam zonkluyor hala da korkuyorum pzt gitcem rahim boyuma baksın doğurana kadar endişeli geçecek galiba ..
Sana da da gecmis olsun canim firsat buldukca uzanip dinlenmek gerek.
Evet canim, ayrtinli cok iyiydi. Hicbir sorun yoktu hatta yeni dogan kardiyologu da geldi kalplerine bakti, sukurler olsun gayet saglikli iki oglum olacak. Biri 370 gr. biri 310 gr.
masallah canim guzel gecmesine cok sevindim.ogluslarinda tosuncuk masallah

Herkese bebisleriyle saglikli hayirli pazarlar arkadaslar

aslında o haftalarda olmaması gerek biraz erken olmuş bol bol su içiyor musun? bol bol dediğim 3-5 bardak değil. ben doktorumun zoruyla 3 lt ye çıkarttım. şişe şişe içiyorum. o hem fazla ödem olmasını engelliyor hem idrar yolları enfeksiyonuna karşı etkili. yani ödem benim bulunduğum haftalarda olması gerek normalde senin için çok erken. tuzu kes bir de böyle devam ederse bir sor doktoruna bence...

Aman canim ihmal etme benim bugun yuregim agzima geldi resmen.kuzenime gittim bugun nobetciydi.kizim biraz asagida oldugu icin kuzenim huylanmisti.bugun rahim boyuna bakti 2.5 ile 3 arasindaymis.kisalma baslamis bende yani.sonra nst ye soktu cok kucuk kasilmalar cikti.diger doktorum haftam daha erken diye mi bilmiyorum bakmamisti oyle.ama bakmak gerekiyormus demrkki.bir suru ilac basladi.hsftada bir proluton vurulacagim.adalat yazdi.bir de iltihap cikti cok kasinti vardi genital bolgede antibiyotik ve fitil.digerlerini hemen kullandirtti.serum bagladi kasilmalardan kaynakli agri icin ama ne kasilma ne agri hicbirsey hissetmedim ben.2 saat sonra tekrar nst ye girdim kasilmalar gecmisti.carsamba tekrar girecegim nst ye.yani bastan onlemini almak gerekiyor.iyice ilerleyince stres de cok artar.bence doktorun soylemezse bile rahim boyunu sen hatirlat.kuzenim ustunde durmasa belki ben kasilmalarim artinca anlayacaktim o zamsna kadar da rahim boyu daha kisalmis olacakti.birde magnezyum basladik nihayet.

Evet canim, bu haftalarda olmasi cok
Erken. Tuzu cok azaltmistim,
Tamamen kestim. Su icmede sorunum yok, rahatsizligim nedeniyle su icmeyi ilacla durduyorum, 4 lt yi gecmeyecek sekilde ayarliyorum, genelde 3-3,5 lt civari oluyor. Tuzu tamamen kesmeme ragmen sabahtan beri sistim. Sis yerler kasiniyor bir de carsamba kendi endokrinoguma da sorayim bakalim, o ne diyecek ((

Cok tesekkur ederim canim, insallah herkes saglikla kucagina alir bebeklerini.

benim de el ve ayak sisti bi numara buyuk babet aldim yuzigum olmuyo bence normal vucut dengesi bozuldu ama oyle vucutta odem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…