2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

sag kasigim.bugun wc de birden gerildi gazdan mi anlamadim 2saat yattim cok agridi bacagima vurdu ama.su an iyi dinlenince gecti bi de bugun ayakkabilik icini temizledim kadin almadan.icler bitsin dedim hata mi yaptim acaba.

sag kasigim.bugun wc de birden gerildi gazdan mi anlamadim 2saat yattim cok agridi bacagima vurdu ama.su an iyi dinlenince gecti bi de bugun ayakkabilik icini temizledim kadin almadan.icler bitsin dedim hata mi yaptim acaba.

Bence yapma bir daha.bebekler herseyden onemli.en ufak is bile normalden daha fazla yoruyof bizleri zaten birde boyle islerle riske girmeyelim.bence ksdin al.ben iki haftaya bir kadin aliyorum.bastan beri ev isi yapmadim.sadece camasir asip topluyorum legeni esime ya da anneme tasitarak ama.

Allah razi olsun canim. Dualariniza ihtiyacim varr

evet canım sor bence de inşallah önemli bir şey değildir ama hamilelikte böyle şeyler insanı iyice canından bezdiriyor

Gecmis olsun canim onlem almakla iyi etmissin insallah ilerlemez.
Tesekkur ederim canim, ayni haftadayiz seninle sanirim. Seninkilerin cinsiyetleri neydi?
Benimkiler de bir kiz bir erkek
Bikac hafta bana da olmustu aynisi kasigimdan bacagima vurdu 15 dakika gecmedi agkadim resmen annemin elini sıkarak.sonra olmadi cok sukur gecmis olsun.artik o tur isler bize gore degil dikkat et ben yemek bulasik camasir.bunun disinda is yapmiyorum
Normal dogum yapicak yok dimi aranizda
kizimda tup bebek oldugu icin riske atmayalim dediler sezeryandi.simdi mecburen sezeryan

Doğum izniyle ilgili bilgisi olan var mı? Ikiz gebelikte 10 hafta.peki bu 10 hafta nasıl hesaplanıyor? 40.haftadan 10 hafta geriye mi geleceğiz yani 30.haftada mi ayrılacağı? Yoksa ikizler zaten 40 hafta durmuyor diye 37 den mi 10 hafta geri geleceğiz? :) bir de 30.haftada ayrılacaksak 29+4 falan yeterli oluyor mu yoksa tam 30+0 mi olacak?bazı yerlerde 30+0 yazıyor da.

Bir sorum daha var.şeker yüklemesi yaptırmak için doktorum buraya gelmene gerek yok.orda devlet hastanesinde 50 ml yaptım dedi.hastane eczane çok uzak o yüzden ben bu aksam eşime o şekerli suyu eczaneden aldirtsam diyorum.acaba illaki doktorun mu yazması gerekiyor yoksa kendimiz alabilir miyiz?

Zaten doktor yazmıyor gidip eczaneden alıyorsun bir tozu var eritiyorsun bir lira
Birde hazır soda gibi şişede olanı var o daha kolay ve güzel bes lira alıp yanınızda götürün. Önce kan veriliyor sonra o içiliyor bir saat geçince yeniden kan veriliyor

[QUOTEelay, post: 40474956, member: 248199"]Doğum izniyle ilgili bilgisi olan var mı? Ikiz gebelikte 10 hafta.peki bu 10 hafta nasıl hesaplanıyor? 40.haftadan 10 hafta geriye mi geleceğiz yani 30.haftada mi ayrılacağı? Yoksa ikizler zaten 40 hafta durmuyor diye 37 den mi 10 hafta geri geleceğiz? :) bir de 30.haftada ayrılacaksak 29+4 falan yeterli oluyor mu yoksa tam 30+0 mi olacak?bazı yerlerde 30+0 yazıyor da.[/QUOTE]
Canım doğum izni tekil gebelikler gibi 40 haftadan hesaplanıyormuş ben de bu hafta sordum tabi bizim doğum öncesi 10 hafta 30+0'da gelmelisin dedi doktor. Doğum içinse 37. Haftayı görürüz diyor inşaallah bir aksilik olmazsa 37. Haftayı görürsek ve son ana kadar işe gidebilirsem ki iş yerinde zaten oturuyorum 10 haftayı da doğum sonrasına atabiliyoruz. Bu arada bebişler 1100 ve 1050 grmmış aynı haftada olan arkadaşlar Sizinkiler kaç gr. Bana iyi gibi geldi ama eşim 9 haftaya 2 kiloya çıkamazlar ki diye endişeli doktor rahim ağzı kapalı dedi erken doğum belirtisi yok diyor çok şükür. Ödemler bende de başladı 3 ltyeyakın su içiyorum ama artık böyle olacak sanırım. Bir de kasık ağrılarım çok fena ben de dün temizlik yaparmış gibi yaptım bütün geceyi sabah ettim sırtım, belim ve kasıklarım çok ağırdı bi daha elimi sürmiycem hiç bir şeye

Ben bugun itibariyle 30 hafta raporumu aldim 30+0 olunca alabiliyorsun. 29+ larda doktorun bi guzellik yaparmi bilmiyorum. Benim 29+3 te kontrolum vardi raporu pzt veririm dedi. Aman 33 ten once dogurma dedi. Evdeyim artik:)

Ben almayi unutup gittim hastaneye oradan verdiler ictim problem olmadi. eczaneden onceden de alinabilir bence.

Ben bugun itibariyle 30 hafta raporumu aldim 30+0 olunca alabiliyorsun. 29+ larda doktorun bi guzellik yaparmi bilmiyorum. Benim 29+3 te kontrolum vardi raporu pzt veririm dedi. Aman 33 ten once dogurma dedi. Evdeyim artik:)

Hadi hayirlisi olsun. Darisi bizim basimiza insallah. Bu izinlerimizi dogum sonrasina aktarma durumu var ya tekil gebelik icin calisabilir raporu 37. Hafta ya kadar ya hani ikizlerde de sure aynimi yada ben 34 e veya 35 e kadar calismak istiyorum deme hakkimiz varmi acaba illaki 5 haftanin hepsini calisabilir olarak almak zorundamiyiz bilgisi olan varmi aranizda.

29+3 günlük olduj bu haftayida tamamlasak cikicaz hastanede n evde bekliycem. Burda 2 haftam bitmis olucak fatuara isliyor.altindan kalkamutcaz yoksa

29+3 günlük olduj bu haftayida tamamlasak cikicaz hastanede n evde bekliycem. Burda 2 haftam bitmis olucak fatuara isliyor.altindan kalkamutcaz yoksa
Aklim ve dualarim hep seninle , umarim eve cikarsin ve sorunsuz evde beklersin bebislerini. Bizi habersiz birakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…