- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
sag kasigim.bugun wc de birden gerildi gazdan mi anlamadim 2saat yattim cok agridi bacagima vurdu ama.su an iyi dinlenince gecti bi de bugun ayakkabilik icini temizledim kadin almadan.icler bitsin dedim hata mi yaptim acaba.
Allah razi olsun canim. Dualariniza ihtiyacim varrIyi olmaniza cok sevindim canim dualarimiz sizinle bebislerin cok saglikli bir sekilde vaktinde dogarlar insallah
Gecmis olsun canim
Sana da da gecmis olsun canim firsat buldukca uzanip dinlenmek gerek.
masallah canim guzel gecmesine cok sevindim.ogluslarinda tosuncuk masallah
Herkese bebisleriyle saglikli hayirli pazarlar arkadaslar
evet canım sor bence de inşallah önemli bir şey değildir ama hamilelikte böyle şeyler insanı iyice canından bezdiriyorEvet canim, bu haftalarda olmasi cok
Erken. Tuzu cok azaltmistim,
Tamamen kestim. Su icmede sorunum yok, rahatsizligim nedeniyle su icmeyi ilacla durduyorum, 4 lt yi gecmeyecek sekilde ayarliyorum, genelde 3-3,5 lt civari oluyor. Tuzu tamamen kesmeme ragmen sabahtan beri sistim. Sis yerler kasiniyor bir decarsamba kendi endokrinoguma da sorayim bakalim, o ne diyecek ((
benim bildiğim tek gülsümada yapmıştı. ama bekleyenlerden var mı bilmiyorum. benim bebekler ters o yüzden istesem de olması pek mümkün değil.Normal dogum yapicak yok dimi aranizda
Gecmis olsun canim onlem almakla iyi etmissin insallah ilerlemez.Aman canim ihmal etme benim bugun yuregim agzima geldi resmen.kuzenime gittim bugun nobetciydi.kizim biraz asagida oldugu icin kuzenim huylanmisti.bugun rahim boyuna bakti 2.5 ile 3 arasindaymis.kisalma baslamis bende yani.sonra nst ye soktu cok kucuk kasilmalar cikti.diger doktorum haftam daha erken diye mi bilmiyorum bakmamisti oyle.ama bakmak gerekiyormus demrkki.bir suru ilac basladi.hsftada bir proluton vurulacagim.adalat yazdi.bir de iltihap cikti cok kasinti vardi genital bolgede antibiyotik ve fitil.digerlerini hemen kullandirtti.serum bagladi kasilmalardan kaynakli agri icin ama ne kasilma ne agri hicbirsey hissetmedim ben.2 saat sonra tekrar nst ye girdim kasilmalar gecmisti.carsamba tekrar girecegim nst ye.yani bastan onlemini almak gerekiyor.iyice ilerleyince stres de cok artar.bence doktorun soylemezse bile rahim boyunu sen hatirlat.kuzenim ustunde durmasa belki ben kasilmalarim artinca anlayacaktim o zamsna kadar da rahim boyu daha kisalmis olacakti.birde magnezyum basladik nihayet.
Benimkiler de bir kiz bir erkekTesekkur ederim canim, ayni haftadayiz seninle sanirim. Seninkilerin cinsiyetleri neydi?
Bikac hafta bana da olmustu aynisi kasigimdan bacagima vurdu 15 dakika gecmedi agkadim resmen annemin elini sıkarak.sonra olmadi cok sukur gecmis olsun.artik o tur isler bize gore degil dikkat et ben yemek bulasik camasir.bunun disinda is yapmiyorumsag kasigim.bugun wc de birden gerildi gazdan mi anlamadim 2saat yattim cok agridi bacagima vurdu ama.su an iyi dinlenince gecti bi de bugun ayakkabilik icini temizledim kadin almadan.icler bitsin dedim hata mi yaptim acaba.
kizimda tup bebek oldugu icin riske atmayalim dediler sezeryandi.simdi mecburen sezeryanNormal dogum yapicak yok dimi aranizda
Bir sorum daha var.şeker yüklemesi yaptırmak için doktorum buraya gelmene gerek yok.orda devlet hastanesinde 50 ml yaptım dedi.hastane eczane çok uzak o yüzden ben bu aksam eşime o şekerli suyu eczaneden aldirtsam diyorum.acaba illaki doktorun mu yazması gerekiyor yoksa kendimiz alabilir miyiz?
Vucut dengesi tamamen degisiyor :) hersey birbirine girdi :)benim de el ve ayak sisti bi numara buyuk babet aldim yuzigum olmuyo bence normal vucut dengesi bozuldu ama oyle vucutta odem yok
Doğum izniyle ilgili bilgisi olan var mı? Ikiz gebelikte 10 hafta.peki bu 10 hafta nasıl hesaplanıyor? 40.haftadan 10 hafta geriye mi geleceğiz yani 30.haftada mi ayrılacağı? Yoksa ikizler zaten 40 hafta durmuyor diye 37 den mi 10 hafta geri geleceğiz? :) bir de 30.haftada ayrılacaksak 29+4 falan yeterli oluyor mu yoksa tam 30+0 mi olacak?bazı yerlerde 30+0 yazıyor da.
Ben almayi unutup gittim hastaneye oradan verdiler ictim problem olmadi. eczaneden onceden de alinabilir bence.Bir sorum daha var.şeker yüklemesi yaptırmak için doktorum buraya gelmene gerek yok.orda devlet hastanesinde 50 ml yaptım dedi.hastane eczane çok uzak o yüzden ben bu aksam eşime o şekerli suyu eczaneden aldirtsam diyorum.acaba illaki doktorun mu yazması gerekiyor yoksa kendimiz alabilir miyiz?
Biz seker yuklemesi yaptirmadikBen almayi unutup gittim hastaneye oradan verdiler ictim problem olmadi. eczaneden onceden de alinabilir bence.
Aklim ve dualarim hep seninle , umarim eve cikarsin ve sorunsuz evde beklersin bebislerini. Bizi habersiz birakma29+3 günlük olduj bu haftayida tamamlasak cikicaz hastanede n evde bekliycem. Burda 2 haftam bitmis olucak fatuara isliyor.altindan kalkamutcaz yoksa
Allah razi olsun canim. Belki de sizin dualarinizla bekliyoruzAklim ve dualarim hep seninle , umarim eve cikarsin ve sorunsuz evde beklersin bebislerini. Bizi habersiz birakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?