Canım artışa göre ikiz olabilir mi? Ayy hadi inşallah çok istiyorum tabi en başta sağlıklısı ve hayırlısıArtisin 2,5 kati gibi olmus,hayirlisi olsun canim
Hayirli olsun:) Aslinda dogru soyluyorsun ilerleyen aylarda surekli yatmamuz gerekecekmis.Bizim simdiden baslamamiz lazim.Cinsiyetleri ogrenmeyi bekliyorum bende :)Gunaydin kizlar dun ben bebeklerimin biberon takimini aldim bir yerden baslamak lazimdi cunku 5 aydan sonra gezebilecegimi san mi yorum
Sislik degil canim gebeligim dogal yolla oldu.Sen sisligi tup olmasina baglamisdin ya.Benim gebeligim dogal oldu yinede sislik var manasinda yazmistim :)Normal yolla da mi oluyormys sislik.aynen bazen sirt ustu bile yatamiyorum karnim iyice geriliyor o zaman.senin ki baska sebepten demek ki.insallah gercekten ucuncu ayimizda gecer.
Canim bir genin homozigot cikmis benim iki genim heterozigot cikmisti.İki dusukten sonra yaptirmistim testleri.Bu sonuclara gore sende de bende de kan pihtilasmasi var.Ben hergun clexane 0.4luk kan sulandirici igne vuruluyorum.Kızlar slm tekrar bayag sohbet yogun olmus girmeyeli bende 55 le hamile kaldim suan 56 yim.ama bnm baska sorum var ben tüp bebek ikiz hamilesiyim.transfer sonrası progestan fitil ,folbiol ,glifor ,Fraksiparin 0.3 kan sulandirici iğne kullanyorum.doktor geçen gün benden genetik test istedi.iğneyi sonuca göre bırakacakmis.ancak sonuçta ters giden bişey var. Mthfr 1298 a c polimorfizmi homozigot mutant ve Pai polimorfizmi 4g/ 4g yazıyor. Yorumda iyi şeyler yazmıyor. Araştırdım düşükle sonuçlanan gebeikler var.ben hem böyle olan varmı( genetik testi yaptiran) hemde olur ya sıkıntı yaşamayın diye söylemek istedim düşük falan olmasın diye igne devamli kullanılması gerekmis.önleminizi alın diye.
Kismet canim olabilirde olmayabilirde.Keselerini gorunce anlariz artik :)Canım artışa göre ikiz olabilir mi? Ayy hadi inşallah çok istiyorum tabi en başta sağlıklısı ve hayırlısı
Amin canım. Bugun doktor kontrolüne gittim.ama kese filan gorulmedi. Adetim 10 kasımdı beta Hg bugun olduk 4880sence nasıl
İşte işim tuhaf yanı beta hcg 4880 görünmesi gerekmez miydi? İlk beta 537 5. Gunun sabahı 4880hayırlı olsun. beta hcg 1500 ün altındaysa gözükmez demişti bana doktor. hatta benim ikiz 2400 dü hala gözükmüyodu. bi an önce görüp rahatlarsın inşallah...
Karindan gorulmemesi normal canim.Karindan deger 6000lerdeyken goruluyor.İşte işim tuhaf yanı beta hcg 4880 görünmesi gerekmez miydi? İlk beta 537 5. Gunun sabahı 4880
Gecmis olsun canim bende clexane kullaniyorum.Benim iki genim heterozigot aynen tasiyiciyiz.Hayirlisiyla saglikla yavrularimizi kucagimiza aliriz insaAllah.Bu pihti yuzunden iki kaybim var.Ben de hergün claxene igne oluyorum heterezigot benim yani ailede vae bu gen bozuklugu ben tasiyiciyim homozigot olursa sende var demek.
ama bu akdeniz kadinlarinin yuzde yetmisinde varmis doguma kadar kan sulandirici kullanmak gerekiyor
Anladım canım hayırlısı doktor aradı pazartesi tekrar gel bakalım diye normal artışla 9000 de olur bu değerde artık gorulur demi?Karindan gorulmemesi normal canim.Karindan deger 6000lerdeyken goruluyor.
Evet canim karindan gorulmesi lazim insaAllah.Anladım canım hayırlısı doktor aradı pazartesi tekrar gel bakalım diye normal artışla 9000 de olur bu değerde artık gorulur demi?
Amin canım inşallah. Doktor pazartesi günü gel dedi ama ben cumartesi günü gitmeye karar verdim hep 6 haftalık olur daha net anlaşılır diye.Evet canim karindan gorulmesi lazim insaAllah.
Benim degerim 3binlerdeyken gittim alttan bakmasina ragmen kese gozukmemisti.İki gun sonra gel dedi ama ben 4 gun sonra gittim iki kese gorduk :) İkiz oldugu icin deger yuksekmis kese gorulecek degerde degilmis aslinda 1200 felan olmasi gerekirken 3 kati artmis degerim.Gec gidersen niye gozukmedi stresin olmaz.Amin canım inşallah. Doktor pazartesi günü gel dedi ama ben cumartesi günü gitmeye karar verdim hep 6 haftalık olur daha net anlaşılır diye.
Aynen geç gideyim herşey daha netleşir. Şimdiden heyecan başladıBenim degerim 3binlerdeyken gittim alttan bakmasina ragmen kese gozukmemisti.İki gun sonra gel dedi ama ben 4 gun sonra gittim iki kese gorduk :) İkiz oldugu icin deger yuksekmis kese gorulecek degerde degilmis aslinda 1200 felan olmasi gerekirken 3 kati artmis degerim.Gec gidersen niye gozukmedi stresin olmaz.
Keseyi goreceksin insaAllah,bu sefer bebegi goreyim telasi baslayacak sonra kalp duyma telasi,sonra cinsiyet felan derken bu heyecan hic bitmeyecek sanirim :)Hayirli guzel haberlerle gel insaAllah.Aynen geç gideyim herşey daha netleşir. Şimdiden heyecan başladı
Benimde oyle,ikisi arasinda 4 gun var :)
avent ın bıberonlarını aldım set olarak 1'er tanede cam olarak alıcam bakım setlerınıde sebamet düşünüyorum ama daha karar veremedım bıdahakı ay onlarıda alıcamHadi hayirli olsun.Ne marka aldin canim.bende arastirmalara basladim hangi marka daha iyi diye.dr.brown ve avent uzerinde daha cok durdum.kolik azalticiymis.arastirmalarim devam ediyor.sampuan pisik kremi de bakiyirum.simdilik arastiracagim sadece.zaten bu ay alisveris hakkimi doldurdum.gelecek ayin da sonuna dogru belki cinsiyeti belli olur diye gelecek ay sonunu bekleyecegim.alisveris markalarimizi konusalim burdan.ogrendiklerimizi de markalar hakkinda.
homozigot olunca bende oluyor yani vay beee....zaten herseyde beni bulur canımız saolsun bebeklerimizin canı saolsu ne diyim onlar sağlıklı olsunda ben cekerim .iğne olsam önlemini almış olurum düşük önlenmiş olur demi.Ben de hergün claxene igne oluyorum heterezigot benim yani ailede vae bu gen bozuklugu ben tasiyiciyim homozigot olursa sende var demek.
ama bu akdeniz kadinlarinin yuzde yetmisinde varmis doguma kadar kan sulandirici kullanmak gerekiyor
canım cok gecmiş olsun ins simdi sağlıkla kucağına alırsın bebeişlerini.peki cnm o iki kaybında iğne kullanmıs mıydınGecmis olsun canim bende clexane kullaniyorum.Benim iki genim heterozigot aynen tasiyiciyiz.Hayirlisiyla saglikla yavrularimizi kucagimiza aliriz insaAllah.Bu pihti yuzunden iki kaybim var.
Alanya'da yasiyordum,İstanbul'a gelin geldim ama abimin hanimi yazin orda dogum yapti.Bende yanlarindaydim hatta refakatci kaldim.Anadolu hastanesi Mahmut beydi doktoru.Sahane bir hastane,sahane bir doktor.Tavsiye ederim.
avent ın bıberonlarını aldım set olarak 1'er tanede cam olarak alıcam bakım setlerınıde sebamet düşünüyorum ama daha karar veremedım bıdahakı ay onlarıda alıcam
İşte işim tuhaf yanı beta hcg 4880 görünmesi gerekmez miydi? İlk beta 537 5. Gunun sabahı 4880
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?