2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Gunaydin kizlar dun ben bebeklerimin biberon takimini aldim bir yerden baslamak lazimdi cunku 5 aydan sonra gezebilecegimi san mi yorum
Hayirli olsun:) Aslinda dogru soyluyorsun ilerleyen aylarda surekli yatmamuz gerekecekmis.Bizim simdiden baslamamiz lazim.Cinsiyetleri ogrenmeyi bekliyorum bende :)
Normal yolla da mi oluyormys sislik.aynen bazen sirt ustu bile yatamiyorum karnim iyice geriliyor o zaman.senin ki baska sebepten demek ki.insallah gercekten ucuncu ayimizda gecer.
Sislik degil canim gebeligim dogal yolla oldu.Sen sisligi tup olmasina baglamisdin ya.Benim gebeligim dogal oldu yinede sislik var manasinda yazmistim :)
Canim bir genin homozigot cikmis benim iki genim heterozigot cikmisti.İki dusukten sonra yaptirmistim testleri.Bu sonuclara gore sende de bende de kan pihtilasmasi var.Ben hergun clexane 0.4luk kan sulandirici igne vuruluyorum.
Canım artışa göre ikiz olabilir mi? Ayy hadi inşallah çok istiyorum tabi en başta sağlıklısı ve hayırlısı
Kismet canim olabilirde olmayabilirde.Keselerini gorunce anlariz artik :)

Ben de hergün claxene igne oluyorum heterezigot benim yani ailede vae bu gen bozuklugu ben tasiyiciyim homozigot olursa sende var demek.
ama bu akdeniz kadinlarinin yuzde yetmisinde varmis doguma kadar kan sulandirici kullanmak gerekiyor

Amin canım. Bugun doktor kontrolüne gittim.ama kese filan gorulmedi. Adetim 10 kasımdı beta Hg bugun olduk 4880sence nasıl

hayırlı olsun. beta hcg 1500 ün altındaysa gözükmez demişti bana doktor. hatta benim ikiz 2400 dü hala gözükmüyodu. bi an önce görüp rahatlarsın inşallah...

Ben de hergün claxene igne oluyorum heterezigot benim yani ailede vae bu gen bozuklugu ben tasiyiciyim homozigot olursa sende var demek.
ama bu akdeniz kadinlarinin yuzde yetmisinde varmis doguma kadar kan sulandirici kullanmak gerekiyor
Gecmis olsun canim bende clexane kullaniyorum.Benim iki genim heterozigot aynen tasiyiciyiz.Hayirlisiyla saglikla yavrularimizi kucagimiza aliriz insaAllah.Bu pihti yuzunden iki kaybim var.

Amin canım inşallah. Doktor pazartesi günü gel dedi ama ben cumartesi günü gitmeye karar verdim hep 6 haftalık olur daha net anlaşılır diye.
Benim degerim 3binlerdeyken gittim alttan bakmasina ragmen kese gozukmemisti.İki gun sonra gel dedi ama ben 4 gun sonra gittim iki kese gorduk :) İkiz oldugu icin deger yuksekmis kese gorulecek degerde degilmis aslinda 1200 felan olmasi gerekirken 3 kati artmis degerim.Gec gidersen niye gozukmedi stresin olmaz.

Aynen geç gideyim herşey daha netleşir. Şimdiden heyecan başladı

avent ın bıberonlarını aldım set olarak 1'er tanede cam olarak alıcam bakım setlerınıde sebamet düşünüyorum ama daha karar veremedım bıdahakı ay onlarıda alıcam

homozigot olunca bende oluyor yani vay beee....zaten herseyde beni bulur canımız saolsun bebeklerimizin canı saolsu ne diyim onlar sağlıklı olsunda ben cekerim .iğne olsam önlemini almış olurum düşük önlenmiş olur demi.

Gecmis olsun canim bende clexane kullaniyorum.Benim iki genim heterozigot aynen tasiyiciyiz.Hayirlisiyla saglikla yavrularimizi kucagimiza aliriz insaAllah.Bu pihti yuzunden iki kaybim var.
canım cok gecmiş olsun ins simdi sağlıkla kucağına alırsın bebeişlerini.peki cnm o iki kaybında iğne kullanmıs mıydın

Alanya'da yasiyordum,İstanbul'a gelin geldim ama abimin hanimi yazin orda dogum yapti.Bende yanlarindaydim hatta refakatci kaldim.Anadolu hastanesi Mahmut beydi doktoru.Sahane bir hastane,sahane bir doktor.Tavsiye ederim.

çok teşekkür ederim arkadaşım.
benim için çok önemli bir konu

avent ın bıberonlarını aldım set olarak 1'er tanede cam olarak alıcam bakım setlerınıde sebamet düşünüyorum ama daha karar veremedım bıdahakı ay onlarıda alıcam

Bakim setlerinde bubchen ve muslera cok duydugum isimler.birgun eczaneye gidip bilgi alacagim ondan sonra int.ten siparis verecegim.

İşte işim tuhaf yanı beta hcg 4880 görünmesi gerekmez miydi? İlk beta 537 5. Gunun sabahı 4880

waw... 4880 de gözükmediyse ikiz olma ihtimali çok yüksek bence. 6800 civarı bişeydi benim de yine gözükmediydi. ama ondan 4-5 gün sonra gözükmüştü. hayırlı olsun imşallah. ben 488 sanmıştım 0 ı görmemişim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…