canım benim cok geçmiş olsunAman canim ihmal etme benim bugun yuregim agzima geldi resmen.kuzenime gittim bugun nobetciydi.kizim biraz asagida oldugu icin kuzenim huylanmisti.bugun rahim boyuna bakti 2.5 ile 3 arasindaymis.kisalma baslamis bende yani.sonra nst ye soktu cok kucuk kasilmalar cikti.diger doktorum haftam daha erken diye mi bilmiyorum bakmamisti oyle.ama bakmak gerekiyormus demrkki.bir suru ilac basladi.hsftada bir proluton vurulacagim.adalat yazdi.bir de iltihap cikti cok kasinti vardi genital bolgede antibiyotik ve fitil.digerlerini hemen kullandirtti.serum bagladi kasilmalardan kaynakli agri icin ama ne kasilma ne agri hicbirsey hissetmedim ben.2 saat sonra tekrar nst ye girdim kasilmalar gecmisti.carsamba tekrar girecegim nst ye.yani bastan onlemini almak gerekiyor.iyice ilerleyince stres de cok artar.bence doktorun soylemezse bile rahim boyunu sen hatirlat.kuzenim ustunde durmasa belki ben kasilmalarim artinca anlayacaktim o zamsna kadar da rahim boyu daha kisalmis olacakti.birde magnezyum basladik nihayet.
Sağol canım akşam aldirdim eşime bugün yaptırdım şeker yuklemesini.Zaten doktor yazmıyor gidip eczaneden alıyorsun bir tozu var eritiyorsun bir lira
Birde hazır soda gibi şişede olanı var o daha kolay ve güzel bes lira alıp yanınızda götürün. Önce kan veriliyor sonra o içiliyor bir saat geçince yeniden kan veriliyor
Sagol canim, darisi herkesin basina. Birde 36yi gorsek rahatlicam. Raporunu istedigin zaman calisamaz seklinde alabilirsin. Kullanmadigin kismini aktarmis olursun. Yani 35. haftada calisamaz aldin diyelim, 5 haftan dogum sonrasina aktariliyor. ben bu sekilde biliyorum.Hadi hayirlisi olsun. Darisi bizim basimiza insallah. Bu izinlerimizi dogum sonrasina aktarma durumu var ya tekil gebelik icin calisabilir raporu 37. Hafta ya kadar ya hani ikizlerde de sure aynimi yada ben 34 e veya 35 e kadar calismak istiyorum deme hakkimiz varmi acaba illaki 5 haftanin hepsini calisabilir olarak almak zorundamiyiz bilgisi olan varmi aranizda.
Cok zor ya. Allah yardimcin olsun. Ozel hastanedemisin.29+3 günlük olduj bu haftayida tamamlasak cikicaz hastanede n evde bekliycem. Burda 2 haftam bitmis olucak fatuara isliyor.altindan kalkamutcaz yoksa
aslında iş yapmıyordum canım haftada bir eşim süpürüp siliyor,kadın bahar temizliğine gelecek fakat ben iç dolapları yapayım dedim pişman oldum..Bence yapma bir daha.bebekler herseyden onemli.en ufak is bile normalden daha fazla yoruyof bizleri zaten birde boyle islerle riske girmeyelim.bence ksdin al.ben iki haftaya bir kadin aliyorum.bastan beri ev isi yapmadim.sadece camasir asip topluyorum legeni esime ya da anneme tasitarak ama.
evet canım senle haftalarımız yakınmış bayagı nasıl gidiyor uykuların nasıl kıpırtılar nasıl cinsiyetler nasıl benim kız ikisi de sanırım..uykularım stres yapmazsam iyi..rahim boyum 3.5tu dün senin nasıl şimdilik iyi dedi..Vucut dengesi tamamen degisiyor :) hersey birbirine girdi :)
Allah şifa versin inşaallah sıkıntı olmadan çıkarsın ve inşaallah zamanında sağlıklıı bir şekilde doğurursun bebişlerini gönlünü ferah tut dualaımız senınle sende cok dua et kendine29+3 günlük olduj bu haftayida tamamlasak cikicaz hastanede n evde bekliycem. Burda 2 haftam bitmis olucak fatuara isliyor.altindan kalkamutcaz yoksa
]Ben bugun itibariyle 30 hafta raporumu aldim 30+0 olunca alabiliyorsun. 29+ larda doktorun bi guzellik yaparmi bilmiyorum. Benim 29+3 te kontrolum vardi raporu pzt veririm dedi. Aman 33 ten once dogurma dedi. Evdeyim artik:)
Hadi hayirlisi olsun. Darisi bizim basimiza insallah. Bu izinlerimizi dogum sonrasina aktarma durumu var ya tekil gebelik icin calisabilir raporu 37. Hafta ya kadar ya hani ikizlerde de sure aynimi yada ben 34 e veya 35 e kadar calismak istiyorum deme hakkimiz varmi acaba illaki 5 haftanin hepsini calisabilir olarak almak zorundamiyiz bilgisi olan varmi aranizda.
Biz seker yuklemesi yaptirmadik
canım benim cok geçmiş olsun
Hep aklimdasin bitanem iyiyiz şükür risk hala var şükür riskli haftaları geçtikçe nefes alıyoruz.sen nasılsın kuzular Allahım korusun tüm evlatlariSag ol canim.sen ne yaptin bebis nasil sen nasilsin?konusamadik ne zamandir senle de.
Hep aklimdasin bitanem iyiyiz şükür risk hala var şükür riskli haftaları geçtikçe nefes alıyoruz.sen nasılsın kuzular Allahım korusun tüm evlatlari
Evet canim, ben sadece 1 hafta ileriyim sanirim. Kipirtilar cok hafif, sanki icimde birseyler kayiyor gibi ve surekli degil. Genelde yemek yiyincr hareketleniyorlar. Benim ikisi de oglan. Kizlar cok tatli oluyor. Uykularim kotu cunku sirt, bel agrisi ve refluden cok cekiyorum. Rahim boyumu bilmiyorum. Doktorum sorun olmadikca cok birsey soylemiyor ben de sormuyorum. Bana hersey yolunda dedi 3 gun once demek ki iyi :))evet canım senle haftalarımız yakınmış bayagı nasıl gidiyor uykuların nasıl kıpırtılar nasıl cinsiyetler nasıl benim kız ikisi de sanırım..uykularım stres yapmazsam iyi..rahim boyum 3.5tu dün senin nasıl şimdilik iyi dedi..
Evet canim ozel hastaneCok zor ya. Allah yardimcin olsun. Ozel hastanedemisin.
hiç korkma Allahın izniyle bişey olmaz bende kac defa hastanede yattım ilaçlar etkı ediyor.arkadaım bu haftada doğum maşallah yavrusu cok iyi teknoloji artık iyi.tabiki tek temminimiz zamanında gelmeleri.bol du et Allahım korusun zamınında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Canim ben biraz tedirginim.bu aralar zor geciyor.rahimde kisalma varmis.kasilmam da cikti.kizim biraz asagidaymis ondan dolayiymis.erken dogum tehlikesiyle bir ton ilac iciyorum.geceleri zor ve uykusuz geciyor.ben raziyim bunlara da elimden birsey gelse keske bunlarin disinda.Allah'a emanet olsun yavrularimiz.senin iyi olmana sevindim canim.minigi opuyorum cok...
hiç korkma Allahın izniyle bişey olmaz bende kac defa hastanede yattım ilaçlar etkı ediyor.arkadaım bu haftada doğum maşallah yavrusu cok iyi teknoloji artık iyi.tabiki tek temminimiz zamanında gelmeleri.bol du et Allahım korusun zamınında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Allah razı olsun canim bak masallah hiç korkma atlatacaz ilaçlar etki etmiş kuzular akıllı masallah.ben ilaçları bıraktım progestan ve pruloton à devam arada nidilat şimdi onu da içmiyorum. Rapor bitti yine calisiyorm aynen şu önümüzdeki haftalar önemli ne kadar anne karnında olsalar okadar iyiSagol canim benim.Amin insallah zamaninda dogarlar yavrularimiz.bugun girdim nst ye kasilmam cok cok az cikti.ilaclar ise yaramis demek ki.kullanmaya devam.7 haftayi bir atlatsam iyi olacak.bugun hastanede 15 gunluk bir bebek gordum.40.haftada dogmus.4 kiloya yakin dogmus masallah.ama kucucuk gorunuyordu.dedim bu boyleyse bizimkiler demek ki ne kadar kucuk dogacak.kucagima nasil alirim o kadar kucukken bilmiyorum.hormonlrdan sanirim bdbek gorunce icim eriyor resmen.insallah senin yavru 4 kiloya yakin ve en onemlisi zamaninda saglikli dogar canim.
benim de kıpırtılarım senin gibi 2 gündür karnım birden gerildi çıktı artık anlaşılıyor..Evet canim, ben sadece 1 hafta ileriyim sanirim. Kipirtilar cok hafif, sanki icimde birseyler kayiyor gibi ve surekli degil. Genelde yemek yiyincr hareketleniyorlar. Benim ikisi de oglan. Kizlar cok tatli oluyor. Uykularim kotu cunku sirt, bel agrisi ve refluden cok cekiyorum. Rahim boyumu bilmiyorum. Doktorum sorun olmadikca cok birsey soylemiyor ben de sormuyorum. Bana hersey yolunda dedi 3 gun once demek ki iyi :))
Ben yurumekte bile zorlaniyorum, nefes nefese kaliyorum. Senin nasil? Bir de cok uyuyorum, boluk porcuk ama butun gun uyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?