2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Hadi hayirlisi olsun. Darisi bizim basimiza insallah. Bu izinlerimizi dogum sonrasina aktarma durumu var ya tekil gebelik icin calisabilir raporu 37. Hafta ya kadar ya hani ikizlerde de sure aynimi yada ben 34 e veya 35 e kadar calismak istiyorum deme hakkimiz varmi acaba illaki 5 haftanin hepsini calisabilir olarak almak zorundamiyiz bilgisi olan varmi aranizda.[/QUOTE]
Sagol canim, darisi herkesin basina. Birde 36yi gorsek rahatlicam. Raporunu istedigin zaman calisamaz seklinde alabilirsin. Kullanmadigin kismini aktarmis olursun. Yani 35. haftada calisamaz aldin diyelim, 5 haftan dogum sonrasina aktariliyor. ben bu sekilde biliyorum.

canım benim cok geçmiş olsun

Sağol canım akşam aldirdim eşime bugün yaptırdım şeker yuklemesini.

Sagol canim, darisi herkesin basina. Birde 36yi gorsek rahatlicam. Raporunu istedigin zaman calisamaz seklinde alabilirsin. Kullanmadigin kismini aktarmis olursun. Yani 35. haftada calisamaz aldin diyelim, 5 haftan dogum sonrasina aktariliyor. ben bu sekilde biliyorum.

35 haftada calisamaz alirsan 5 haftan yanar canim. Biz 30. Haftada calisabilir raporu aliyoruz. Bunuda toplu ve 5 hafta olarak veriyolar diye biliyorum. Son 3 haftayi zaten calisamiyoruz. Benim ogrenmeye calistigim calisabilir raporumuzu toplu halde 5 haftaligina degilde 1 hafta 1 hafta seklinde alabiliyomuyuz acaba.

aslında iş yapmıyordum canım haftada bir eşim süpürüp siliyor,kadın bahar temizliğine gelecek fakat ben iç dolapları yapayım dedim pişman oldum..
doktora gitim bi sorun yok her sey yolunda dedi şimdilik..bi daha asla zaten yeter ki saglıklı gelsinler kuzular..

Vucut dengesi tamamen degisiyor :) hersey birbirine girdi :)
evet canım senle haftalarımız yakınmış bayagı nasıl gidiyor uykuların nasıl kıpırtılar nasıl cinsiyetler nasıl benim kız ikisi de sanırım..uykularım stres yapmazsam iyi..rahim boyum 3.5tu dün senin nasıl şimdilik iyi dedi..

29+3 günlük olduj bu haftayida tamamlasak cikicaz hastanede n evde bekliycem. Burda 2 haftam bitmis olucak fatuara isliyor.altindan kalkamutcaz yoksa
Allah şifa versin inşaallah sıkıntı olmadan çıkarsın ve inşaallah zamanında sağlıklıı bir şekilde doğurursun bebişlerini gönlünü ferah tut dualaımız senınle sende cok dua et kendine

]
Çalıştığın kurumun insan kaynakları ile görüşürsen daha net bilgi alırsın canım kurumdan kuruma farkediyor mesela bizim kurum 30. Haftada raporu getir rapora çalışabilir yazdır ondan aonra istediğin zaman ekstra rapor almadan iznine ayrıl geri kalanı biz aktarıyoruz dediler.

Biz seker yuklemesi yaptirmadik

Bende yaptirmadim.aclik sekerim zaten hep dusuktu.tokluk sekerime bakildi.o da dusuk cikti.ailede de yok seker hastasi.doktorum kendi ikizlerinde kendine yaptirmamis sen bilirsin dedi bana.bu arada insallah bu haftayi sag salim tamamlayip cikirsiniz.Allah yardimiciniz olsun canim.

Hep aklimdasin bitanem iyiyiz şükür risk hala var şükür riskli haftaları geçtikçe nefes alıyoruz.sen nasılsın kuzular Allahım korusun tüm evlatlari

Canim ben biraz tedirginim.bu aralar zor geciyor.rahimde kisalma varmis.kasilmam da cikti.kizim biraz asagidaymis ondan dolayiymis.erken dogum tehlikesiyle bir ton ilac iciyorum.geceleri zor ve uykusuz geciyor.ben raziyim bunlara da elimden birsey gelse keske bunlarin disinda.Allah'a emanet olsun yavrularimiz.senin iyi olmana sevindim canim.minigi opuyorum cok...

Evet canim, ben sadece 1 hafta ileriyim sanirim. Kipirtilar cok hafif, sanki icimde birseyler kayiyor gibi ve surekli degil. Genelde yemek yiyincr hareketleniyorlar. Benim ikisi de oglan. Kizlar cok tatli oluyor. Uykularim kotu cunku sirt, bel agrisi ve refluden cok cekiyorum. Rahim boyumu bilmiyorum. Doktorum sorun olmadikca cok birsey soylemiyor ben de sormuyorum. Bana hersey yolunda dedi 3 gun once demek ki iyi :))
Ben yurumekte bile zorlaniyorum, nefes nefese kaliyorum. Senin nasil? Bir de cok uyuyorum, boluk porcuk ama butun gun uyuyorum.

hiç korkma Allahın izniyle bişey olmaz bende kac defa hastanede yattım ilaçlar etkı ediyor.arkadaım bu haftada doğum maşallah yavrusu cok iyi teknoloji artık iyi.tabiki tek temminimiz zamanında gelmeleri.bol du et Allahım korusun zamınında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Sagol canim benim.Amin insallah zamaninda dogarlar yavrularimiz.bugun girdim nst ye kasilmam cok cok az cikti.ilaclar ise yaramis demek ki.kullanmaya devam.7 haftayi bir atlatsam iyi olacak.bugun hastanede 15 gunluk bir bebek gordum.40.haftada dogmus.4 kiloya yakin dogmus masallah.ama kucucuk gorunuyordu.dedim bu boyleyse bizimkiler demek ki ne kadar kucuk dogacak.kucagima nasil alirim o kadar kucukken bilmiyorum.hormonlrdan sanirim bdbek gorunce icim eriyor resmen.insallah senin yavru 4 kiloya yakin ve en onemlisi zamaninda saglikli dogar canim.

Allah razı olsun canim bak masallah hiç korkma atlatacaz ilaçlar etki etmiş kuzular akıllı masallah.ben ilaçları bıraktım progestan ve pruloton à devam arada nidilat şimdi onu da içmiyorum. Rapor bitti yine calisiyorm aynen şu önümüzdeki haftalar önemli ne kadar anne karnında olsalar okadar iyi

Sizleri okuyunca bir garip oluyorum,doktorum ikiz demişti önce bana meğer değilmiş,yanılmış.Tekiz gebelik olduğu anlaşılana dek ikiz sandığımızda ne kadar da mutluluk ve kaygı karışık bir ruh hali içindeydik eşimle.Allah kurtarsın bayanlar, ikiz gebelikte ortalama kaçıncı haftalarda doğuyor?Muhtemelen tekize göre daha erken?

benim de kıpırtılarım senin gibi 2 gündür karnım birden gerildi çıktı artık anlaşılıyor..
uykum gece iyi ama zaten 8saat uyuyorum gündüz uyumuyorum sabahları işe gidiyorum ders anlatırken yavas yavas anlatıyorum merdiveni yavas cıkıyorum..tabi ki nefes problemim var gece agzım acık yatıyorum nefes nefese kalıyorum hemen hiç ş yapamıyorum artık yemek ve camasır asıp toplama dışında.
rahim boyumu hep soruyorum 3küsür su an ikizler için iyi dediler karından bakılırsa 4cm cıkıyor..bence doktoruna sormalısın bazen onlar bakmıyor ölçmüyor bile fakat sor ki önlemini al cok önemli rahim boyu herkes için..
inş.35 36 ları görürüz ama sanırım gittikçe zorlaşıcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…