2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

genelde 35 36 haftaları görüyor arkadaslar 28 de 30 da 32 de doğanlar da var basta ben de kaygılandım ama şu an cok mutluyum riskli de olsa olsun cok güzel bir duygu özeliz biz bence erken de doğsalar cabuk toparlanıyorlar zaten 32yi geçseler sorun daha az oluyor doktorumun sözü..korku ve stres evet var ama inş.burdaki herkes yavrularına kavuşacak benim arkadasım tek bebegini de erken doğumla kaybetti aslında teki çifti yok nasibi var artık buna inanıyorum..ALLAH SAĞLIK KOLAYLIK VERSİN HEPİMİZE..

Devrim hiç korkmaz rahim boyun gayet iyi haftana göre..sen 36yı gecersin inş.
kucagımıza alırız eminim korkmayız ben de hormonlarla ilgili hastanede bebeklere içim gidiyor alıp sarasım geliyor ki normalde dönüp bakmazdım bizim bebekler 2.5 kilo doğsa bile cok iyi karnımıza ancak sığarlar zaten kolay değil ..

sen neden hastanede yattın canım rahim boyun kaçtı acaba şimdi nasılsın

Sagol canim.evet daha fazla umutluyum simdi.Allah'in izniyle bebeklerim iyi olacak.tesekkurler bitanem.

Ssgol canim.evet inaniyorum artik bende.2.5 kilo dogsalar keske.ya da sutumuz bol olsa da topac gibi yapsak bebisleri.ben sut konusunda da cok pozitifim.insallah guzel gunlere az kaldi.

Gunaydin annisler.nasil gidiyor bebislerin alisveris leri

Gunaydin canim sorma yaa bebek alisverisine basladigimdan beri kendini kaybetmisler gibi bisuru sey aldim. Ustune sagolsun teyzemde bi dunya biseyler almis getirmis. Yeni dogdugunda giyecek birsuru esyasi oldu. Artik alicaklarimin cogunu 6-9 aylik olarak almaya basladim. Internet sitelerini hergun takip ediyorum yeni indirime giren ne var ne yok ordan aliyorum cogunu iki tane olunca malum cifte masraf. :) yorgan yastik nevresim takimi bunlari bile aldim simdiden. Eksik ne kaldi inan bilmiyorum. Burdan aslinda neler alinir lazim.olan ne var tecrubeli anneler yazarsa cok iyi olur :)

Arkadaşlar ikiz bebeğe hamile kalanlarınızın çoğu aşılama veya tüp bebek yöntemiyle mi?Bana o zaman çok sormuşlardı, aa ailende ikizi olan da yok senin normal yolla ikizin mi olacak diyorlardı?

Arkadaşlar ikiz bebeğe hamile kalanlarınızın çoğu aşılama veya tüp bebek yöntemiyle mi?Bana o zaman çok sormuşlardı, aa ailende ikizi olan da yok senin normal yolla ikizin mi olacak diyorlardı?

sanirim cogu arkadasin tup bebek canim normal yolla ikizi olacak sayisi cok az. Benim 4. Tup bebek Deneme sonucu sukur ikizlerime hamileyim. Iki erkek annesi olucam nasip olursa. Yanlis anlamadiysam senin normal yolla ikizin olacak degilmi. Eger oyleyse gercekten sansli insanlardansin canim.

bana bol zıbın bol bol da çıtçıtlı body al dediler önden çıtçıtlı rahat oluyormuş..
penye bataniye al dediler yaz bebegi ya..
bir de ben bebek banyo küveti alcaktım herkes hiç rahat değil diyor bir leğen al genişçe altına yumusak havlu koy içinde yıka diğeri dar diyorlar haklılar bence vazgeçtim o yüzden..

canım 3 gayet iyi zaten bu haftada korkma sancılar da rahim genişiyor iyice ondandır riskin yok di mi şu an geçmiş olsun benim her seferinde altan bakılıyor karından açılma görünmüyor

Aranızda ciğer geliştirici iğne vurulan var mı? Doktorum bana 28.haftada olacaksın dedi.bu iğneden sonra bebeğin hareketlerinde azalma oldu diye yazanlar var nette. Aranızda bu iğneyi yaptıran var mı?

canim banyo kuveti hem bebek hem senin icin daha rahat..ben oglumda kullandim cokda memnundum,yine alip ondan kullanicam zaten legende zaptedemezsin bir sure sonra bence bidaha dusun...

Aranızda ciğer geliştirici iğne vurulan var mı? Doktorum bana 28.haftada olacaksın dedi.bu iğneden sonra bebeğin hareketlerinde azalma oldu diye yazanlar var nette. Aranızda bu iğneyi yaptıran var mı?
ben vuruldum hiç öyle bir hareketlerde azalma gibi bir şey olmadı.

canim banyo kuveti hem bebek hem senin icin daha rahat..ben oglumda kullandim cokda memnundum,yine alip ondan kullanicam zaten legende zaptedemezsin bir sure sonra bence bidaha dusun...
herkes farklı düşünüyor demek ki ya aklım karıştı peki o küvetin üstüne böyle hamak gibi bir şey mi koydun sen

Beb yaptirdim ama etkisi 2 hafta suruyor. Gecen hafta yatrigimda yine vuruldu.bi zararida olmadi

Insallah canim. 35-36 larda dogsalar sukredecegim. Rahim boyumu sorayim. Hic sormuyorum. Bugun ben kipirtilari ilk defa siddetli hissettim. Yuruyemiyorum, ordek gibiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…