2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Beb yaptirdim ama etkisi 2 hafta suruyor. Gecen hafta yatrigimda yine vuruldu.bi zararida olmadi
senin yaptırdığının adı ne canım ben o konuyu doktorumla konuştum yok öyle bir şey dedi. sonuçta artık gelişmiş oluyor ciğerleri eski haline dönmüyor ki...

canım 3 gayet iyi zaten bu haftada korkma sancılar da rahim genişiyor iyice ondandır riskin yok di mi şu an geçmiş olsun benim her seferinde altan bakılıyor karından açılma görünmüyor
ben altan baktırmıyorum hangi profa gitsem önermiyorlar .ben en son gittiğime nöbetçi dr bakmak istedi izin vermedim.kendi dr umda iyi yapmışsın dedi.

Insallah canim. 35-36 larda dogsalar sukredecegim. Rahim boyumu sorayim. Hic sormuyorum. Bugun ben kipirtilari ilk defa siddetli hissettim. Yuruyemiyorum, ordek gibiyim :)
magnezyum iste içmiyorsan bazen kasıgıma giren sanclar vardı azaldı..

bir de kızlar ben evde et yiyemiyorum da güvenilir bir lokantada köfte yedim o da faydalı olur degil mi kırmızı et sonucta dana etinden iyice de pişirttim çiğ et yasak bana cunku balıktan cok soğudum böğ geldi yemesem nolur ceviz yiyorum gunde 3tane..
bir de çilek çok yiyorum mevsiminde iyiymiş deneyin..

ben altan baktırmıyorum hangi profa gitsem önermiyorlar .ben en son gittiğime nöbetçi dr bakmak istedi izin vermedim.kendi dr umda iyi yapmışsın dedi.
canım gerek yoksa bakmazlar tabi ben rahim anomalisiyim doğana kadar alttan bakılacak daima çünkü ancak öyle görebilirler açılmayı karından görülmez..
aslında altan bakmanın bebege zararı yok benim gittiğim doktor riskli gebelik uzmanı .. alttan deyince o aletin hepsi değil tabi ucunu cok cok az batırıp bakıyorlar..gerektiği için mecburum ben yoksa istemezdim tabi ..

Hayirli cumalar arkadaslar,masil gidiyor bebislerle?merve sen nasilsin insallah vakitlerini bekler bebeklerin,
Kizlar alisverislere ne zaman basladiniz,7 ayimizi bitirmeyi beklesem mi o zaman da yetistiremem diye dusunuyorum kafam karisik.alisveris yapanlar kacar tane hastane cikis takimi aldiniz 10 lu 5 li,kacar tane 0-3 ay icin takim aldiniz?

canım benım ben alttan iki kez baktırmıştım eve geline
canım benım ben iki kez altan baktırdım eve geldim kanamam oldu.benim gitmediğim prof kalmadı ben yasadığım ıcın tavsiye etmedim tabiki elinde değildir.ama işte herkes farklı dıyor.Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın

amin canım inşallah..

merve10er canim gozunuz aydin sorun kalmadi oyleyse degilmi kendine dikkat edip bol bol dinlenmek kosuluyla cikiyosun muhtemelen. Bebislerin son durumu nasil.

Ben bugun itibariyle 30 hafta raporumu aldim 30+0 olunca alabiliyorsun. 29+ larda doktorun bi guzellik yaparmi bilmiyorum. Benim 29+3 te kontrolum vardi raporu pzt veririm dedi. Aman 33 ten once dogurma dedi. Evdeyim artik:)

Benim de 29+3te kontrolüm var. Bakalım bana ne diyecek.

Kizlar bugun ve yarin sinavim var hamilelerin dualaru kabul olur nolur dua edinde bitireyim su okulu bebisler dogmadan :)

canim mayonezde cig yumurta var,cig yumurtadada salmonella virusu olma ihtimali...yani mayonez yemeyin bence toksoplazma mikrobu gecer bebeginize....
Doğru söylüyorsun canım o açıdan düşünmemiştim ki ben yumurtayı bile eldivenle kırıyorum hamile kaldığımdan beri :) Özellikle tavuk ürünleri ve çiğ etlere çıplak elle kesinlikle dokunmuyorum hep eldiven takıyorum köfte felan yoğururken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…