- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
senin yaptırdığının adı ne canım ben o konuyu doktorumla konuştum yok öyle bir şey dedi. sonuçta artık gelişmiş oluyor ciğerleri eski haline dönmüyor ki...Beb yaptirdim ama etkisi 2 hafta suruyor. Gecen hafta yatrigimda yine vuruldu.bi zararida olmadi
ben altan baktırmıyorum hangi profa gitsem önermiyorlar .ben en son gittiğime nöbetçi dr bakmak istedi izin vermedim.kendi dr umda iyi yapmışsın dedi.canım 3 gayet iyi zaten bu haftada korkma sancılar da rahim genişiyor iyice ondandır riskin yok di mi şu an geçmiş olsun benim her seferinde altan bakılıyor karından açılma görünmüyor
magnezyum iste içmiyorsan bazen kasıgıma giren sanclar vardı azaldı..Insallah canim. 35-36 larda dogsalar sukredecegim. Rahim boyumu sorayim. Hic sormuyorum. Bugun ben kipirtilari ilk defa siddetli hissettim. Yuruyemiyorum, ordek gibiyim :)
canım gerek yoksa bakmazlar tabi ben rahim anomalisiyim doğana kadar alttan bakılacak daima çünkü ancak öyle görebilirler açılmayı karından görülmez..ben altan baktırmıyorum hangi profa gitsem önermiyorlar .ben en son gittiğime nöbetçi dr bakmak istedi izin vermedim.kendi dr umda iyi yapmışsın dedi.
Tam adini bilmiyorum ignenin.ama yigenim cocuk dr oda yapilmasi lazim dedisenin yaptırdığının adı ne canım ben o konuyu doktorumla konuştum yok öyle bir şey dedi. sonuçta artık gelişmiş oluyor ciğerleri eski haline dönmüyor ki...
canım benım ben alttan iki kez baktırmıştım eve gelinecanım gerek yoksa bakmazlar tabi ben rahim anomalisiyim doğana kadar alttan bakılacak daima çünkü ancak öyle görebilirler açılmayı karından görülmez..
aslında altan bakmanın bebege zararı yok benim gittiğim doktor riskli gebelik uzmanı .. alttan deyince o aletin hepsi değil tabi ucunu cok cok az batırıp bakıyorlar..gerektiği için mecburum ben yoksa istemezdim tabi ..
canım benım ben iki kez altan baktırdım eve geldim kanamam oldu.benim gitmediğim prof kalmadı ben yasadığım ıcın tavsiye etmedim tabiki elinde değildir.ama işte herkes farklı dıyor.Allah hepimizin evlatlarını bağışlasıncanım gerek yoksa bakmazlar tabi ben rahim anomalisiyim doğana kadar alttan bakılacak daima çünkü ancak öyle görebilirler açılmayı karından görülmez..
aslında altan bakmanın bebege zararı yok benim gittiğim doktor riskli gebelik uzmanı .. alttan deyince o aletin hepsi değil tabi ucunu cok cok az batırıp bakıyorlar..gerektiği için mecburum ben yoksa istemezdim tabi ..
amin canım inşallah..canım benım ben alttan iki kez baktırmıştım eve geline
canım benım ben iki kez altan baktırdım eve geldim kanamam oldu.benim gitmediğim prof kalmadı ben yasadığım ıcın tavsiye etmedim tabiki elinde değildir.ama işte herkes farklı dıyor.Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın
ay canım inşallah sıkıntısız geçirirsin doğuma kadarki süreyi.... geçmiş olsun...Bugun hastane den cikiyorum ins
Ben bugun itibariyle 30 hafta raporumu aldim 30+0 olunca alabiliyorsun. 29+ larda doktorun bi guzellik yaparmi bilmiyorum. Benim 29+3 te kontrolum vardi raporu pzt veririm dedi. Aman 33 ten once dogurma dedi. Evdeyim artik:)
Doğru söylüyorsun canım o açıdan düşünmemiştim ki ben yumurtayı bile eldivenle kırıyorum hamile kaldığımdan beri :) Özellikle tavuk ürünleri ve çiğ etlere çıplak elle kesinlikle dokunmuyorum hep eldiven takıyorum köfte felan yoğururken.canim mayonezde cig yumurta var,cig yumurtadada salmonella virusu olma ihtimali...yani mayonez yemeyin bence toksoplazma mikrobu gecer bebeginize....
Hayırlısıyla sınavların güzel geçsin inşaAllah canım :)Kizlar bugun ve yarin sinavim var hamilelerin dualaru kabul olur nolur dua edinde bitireyim su okulu bebisler dogmadan :)
Gözün aydın canım.Evde de kendini hiç yorma bol bol dinlen canım.Bugun hastane den cikiyorum ins
Sikinti devam ediyor ama ben bunaldim oyuzden bir sureligine ciktimay canım inşallah sıkıntısız geçirirsin doğuma kadarki süreyi.... geçmiş olsun...
Sadece tuvalet ihtiyacim icn kalkiyorum canimGözün aydın canım.Evde de kendini hiç yorma bol bol dinlen canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?