2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Aranızda ciğer geliştirici iğne vurulan var mı? Doktorum bana 28.haftada olacaksın dedi.bu iğneden sonra bebeğin hareketlerinde azalma oldu diye yazanlar var nette. Aranızda bu iğneyi yaptıran var mı?

Bende 27+6 da yani bugun oglen yaptirdim.simdilik bir degisiklik yok.

Evet pazar gunu beni de ilk kez alttan muayene etti doktorum.az bisey sokuyor zaten.riskli birsey gorunce yapiliyor demek ki.

Herkeze iyi hafta sonlari atkadaslar..bende uzun suredir sizi takip ediyorum.yarin 23 haftamiza giriyoruz..6-7 kilo arasi aldim su an 71vimmersinde yasiyorum hem mersinde dr arzu hanima gidiyorum.adanayada riskli gebelik uzmani cuneyt evruke duyebihoca ya giditirum.hala calisiyirum dun hocaya sordum calismaya devam dedi. Altan muayene etmediler beni daha..acaba sorsam mi ki?herkeze guzel hafta sonlari...

Herkeze selam arkadaşlar uzun aradan sonra tekrar geldim :) ikiz bekliyoduk kese teke düstü ama yanında o kese ufak uufak kayboluyo diger kesem iyi buyuyo Allahıma şükür 14 haftalım bulantılar hafifledi 56 kiloydum 58 olmuşum bile çok şükür Rabbime valla biran önce bebeğim gelsede kavuşsam ona diye dört gözle bekliyorum 2li tarama testim tahlillerim çok sükür güzel erkek gibi diyolar ama kesin bir sey demedi doktorum tarama testi yapan doktorda erkeğe benziyor dedi hayırlısı İnşallah cok merak ediyorum ya zaman son doğum tarihim 21 ekim dedi doktorum zaman geçmiyo ya :) sizce sezeryanmı normal doğummu ben normal istiyorum bir aksilik çıkmassa İNŞALLAH sizce ? hepinizi seviyorum Rabbim İnşallah evlatlarınızı sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin

Ins canim 32 hafta olsa icim rahatliycak

Canim hastanede yatarken hemsireler seni nasil yatirdilar.tamamen yattin mi yoksa otururla yatar arasi bir pozisyon muydu.yoksa yatis sekli farketmiyor mu?benimde rahim boyumda kisalma var.doktor sadece tuvalete kalkacaksin dedi.cevremdekiler de tam yatacaksin diyor.ben iki yastikla yatiyorum.refluden dolayi agzima geliyor yediklerim.

ben de calışıyorum canım doktorların iyi cüneyt bey cok iyi diye duymuştum demek ki gerek görmedi alttan bakmaya karından bakmıştır az ck tahmin etmiştir endişelenme..hayırlı olsun seninkilerin cinsiyeti ne bir de ikisini birden hissediyor musun ben daha cok birini hisediyorum sagdakini digeri tembel mi acaba

canım geri gelme bende de var tam yatınca gelir sindirene kadar 2 yastıkla yat sonra tam uzanıp yat..sana bu rahim boyuna yat demşler bana işe devam et sorun yok dedi en son3.1 di..
bu arada bebeklerimin biri daha hareketli bu sefer de buna taktım korkuyorum hep sagdakini hissediyorum bi de göbek deliğinde oluyor digeri o mu acaba endişelenmem boşa mı

Canim benimki 2.4 olmus.cok ayakta kalmamaya calis.belki zor olur isinden dolayi ama elinden geldigince otur.eve gelince de hicbirseyle ugrasma.hicbirsey bebeklerimizden kiymetli degil.firsat buldukca yat ki kisalma yavaslasin en azindan.burda biri yazmisti 30.haftasinda 1.2 mis.su an 34 e gelmis.yani o noktadan sonra bile yatarak idare edilebiliyor.tabii herkeste boyle olacak demek degil ama biz elimizden geleni yapalim boyle orneklerle de umut bulalim.bebeklerin birini hissetme bende de var.muayeneye gidip iyi oldugu gordukce rahatliyorum.bebeklerin yapisiyla ilgili.bir yerde yaziyordu 1 saatte mi 2 saatte mi 10 hareket hissedilmeli falan yaziyor.benim asagida duran bebiste butun gun beklesem 10 hareket hissetmem.ama sonucta muayenelerde iyi cikiyor Allah'a cok sukur.oglum da oldukca hareketli.dengeyi sagliyorlar.

Canim benimki 2.4 olmus.cok ayakta kalmamaya calis.belki zor olur isinden dolayi ama elinden geldigince otur.eve gelince de hicbirseyle ugrasma.hicbirsey bebeklerimizden kiymetli degil.firsat buldukca yat ki kisalma yavaslasin en azindan.burda biri yazmisti 30.haftasinda 1.2 mis.su an 34 e gelmis.yani o noktadan sonra bile yatarak idare edilebiliyor.tabii herkeste boyle olacak demek degil ama biz elimizden geleni yapalim boyle orneklerle de umut bulalim.bebeklerin birini hissetme bende de var.muayeneye gidip iyi oldugu gordukce rahatliyorum.bebeklerin yapisiyla ilgili.bir yerde yaziyordu 1 saatte mi 2 saatte mi 10 hareket hissedilmeli falan yaziyor.benim asagida duran bebiste butun gun beklesem 10 hareket hissetmem.ama sonucta muayenelerde iyi cikiyor Allah'a cok sukur.oglum da oldukca hareketli.dengeyi sagliyorlar.

Alttaki bebegi bende pek hissetmiyorum demistim doktora. Oda alt ust olduklarindan ikuside ayni yere vuruyor olabilir sen tek gibi hissediyo olabilirsin demisti. Hangisinin vurdugunu anlayamayabilirmisiz. Insallah oyledir. Cunku biri hareketli digeri degilmus gibi hissedip tedirgin oluyo insan...

anladım canım işi bırakıcam 1 aya zaten yatıcam su anda gelip 1 de uzanıyorum iş güç yapmıyorum tai ki dinlenmek şart agırlaşıcaz gitikçe inş.benim bebişler iyidir ayrıntılım var yarın sag olasın..

sag ol içim rahatladı ikisi de can parçası insan korkuyor işte iki kere tatlı olacak mutlaka ama stresi endişesi bolmuş gercekten:)

Hepinize merhaba arkadaslar, sağlıklı zamanında doğumlar olsun inşallah. Benim 14 haftalık te yumurta ikizlerine hamileyim ve 12.haftada başlayan kan çalma durumu söz konusu başına böyle bir durum gelen var mı aranizda .hiç bilgim yok ve inanın çok kötü durumdayım bu durumu yaşamış biri varsa yazar mı neler yaşadı .Teşekkürler.

Evet pazar gunu beni de ilk kez alttan muayene etti doktorum.az bisey sokuyor zaten.riskli birsey gorunce yapiliyor demek ki.
bugün benimde doktorum ilk defa alttan muayne etti çünki karından baktığında kısalma görmüş emin olmak için
ama normal çıktı kısalma yok bebekler baskı yaptığından üstten bakınca öyle görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…