- 27 Eylül 2011
- 881
- 451
- 158
Aranızda ciğer geliştirici iğne vurulan var mı? Doktorum bana 28.haftada olacaksın dedi.bu iğneden sonra bebeğin hareketlerinde azalma oldu diye yazanlar var nette. Aranızda bu iğneyi yaptıran var mı?
canım gerek yoksa bakmazlar tabi ben rahim anomalisiyim doğana kadar alttan bakılacak daima çünkü ancak öyle görebilirler açılmayı karından görülmez..
aslında altan bakmanın bebege zararı yok benim gittiğim doktor riskli gebelik uzmanı .. alttan deyince o aletin hepsi değil tabi ucunu cok cok az batırıp bakıyorlar..gerektiği için mecburum ben yoksa istemezdim tabi ..
hadi yaSikinti devam ediyor ama ben bunaldim oyuzden bir sureligine ciktim
evet rahim ağzını ordan görebiliyor mecburen inş.sorunsuzca atlatırız.Evet pazar gunu beni de ilk kez alttan muayene etti doktorum.az bisey sokuyor zaten.riskli birsey gorunce yapiliyor demek ki.
Ins canim 32 hafta olsa icim rahatliycakhadi yane diyeyim gerçi az bir zamanın kaldı inşallah atlatırsın güzelce...
ciğer geliştirici vuruldun mu? o da çok işe yarıyor çevremde erken doğum yapan ikiz anneleri hep çok fayda gördüklerini söylüyorlar.Ins canim 32 hafta olsa icim rahatliycak
Evet canim vuruldum.cok faydasi varmis biliyorumciğer geliştirici vuruldun mu? o da çok işe yarıyor çevremde erken doğum yapan ikiz anneleri hep çok fayda gördüklerini söylüyorlar.
Ins canim 32 hafta olsa icim rahatliycak
amınnn.agzın bal yesın inş..bundan guzel dua olamazzDayan mervee 36 ları göreceksin allahın izniyle.
Ins canim 32 hafta olsa icim rahatliycak
ben de calışıyorum canım doktorların iyi cüneyt bey cok iyi diye duymuştum demek ki gerek görmedi alttan bakmaya karından bakmıştır az ck tahmin etmiştir endişelenme..hayırlı olsun seninkilerin cinsiyeti ne bir de ikisini birden hissediyor musun ben daha cok birini hisediyorum sagdakini digeri tembel mi acabaHerkeze iyi hafta sonlari atkadaslar..bende uzun suredir sizi takip ediyorum.yarin 23 haftamiza giriyoruz..6-7 kilo arasi aldim su an 71vimmersinde yasiyorum hem mersinde dr arzu hanima gidiyorum.adanayada riskli gebelik uzmani cuneyt evruke duyebihoca ya giditirum.hala calisiyirum dun hocaya sordum calismaya devam dedi. Altan muayene etmediler beni daha..acaba sorsam mi ki?herkeze guzel hafta sonlari...
canım geri gelme bende de var tam yatınca gelir sindirene kadar 2 yastıkla yat sonra tam uzanıp yat..sana bu rahim boyuna yat demşler bana işe devam et sorun yok dedi en son3.1 di..Canim hastanede yatarken hemsireler seni nasil yatirdilar.tamamen yattin mi yoksa otururla yatar arasi bir pozisyon muydu.yoksa yatis sekli farketmiyor mu?benimde rahim boyumda kisalma var.doktor sadece tuvalete kalkacaksin dedi.cevremdekiler de tam yatacaksin diyor.ben iki yastikla yatiyorum.refluden dolayi agzima geliyor yediklerim.
canım geri gelme bende de var tam yatınca gelir sindirene kadar 2 yastıkla yat sonra tam uzanıp yat..sana bu rahim boyuna yat demşler bana işe devam et sorun yok dedi en son3.1 di..
bu arada bebeklerimin biri daha hareketli bu sefer de buna taktım korkuyorum hep sagdakini hissediyorum bi de göbek deliğinde oluyor digeri o mu acaba endişelenmem boşa mı
anladım canım işi bırakıcam 1 aya zaten yatıcam su anda gelip 1 de uzanıyorum iş güç yapmıyorum tai ki dinlenmek şart agırlaşıcaz gitikçe inş.benim bebişler iyidir ayrıntılım var yarın sag olasın..Canim benimki 2.4 olmus.cok ayakta kalmamaya calis.belki zor olur isinden dolayi ama elinden geldigince otur.eve gelince de hicbirseyle ugrasma.hicbirsey bebeklerimizden kiymetli degil.firsat buldukca yat ki kisalma yavaslasin en azindan.burda biri yazmisti 30.haftasinda 1.2 mis.su an 34 e gelmis.yani o noktadan sonra bile yatarak idare edilebiliyor.tabii herkeste boyle olacak demek degil ama biz elimizden geleni yapalim boyle orneklerle de umut bulalim.bebeklerin birini hissetme bende de var.muayeneye gidip iyi oldugu gordukce rahatliyorum.bebeklerin yapisiyla ilgili.bir yerde yaziyordu 1 saatte mi 2 saatte mi 10 hareket hissedilmeli falan yaziyor.benim asagida duran bebiste butun gun beklesem 10 hareket hissetmem.ama sonucta muayenelerde iyi cikiyor Allah'a cok sukur.oglum da oldukca hareketli.dengeyi sagliyorlar.
sag ol içim rahatladı ikisi de can parçası insan korkuyor işte iki kere tatlı olacak mutlaka ama stresi endişesi bolmuş gercekten:)Canim benimki 2.4 olmus.cok ayakta kalmamaya calis.belki zor olur isinden dolayi ama elinden geldigince otur.eve gelince de hicbirseyle ugrasma.hicbirsey bebeklerimizden kiymetli degil.firsat buldukca yat ki kisalma yavaslasin en azindan.burda biri yazmisti 30.haftasinda 1.2 mis.su an 34 e gelmis.yani o noktadan sonra bile yatarak idare edilebiliyor.tabii herkeste boyle olacak demek degil ama biz elimizden geleni yapalim boyle orneklerle de umut bulalim.bebeklerin birini hissetme bende de var.muayeneye gidip iyi oldugu gordukce rahatliyorum.bebeklerin yapisiyla ilgili.bir yerde yaziyordu 1 saatte mi 2 saatte mi 10 hareket hissedilmeli falan yaziyor.benim asagida duran bebiste butun gun beklesem 10 hareket hissetmem.ama sonucta muayenelerde iyi cikiyor Allah'a cok sukur.oglum da oldukca hareketli.dengeyi sagliyorlar.
Alttaki bebegi bende pek hissetmiyorum demistim doktora. Oda alt ust olduklarindan ikuside ayni yere vuruyor olabilir sen tek gibi hissediyo olabilirsin demisti. Hangisinin vurdugunu anlayamayabilirmisiz. Insallah oyledir. Cunku biri hareketli digeri degilmus gibi hissedip tedirgin oluyo insan...
bugün benimde doktorum ilk defa alttan muayne etti çünki karından baktığında kısalma görmüş emin olmak içinEvet pazar gunu beni de ilk kez alttan muayene etti doktorum.az bisey sokuyor zaten.riskli birsey gorunce yapiliyor demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?