Iki yastik la da tam yatis 8luyor canim.oturma onemli olan óCanim hastanede yatarken hemsireler seni nasil yatirdilar.tamamen yattin mi yoksa otururla yatar arasi bir pozisyon muydu.yoksa yatis sekli farketmiyor mu?benimde rahim boyumda kisalma var.doktor sadece tuvalete kalkacaksin dedi.cevremdekiler de tam yatacaksin diyor.ben iki yastikla yatiyorum.refluden dolayi agzima geliyor yediklerim.
Canim bir kiz bir oglann.kiz daha haraketli..oglani arada hisediyom doktor normal dedo.bende 3 hafta sonra 27 de e haftalik rapor alip bitirme dusuncesindeyim.her gittigimde soruyom.hocam calismaya dvm mi diye zaten evde ne ywmek ne temizlik hic bisey yapmiyom..tembellugi srvdim.istede yardimci oluyolar fakat genede belim aksamlari agriyor..ben de calışıyorum canım doktorların iyi cüneyt bey cok iyi diye duymuştum demek ki gerek görmedi alttan bakmaya karından bakmıştır az ck tahmin etmiştir endişelenme..hayırlı olsun seninkilerin cinsiyeti ne bir de ikisini birden hissediyor musun ben daha cok birini hisediyorum sagdakini digeri tembel mi acaba
ben başından beri birini hep hissediyorum diğerini hiç hissetmiyorum çünkü evladım yapışmış bulunduğu noktaya pozisyon bile değiştirmiyor. çocuğun yüzünü bile göremedik bir türlü. ama doktor iyi diyor o yüzden çok düşünmüyorum onu hissedemeyince...2-3 gundur bırının hareketlerını hısedıyorum sankı dıgerını hıssedemıyorum gıbı gelıyordu dun aksam gıttık dr bır sorun yokmuş.sızde oyle olan varmı?
benımde durumum rısklı ya evham yaptımmben başından beri birini hep hissediyorum diğerini hiç hissetmiyorum çünkü evladım yapışmış bulunduğu noktaya pozisyon bile değiştirmiyor. çocuğun yüzünü bile göremedik bir türlü. ama doktor iyi diyor o yüzden çok düşünmüyorum onu hissedemeyince...
2-3 gundur bırının hareketlerını hısedıyorum sankı dıgerını hıssedemıyorum gıbı gelıyordu dun aksam gıttık dr bır sorun yokmuş.sızde oyle olan varmı?
doğru canım ama moralini bozma sen yine de doktor iyi bir sıkıntı yok diyorsa kendini çok dinleme...benımde durumum rısklı ya evham yaptımm
Canim herkezde var o san7rim benimde kiz haraketli oglan yavas sabirim.ama iste hemen kaygilaniyorum...doktora sordum normal dedi.2-3 gundur bırının hareketlerını hısedıyorum sankı dıgerını hıssedemıyorum gıbı gelıyordu dun aksam gıttık dr bır sorun yokmuş.sızde oyle olan varmı?
Arkadaslar kasığımda dünden beri öyle cok baskı var ki daha tuvaletten gelirken yine tuvaletim var gibi geliyor.
Ve cok aşağıda sanki vaginamin icinde kalp atışı gibi bisey oluyor ara ara..
Neyse kaygı duymayayım birazdan doktora gideceğiz..yatinca rahatım ama oturunca karnım o kadar sert ki.
Arkadaslar alışverişi 27. Haftaya kadar bitirmiş olun. İnanın insanın hiç birşeye gücü yetmiyor.
Cok uzun geçemiyor yuruyemiyor.
Evde cok eğilip kalkamiyor
Yapsada sonra vicdan azabı ve korku basıyor erken doğarsa diye.
Ve benim gecen haftadan bu haftaya sanki birden karnım daha cok büyüdü ve hersey birden daha cok zorlaştı
Şimdi yatak icin ana kucagi icin gezecek bakacak Halim yok.
30. Haftada gezip inceleyip alırım buyuk seyleri diye düşünmüştüm. Hata yapmışim
Belki de ben boyleyimdir..bilmiyorum. Ama sona bırakmayın..
Birde cok aldığımı düşünüyordum giysileri ama ayirinca birde günde uç kıyafet falan değişiyor diye duyunca bakıyorsun ki cok az ..mesela ilk bir aylık giysileri düşünüyorum. Hastanede iyi ihtimal uç gun kalsak gunluk üçer taneden sadece 18 tane tulum yada pijama iç body yada zibin lazım ..hadi evde yıkarız sık sık ama ne bilim ne kadar olmali..
Dogum yapanlardan yardım istiyorum kaçar tane olmali
olabılır canım ahh bır sağlıkla dunyaya geldıklerını görsem ıcım rahatlıycakBenimde uzun zamandir oyle.kizim kasiklarimda ilk yerlestigi zamandan beri.oyle olunca da risk olusturuyor.hep yatiyorum.dun alakasi var mi bilmiyorum parmaklarimla kasiklarima hafif hafif vurdum.bizim ki ustune birsey degince yer degistiriyor.gerci onu bile tam hissedemiyorum.nst baglandiginda surekli yer degistirip hemsireyi bayaa ugrastiriyor.bende parmaklarimla rahatsiz etmeye calistim.dunden beridir bobreklerime dogru olan ysn tarafima yerlesti.ama o yerlesme hareketleri bile tam anlasilmiyor.nasil hareket ediyor bilmiyorum hic hissettirmiyor.o yuzden diyorum hareket ediyor ama hafif yaptigi icin ben anlamiyorum.belki sizinkiler de oyledir.
evet cok kısıde varmış bu durum bır nebze ıcım rahatladıCanim herkezde var o san7rim benimde kiz haraketli oglan yavas sabirim.ama iste hemen kaygilaniyorum...doktora sordum normal dedi.
evet canım bız yaptırdık...Tetanoz aşısını yaptırmayan var mı
Tetanoz aşısını yaptırmayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?