2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Aynen bende gunleri sayiyorum sikintidan.yat yat vakit gecmiyor.karsimda takvim ciddi ciddi sayiyorum gunleri.haziran ilk haftasinin sonuna kitledim kendimi.insallah daha erken olmaz da haziran da kavusurum kuzularima.arada oglum yoldas oluyor bana tekmeleriyle onu seyrediyorum.etrafimdakiler teselli etmek icin bu anin tadini cikar birkac ay sonra bugunleri arayacaksin diyor bu lafa da gicik olmaya basladim iyice.korkuyla tedirginlikle yatarken neyin keyfi.ayrica zorunlu yapilan en guzel sey bile insani bogar.off su gunler bir gecse koklasam kuzularimi.

merhaba
valla ben o kadar sıkıntılı geçiriyorum ki bugünleri habire şikayet etmemek için susup oturuyorum. ağrılarım çok arttı. acaba bebekler büyüdüğünden mi diye düşünüyorum. hatta doktor randevumu hep sabaha alıyordum. bu sefer öğleden sonra alayım da belki doktor da fark eder durumumu dedim. öğleden sonraları daha kötü oluyorum.
sen alışverişe hemen başla canım bir iki haftaya mecalin kalmaz. dün dışarı çıktım mesela bayılacaktım iki dakika ayakta durunca bir yemek yedik sonra hemen eve gidelim dedim elim ayağım titriyor fazla ayakta durunca...

Efe82 ben Çarşamba doktora gittim kasık ağrısı yüzünden. Ve ilk kez nts cihazına bağladı .
Sancı kasilma bisey çıkmadı... Selvic boyu ölçümü yapıldı o da normal cikti.hic bir sorun yok hızlı büyüyorlar artık genişlemeden dolayı bu ağrılar normal dedi..

Yanımda başka bir kadın daha vardı nts yapilan yerde...34. Haftadaymis ve ağrı kasilma siklasmis. Açılmada başlamış aynı zamanda damar yolu falan acıyorlardı ona. Dogum olacakmış .. Kadın arada bağırıyordu.. Sanırım dogum sancısı ve kasilma su an bizim hissettiğimiz ağrı sızılardan cok daha siddetli bisey...

Ben bu pazar en son gereken herseyi yatak ve ana kucagi birde kuvet kaldı onlarida alacağım. Ve 30 haftadan itibaren yatarak geçireceksin dedi doktor. Yatar dinlenirsem rahatlıkla 37 38 haftayı buluruz dedi...

Yani alışverişi ertelemeyin. Dün tüm gun eşyaların etiketlerini kesip yıkayıp ütuledim.
Hersey hazır olunca insan rahat oluyor

İkiz anneleri bezmiş endişeli stresli bu yüzden burası diğer topikler gibi lay lay lom değil ama bana burası daha iyi geliyor halimden anlayanlar burda..
daha alışveriş yapmadım ama sen başla canım benden öndesin ..
prematüre zıbın alacak mısın bana öyle al diyorlar birazını..
Ağrılar normal canım magnezyum içince kesiliyo benimki..
cok yürüme bir de 2 hafta uzun 10günde bir olmalı artık kontroller ..

32 de cok normal canım 28de çıkıp alışverişi yapıcam ben de inş..

ben de çok çok yatıyorum ya da bacaklarımı uzatıyorum ama yatınca da ağrı oluyor hatta bazen çocukların durumuna göre daha çok ağrıyabiliyor. artık hiçbir şey rahatlatmıyor gerçekten.

Yatagı nerden aldın canım pamuk mu
bi de karyola mı aldın

Devrim hic kalkmadan mı yatıyorsun. Bankada 30 :dan sonra yatarak dedi.
Nasil olacak bilmiyorum. Evde de yapacak bisey çıkıyor nasil hep yatacağız bilmiyorum..
Yatarak demek hep yatmak mı demek acaba ?????
yoksa yorulma gezme fazla ayakta kalma ağır is yapma mı demek..
Hic kalkmadan iki ay yatmak cok zor Allah yardımcımız olsun. Kim yemek yapacak kim masayı toplayacak
Oturarak utu falan yapsak olur mü acaba siz nasil yapıyorsunuz hep yatiyor musunuz

Ya herkes yaptır diyor içimden hiç gelmiyor zaten alerjik bünyem var galiba yaptırmicam kaynanam 8 çocuk doğurmuş köyde sanki yaptırmış mı Allaha emanet zaten nasip..

32 de cok normal canım 28de çıkıp alışverişi yapıcam ben de inş..

28 bile geç canım. ben 20 itibariyle başlamıştım bir şeyler almaya. iyi ki de almışım şimdi önemli bir şey kalmadı. tabi bitmiyor bir türlü ama yine de önemli olan ana parçaların tamam olması...

prematüre ben almamıştım. ama normal 3,5 kg doğan bir arkadaşımın bebeğini gördüm. ona bile yenidoğan kıyafetleri büyük geliyordu baya. kıyafetler çok büyük olunca da bebekler ısınamıyormuş bir türlü üşüyorlarmış
ben de o yüzden zıbın değil ama 44 cm lik bodylerden aldım. ilgilenenler için her yerde satılmıyor ama kipada bir marka var f f diye. orada tiny baby diye bir boy var tam da bizim minikler için. en azından ilk zamanlar kullanılabilir. 5li body paketler 35 tl ye satılıyor.

Özel ve çok tehlikeli durum yoksa yatmak uzanmak çoğunlukla olur ama hafif bi yemek pişirme ortalık toplama yüzeysel gücün yetiyosa olur galiba tabi doktor daima yat derse orası ayrı

Ff yi biliyorum bakıcam canım buyuk gelir diğerleri bizimkilere..

Ben ikeadan alıcam 60.120 olandan iki tane alıcam.
Ama icinin yatağını nasil secicem bilmiyorum orda karar vericem sert olanı öneriyorlar ama bilemedim..
Var mı fikriniz???
ben ikeadan aldım. yatağı da oradan aldım. en pahalı olanı lateks ama çok uzun süre kullanılmayacağı için onun bir alt modelini aldım. sayfasına girip de bakabilirsin.

Sadece tuvalet icin kalkiyorum.onun disinda hic kalkmiyorum.zor geliyor o yuzden.ben islerimin buyuk kismini bitirmistim.birkac parca utum kalmisti onu da annem yapti.ev isleriyse hic yapmiyorum.anneme tasindim birkac ayligina.babami birakmasi zor olur diye ben geldim.yapabiliyorsan anne ya da kardes yardimi al.benim durumum icin ev isi kesinlikle yasak.ayaga kalkmak da.yatmaya mecburum yani.utuyu yatmadan once yapiyordum.ciddi derece de kasilmalarimi arttirdi.herkeste ayni olmayabilir ama olacaksa arttiriyor yani.en azindan birsey yapsan bile sik sik ara verip dinlen ki risk olusmasin.

evet canım yat yat insan sıkılıyor seyretmediğim filim kalmadı bilgisayarda:)valla ilk hamileliğimde doya doya
gezdim karnmı gere gere :) bunda da biran önce geçsin istiyorum rabbim sabır versin hepimize

eşim banada diyor akşam çıkalım bari bir yemek yiyelim ama ben evde bile zor oturuyorum yemek yerken.
bende de ağrı oluyor bende artık söylenmek istemiyorum içimde yaşıyorum bide doktoruma söylüyorum
az kaldı inşallah yata yata tamamlıcaz inşallah

evet canım haklısın ben en başından beri odaklandım 28.haftayıda geçeyim öyle alayım herşeyi diye.
bende aynı şikayetlerle gidince doktor serviks olcümü yaptı 4cm cıktı iyi dedi ama nst ye bağlamadı.
ben zaten hep yattım birtek doktordan doktora çıkıyorum dışarıya.riske atmak istemedim gezip gezip :)

bende burayı seviyorum hepimiz aynı durumdayız insana moral oluyor okuyunca bide artık herkes
sanki tanıdık gibi merakla takip ediyorum en başından beri benim şimdiye kadar kontrollerim 4 haftada birdi
bu hafta 3 haftaya indirdi benim doktor biraz relax galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…