2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

benim doktorumun dediği gezmek yok merdiven inip çıkmak yok mümkün olduğunca uzanacaksın
benim oğlum var 6 yasında mecbur kalkıp onunla ilgileniyorum yemek yapıyorum benimde yardım edecek
kimsem yok maalesef ileriki haftalarda nasıl olacak bilmiyorum

evet canım yat yat insan sıkılıyor seyretmediğim filim kalmadı bilgisayarda:)valla ilk hamileliğimde doya doya
gezdim karnmı gere gere :) bunda da biran önce geçsin istiyorum rabbim sabır versin hepimize
benim de izlemediğim yabancı dizi kalmadı sezonları bırak baştan sona kaç yıllarca sürmüş dizileri bile bitirdim :) tvde de hiçbir şey yok. birkaç gün üst üste izlenirse psikolojisi bozulur insanın...

ben doktoruma da söyleyemiyorum artık normal diyor her şeye doğum sancısı olsa duramazsın diyor. hani bir yeri kırılır insanın derlerya kırık olsa duramazsın diye onun gibi bir şey bu da
ben de bir tek eşime söylüyorum o yüzden o da doktora gittiğimizde anlat diyor sürekli...

benimkisi hep 2 haftada 1 diyorum ki artık haftada 1 geleyim o da gerek yok acil bir durum olursa gelirsin doğuma alırız beni de ararsın gelirken diyor

bende ilk doğumumu planlı sezeryan yaptım o yüzden doğum ağrısı nasıl bir şey bilmiyorum 38.haftada
sezeryan olmuştum kasılma falan da yoktu

Sen tetanoz oldun mu peki ates vb yaptı mı

bende ilk doğumumu planlı sezeryan yaptım o yüzden doğum ağrısı nasıl bir şey bilmiyorum 38.haftada
sezeryan olmuştum kasılma falan da yoktu

ben de planlı olsun istiyorum ama bu gidişle plansız sezeryan olacak
planlı olması daha iyi bence. gün sayarsın edersin hazırlıklı olursun. ama gün belli olmayınca böyle sürekli yüreğin ağzında bekliyorsun her an her şey olabilir gibi... hayırlısı ya. inşallah benim doktora da bir şeyler olur da tarih belirleyelim falan der.

Arkadaslar dr um bana tetanoz asisi yaptir dedi ama kararsizim.
bide premature ,hastane cikisi ve 0-3 aylik takimlardan kacar tane alacaksiniz kafam cok karisti.

Arkadaslar dr um bana tetanoz asis.i yaptir dedi ama kararsizim.
bide premature ,hastane cikisi ve 0-3 aylik takimlardan kacar tane alacaksiniz kafam cok karisti.
hastane çıkışı ben yenidoğan aldım prematüre almadım ama prematüre bodyler aldım onlar da 5er tane her bebeğe..

senınkıler premature olmıycak ınş.ıyıkı almamışın

bilmiyorum ki canım ne zaman doğacaklarına ve kilolarına bağlı. ama en azından body mutlaka almak lazım çünkü 3,5 kilo doğan bebeklere bile yeni doğan kıyafetleri bol geliyor. bizimkiler o kadar çıkar mı bilmiyorum çok umutlu değilim.

Anladim canim yaptirayim diyorum ben de
hastane çıkışı ben yenidoğan aldım prematüre almadım ama prematüre bodyler aldım onlar da 5er tane .

Premature ben de dusunmuyorum insallah gerek kalmaz.0-3aylik zibin takimlari dusunuyorum 5 li setlerden bi kismi da 0-3 aylik tulum her birine 7 takim olacak sekilde.hastane cikisi belki 1 er 2 ser alirim kesin degil.3 aydan sonrasina da bakariz.body dedigin citcitli body lerden mi?

evet canım kolları uzun alttan çıtçıtlı. onları da kesin kullanırız gibi çünkü bol şeyler giydirince bebekler üşüyor ısınamıyorlar bir türlü. en az bir ay kullanırlar gibi ele gelene kadar...

hastane çıkışı ben yenidoğan aldım prematüre almadım ama prematüre bodyler aldım onlar da 5er tane her bebeğe..
Yenidoğan setleri var 10lu bundan 2 tane alsam 5li zıbın setlerinden de 8 tane alsam yani her bir bebişe 5 zıbınseti olcak ayrıca uzun kollu alttan çıtçıtlı body den de 6 tane alsam yeter mi ayrıca alt açma var ondan kaç tane lazım olur
bi de merak ettiğim bu zıbınları kaçö ay giyiyolar komşum 3 ay giydir önden açık iyi kolay olur diyor ..
tulum alayım mı
agız mendili kaç tane lazım
bez ne alayım marka
Çok sordum ama ne alcam bilmiyorum

Canim ben 2 tane 10 lu hastane cikisi almistim kaynanam da 2 tane daha aldi.4 tane 5 li takim aldim.onun disinda 10 tane uzun kollu citcitli body.5-6 tane zibin aldim.10-15 arasi da patikli alt aldim.gobek bagi dusene kadar zibinlari giyer.3-4 tane de alt ust takim aldim.ama bunlarin kimisi 56 cm kimisi 62 cm.bugunde annem 3-4 tane alt ust premature zibin takim almis.eger kucuk dogarlarsa hastane cikislari yerine bunlari giydirecegim.usuyup usumemesi goruntusunden daha onemli.uzun sure giyerler yenidoganlari bence yani 3-4 ay.zaten kucuk olacaklar normal boyuta gelmeleri zaten biraz zaman alacak.ondan sonra da normal gelisimleri icin zaman gececek.agiz mendili 15-20 arasi var.bez 0 numara prima aldim.sonralari huggies kullanabilirim.1 den sonra kiz erkek ayrimi oluyor saniyorum.gorumcem cok memnundu.digerleri sizdirmis hep.ozellikle erkekte daha iyi oluyormus.huggies in 0 numarasi yok sanirim bulamadim cunku.

Çok teşekkürler canım bugün görüş bebede gezdim biraz her sey vardı..
Peki sence emzirme sütyeni mi emzirme atleti mi alayım ve kaç beden büyük alsam acaba zaten 90 giyiyorum normalde..
lohusa takımlarımı 2 gecelik 2 pijama aldım elvanlardan..

Bu cok mantikli uzerine de 0-3 ay giydirsek buyuk gelse bile usumezler,zaten uzerine penye yelek kundak yada battaniye saracagiz illaki.bence buyuk gelmesi cok onemli degil icindeki body tam otursun yeterki.
ben 0-3 ay zibin takimlari 3 ay giydirebilmistim 3100 gr dogmustu.ilk ay 1.5 kilo almisti,yenidogan takimlari da ikizler 2 ay giyer gibime geliyor kucuk olacaklari icin ama ben 2 ser ancak alicam,tulum da derli toplu oluyor 0-3 ve 3 -6 ay olabilir.agizmendili en az 10 tane olmali.bez olarak ben de huggies i tek gecerim tek sizdirmayan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…