2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Sag ol canım aklımda hepsi liste yapıyorum 27.haftamda alayım nolur nolmaz ..

Meraba arkadaslar nasilsiniz?
Hemen hemen herkesin siyaketleri artmis sanirim.Bende bu aralar kendimi hic iyi hissetmiyorum kasilmalar,karnimda asiri gerilme ve aci oluyor.Birde benim bebekler cok hareketli ,doktor bile ultrasonda olcum yapmakta zorlaniyor artik hic durmuyorlar ve canimi baya acitiyorlar zaman zaman...Bir tanesi idrar kesesinin oldugu bolgeye cok sert tekmeler atiyor keseyi patlatacak ve suyum gelecek hissi oluyor o anda.Sizdede oluyormu buna benzer bir his??

Merhaba sende bayadır girmedin sanırım forumda seni göremedim C candanote
o sıkıntılar hemen hemen hepimizde var sanki rahmimde hissediyorum tekmeleri yatarken veya ayaktayken hiç
farketmiyor.Doktora söyledim rahim ağzını ölçtü 4cm cıktı normal dedi yani bebeklerin ayakları sanırım o bölgede
korkacak bir şey yok ama sanki her an gelecekmiş hissi geliyor insana.

Evet efe82 giremedim baya rahatsizim bu aralar...benim bebeklerin birinin kafasi asagida digeri yani ustteki bebeginde ayaklari asagida surekli o bolgeye tekme atiyor,baya daraldi sanki yerleri pyle hissediyorum artik.rahim agzini serviks uzunlugunu falan benim doktorda olctu iyi dedi bisey demedi ama sanki ben 2 cm gibi gordum yanlis gormediysem...cok cabuk yoruluyorum artik ,az ayakta kalsam karnim tas gibi semsert oluyor ve geriliyor..geceleride uyumamin imkani yok sabaha kadar bir sag bir sol donuyorum....

sağ sol olayı bende de cok oluyor bide şartlandırıyorum kendimi sola yatayım diye o yüzden durmadan sağ dan sola
dönüyorum bugünlere de şükür daha hareketlerimiz tam kısıtlanmadı benim bakacak kimsem de yok ileriki
haftalarda naparım bilmem allah güç kuvvet versin hepimize

Amin ...evet simdiki halimize sukur 30 lu haftalar en zorlari olacak.Allah yardimcimiz olsun...

bızde bugun gıtık dr masallah durumum gecen haftalara gore daha ıyı 32.haftayı görucez gıbı

Bende ilk basta gorus bebeden aliyordum.sonra 444 e market diye bir sitede mothercare urunleri buldum indirimli fiyata onlardan ve f&f urunleri aldim.daha guzeller.bir bak istersen.ben emzirme sutyeni tercih ettim.pilatinden aldim hatta.cok ucuz ve guzeldi.gogus ucunu belli etmesin diye bu sutyen cok uygun oldu.su an diger sutyenlerim olmadigi icin kullanmaya basladim.ben normalde 80 giyiyordum 90 aldim tam oldu.

Merhaba herkese bugün kontrol vardı ilk kez nstye girdim. Çok şükür kasılma sancı yok dedi gerçi doktorumun ağzından lafı kelpetenle alıyorum ama rahim ağzı da kapalı dedi çalışabilir raporu aldık. Bebişlerde biri 1250 diğeri 1400 gr bu gidişle 2000 grmı buluruz diye ümit ediyorum. Dönerken bi kaç önemli eksiği de aldık yorgan yastık gibi daha da bi yere gidemem sanırım çok çabuk yoruluyorum. Kasık ağrılarım gün geçtikçe artıyor gece uykusu kalmadı zaten bebişler tepindikçe ben tuvaklette alıyorum soluğuters düz duruyorlar ama aşağıya vurdukça korkuyorum. Ayrıca hareketleri benim de canımı acıtıyor artık çok yaramazlar çok:) bu arda tetanoz aşısını tek doz oldum bende diğerlerine gerek yok dedi doktorum.

Sanırım ikizlerde çok hissediliyor tekme itme şimdiden arttı ben de..dediğin gibi değil ama klozette idrar yaparken vuruyolar kasığıma o an korkuyorum bazen oluyor çok farklı bi his bence patlatamazlar napsın yavrucuklar 1 göz odada 2 kiracı :) doktora danış bi sen için rahatlar..

Canım ikizlerde 30.haftada izin alınabiliyomuş artık zor olur senin için..
cok şükür rahim ağzın kapalı 6hafta geçse 2kiloyu aşarlar inş.darısı bizlere

Tamam canım o markete bakıcam ff mutlaka alıcam kipada inceledik cidden çok kaliteliler eşim de ben de begendik..
sütyen uç göstermiyosa çok iyi ben de bakim iş çıkışı yarın 100 beden alsam yeridir demek ki :) sag ol..

canım bu aldığın sitedeki urunlerin geldimi?güvenilir mi site? bende bi bakayım

Canım ikizlerde 30.haftada izin alınabiliyomuş artık zor olur senin için..
cok şükür rahim ağzın kapalı 6hafta geçse 2kiloyu aşarlar inş.darısı bizlere
İnşaallah geçerler iki kiloyu izin alabiliyorum ama doğum sonrası daha çok lazım izin diye dayabildipim kadar gidicem işe çok şükür işim rahat ama sabahları uyanmak çok zor bakalım Allah yardım eder inşaallah hepimize bugün çamaşırlar yıkandı ütülendi artık valizi de hazırladım mı Allahın izniyle hazırız:)

canım bu aldığın sitedeki urunlerin geldimi?güvenilir mi site? bende bi bakayım

Ilk partim geldi eksiksiz.ikinci partim de cmt.siparis verdim.kargodan mesaj geldi sali gunu elimde olurmus.urunlere tek tek bakman lazim bedenleri bitmis oluyor o yuzden ugrastiriyor bayaa ama deger.

Çok şükür ben valizi 28de hazirlicam gibi..neler koydun içine acaba

Merve cim iyi olmaniza cok sevindim.

candanote vakit gectikce agrilarimiz artacak demekki allah yardimcimiz olsun insallah daha hafif ve rahat geciririz kalan haftalari.

Benim miniklerden biri de asagi tarafima cok vuruyor.biri daha hareketli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…