2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

yani bozulacak bir şey yok ki bunda. bizim normal 3,5 kilo doğuran arkadaşın bebeği 52 cm falandı ona bile yenidoğanlar büyük geliyordu. çok da büyük gelince bebekler üşüyorlarmış. üşütsünler istemiyorum bebekler. sen biraz daha dur olmadı gidişata göre bakarsın...

Offf...çok kötü bişey o,bilirim.reflü yapıyo miden dimi.oğlumda çok fena yapmıştı beni,ne rennie, ne gaviscon kâr etmemişti.en son lansor kullanmıştım doğuma kadar.anca o kesiyo.
işte ben de ne içtiysem işe yaramadı. bir de iyice küçüldü mide küçük bir yumruk büyüklüğünde şu anda. ne yesem nefes almam duruyor
bir de çok garip bir şekilde kan demir eksikliğinden midir neden bilmem bu ara acayip şeylere aşeriyorum. aşermek denir mi bilmem ama taş toprak kokusuna dayanamıyorum alıp toprak yiyesim geliyor böyle inşaat yanından geçerken arabayı durdurup inesim geliyor hele o çimento yok mu ne güzel kokuyor yaa

hersey ıyı gıdıyorya cok sukur ben hıssetmesemde olur cok mutluyum 31 de atlttık 32 dogru gıdıyoruz

Masallah canim rabbim gonlune gore versin...

Teşekkürler canım hepsini dikkate alcam ama bana bi arkadasım ilk 2 ay kafasından geçmez çıtçıtlı body önden de çıtçıtlı olmalı giydirmek zor olur dedi yani önden çıtçıtlı body var mı öyle mi alayım

Demir Hapın pembe mi ya çok iprenç bi hap midemden geri geliyo
benim bebekler hazır da gecelik bulamıyoruuum ((((
Canım ben 2 pijama takımı aldım 2 de gecelik biri uzun biri kısa kollu yaz da olsa lohusalar üşürmüş

Canım sen o kahvaltıya bir dilim peynir bir domates daha ekleyiver..
Öğlen salata yoğurt diyorsa sen yanına birbtabak sebze yemeği ekle veya ızgara et köfte ..
bu cüsseye çok yemek lazım diye bi şey yok normal kadınlardan 200 kalori hadi 300 kalori fazla alalım yeter bence zaten mide sıkışıyor hazmetmiyor önemli olam bebeğe yarasın yediklerimiz 6kilo aldım dikkat etmeye başladım sonrası korkutuyor 15 kilo maksimum bence..

Kaç kilo
aKaç kilo aldın canım

Tam zamanında bi tatil olmuş bi dahakine bebeklerle artık...

Platin mağaza mı ...yoksa sutyenin markası mı
Benim göğüs uclarim zaten büyüktü şimdi daha da büyüdü. Aldıklarımdan belki oluyor olmayan modelin adı nedir yazabilir mısın

Pilatin bizim burda bir magaza.ustu balenli degil de kendiliginden kalin bir emzirme sutyeni.benim gogus uclarim da cok iri o yuzden bu tarz birsey belli etmiyor uclari.

bende Antalya ya gidebilsem keşke ben Manavgat da oturuyorum burda kıafet seçeneği pek yok birtek lc waikiki var
o yüzden internetten alıcam.sen alanya da mı oturuyordun?

bende Antalya ya gidebilsem keşke ben Manavgat da oturuyorum burda kıafet seçeneği pek yok birtek lc waikiki var
o yüzden internetten alıcam.sen alanya da mı oturuyordun?
Yok canım,antalya ya tatile kaçmıştık eşimle.ordaki özdilekle markantalya'yı gezdik.yakınsın da aslında.bi ara kaçabilsen sende özdilekteki kanzla özdilek mağazalarını mutlaka gez.kanz da acayip güzel indirim var şuan,%50. Markantalyada da hm yi gez derim.yorulmuştum o sıra o yüzden hm den başka bebek mağazası varmıydı bilmiyorum.

Benim cüsseden kastım kendi cüssem,fazla kiloyla hamile kaldım,üzerine bide ikiz gebelik olunca benim günlük kalori ihtiyacım normalden biraz daha fazla oluyor sanırım.gerçi şu da var,az az sık sık yemeyi başaran bi insan olsam o kadar etkilenmicem belki ama benimde huyum,oturup doyup kalkmak.bi dahaki öğüne kadar da bişey aramamak.bide düşük tansiyonluyum,doymayıncada elim aysğım boşalıyo hepten.senin haftanda 3 kg almıştım toplam.çok seviniyodum iyi gidiyo diye ama 20'den sonrası hızlanıyo bayağı.

Ay evet,demir eksikliğine işaret derler onun için,dikkatli ol canım ya.aşerme değil de işte vücut kendi istiyor bunu eksiklikten.miden bebeklerden dolayı sıkıştığı için mi küçüldü yemek yiyemeye yiyemeye mi küçüldü?iyi bakman lazım kendine ama,doğuma kadar daha son haftaların var,doğumu,sonrası derken depolarının dolu olması iyi olurdu.herhangi bi önerisi yokmu dr unun bu konuya?

Öyle zaten,benim oğlumda 52cm doğdu ilk hafta içine düşüyodu herşeyin.gerçi doğum sonrası arayı çok çabuk kapatıyolar ama bizim bebişlerin durumu belli olmaz.ya bizimki kendi hibi bişey doğurcam sanıyo ben de gördüğüm yerde gösteriyorum ona da,en azından doğum sonrası gerekirse bi koşu alır yıkanılır ertesi güne hazır olurlar.yoksa paçalardan kıvıra kıvıra giydiririm

inşallah gidebilirsem bende bakayım.eşime söylemem lazım beni götürsün bu aralar burda yaz sezonu açılıyor
o da yoğun çalışıyor ama şansımı denerim :)

benimde 20.haftadan sonra birden hızlandı kilo alışım 4 aya kadar kilo almadım şu an 10 kilo almışım

Pilatin bizim burda bir magaza.ustu balenli degil de kendiliginden kalin bir emzirme sutyeni.benim gogus uclarim da cok iri o yuzden bu tarz birsey belli etmiyor uclari.

Sutyenin markasini yazabilir misin oyle bulmaya calisayim ben göstermeyen bu lamadim

benimde 20.haftadan sonra birden hızlandı kilo alışım 4 aya kadar kilo almadım şu an 10 kilo almışım
Aynen canım.4. Aya kadar 1-2 kg aralığında gidip geliyodum,sonra her hafta bir kg aldım nerdeyse.şuan benimde 8-9 kg arası.

inşallah gidebilirsem bende bakayım.eşime söylemem lazım beni götürsün bu aralar burda yaz sezonu açılıyor
o da yoğun çalışıyor ama şansımı denerim :)
İnat et,tuttur,trip yap şaka bi yana internettende olabilir tabi ama görerek almak çok başka.sezon açıldı evet,eşin otel çalışanı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…