Toplamda peki en az ne kadar almamız gerekiyor? Bu arada bebişlerimizin arasında 2 gün var:)nette bu haftalara kadar anne adaylarinin 500-1000 gr alabilecegi yaziyordu..tabi ilerki haftalarda bu durum degisecek netteki hesaplayicilar tekil gebelikler icin cunku...
Merhba bende bu testten yaptıracağım. Aç mı gidiyoruz kan vermeye? Bir de hangi ildesin ne kadara hangi hastanede yaptırdın ?Kızlar slm tekrar bayag sohbet yogun olmus girmeyeli bende 55 le hamile kaldim suan 56 yim.ama bnm baska sorum var ben tüp bebek ikiz hamilesiyim.transfer sonrası progestan fitil ,folbiol ,glifor ,Fraksiparin 0.3 kan sulandirici iğne kullanyorum.doktor geçen gün benden genetik test istedi.iğneyi sonuca göre bırakacakmis.ancak sonuçta ters giden bişey var. Mthfr 1298 a c polimorfizmi homozigot mutant ve Pai polimorfizmi 4g/ 4g yazıyor. Yorumda iyi şeyler yazmıyor. Araştırdım düşükle sonuçlanan gebeikler var.ben hem böyle olan varmı( genetik testi yaptiran) hemde olur ya sıkıntı yaşamayın diye söylemek istedim düşük falan olmasın diye igne devamli kullanılması gerekmis.önleminizi alın diye.
homozigot olunca bende oluyor yani vay beee....zaten herseyde beni bulur canımız saolsun bebeklerimizin canı saolsu ne diyim onlar sağlıklı olsunda ben cekerim .iğne olsam önlemini almış olurum düşük önlenmiş olur demi.
Merhaba
Merhba bende bu testten yaptıracağım. Aç mı gidiyoruz kan vermeye? Bir de hangi ildesin ne kadara hangi hastanede yaptırdın ?
ikizlerde toplamda 18-22 kilo alinir diyordu galiba nette..ama ben 18 kilo bile alirsam kendimi tasiyamam oglumla ilgilenemem cok agirlasirsam.. o yuzden en az miktari almaya calisicam ..benim tek avantajim su an cok bulanti ve kusma oldugu icin almamis hatta zayiflamis olmam...ilk 3 ayi hic kilo almadan tamamlasam super olur...Toplamda peki en az ne kadar almamız gerekiyor? Bu arada bebişlerimizin arasında 2 gün var:)
Çokmus ya, almayız inşallah o kadar benim bulantım yok iştahım da çok açık, neyse bakalım hayırlısı inşallahikizlerde toplamda 18-22 kilo alinir diyordu galiba nette..ama ben 18 kilo bile alirsam kendimi tasiyamam oglumla ilgilenemem cok agirlasirsam.. o yuzden en az miktari almaya calisicam ..benim tek avantajim su an cok bulanti ve kusma oldugu icin almamis hatta zayiflamis olmam...ilk 3 ayi hic kilo almadan tamamlasam super olur...
canım ben özel hastanede yaptırdım 350 tl ydi.üniversite hasaneleri daha mantıklı tabi.aç olmana gerek yok.ankaradayım ben cnmOlmaz canım sadece kendine dikkat et çarpmada daha çabuk morarma kesilmede daha fazla kanama olabilir. Ama bebekler daha iyi beslenir.
Bu test ozel labaratuarda yapılıyor biraz pahalı. Birde üniversite hastanelerinde genetik bölümünde ücretsiz yapılıyor testin adı trombofili paneli
Teşekkür ederim bilgiler için.Olmaz canım sadece kendine dikkat et çarpmada daha çabuk morarma kesilmede daha fazla kanama olabilir. Ama bebekler daha iyi beslenir.
Bu test ozel labaratuarda yapılıyor biraz pahalı. Birde üniversite hastanelerinde genetik bölümünde ücretsiz yapılıyor testin adı trombofili paneli
allah sağlık versinde boşver tek olsun önemli olan bu.Benimki tek 'miş, başka doktor vardı nöbetçi, yanılmış :)Size Allah kolaylıklar versin.
Sagol canim.Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah cumlemize.Benimki tek 'miş, başka doktor vardı nöbetçi, yanılmış :)Size Allah kolaylıklar versin.
Önemli değil canım en başta sağlık sonra inşşaaalllah ikizdir ya bende ne kadar meraklıyım ikizlere zaten dünya tatlısı ve yakışıklısı bir oğlum var uzuluyorum şimdidenwaw... 4880 de gözükmediyse ikiz olma ihtimali çok yüksek bence. 6800 civarı bişeydi benim de yine gözükmediydi. ama ondan 4-5 gün sonra gözükmüştü. hayırlı olsun imşallah. ben 488 sanmıştım 0 ı görmemişim.
Hayir canim.Zaten iki kaybimdan sonra test yapildi pihtilasma cikti.İlk kez bu hamileligimde igne kullaniyorum.Cok sukur simdilik sorunsuz gidiyoruz.canım cok gecmiş olsun ins simdi sağlıkla kucağına alırsın bebeişlerini.peki cnm o iki kaybında iğne kullanmıs mıydın
canım bende ıgne kullanıyorum doğuma kadar kullanıcamHayir canim.Zaten iki kaybimdan sonra test yapildi pihtilasma cikti.İlk kez bu hamileligimde igne kullaniyorum.Cok sukur simdilik sorunsuz gidiyoruz.
canım tekrar gecmiş olsun iyiki test yaptırmısın.bunu yönlendirmeyen o kadar cok doktor var ki sen hamile kal kal dur sonra düşşün ne kadar zor bilinclenmek ve bilinclendirmek gerek.o yüzden burda paylastım.belki bu testi yaptırmayan ve iğne kullanmayan kişiler sırf bu yüzden kayıp yasamasın diye.bugün doktorumla konustum cok tesekkur ettim o da iyiki istemişim o testi senden dedi.yoksa kafaya göre bırakcaktık rabbim sukurler olsun sanaHayir canim.Zaten iki kaybimdan sonra test yapildi pihtilasma cikti.İlk kez bu hamileligimde igne kullaniyorum.Cok sukur simdilik sorunsuz gidiyoruz.
canım sen tüp bebekle mi hamile kaldın.bide sen dede mi genetikte sıkıntı vardı da iğne kullanıyorsncanım bende ıgne kullanıyorum doğuma kadar kullanıcam
Bende ankdayım cnm özel hastane ile görüştüm 12 tl imiş yarın yaptıracam ende inş iyi çıkar sonuçlarcanım ben özel hastanede yaptırdım 350 tl ydi.üniversite hasaneleri daha mantıklı tabi.aç olmana gerek yok.ankaradayım ben cnm
Gecmis olsun canim.Yavrularimizi saglikla kucagimiza alalimda her seye katlaniriz biz:)canım bende ıgne kullanıyorum doğuma kadar kullanıcam
Cok sagol canim,cumlemize sifa versin Rabbim.Benim bu gittigim doktorumda bir dusuk yapmistim.Kendim arastirip buldum bu testi.Testi yaptiralim dedim doktorum tek dusugun normal oldugunu soyledi.İkinci oldugunu soyledigimde hemen yaptiralim dedi.Sonuc iki gen heterozigot cikti.Nerde okusam 2-3 dusugum var yazani direkt bu teste yonlendiriyorum senin gibi :)Gorev gibi hissediyor insan,yardimci olmak istiyor :)canım tekrar gecmiş olsun iyiki test yaptırmısın.bunu yönlendirmeyen o kadar cok doktor var ki sen hamile kal kal dur sonra düşşün ne kadar zor bilinclenmek ve bilinclendirmek gerek.o yüzden burda paylastım.belki bu testi yaptırmayan ve iğne kullanmayan kişiler sırf bu yüzden kayıp yasamasın diye.bugün doktorumla konustum cok tesekkur ettim o da iyiki istemişim o testi senden dedi.yoksa kafaya göre bırakcaktık rabbim sukurler olsun sana
Amin ins canimGecmis olsun canim.Yavrularimizi saglikla kucagimiza alalimda her seye katlaniriz biz:)
Cok sagol canim,cumlemize sifa versin Rabbim.Benim bu gittigim doktorumda bir dusuk yapmistim.Kendim arastirip buldum bu testi.Testi yaptiralim dedim doktorum tek dusugun normal oldugunu soyledi.İkinci oldugunu soyledigimde hemen yaptiralim dedi.Sonuc iki gen heterozigot cikti.Nerde okusam 2-3 dusugum var yazani direkt bu teste yonlendiriyorum senin gibi :)Gorev gibi hissediyor insan,yardimci olmak istiyor :)
Benimde tup bebek kan pihtilasmasindan kullaniyorum igneyicanım sen tüp bebekle mi hamile kaldın.bide sen dede mi genetikte sıkıntı vardı da iğne kullanıyorsn
ikizlerde toplamda 18-22 kilo alinir diyordu galiba nette..ama ben 18 kilo bile alirsam kendimi tasiyamam oglumla ilgilenemem cok agirlasirsam.. o yuzden en az miktari almaya calisicam ..benim tek avantajim su an cok bulanti ve kusma oldugu icin almamis hatta zayiflamis olmam...ilk 3 ayi hic kilo almadan tamamlasam super olur...
evet canim ikiz..gerci hic hazir degildim ikize tek hayal etmistim hep..cunku ikizin sorumlulugu bu gurbetelde tek basima cok agir gelecek bana...artik yapacak bisey yok tabi Allah boyle nasip etti..ama rahatsizliklarimda cok fazla bulanti ,kusma,tansiyon dusuklugu..cocuguma yemek yapamiyorum cogu zamanCanımcım ikiz miMaşallah, bilmiyordum. Gözünaydın, gerçi ikiz istiyor muydun bilmiyorum ama kocaman aile olacaksınız inşallah Güzel haberler almak dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?