2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

İnat et,tuttur,trip yap şaka bi yana internettende olabilir tabi ama görerek almak çok başka.sezon açıldı evet,eşin otel çalışanı mı?
otelde dükkan var bide ikizlerin kısmetine başka oteldende 2 dükkan daha oldu yani 3 dükkan her çocuğa 1 tane:)
benimle ilgilenemiyor gece 12 de geliyor sabahda 8 de gidiyor resmen acıların kadınıyım depresyondayım 1 çocuk ve 2
bebeğimle

Ohh,maşallah canım.bebişler bereketiyle gelmişler.öyle tabi,dükkan çalıştırmak zor.sizin için çalıştığını düşün,kendini sıkma.herkesin bi işi var,seninki de bu.iyi tarafından bak,acılara düşme

önden çıtçıtlı body olarak hiç görmedim ama tulumlar var öyle önden çıtçıtlı. yalnız zaten alttan çıtçıtlı bodylerin de çoğunda ya genişleyen anvelop yaka var yani o minik yuvarlak kadar değil kafadan geçerken büyüyor ya da omuz kısmında çıtçıt var yine o kısım büyümüş oluyor haliyle. alırken sen yine daha detaylı bir incelersin. hangisi kafana yatıyorsa onu alırsın.

Demir Hapın pembe mi ya çok iprenç bi hap midemden geri geliyo

Canım ben 2 pijama takımı aldım 2 de gecelik biri uzun biri kısa kollu yaz da olsa lohusalar üşürmüş
demir hapı bir ara hap olarak kullanıyordum rengi turuncuydu o beni mahvetti. onu bıraktım kaç ay hiçbir ilaç kullanamadım. şimdi bir süredir ferplex kullanıyorum. şurup gibi küçük küçük şişelerde ben günde iki şişe içiyorum kanım düşük çıktığından. bu da güya vişneli ama çok güzel değil tadı onu içip arkasından neredeyse bir şişe su içiyorum o tat ağzımdan gitsin diye...

bebeklerden dolayı canım. bir de geçen haftalarda enfeksiyon kapmışımya bağırsaklardan ondan sonra bir mide bulantısı başladı. hala geçmedi. midem ufaktı iyice ufaldı. doktor endokrine yönlendirdi. işte o da mide bulantısı ve enfeksiyon için ilaç verdi ama çok düzelmedi mide bulantım yine oluyor. ben yine zorlaya zorlaya temel şeyleri yiyorum ama sonra midem ağzımda geziyorum tüm gün.

ay kıyamam yaa senin işin de zormuş canım. seninle ilgilenen kimse var mı yakınında?

onu biraz son zamanlara bırak bence. ben gittim senin haftalarda aldım şimdi bakıyorum baya büyük almışım. o kadar büyümedi göğüslerim yani.
Anladım canım Sağol. Ben bir tane aldım hem de baya bi para verdim göğüs kısmı iyi oldu ama sirt kısmı dar sanki değiştirme imkanım da yok elimde kaldı resmen verdiğim paraya aCiyorum

Anladım canım Sağol. Ben bir tane aldım hem de baya bi para verdim göğüs kısmı iyi oldu ama sirt kısmı dar sanki değiştirme imkanım da yok elimde kaldı resmen verdiğim paraya aCiyorum
ben de onu kullanamam ya çok saçma bir alışveriş olmuş aynen benimkisi de. belki bir ihtimal göğsün üstüne göğüs kalkanı koyarsam onu da üstüne takarsam ancak öyle olur diye düşünüyorum.
senin sırt kısmına belki ek sütyen parçası oluyor çamaşırcılarda satılıyor onlardan alsan idare edebilirsin. ya da yakınında bir terzi falan varsa ufak bir parça kumaş diktir genişlesin böylece çöp olmasın yani...

ay kıyamam yaa senin işin de zormuş canım. seninle ilgilenen kimse var mı yakınında?
kimsem yok bütün gün evde oğluşumla tek başınayım şimdilik idare etmeye çalışıyorum canım.
yanlızlık zor gerçekten bakalım ileriki haftalarda ağırlaşırsam birini bulacağız temizlik ve yemek için

ben de yalnızım. çok iyi anlıyorum seni. ben birini buldum ama ondan da memnun kalmadım gönderdim. inşallah hayırlısıyla bir doğursaydık...

ben de yalnızım. çok iyi anlıyorum seni. ben birini buldum ama ondan da memnun kalmadım gönderdim. inşallah hayırlısıyla bir doğursaydık...
bende evde yabancı biri varken rahat edemem diye düşünüyorum ama mecbur kalınca bakalım.
evet hayırlısıyla bir doğuralım da az kaldı inşallah :)

bende evde yabancı biri varken rahat edemem diye düşünüyorum ama mecbur kalınca bakalım.
evet hayırlısıyla bir doğuralım da az kaldı inşallah :)
edemiyorsun canım çok zor. yani rahat bir tipsen takmazsın belki ama ben çok rahatsız oldum. bakalım şimdi bebekler doğsun da duruma bakacağım artık...

Doğru söylüyorsun en azından bi şekilde kullanmış olurum aklıma geldikçe içim yanıyor :) dediğini bi deneyeyim ben.sagol:)

Evet birden hızlanıyo benim de korkum o..ben de kilolu hamile kaldım malesef ama bu ara tutuyorum boğazımı kolay veremiyorum çünkü..

Arkadaslar genel olarak emzirme sutyeni almissiniz ben tam tersi emzirme atleti aldim daha rahat olacagini dusunuyorum.

Haha evet haklisin valla bir goz odada iki kiraci :) hic bu acidan dusunmemistim yazik onlarada buyudukce rahatlari azaliyor tabi... O bahsettigim his hergun gunde 3-4 kere oluyor bende.evet tuvalettede oluyor bazen cok tuhaf oluyorum ,buyudukce siddetlenicek o zaman dahada rahatsiz eder heralde...Allah yardimcimiz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…