2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Canim rahim boyu hizla duse biliyor ama suanki olcun iyi korkma ama yatmak sart bunun icin

Bende normal olmasa eve gondermezdi ya da ilac filan verirdi diye düşündüm. Aslında rahim boyunun kısalmadı tam olarak açılmayı ifade etmiyor. Bir balon gibi düşünürsen balonun ufledigimiz kısmın uzunluğu oluyor. Açılma ise uzunluk bitinceki ufledigimiz kısmın genişliği oluyor. Insallah normaldir cnm cok sagol cvp icin. Dün yatışa geçtim yarin annem geliyor, artık kalkmayacağım. Bu arada daha bebeklere hastane çıkış i bile almadım. Esimi gondericem artık yatakları depodan çıkacak temizlenecek filan. Benim gibi sona bırakmayın derim.

hastane çıkışı almadım demişsinya canım babymall un sitesine bir girsene hastane çıkışlarına bak baya indirimler var yarı fiyatına almayan veya yedek alacak arkadaşlar da bakabilirler oradan.

Allah yardımcın olsun.neyseki az bi yolun kaldı,heyecan başlamıştır konuştunmu dr unla gününü saatini,yoksa erken mi daha?odaları vs gezdinmi?

Allah yardımcın olsun.neyseki az bi yolun kaldı,heyecan başlamıştır konuştunmu dr unla gününü saatini,yoksa erken mi daha?odaları vs gezdinmi?
odaları falan zaten biliyorum canım hatta daha önce başka bir operasyon geçirdiğimde tesadüf bu bölümde kalmıştım.
ama ne yazık ki günüm saatim belli değil. doktorum gün vermeyecek bana herhalde ne zaman gelirlerse o zaman hemen alacaklar gibi operasyona pek gergin bir bekleyiş.

Ağız alışkanlığı açılma diyoruz,haklısın,kısalma ayrı bi durum.rahim ağzının incelmeye başlaması,kalınlığını yitirmesi gibi.dediğin gibi,anormal bişey görseydi müdahale ederdi diye düşünüyorum.bolca istirahat et,yere çömelme bide kabız kalıp çok ıkınmak zorunda kalma.bunlar önemli diye biliyorum.öncelik dr tavsiyeleri tabi,bizimkisi akıl dâneliği

O da alemmiş.gerçi geneli böyle dr ların,beklentiye sokmamak için sanırım.mutlaka bi öngörüsü vardır tabi de sendeki bulgulardan,rahim boyu,bebeklerin durumu vs den.aman derlerse ayıp olur tıpkı 12. Haftadan sonra cinsiyeti görüp ,söylemeyip,16 ya kadar çatlatmaları gibi.

yani olabilir aklıma gelmedi daha önce bir öngörü üzerine böyle davranıp davranmadığı. belki de durumum iyi geliyor ona gittiği kadar gitsin diyor bilemiyorum. ama bilinmeyen olması insanın canını sıkıyor dese ki şu tarih gün sayarsın en azından. şimdi öyle bekliyorsun bilmeden...

Kesinlikle,şartlamamak için demiyolar diye düşünüyorum.dediğin gibi,gidişat iyiyse son raddeye kadar gitmen için susuyor olabilir.

Arkadaşlar emzirme sudyeni alacağım netten ama bedenine nasıl karar veriyorsunuz acaba?

magazanin birine git dene bedenleri ona gore netten al.ben ilk aldigimi oyle yapmistim.netten aldigim uydu bedenime.ikinciyi magazadan aldim deneye deneye.normalde 80 olurken 90 oldu.ama ben cok kilo aldim hamileligim boyunca.

magazanin birine git dene bedenleri ona gore netten al.ben ilk aldigimi oyle yapmistim.netten aldigim uydu bedenime.ikinciyi magazadan aldim deneye deneye.normalde 80 olurken 90 oldu.ama ben cok kilo aldim hamileligim boyunca.
Kaç kilo aldın toplamda?benimkilerde olmazsa bide sona doğru uygun bulup erken dönemde aldım ben sütyenlerimi,90 aldım bende tahminen o kadar olurlar diye.

Benim bir ara cok sisiyordu.ayak bilegimin ic tarafindaki sivri kemik kaybolmustu resmen.surekli yatisa gecince bir de ayagimin altina da yastik koydum gecti.normal bir sislik var su an.
Şuan bende o durumdayım,yükseltiyle uzanıyorum koltukta.şimdi o kadar değil mesela,inmiş gibi ama akşam çok rahatsız oldum.fil ayağı gibi hissettim ayaklarımı bi an.ayak egzersizide yapıyorum ama anlamadım,bu kadar şu içmeye bide...

Benim 27.hafta 2.4 cikti.daha erken bile olabiliyor.ama burda biri vardi 1.2 ile 4-5hafta gecirmisti.yatip dinlenmene bagli.doktorum bana ayakta kaldikca yercekimi etkisiyle bebek baski yapiyor rahme.o da baski gore gore incelmeye basliyor demisti.yani olabildigince yat.moralini yuksek tut.ben surekli yatiyorum simdi.farkediyorum eskisi kadar asagida degiller.Allah hepimize yardim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…