2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Benim el ve ayaklarım 19.haftada şişti 1 beden büyük babetler aldım doktorum çok normal dedi sonuçta tansiyonun ideal korkma her kadında farkkı oluyor dedi zaten bu şişlik sabahları çok akşam azalıyo..

Yok canim serklaj yapilmadi ama bir suru ilac igne basladi doktorlar.senin hamilelik ilerde diye baslamamislardir sana.eltimde 33 34 haftalarinda kullandiklari ilaclari kesmislerdi.oraya kadar geldikten sonra zaten yeter diye dusunuyorlar sanirim.
Senin haftanda ilerlemis baya, bu haberler beni sevindiriyor cok:) Haklisin aslinda benimde 24. haftamda kanama olmustu, doktorumun birisi proluton igne baslayalim, 34. haftaya kadar haftada bir vurul dedi. ben iki doktora gidiyorum digeri rahim boyu iyi gerek yok dedi bide kanama iki gunde bitince ve bende ilacin prospektusunu okuyunca vurulmadim. ama onlem amaclida olsa 34. haftaya kadar vurul demisti diger doktor. insallah pisman olmam bakalim, daha 32+2 bugun. alttaki takvim tamamladigimizi degilde icinde oldugumuzu gosteriyor. yani 34. hafta dolmasina 12 gunum var. Allah hayirlisini versin, yatiyorum ama yemek yemek icin, wc icin kalkiyorum. bugun evde kimse yok mecburen kalkiyor insan, Insallah yarin aksama annem geliyor.:)

Haftana göre çok iyi muayene etkilemez bence ama dinlen yine uzar..

Kızlar hepinize merhabalar. . Inşallah iki kız annesi olacağım benim hamileliğim biraz sıkıntılı geciyor içinizde benim gibi ateş basmaları iç sıkıntıları yaşayan var mı yoksa tek benmiyim

Kızlar hepinize merhabalar. . Inşallah iki kız annesi olacağım benim hamileliğim biraz sıkıntılı geciyor içinizde benim gibi ateş basmaları iç sıkıntıları yaşayan var mı yoksa tek benmiyim
tek sen değilsin bence canım.Bende her gün iç sıkıntısı yaşıyorum çünkü bebekler le yatıp onlarla kalkıyorum
başka bir şey düşünemiyorum artık sürekli kafam orda acaba erken gelirlermi nasıl olur diye kafama cok takıyorum
keşke bende başka bir şey düşünebilsem kafamı dağıtabilsem ama sanırım doğuma kadar böyle devam edecek
sen bulabiliyorsan oyalanacak bir şey bul kafanı dağıt bence

İkiside basassagi olduguna gore doktorun normal dogumu teklif ettimi peki?yoksa sen planli sezeryanmi istiyorsun?

Etrafımda ne kadar illa normal doğum istiyorum diyen varsa hepsi sezeryan oldu. O yüzden şöyle olsun demiyorum. Kendi doktorumla daha konuşmadık erken doğumdan korktuğu için.ama gittiğim başka bi doktor o sürekli sezeryan diyor. Bu randevuda konuşcam allah kısmet ederse.

Merhaba canim simdiye kadar pek sorun yasamamistim ama son bir haftadir inan herseyi yasiyorum ic sıkıntısı ates basmalari ozellikle geceleri ayak alti yanmalari beni uyutmuyo bi turlu. Su ayaklarimi koyacak serinyerler ariyorum hep. Hala bu durumu yasayan varmi bilmem. Birde duygusallik olustu ki sorma. Ben 2.5 ay once abimi kaybetmistim onun disa vurulmasi diye dusunuyorum udacik seyler bile artik gozlerimin dolmasina yetiyo. Ya sabir az kaldi. Insallah bundan boyle guzel gunler var...

Arkadaslar aranizda dodex igne kullanan odumu demir b12 ferritin kreatinin kan ure azotu ve albumin degerlerim baya dusmus doktor bu igneye baslatti dun. Bu sabah ilk defa kustum hemde oyle boyle degil. Ignenin yan etkisi olabilirmi bilginiz varmi acaba doktoruma suan icin ulasamadim da.

Dun gece ne sagima ne soluma yatamadim yattigim anda agrilar oluyordu karnim halen taş gibi mecburen sirt ustu yattim astim hastasiyim bebekler buyudukce nefes darligimda artiyor oksuruk oluyor oksurdukce de korkuyorum bisey olacak ayaga kalkinca da genital bolgemin alt kismi agri oluyor dr kontrolume de tam 1 hafta var yarin da 23.haftaya giriyoruz hayirlisi bakalim zor gunler basliyor

o dediğiniz ekler nerede satılıyor,çamaşırcılarda mı?

Canim ben pentiden almistim cok pahali bisey degildi. Sutyen agrafi diye geciyor bir bak istersen

arkadaşlar ciğer geliştirici iğne olan var mı? kaçıncı haftada oldunuz acaba? benim dr. bir dahaki kontrolde yapalım dedi de.düşük bir ihtimal de olsa erken doğum riskini başlatabiliyormuş diye okudum...

aynı durum bende de var canım. astımdan ötürü 20li haftalardan beri nefes alma sıkıntısı yaşıyorum. bir ara kaburgam çok ağrıyordu. şimdi o azaldı ama ara ara nüksediyor. kasıklarda acayip kasılmalar oluyor. bebeklerin pozisyonları da çok önemli bazı durumlarda ne bir şey yiyip içebiliyorum ne nefes alabiliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…