2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Kaç kilo aldın toplamda?benimkilerde olmazsa bide sona doğru uygun bulup erken dönemde aldım ben sütyenlerimi,90 aldım bende tahminen o kadar olurlar diye.

Valla artik soylemeye utaniyorum ama nereme gidiyor anlamiyorum.22 kilo aldim.genelde yattim.ama yine de o kadar alacak kadar yemiyorum.neyse ki bebislerin masallah kilolari cok iyi.aldiklarinin gogus kismi olsun da bedeni onemli degil.ek parcasindan takarsin.benim hamilelik oncesi sutyenlerim olmayinca ek psrcalsrindan alip idare ettim.sonra gogusler de sigmayinca emzirme sutyeni aldim onu kullaniorum simdi mecburen.zaten disariya da sadece igne icin cikiyorum haftada bir.

az kalmis zaten canim dinlenebildigin kadar dinlenmeye calis sen yinede erken gelirlerse haftalarida kilolarida gayet iyi...hemende toparlanirlar uzulme...bende bir gorseydim 33 haftayi

sonra daha hic korkmam :)

İkiside basassagi olduguna gore doktorun normal dogumu teklif ettimi peki?yoksa sen planli sezeryanmi istiyorsun?

Öncesinde zayıf olanlar biraz daha hızlı kilo alıyorlar sanırım,tabii yeme problemleri yoksa.göğüs kısımları büyük bayağı,olurlar heralde.bu arada bebişlerinin kilo durumları haftadına göre ileri mi gidiyor seninde?benimkiler öyleydi,çok seviniyodum.şeker yüklemesi yaptırdım,değerler sınırda çıktı,açlık şekeri de sınırın biraz üstü.şimdi dr bebeklerin gelişimi bu uüzden hızlı demekki diye bi yorum yaptı,çok canım sıkıldı.ama benim hamileliğimin başından beri daha ilk haftalarda bile hep bir hafta,10 gün ileriydiler,birdenbire olan bişey değilki bu.

Bence onla alakali degil.cunku benim aclik sekerim cok dusuktu.tokluk sekerim de normal cikti.ona ragmen bebeklerim benim de bir hafta on gun ileride cikiyor.bastan beri oyleydi.hatta su hamilelik takvimindeki kilo bilgisi 9 gun ilerideki kiloya bakiyorum artik su an kilolari icin.yani sekerle ilgisi yok bence kilonun.senin ki de hamileliktendir zaten.moralini bozma.bazen doktorlar pat pat soyluyorlar herseyi.su gunleri sag salim hayirlisiyla bir atlaksak.her anbirsey cikicak diye elim yuregimde.

Kizlar kimler sartlar uygun olursa normal dogum yapmayi dusunuyor?
Benim gidisat simdilik onu gosteriyor ,doktorum sezeryandan yana degil hic ,tabi diger bebeginde basassagi donmesi sart...donerse sonuna kadar (38 hafta) bekliycez dedi dayanabilirsem tabi :)

Kizlar kimler sartlar uygun olursa normal dogum yapmayi dusunuyor?
Benim gidisat simdilik onu gosteriyor ,doktorum sezeryandan yana degil hic ,tabi diger bebeginde basassagi donmesi sart...donerse sonuna kadar (38 hafta) bekliycez dedi dayanabilirsem tabi :)

Canim senin normal yollami olmustu tup brbekmiydi. Benim tup bebek oldugu icin doktorum notmal sansin yok demisti. hem tup bebek hem ikiz mecburen sezeryan olacaksin demisti ilk basta daha. Anlamadim simdi bizim normal sansimiz varmi yokmu?

Tup bebek canim,ustelik ilkide sezeryandi..ama aradan 6 seneden fazla gecti korkmuyorum...aslinda iki sorun var bunlar normal gelisirse bende kesinlikle normal istiyorum...biri bebegimin birinin donmesi digeride bu hamileligimde bana baya sikinti yaratan bir durum...ne zaman 15-20 dk sirtustu yatsam fenalasip bayiliyorum...bebeklere oksijen gitmedigindenmis.doktor ultrasonla bakarken bile ilk 15-20 dk iyiyim sonra elim ayagim uyusuyor gozum karariyor hemen.insallah dogumda olmaz cunku olursa normal dogum imkansiz olur...ve ben ilkindeki gibi sunni sanciyi cekip cekipte sezeryana alinmak istemiyorum cunku...her iki aciyida yasamak cok zor ....

Çok haklısın.ne bileyim,benimde aklımdan geçmezdi hiç,ben iri yapılıyım,baba desen basketçi gibi,dev gibi bi adam.bize çekecekler doğal olarak diye endişelenmedim hiç niye önde gidiyolar diye.hayırlısı bakalım,şu önerilere dikkat ediyorum bu hafta.hafta sonu tekrar ölçücem bakalım nedurumda şeker vs.

cok tesekkur ederim cnm. sana serklaj yapilmidi mi peki? yada herhangi bir ilac kullaniyor musun?

cok tesekkur ederim cnm. sana serklaj yapilmidi mi peki? yada herhangi bir ilac kullaniyor musun?

Yok canim serklaj yapilmadi ama bir suru ilac igne basladi doktorlar.senin hamilelik ilerde diye baslamamislardir sana.eltimde 33 34 haftalarinda kullandiklari ilaclari kesmislerdi.oraya kadar geldikten sonra zaten yeter diye dusunuyorlar sanirim.

Çocugun var zor olur canım gelip silip süpürcek yemek yapcak birini bul 3 gün al yeter..

Aynısı oldu bende de hatta daha az yedim ama 2 hafta önce haftada 1 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…