2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

arkadaşlar ciğer geliştirici iğne olan var mı? kaçıncı haftada oldunuz acaba? benim dr. bir dahaki kontrolde yapalım dedi de.düşük bir ihtimal de olsa erken doğum riskini başlatabiliyormuş diye okudum...
ben oldum ciğer geliştirici. 28. hafta civarıydı.
erken doğum riski ile ilgili doktorumla konuştum yok öyle bir şey dedi. internette çok şey yazıyor hepsine inanmamak lazım. bak ben vurulalı kaç hafta oldu daha doğurmadım yani :)

Ayyy ayni benim hissettiklerim cok korkuyorum ama sen ne guzel 33 haftaya gelmissin darisi basima moral oldun bana canim.Allah yardimcimiz olsun.

Ayyy ayni benim hissettiklerim cok korkuyorum ama sen ne guzel 33 haftaya gelmissin darisi basima moral oldun bana canim.Allah yardimcimiz olsun.
yani çok keyifli mi geçiyor hayır. çok zorlandığım zamanlar oluyor ama idare ediyorum. sende de herhangi olağanüstü bir durum olmazsa gidersin inşallah sonuna kadar canım. Allah yardımcımız olsun inşallah...

:) tamam canım sağol. dr bana bir şey söylemedi ben de kendi kendime korktum. aman canım maşallah daha doğurma dursunlar durdukları kadar :)

arkadaşlar ciğer geliştirici iğne olan var mı? kaçıncı haftada oldunuz acaba? benim dr. bir dahaki kontrolde yapalım dedi de.düşük bir ihtimal de olsa erken doğum riskini başlatabiliyormuş diye okudum...

Ben erken dogum tehlikem vardi o yuzden 27.haftada vuruldum.doktorum ilac kullanmaya cekindigim icin bana dedi ki bebek icin en tehlikeli sey erken dogumdur dedi.bazi gerekli ilaclari icmekten korkmaki erken dogum gelismesin.bunu iltihap icin antibiyotik verdiginde soylmisti.iltihap erken dogumu tetiklermis.beninm erken dogum tehlikem varken dogumu tetikleyecek birsey verecegini hic sanmiyorum.bazen gercekten gerekli demek ki ilac kullanmak.Allah bizlere saglikli bebekler dogurmayi nasip etsin.

Arkadaşlar ben son iki üç gündür ne yiyorsam geri kusuyorum. Kusmaktan bitap düştüm. Yediğim yemekler ağzıma geri geliyor. Bu da boğazımda gıcık yapıyor. Öksürükle beraber kusuyorum. Kusmaktan geçtim öksürük beni korkutuyor. Vallahi yemek yemeye korkuyorum.

canım benım de geçmeyen sarı akıntım var daha once fıtıl verdı 5 gun kullandım gecmedı tekrar soyledıgımde antibiotık vermek istemıyorum senı cok rahatsız etmıyorsa dedı ama hıc tahlıl falan ıstemedı.hala devam edıyor yanı akıntım.kasıntı falan yok ama akıntı var sarı.o da benı tedırgın edıyor.ama iğneyi vurulayım o zaman ben de.

Bence vurul cunku esimin abisi ilk bebeklerinde vurdurmamisti bebek de erken dogdu ve bayaa kuvezde kaldi.sonradan cok pisman olmustu vurdurmadigi icin.ikinci de vurdurdu.bende gece uykumdan uyandiracak derece de kasinti oluyordu.akintim da vardi.aytica idrar yolu enfeksiyonum da vardi ysni ben mecbur ksldim cunku yok yoktu yani.doktoruna her seferinde soyle bence akintini.tahlil yapsa iyi olur.benim doktor yapmazsa saglik ocagi csgiriyor idrar ve kan icin.saglik ocaginin tahlillerini de doktoruma yolluyorum.

Bu inatci kusmalarini mutlaka dr una soyle canim bu tur durumlarda serum takviye ediyorlar gucsuz ve halsiz dusmeyin onlemini erken al canim.

ne guzel benden 2 hafta ondesın ben 3 hafta daha gıtse cok sevınıcem

Dün nette 30 haftalık doğan bebeklerin videolarını izliyodum. Bi tanesinin 19. Haftada suyu gelmiş. 11 hafta yatmış 30. Haftada doğum yapmış. Görünce aklıma sen geldin.fönlünce dayanırdın inşllh. Biz de inşllh.

birkaç hafta önce bende benzer bir durum gelişti ama benim haftalarımda normal bir de enfeksiyon kapmışım o da yaptı. sen doktora git devam ederse canım bence

ne guzel benden 2 hafta ondesın ben 3 hafta daha gıtse cok sevınıcem
Inşallah hepimizin gönlüne göre olur 36-37. Haftaları yasamayı nasıl eder Rabbim. Canım sen uzun sure hastane de de yattın, maşallah çok iyi dayanıyorsun vallahi ben 2 gündür yatıyorum dokunsalar Aglayacagim

evet benıde 27 haftada dogurcan dıye hastaneye yatırdılar 31 olduk şükür 34 ü de görürüz inş.

bende aglamıstım arasıra bıde doğumhane katındaydım o cıglıklar ağğlamalar daha cok morelımı bozmustuu

bende aglamıstım arasıra bıde doğumhane katındaydım o cıglıklar ağğlamalar daha cok morelımı bozmustuu
Orda yatmak gercekten ekstra stres katmıştır. Ben dogum oncesi sadece uç saat sancı odasında yatmıştım, olmadıgı halde sancım başlayacaktı resmen psikolojik olarak. Neyseki kurtuldun insallah geri kalan süreyi evde geçirirsin:)

Sevgili anneler genel bir degerlendirme yapalim mi beraber. Doktor kontrolumuzden geldik. Rahim agzi uzunlugu 4.1 bebislerin biri 944 gr digeri 1112 gr boylari da 35 cm civarinda imis. Toplamda 10 kilo almisim ve bebeklerin sulari gayet yeterliymis. Ayni haftalara yakin yada gecmis olan arkadaslar durum degerlendirmesi yapabilirlermi kendileriyle kiyaslayip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…