gecmis olsun canim insallah son haftalari rahat gecirirsin.kasilmayi tarif edebilirmisin nasil bir sey?Ben dun aksami yine hastanede yatarak gecirdim kizlar.muayene icin gittim.cok kasilmam vardi.yuruyemedim bile.doktorun odasina bile tekerlekli sandalyeyle gittim.isin icinde bebekler olmasa zorlardim yuruyebilirdim ama kasilmam artar korkusuyla zorlamadim.doktor hemen yatis verdi.once muayene etti.elle rahim acilmam varmi diye kontrol etti.cok sukur yokmus.bebeklerin kilosu cok iyiymis masallah.suyum iyi.bir tek kasilma sorunumuz var.bu sabah cikacaktim ama gece cikmak istedigimin farkindaydi ve serum yiyince hic kasilmam kalmadi.popodan fitil koydular iki kez.bir de 4 saate bir 6 kez icilen bir ilac verdiler.gece cikabilecegimi soyledkler.sanirim ben 10 gune bir hastaneye gidip serum yemeliyim.serumdan sonra kasilmam kesiliyor ve bebekler daha bir hareketli oluyorlar.kizim normalde pek hareket etmez serumdan sonra hareketleniyor.su 4 haftayi da bir atlatsak ne zormus son donemler.
Ayyy cok guzel masallah insallah 37 yi de gorursun.Bugun bizim kontrol günümuz 32.haftaya girdik
Masallah canim hersey yolunda ne guzel.bebislerin kilo almasi icin ozellikle yedigin biseyler var mi nasil besleniyorsun kac kilo aldin?Benim dün itibariyle birisi 1405 diğeri 1302 olmuş dr begendı kılolarını suyumda yeterliymiş. Rahim agzı uxunlugunu sormak aklıma gelmedi acıkcası ama erken dogum riskin su an ıcın yok dedi.
Bilmiyorum canım bende anlamadım bu hafta gidecem tekrar hem 30 haftalık raporumu alacam hem nstye girecem sorarım gittimde yazarım buraya neden nstye aldığını?ben de iki haftada bir gidiyorum ama benim doktorum hiç nst ye sokmadı beni
Canım bende hamilelik sekeri cıktı dıyetısyrne gııyorumnoda sadece bebeklerin kilo alımına yönelik bir liste hazırladı bende ona uydum ama hıc bozmadım o sayede yediklerim sadece onlara kılo yaptı cok şükür ben toplamda 9 kılo aldım. Kısaca yazayım ben neler yediğimi:Masallah canim hersey yolunda ne guzel.bebislerin kilo almasi icin ozellikle yedigin biseyler var mi nasil besleniyorsun kac kilo aldin?
Canım bu elle kontrolden sonra pembe- kahve lekelenmen oldu mu hic? Ben 21 Nisan da elle muayene oldum hala kesilmedi cok canımı sıkıyor o nedenle soruyorum. 4 hafta diye degil insallah 6 hafta diye dua et cnm. Cok istemek daha iyidir:)
gecmis olsun canim insallah son haftalari rahat gecirirsin.kasilmayi tarif edebilirmisin nasil bir sey?
Ayyy cok guzel masallah insallah 37 yi de gorursun.
Yok canim gobegimin bir kismi kaskati kesilip hsvaya dogru sivirilir gibi oluyor.agri sanci simdilik yok.bazen sagdan sola donerken ystakta bazen gobegin alti kasiklarimin ustu sanciyor.o sanirim bebeklerin durusuyla alakali.her zaman olmuyor cunku.sagol dileklerin icin insallah hepimiz zamsninda aliriz kucaklarimixa.
Canim gobegimin bir tarafinin kaskati olma durumu bende de var ben onu bebek oraya gelip sirtustu falan kaliyo saniyodum. Kasilmamiymis onlar. Belli bi nokta semsert oluyo top gibi oluyo orasi. Ben bunu doktora hic soylemedim sorun yaratmaz insallah. Iki hafta sonra diger kontrolum. Bak korktum simdi biraz.[/Q
son zamanlarda benimde arttı tek tarafa toplanıp sivrilme.son gittiğimde doktoruma söylemiştim o da
rahim boyunu ölçmüştü demekki kasılma oluyor
Ben yaptirmadim,doktorum erken dogumu tetikleyebilir dedi.Tetanoz aşısını yaptırmayan var mı
Karından 1 cm fazla çıkıyor daima defalarca denedim canım bir de riskli gebelik uzmanı mutlaka farklı bi noktadan ölçüyor ve kısa oluyor..karından ölçen doktorum ayrı bi de asıl doktorum var alttan ölçen ..Bence iyi görünüyor inş.böyle devam edersin merak ettiğim rahimboyunu alttan mı karından mı ölçtüğü
Karindan ultrasonla bakiyo canim alttan hic bakmadi benim dokyor
Geçmiş olsun canım çok şükür önlem alınıyor..kasılma nasıl bi his olsa nasıl anlarımBen dun aksami yine hastanede yatarak gecirdim kizlar.muayene icin gittim.cok kasilmam vardi.yuruyemedim bile.doktorun odasina bile tekerlekli sandalyeyle gittim.isin icinde bebekler olmasa zorlardim yuruyebilirdim ama kasilmam artar korkusuyla zorlamadim.doktor hemen yatis verdi.once muayene etti.elle rahim acilmam varmi diye kontrol etti.cok sukur yokmus.bebeklerin kilosu cok iyiymis masallah.suyum iyi.bir tek kasilma sorunumuz var.bu sabah cikacaktim ama gece cikmak istedigimin farkindaydi ve serum yiyince hic kasilmam kalmadi.popodan fitil koydular iki kez.bir de 4 saate bir 6 kez icilen bir ilac verdiler.gece cikabilecegimi soyledkler.sanirim ben 10 gune bir hastaneye gidip serum yemeliyim.serumdan sonra kasilmam kesiliyor ve bebekler daha bir hareketli oluyorlar.kizim normalde pek hareket etmez serumdan sonra hareketleniyor.su 4 haftayi da bir atlatsak ne zormus son donemler.
Valla çoğunluk ve doktor yaptır dedi istemeden yaptırdım ben de neyse ki hiçbi etki olmadı ..Ben yaptirmadim,doktorum erken dogumu tetikleyebilir dedi.
Bana da 32 yi gör dedi bi gelse 32 korkumgeçer ..demek önemli ciğer açısından..Bugun bizim kontrol günümuz 32.haftaya girdik
Hadi hayirlisi bakalim gozunaydin. Bundan sonra korkulacak bisey yok insallah. Doktorum 32 yi gorelim sonrasi kolay demisti.
Aynı şey alta çeker gibi taş bağlı gibi 1aydır ara ara magnezyum azalttı içince bence normal..Herkese bebisleriyle guze bir haftasonu diliyorum arkadaslar,
Off Ben 10 kilo almisim 55 oldum.bebisler son kontrolde haftalariyla uyumlulardi cok sukur.sonraki kontrol 16 mayista.ben bu kadar kilo alirken onlarin kilo alimi nasil cok merak ediyorum.
bir de ayakta 1 saat kadar kalinca yururken ya da hafif isler yaparken karnimin alt kisimlari aciyor bebisler asagiya ceker gibi baski yapiyor sanki normal mi acaba?ev isi yapmiyorum yemek bulasik makinesini yerlestir topla camasirlari makineye at kurut bide kizimi parkta gezdiriyorum bir saat kadar ama bunlar bile cok yoruyor beni.siz nasilsiniz?
Ben catlamaya basladim maalesefKizlar çatlaklar basladimi? Ne durumdasiniz?
Bende simdilik bisey yok ,insallah hicbirimizde olmaz ilerleyen haftalardada...
Hayirli olsun canim :) Hayirlisiyla saglikla dunyaya gelsin yavrularimiz insaAllah :)Hayirli geceler Annelerr bugun 15.haftamiz bitti bebeklerim erkek miss :) ben hep kiz diyodum icimden sasirdim biraz :) saglikli olsunlarda insallah kafa kafaya vermislerdi :) Rabbim insallah sag salim kucagimiza da verir cumlemizinde
28+1 de biri 1100 gr 36 cm,digeri 1150 gr 37 cm masaAllah :)Kizlar bebisleriniz kacar kilo veya kacar gram olmus? :)
Hayirli olsun canim :) Hayirlisiyla saglikla dunyaya gelsin yavrularimiz insaAllah :)
Hayirli olsun canim benimde ikisi kiz :) Bende de ates basmasi cok oluyor.Ben nereye vantilator oraya :)Kızlar hepinize merhabalar. . Inşallah iki kız annesi olacağım benim hamileliğim biraz sıkıntılı geciyor içinizde benim gibi ateş basmaları iç sıkıntıları yaşayan var mı yoksa tek benmiyim
Canim cok gecmis olsun,insaAllah vakti zamaninda gelsin kuzularimiz.Ben dun aksami yine hastanede yatarak gecirdim kizlar.muayene icin gittim.cok kasilmam vardi.yuruyemedim bile.doktorun odasina bile tekerlekli sandalyeyle gittim.isin icinde bebekler olmasa zorlardim yuruyebilirdim ama kasilmam artar korkusuyla zorlamadim.doktor hemen yatis verdi.once muayene etti.elle rahim acilmam varmi diye kontrol etti.cok sukur yokmus.bebeklerin kilosu cok iyiymis masallah.suyum iyi.bir tek kasilma sorunumuz var.bu sabah cikacaktim ama gece cikmak istedigimin farkindaydi ve serum yiyince hic kasilmam kalmadi.popodan fitil koydular iki kez.bir de 4 saate bir 6 kez icilen bir ilac verdiler.gece cikabilecegimi soyledkler.sanirim ben 10 gune bir hastaneye gidip serum yemeliyim.serumdan sonra kasilmam kesiliyor ve bebekler daha bir hareketli oluyorlar.kizim normalde pek hareket etmez serumdan sonra hareketleniyor.su 4 haftayi da bir atlatsak ne zormus son donemler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?