2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

gecmis olsun canim insallah son haftalari rahat gecirirsin.kasilmayi tarif edebilirmisin nasil bir sey?
Bugun bizim kontrol günümuz 32.haftaya girdik
Ayyy cok guzel masallah insallah 37 yi de gorursun.

Benim dün itibariyle birisi 1405 diğeri 1302 olmuş dr begendı kılolarını suyumda yeterliymiş. Rahim agzı uxunlugunu sormak aklıma gelmedi acıkcası ama erken dogum riskin su an ıcın yok dedi.
Masallah canim hersey yolunda ne guzel.bebislerin kilo almasi icin ozellikle yedigin biseyler var mi nasil besleniyorsun kac kilo aldin?

Herkese bebisleriyle guze bir haftasonu diliyorum arkadaslar,
Off Ben 10 kilo almisim 55 oldum.bebisler son kontrolde haftalariyla uyumlulardi cok sukur.sonraki kontrol 16 mayista.ben bu kadar kilo alirken onlarin kilo alimi nasil cok merak ediyorum.
bir de ayakta 1 saat kadar kalinca yururken ya da hafif isler yaparken karnimin alt kisimlari aciyor bebisler asagiya ceker gibi baski yapiyor sanki normal mi acaba?ev isi yapmiyorum yemek bulasik makinesini yerlestir topla camasirlari makineye at kurut bide kizimi parkta gezdiriyorum bir saat kadar ama bunlar bile cok yoruyor beni.siz nasilsiniz?

ben de iki haftada bir gidiyorum ama benim doktorum hiç nst ye sokmadı beni
Bilmiyorum canım bende anlamadım bu hafta gidecem tekrar hem 30 haftalık raporumu alacam hem nstye girecem sorarım gittimde yazarım buraya neden nstye aldığını?

Masallah canim hersey yolunda ne guzel.bebislerin kilo almasi icin ozellikle yedigin biseyler var mi nasil besleniyorsun kac kilo aldin?
Canım bende hamilelik sekeri cıktı dıyetısyrne gııyorumnoda sadece bebeklerin kilo alımına yönelik bir liste hazırladı bende ona uydum ama hıc bozmadım o sayede yediklerim sadece onlara kılo yaptı cok şükür ben toplamda 9 kılo aldım. Kısaca yazayım ben neler yediğimi:
Her saba kahvaltıda 2 adet ceviz bol yesıllık tere roka vs 1 adet haslanmıs yumurta 5 zeytın 1 kıbrıt kutusu peynır 2 dilim tam bugday yada cavdar ekmegı
Ara öğünde kucuk süt 7 adet badem 1 küçük meyve
Öğlen 2 köfte buyuklugunde et corba 1 su bardagı yogurt bol salata
Ara öğün küçüçük ekmek arası peynir ve yesillik
Aksam 2 köfte büyüklüğünde et corba yesillik yogurt et yerine baklıyatta yıyebılırsıb salata yerıne sebze yemegıde yiyebılırsın
Aksam ara öğününde 1 küçük süt.

Yanı canım her öğünde et var et yerine tavuk ve balıkda yıyebılırsın ben haftada 2 kez balık yıyorum. Yada et yerine baklıyat yıyebılırsın sebze yemegı dedıgım gıbı salata yerıne yenecek bu sekılde beslenıyorum.tatlı hamurişi mevye suları yasak zaten meyvede gunde sadece 1 kere yıyorsun ama bende seker cıktıgı ıcın böyle sen kendıbe göre ayarlayabılırsın. Hepimizin bebişleri kılolu kılolu dogar ınsallah:)

Yok canim gelmedi benden birsey.belki tahris etmistir.cok acidi benim ki cunku.hamilelikte daha hassas oluyor vucudumuz sanirim.cunku bana hafif bir antibiyotik basladilar.hicbir sekilde enfeksiyon mikrop kapmayayim diye.demek ki cok musaitiz hassasiz.dogru soyluyorsun dilek kapim aciktir belki 6 hafta dilemek daha dogru.

gecmis olsun canim insallah son haftalari rahat gecirirsin.kasilmayi tarif edebilirmisin nasil bir sey?

Ayyy cok guzel masallah insallah 37 yi de gorursun.

Kasilma olunca gobeginin bir kismi havaya dogru kalkiyor ve kaskati kesiliyor.bende bu sekilde oldu yani.agri sanci olmamasi simdilik iyi birseymis.sagol canim.

Bence iyi görünüyor inş.böyle devam edersin merak ettiğim rahimboyunu alttan mı karından mı ölçtüğü

Karindan ultrasonla bakiyo canim alttan hic bakmadi benim dokyor
Karından 1 cm fazla çıkıyor daima defalarca denedim canım bir de riskli gebelik uzmanı mutlaka farklı bi noktadan ölçüyor ve kısa oluyor..karından ölçen doktorum ayrı bi de asıl doktorum var alttan ölçen ..

Geçmiş olsun canım çok şükür önlem alınıyor..kasılma nasıl bi his olsa nasıl anlarım

Aynı şey alta çeker gibi taş bağlı gibi 1aydır ara ara magnezyum azalttı içince bence normal..

Hayirli geceler Annelerr bugun 15.haftamiz bitti bebeklerim erkek miss :) ben hep kiz diyodum icimden sasirdim biraz :) saglikli olsunlarda insallah kafa kafaya vermislerdi :) Rabbim insallah sag salim kucagimiza da verir cumlemizinde
Hayirli olsun canim :) Hayirlisiyla saglikla dunyaya gelsin yavrularimiz insaAllah :)

Kızlar hepinize merhabalar. . Inşallah iki kız annesi olacağım benim hamileliğim biraz sıkıntılı geciyor içinizde benim gibi ateş basmaları iç sıkıntıları yaşayan var mı yoksa tek benmiyim
Hayirli olsun canim benimde ikisi kiz :) Bende de ates basmasi cok oluyor.Ben nereye vantilator oraya :)

Canim cok gecmis olsun,insaAllah vakti zamaninda gelsin kuzularimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…