2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Canim bastan beri zeytin yagi suruyordum ama artik asiri gerildi ve cok buyudu Annemde hic catlak olmamis demekki genetikliklede alakasi yok bu catlaklarin.Arkadaslarim mustelanin yagini onerdi kirmizi catlaklarida geciriyomus ve yenilerinin cikmasini engelliyomus.Bi deniyim iyi sonuc alirsam sizide haberdar ederim :)

Tartisma olsun diye yazmamistim,konuyu gorunce deneyimi mi ve bildigimi yazdim tabiki burda bizim yazmamizla olmaz dr umu dikkate alirim herkes gibi,hicbirimizin emekleri bosa gitmesin evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalim yeter

Bebek uyku setinde uygun fiyatli onereceginiz bir internet sitesi var mi arkadaslar

Canim bende inanmiyorum genetik olduguna.neden dersen sanirim annemde varmus ( ben 5 yasindayken vefat ettigi icin vilmiyorum ama teyzem biraz vardi dedi) kizkardesimde felaket durumda zaten...ama bende ogluma hamileyken olmamisti.ikizlerde ne olur bilemem karin asiri buyuyor yani aslinda bunda olmamasi buyuk sans bence okmayanlar sansli ,secilmis kisiler gibi geliyor bana artik :)
bu arada bio oil yagda kirmizi catlak izlerini geciriyormus nette fotolari vardi kullananlarin...ben kullaniyorum ama bitti,bu ay yenisini alicam :)

Peki karnin ciplakken kac cm olmus canim? Ben bugun olctum 103-104 civari olmus...

Tartisma olsun diye yazmamistim,konuyu gorunce deneyimi mi ve bildigimi yazdim tabiki burda bizim yazmamizla olmaz dr umu dikkate alirim herkes gibi,hicbirimizin emekleri bosa gitmesin evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalim yeter
Amin canim insaAllah, hepimiz onlar icin bu kadar tedirginiz :) Bende gebelik diyabeti cikti inan minicik kacamak yapmiyorum korkumdan.Normalde diyabet olsam arada dondurma felan kacamak olur :)))

Basin sag olsun canim
Mustelayi deniyeyim,sonuc alamazsam bio oilide deneyeyim.İnsaAllah gecer :)
Peki karnin ciplakken kac cm olmus canim? Ben bugun olctum 103-104 civari olmus...
Canim ben hic cap olcmedim ama foto atayim sen gor farki :)
Burada 3 aylik civari.
Burada 3 hafta oncesi 25 haftalik :) Capim 200 olmustur herhalde :)))

Cok gecmis olsun. Umarim diyetle duzene girer
Sorma canim insulin kullaniyorum Cok yuksek cikti 315 cikti.3 haftadir diyet+gunde 4 defa insulin vurulmama ragmen sabahlari hala 200 civari cikiyor duzene girmedi.Doz ayarlamasi yapiyoruz hala.Amin canim insaAllah duzelir.

Allah iyiligini versin oyle guldumki :)) 200 olmasada 110 olmus gibi baya buyumus evet ,Allahim kolaylik versin hepimize...canim bence bio oilide dene ayni anda cunku bu yag gercekten pamuk gibi yapiyor karni.mustelada iyi ama jelimsi kivamindan pek memnun olmayanlar var...ne bulursan dene bence daha gec olmadan....
Bu arada sagol canim Allah razi olsun...

bende bu hafta çatladım güneş ışığında farkettimki göbeğimin tam ortası çatlamış kremlediğim halde

oğlumu bende zor yıkıyorum ya eşim yıkıyor ya da ben sadece sacını yıkıyorum idare ediyoruz bulaşık makinesinide
oğlum boşaltıyor eğilemiyorum çünkü :)

Bebek uyku setinde uygun fiyatli onereceginiz bir internet sitesi var mi arkadaslar

Canim uyku seti degil ama yorgan yastik almistim n11.com da karaca home da indirim vardi hem yorgani hem yastigi 45 tl idi yari fiyatinaydi yani 2 adet aldim geldi ve cokta guzel bi bak istersen o siteye genelde uygun seyler oluyo

:))) Mustelaninki krem degil bu dedigim yag.Tamam canim bio oilede bakayim.Aynen canim ne bulsak surcez artik :)))

:))) Mustelaninki krem degil bu dedigim yag.Tamam canim bio oilede bakayim.Aynen canim ne bulsak surcez artik :))

Cnm ben bio oil kullaniyorum hemde oyle hergun falan degil oyle arada akima gelirse iste. Hem fiyati cok uygun digerlerine gre hemde hicbir catlamam olmadu henuz yumusacik yapiyo tavsiye ederim

Cok sagol canim tamam bio oilede bakayim.Gerci catlayacaksan ne kullanirsan kullan catlarsin diyorlar ama yinede denemekten zarar gelmez :)

bende bu hafta çatladım güneş ışığında farkettimki göbeğimin tam ortası çatlamış kremlediğim halde
Sen cokda kilo almadin halbuki degilmi? Karninin buyuklugu nasil peki?birde ogluna hamileyken catlak olmusmuydu?
Malesef kremlenme yetmiyor bol su icmek lazim 2 gundur zar zor 2 litre iciyorum bazen yarim bazende 1 litre iciyorum son zamanlarda baslardaki bulantilarda sudan bile tiksinmistim.simdi biraz icince yine midem bulaniyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…