2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Bende ankdayım cnm özel hastane ile görüştüm 12 tl imiş yarın yaptıracam ende inş iyi çıkar sonuçlar

Bu tetin ozel hastanede 12 lira olması imkansız bir yanlışlık var kesinlikle zaten sıradan bir ozel hastane bu testi yapacak donanıma sahip değildir dışlarda yaptırıyorlar cok buyuk iyi bir laboratuara sahipsede hiç bir sekilde bu fiyata olmaz ozel hastanede kan grubuna baktirsan bu fiyata olmaz.

Bu test genetik tarama laboratuarlarında yapılıyor hiç bir devlet hastanesinde yok. Trombofili paneli bir daha araştırın sorun bence.

ikiz gebelikte deneyimli anneler merhaba ,bana fikir verebilirseniz çok sevinirim , 1 kasım 2014 de düğünüm oldu 3 kasımda regl oldum 7 kasımda bitti 30 kasımda idrar testimde gebelik çıktı emin olmak için aynı akşam kan testi yaptırdık sonuç 510 çıktı geçen haftaki ultrason muayenesinde doktorum 2 kesemiz var dedi ama biz eşimle çok inanamadık :) sizce de mümkün olabilir mi ?

olabılır tabı canım hayırlı olsun ama bıde kalp atıslarını duyun emın olun

Geçmiş olsun cnm çook.. Allah yardımcın olsun, benım yakın arkadaşımın ikizi var, annesi hep yanında olmasına rağmen çok zorluk çekmişti. Inşallah hamileliğinin geri kalanını sağlıkla geçirirsin cnm.. Hiçbir sıkıntı olmaz umarım. Sende 9. Haftaya gelmişsin maşallah Cnm bana da zaman geçmiyor, hep hadi bu haftayı bi atlatsak, hadi bi şunu atlatsak diye diye geldik bugünlere.. Gerçekten zor, hep bir telaş. Bundan sonra biraz daha rahat olabilirim inşallah. Şimdide gerçi bi 30 hafta olsa deyip duruyorum :)

ahh canım ne guzel buyumussunuz sız bızde o gunlere gelsek cok sabırsızlanıyoruz nasıl olcak ıyılermı derken hep bır heyecan ıcındeyız

Slm kızlar bende allahın izniyle ikiz bebiş annesi olucam tam olarak doktor kac haftalık söylemedi ama keseyi gördük çok şükür şimdi kalp atışlarını duycaz inşallah bu haftada midem çok bulanmaya başldı Yemek Yemek istemiyorum cünkü cnm bişi istemiyo anlamadın hep evdeyim sıkıldım sizler napiyonuz bu konularda

Kızlar dayanamayıp bugün doktora gittim.tam 5 haftalık dedi ve keseyi gorduk çok şukur.ama sadece 1 kese vardı.gerçi sormadım doktora ikiz olabilir mi diye doktorda zaten olsa soylerdi demi.yoksa erken mi ikiz görmek için

Bugün yaptırdım 12 tl. Hastanenin sgk ile anlaşması varmış sgk da bu testi karşılıyormuş o yüzden sanırım uygun fiyatlı olması.

kızlar bana kimse yazmıyor 5 haftalıkken ikiz olduğu anlaşılır mı?bugün tam 5 hafta ve çok şükür sadece 1 kese vardı.ilerleyen haftalarda durum değişebilir mi?

hepsinin yeri ayrı tabi. allahım sağlık versin inşallah..

kızlar bana kimse yazmıyor 5 haftalıkken ikiz olduğu anlaşılır mı?bugün tam 5 hafta ve çok şükür sadece 1 kese vardı.ilerleyen haftalarda durum değişebilir mi?
canımn gebeliğin hayırlı olsun ben tüp bebekle hamile kaldım kan testinden sonraki ilk muayenede iki keseyide görmüştük 6 haFtaya yakındı spontan gebeliklerde sürprizler olabilir ikinci kese sonrada görülebilir yada beta-hcg yüksek çıkmıştır tek kesede olabilir biraz daha bekleyip öğrenebilirsin hakkında hayırlısı inşaALLAH

amin hayırlısı.tüp bebek değil normal yolla gebe kaldım.beta hcg yüksek diye ikizden şüphelenmiştim kendim.ama bugün 1 kese gördüm.hayırlısı herşeyin.sağlık en başta.

Benimde oyle oldu,iki kese gorduk.Bir hafta sonra bir kese iki hafta sonra diger kese doldu,kalpleri atti hamd olsun Rabbime :) Hayirli olsun.

Hayirli olsun canim,hosgeldin aramiza.İnsaAllah kalpleride duyarsin :)

Hayirlisi olsun canim bir hafta daha bekle.Belki ikinci kese gozukur.

Bugün yaptırdım 12 tl. Hastanenin sgk ile anlaşması varmış sgk da bu testi karşılıyormuş o yüzden sanırım uygun fiyatlı olması.
Allah Allah bu testi sigorta karsilamiyor.Ben iki ay once 522 liraya yaptirdim.Cokta arastirdim ya devlette ya da universite hastanelerinde yapilirsa ucretsiz oluyor.Cok sansliymissin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…