2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Kızlar hepinize soruyorum karnım çok şişmediği halde saga sola yattığımda bebekler tepki veriyor hangi yana yatıcam bilemedim zarar veririm diye korkuyrum nasıl yatıyosunuz
Aynen valla biri zaten hep sağda oraya yatırmıyor diğeri sola yakın herhalde oda az rahatsız oluyo bazen, ben tam yan yatmıyorum hafif çapraz gibi duruyorum ama zaten devamlı değişiyorum yönümü çünkü kalçalarım fena eziliyor

Ben 2 doz yaptırdım haftaya da 3.ncüyü yaptırıcam cnm sende sor doktoruna için rahat etsin

Zor valla ama onlar rahat etsin de yeter peki sana ciğer geliştirici vurdu mu önlem için ve rahim agzını ölçüyo mu

Ben bu haftadan sonra yavaştan alışverişe başlamayı düşünüyorum. Şimdi bi anda düşününce aklıma hiç birşey gelmiyor. Neler alacağımı bilemiyorum. İnternetten mi alsam yoksa mağazaya girip hepsini toptan mı alsam kararsız kaldım.

Kızlar hepinize soruyorum karnım çok şişmediği halde saga sola yattığımda bebekler tepki veriyor hangi yana yatıcam bilemedim zarar veririm diye korkuyrum nasıl yatıyosunuz
benim kiz da solda sola yatiyordum surekli hemen kipirdaniyor sanki elleriyle iter gibi oglum sagda o da basladi simdi saga yatinca hareket etmeye.sirt ustu yatamiyorum cunku nefes alamiyorum o yuzden donusumlu sag sol yatiyorum.

genelde sola yat der doktorlar ama sağa da yatabilirmişsin yeterki sırt üstü yatma. sadece sırt üstü yatarsan zarar verebilirsin o yüzden stres olma zarar veriyorum diye...

Benimde 29. Haftamda yani dun olctugumde 102 imis ben yanlis olcmusum 2 cm :) senin kadarken benimkide o kadardi...evet boyuma gore kilomun cok olmadigini soyluyor gorenler boyum 1 70 :)
Bu arada alisverislerimden sadece buyuk olanlar kaldi anakucaklari,oto koltuklari ,bebek arabasi falan.onlarida netten sipqris vericez.bugun utulerimde bitti mis gibi oldular.eh artik yarin obur gun valizide hazir ederim ondan sonra rahat rahat bekleyebilirim bebislerimi :)

Aynisi bendede oluyor canim ama zarar verdigimizi dusunmuyorum o bolge daha duz durdugu icin tekmeleride daha net ve sert hissediyoruz.yuzustu ve sirtustu yatmadiktan sonra visey olnaz.tabi agirlikli sol tarafa yatmak lazimmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…