- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Kızlar hepinize soruyorum karnım çok şişmediği halde saga sola yattığımda bebekler tepki veriyor hangi yana yatıcam bilemedim zarar veririm diye korkuyrum nasıl yatıyosunuzamın hepımız ınş görelımo hahtaları
Bence gereksiz ben almıycam geçen sene arkadaşta doğum yaptı almamış tencerede kaynatıyorum boşa masraf dediSizce mama kabı sterelizasyon aleti şart mı ve mama ısıtıcu tencererede kaynatsak nolur
amın ınş canımm hepımızınkımaşallah kiloları çok iyi haftalarına göre canım. inşalah böyle de giderler sonuna kadar...
Aynen valla biri zaten hep sağda oraya yatırmıyor diğeri sola yakın herhalde oda az rahatsız oluyo bazen, ben tam yan yatmıyorum hafif çapraz gibi duruyorum ama zaten devamlı değişiyorum yönümü çünkü kalçalarım fena eziliyorKızlar hepinize soruyorum karnım çok şişmediği halde saga sola yattığımda bebekler tepki veriyor hangi yana yatıcam bilemedim zarar veririm diye korkuyrum nasıl yatıyosunuz
Ben 2 doz yaptırdım haftaya da 3.ncüyü yaptırıcam cnm sende sor doktoruna için rahat etsinÇok şaşırdım valla çok arastırmıştım 2 ayrı doktorum da ısrarla yap dedi ki birisi ikiz annesi doktorumun..ebe de ısrarla aradı ben tekrar sorcam doktora bu riski bari 2.dozu yapmasınlar varsa böyle bi risk ..
Nevresim takımı var cnm uyku seti gibi uygun geldi bana bir bak istersenBebek uyku setinde uygun fiyatli onereceginiz bir internet sitesi var mi arkadaslar
Evet baktim bayagi uygun fiyatlar cok teşekkür ederim.Nevresim takımı var cnm uyku seti gibi uygun geldi bana bir bak istersen
http://www.nevresimdunyasi.com/catinfo.asp?cid=2879
Rica ederim:)Evet baktim bayagi uygun fiyatlar cok teşekkür ederim.
Zor valla ama onlar rahat etsin de yeter peki sana ciğer geliştirici vurdu mu önlem için ve rahim agzını ölçüyo muAynen valla biri zaten hep sağda oraya yatırmıyor diğeri sola yakın herhalde oda az rahatsız oluyo bazen, ben tam yan yatmıyorum hafif çapraz gibi duruyorum ama zaten devamlı değişiyorum yönümü çünkü kalçalarım fena eziliyor
Canım ciğer geliştirici iğne olfum mu kaç kezamın ınş canımm hepımızınkı
Vurulmadı cnm rahim ağzınada ultrasondan bakıyormuş ben sordum öyle söyledi bidaha ki kontrolde bakalım napıcakZor valla ama onlar rahat etsin de yeter peki sana ciğer geliştirici vurdu mu önlem için ve rahim agzını ölçüyo mu
Anladım karından bakıyor ben de bazen baktırıyorum asıl doktorum alttan bakıyor alttan 1cm az çıkıyo mutlaka sor kaç cm diye için rahat ederVurulmadı cnm rahim ağzınada ultrasondan bakıyormuş ben sordum öyle söyledi bidaha ki kontrolde bakalım napıcak
benim kiz da solda sola yatiyordum surekli hemen kipirdaniyor sanki elleriyle iter gibi oglum sagda o da basladi simdi saga yatinca hareket etmeye.sirt ustu yatamiyorum cunku nefes alamiyorum o yuzden donusumlu sag sol yatiyorum.Kızlar hepinize soruyorum karnım çok şişmediği halde saga sola yattığımda bebekler tepki veriyor hangi yana yatıcam bilemedim zarar veririm diye korkuyrum nasıl yatıyosunuz
genelde sola yat der doktorlar ama sağa da yatabilirmişsin yeterki sırt üstü yatma. sadece sırt üstü yatarsan zarar verebilirsin o yüzden stres olma zarar veriyorum diye...Kızlar hepinize soruyorum karnım çok şişmediği halde saga sola yattığımda bebekler tepki veriyor hangi yana yatıcam bilemedim zarar veririm diye korkuyrum nasıl yatıyosunuz
Aynen itiyolar hemen ya hınzırlar :)benim kiz da solda sola yatiyordum surekli hemen kipirdaniyor sanki elleriyle iter gibi oglum sagda o da basladi simdi saga yatinca hareket etmeye.sirt ustu yatamiyorum cunku nefes alamiyorum o yuzden donusumlu sag sol yatiyorum.
Tamam canım sağ ol uyku hali artık dikkatli olcaz..genelde sola yat der doktorlar ama sağa da yatabilirmişsin yeterki sırt üstü yatma. sadece sırt üstü yatarsan zarar verebilirsin o yüzden stres olma zarar veriyorum diye...
Aramızda 5 gün var 8 mayıstabaslar senınkı dıye dusunuyorumbu sisemde 30.hafta gzüküyoşuanki haftam ama doktora göre 28.haftadayım hangisine göre yasal izi başlar son adetm 11ekim2014..
Benimde 29. Haftamda yani dun olctugumde 102 imis ben yanlis olcmusum 2 cm :) senin kadarken benimkide o kadardi...evet boyuma gore kilomun cok olmadigini soyluyor gorenler boyum 1 70 :)Evet aynen oyle canim.ne guzel alisveris de baslamis bitmis bile.ben daha yeni basladim cok var daha.yikama utuyu kv ye birakicam.evet 45 le hamile kaldim tedaviden once de 44 tum normal kilom 43 ama boy 160.senin boyun uzundu galiba kilon da ona gore normal bence.
Benim kizimi da esim yikiyor.simdilik bulasik topluyorum ama sonra ne olur bilmem.sabahtan beri 5 makine camasir yikadim kurutma makinesine attim topla katla derken bide corba yaptim evi toparladim derken muthis yoruldum.uzaniyorum simdi tabanlarim agriyor.bunlar is bile sayilmaz ki aglanacak durumdayim.
Benim kizimda da hic catlamadi ama bunda gece yataga girince acaip kasiniyor.hakiki zeytinyagi suruyorum ben de insallah catlamayiz.benim de gobek capim 96 cm.24.haftanin baslarindayim.
coook guzel masallah ben de haftalar bittikce cok seviniyorum insallah hep birlikte 37 leri goruruz saglikla.
Aynisi bendede oluyor canim ama zarar verdigimizi dusunmuyorum o bolge daha duz durdugu icin tekmeleride daha net ve sert hissediyoruz.yuzustu ve sirtustu yatmadiktan sonra visey olnaz.tabi agirlikli sol tarafa yatmak lazimmisKızlar hepinize soruyorum karnım çok şişmediği halde saga sola yattığımda bebekler tepki veriyor hangi yana yatıcam bilemedim zarar veririm diye korkuyrum nasıl yatıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?