Aynen esime yikatiyorum artik cogu zaman...bulasik makinasinin alt rafi icin bende oglumdan yardim alayim bari bayila bayila yardim eder :)oğlumu bende zor yıkıyorum ya eşim yıkıyor ya da ben sadece sacını yıkıyorum idare ediyoruz bulaşık makinesinide
oğlum boşaltıyor eğilemiyorum çünkü :)
Tabi ki haklısın Allah hepimize zamanında kucagımıza almayı nasip etsin her uğraşımız bunun için..Canim ben aklin karissin diye soylemedim,yaptirmayan var mi diye sormustun bende yaptirmadigimi ve nedenini yazdim :) Ben doktoruma guvendim ve yaptirmadim sende doktoruna guvenip onun dedigini yap bence.Zaten elimizden guvenmekten baska bir sey gelmiyor maalesefİcine ne siniyorsa,aklina ne yatiyorsa onu yapmalisin.Sana sacma gelen bana mantikli gelebilir,sana mantikli gelen bana sacma gelebilir.Bu nedenle doktorlarimiza guvenmek zorundayiz.
en son 2 hafta önce 10 kilo fazlam vardı.oğlumda göbeğim çatlamadı karnım çok büyüdü bu hamileliğimde ve cokSen cokda kilo almadin halbuki degilmi? Karninin buyuklugu nasil peki?birde ogluna hamileyken catlak olmusmuydu?
Malesef kremlenme yetmiyor bol su icmek lazim 2 gundur zar zor 2 litre iciyorum bazen yarim bazende 1 litre iciyorum son zamanlardabaslardaki bulantilarda sudan bile tiksinmistim.simdi biraz icince yine midem bulaniyor....
Göbüşünün maşallahı var :) herkesin farklı demek ..Basin sag olsun canim
Mustelayi deniyeyim,sonuc alamazsam bio oilide deneyeyim.İnsaAllah gecer :)
Canim ben hic cap olcmedim ama foto atayim sen gor farki :)
Eki Görüntüle 1515767 Burada 3 aylik civari.
Eki Görüntüle 1515783 Burada 3 hafta oncesi 25 haftalik :) Capim 200 olmustur herhalde :)))
Kasimamaya calis bari kasidikca catliyor cunku...benimkide.kasiniyor ara ara bazen cok fazla ,kasimamaya calisiyorum ama ben yinede...benimde karnim cok buyuktu oglumda suyum cok fazlaydi yinede catlamamisti..sanirim ikizlerde cok cok sansli olmamiz lazim catlamamasi icin :/en son 2 hafta önce 10 kilo fazlam vardı.oğlumda göbeğim çatlamadı karnım çok büyüdü bu hamileliğimde ve cok
kaşınıyor sanırım çatlamaya devam edecek
Sana da iyi haftalar olsun.Bende senin gibi herhafta seviniyorum persembeden persembeye haftam artiyor.Insallah 36 ve 37. Haftalarida gorursun ve ogluslarini saglikla kucagina alirsin.yeni haftaya gunaydın kızlar her hafta gectıkce cok mutlu oluyorum daha cok buyumus oluyor oğluşlarım 27. haftada erken dogumdan hastanede yatmaya başladık bak suanda 32. haftadayım çokkkkk mutluyum
Sağol canım :) Büyüdükçe büyüyoruz maşaAllah :)Göbüşünün maşallahı var :) herkesin farklı demek ..
MaşaAllah canım,inşaAllah 37. haftayıda görürsün :)yeni haftaya gunaydın kızlar her hafta gectıkce cok mutlu oluyorum daha cok buyumus oluyor oğluşlarım 27. haftada erken dogumdan hastanede yatmaya başladık bak suanda 32. haftadayım çokkkkk mutluyum
ne kadar olmuşlar canım??yeni haftaya gunaydın kızlar her hafta gectıkce cok mutlu oluyorum daha cok buyumus oluyor oğluşlarım 27. haftada erken dogumdan hastanede yatmaya başladık bak suanda 32. haftadayım çokkkkk mutluyum
Yeni haftana merhaba canım. Ben de pzt gunleri yeni haftaya başlıyorum, tabi ki cok seviniyorum. Insallah daha cok duracak kuzularımız:)yeni haftaya gunaydın kızlar her hafta gectıkce cok mutlu oluyorum daha cok buyumus oluyor oğluşlarım 27. haftada erken dogumdan hastanede yatmaya başladık bak suanda 32. haftadayım çokkkkk mutluyum
Lohusa sepetinden aldım ben gecelik bide pijama uygun geldi bana fiyat birde kapıda ödeme var bak istersen...benim bebekler hazır da gecelik bulamıyoruuum((((
Evet aynen oyle canim.ne guzel alisveris de baslamis bitmis bile.ben daha yeni basladim cok var daha.yikama utuyu kv ye birakicam.evet 45 le hamile kaldim tedaviden once de 44 tum normal kilom 43 ama boy 160.senin boyun uzundu galiba kilon da ona gore normal bence.Aynen senin gibiyim canim.ne kadar dinlenmeye calissamda olmuyor.yemek ,temizlik,oglumla ilgileniyorum derken bir bakiyorum saatlerce ayakta kalmisim...artik oglumu yikarken cok zorlaniyorum,bulasik makinasini bosaltirken falanda egilmek izdirapbiraz fazla ayakta kqlinca yada yuruyuncede benimde karnimin alti sertlesiyor orqda bir agirlik oluyor.asagi iniyorlar gibi oluyor bendede...dun bebisler icin alisveris yaptim baya yoruldum.sonlarq dpgru pilim bitti artik yurumekte zorlandim ama baya dolastik iyi bile gezdim yani...hepsini yikadim bide utuleyip yerlestirsem bir valizim kalicak hazirlanacak sonra gelsin bebisler :)
Bende 10 kilo aldim bu hafta itibariyle ama ben 70 i gectim senin kilon baya azmis yani :)
oğlumu bende zor yıkıyorum ya eşim yıkıyor ya da ben sadece sacını yıkıyorum idare ediyoruz bulaşık makinesinide
oğlum boşaltıyor eğilemiyorum çünkü :)
Benim kizimi da esim yikiyor.simdilik bulasik topluyorum ama sonra ne olur bilmem.sabahtan beri 5 makine camasir yikadim kurutma makinesine attim topla katla derken bide corba yaptim evi toparladim derken muthis yoruldum.uzaniyorum simdi tabanlarim agriyor.bunlar is bile sayilmaz ki aglanacak durumdayim.Aynen esime yikatiyorum artik cogu zaman...bulasik makinasinin alt rafi icin bende oglumdan yardim alayim bari bayila bayila yardim eder :)
Benim kizimda da hic catlamadi ama bunda gece yataga girince acaip kasiniyor.hakiki zeytinyagi suruyorum ben de insallah catlamayiz.benim de gobek capim 96 cm.24.haftanin baslarindayim.Kasimamaya calis bari kasidikca catliyor cunku...benimkide.kasiniyor ara ara bazen cok fazla ,kasimamaya calisiyorum ama ben yinede...benimde karnim cok buyuktu oglumda suyum cok fazlaydi yinede catlamamisti..sanirim ikizlerde cok cok sansli olmamiz lazim catlamamasi icin :/
coook guzel masallah ben de haftalar bittikce cok seviniyorum insallah hep birlikte 37 leri goruruz saglikla.yeni haftaya gunaydın kızlar her hafta gectıkce cok mutlu oluyorum daha cok buyumus oluyor oğluşlarım 27. haftada erken dogumdan hastanede yatmaya başladık bak suanda 32. haftadayım çokkkkk mutluyum
amın hepımız ınş görelımo hahtalarıSana da iyi haftalar olsun.Bende senin gibi herhafta seviniyorum persembeden persembeye haftam artiyor.Insallah 36 ve 37. Haftalarida gorursun ve ogluslarini saglikla kucagina alirsin.
bu hafta soylemedı ama gecen hafta 1700 dıgerı 1600 dü cumartesıyı ıple cekıyorumne kadar olmuşlar canım??
bu hafta soylemedı ama gecen hafta 1700 dıgerı 1600 dü cumartesıyı ıple cekıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?