2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

oğlumu bende zor yıkıyorum ya eşim yıkıyor ya da ben sadece sacını yıkıyorum idare ediyoruz bulaşık makinesinide
oğlum boşaltıyor eğilemiyorum çünkü :)
Aynen esime yikatiyorum artik cogu zaman...bulasik makinasinin alt rafi icin bende oglumdan yardim alayim bari bayila bayila yardim eder :)

Tabi ki haklısın Allah hepimize zamanında kucagımıza almayı nasip etsin her uğraşımız bunun için..

en son 2 hafta önce 10 kilo fazlam vardı.oğlumda göbeğim çatlamadı karnım çok büyüdü bu hamileliğimde ve cok
kaşınıyor sanırım çatlamaya devam edecek

en son 2 hafta önce 10 kilo fazlam vardı.oğlumda göbeğim çatlamadı karnım çok büyüdü bu hamileliğimde ve cok
kaşınıyor sanırım çatlamaya devam edecek
Kasimamaya calis bari kasidikca catliyor cunku...benimkide.kasiniyor ara ara bazen cok fazla ,kasimamaya calisiyorum ama ben yinede...benimde karnim cok buyuktu oglumda suyum cok fazlaydi yinede catlamamisti..sanirim ikizlerde cok cok sansli olmamiz lazim catlamamasi icin :/

yeni haftaya gunaydın kızlar her hafta gectıkce cok mutlu oluyorum daha cok buyumus oluyor oğluşlarım 27. haftada erken dogumdan hastanede yatmaya başladık bak suanda 32. haftadayım çokkkkk mutluyum
Sana da iyi haftalar olsun.Bende senin gibi herhafta seviniyorum persembeden persembeye haftam artiyor.Insallah 36 ve 37. Haftalarida gorursun ve ogluslarini saglikla kucagina alirsin.

yeni haftaya gunaydın kızlar her hafta gectıkce cok mutlu oluyorum daha cok buyumus oluyor oğluşlarım 27. haftada erken dogumdan hastanede yatmaya başladık bak suanda 32. haftadayım çokkkkk mutluyum

Masallah canim o korkular kat be kat yetti sana zaten. Allahin izniyle bu saatten sonra insallah daha guzel olacak hersey. Vakit saat gelmemis daha minikler icin. senle ne kadar dururlarsa o kadar kar onlar icin. Doktor ne diyor kacinci hafta alicak bu sekil giderse bellimi

MaşaAllah canım,inşaAllah 37. haftayıda görürsün :)

Yeni haftana merhaba canım. Ben de pzt gunleri yeni haftaya başlıyorum, tabi ki cok seviniyorum. Insallah daha cok duracak kuzularımız:)

Evet aynen oyle canim.ne guzel alisveris de baslamis bitmis bile.ben daha yeni basladim cok var daha.yikama utuyu kv ye birakicam.evet 45 le hamile kaldim tedaviden once de 44 tum normal kilom 43 ama boy 160.senin boyun uzundu galiba kilon da ona gore normal bence.
oğlumu bende zor yıkıyorum ya eşim yıkıyor ya da ben sadece sacını yıkıyorum idare ediyoruz bulaşık makinesinide
oğlum boşaltıyor eğilemiyorum çünkü :)

Aynen esime yikatiyorum artik cogu zaman...bulasik makinasinin alt rafi icin bende oglumdan yardim alayim bari bayila bayila yardim eder :)
Benim kizimi da esim yikiyor.simdilik bulasik topluyorum ama sonra ne olur bilmem.sabahtan beri 5 makine camasir yikadim kurutma makinesine attim topla katla derken bide corba yaptim evi toparladim derken muthis yoruldum.uzaniyorum simdi tabanlarim agriyor.bunlar is bile sayilmaz ki aglanacak durumdayim.
Benim kizimda da hic catlamadi ama bunda gece yataga girince acaip kasiniyor.hakiki zeytinyagi suruyorum ben de insallah catlamayiz.benim de gobek capim 96 cm.24.haftanin baslarindayim.
coook guzel masallah ben de haftalar bittikce cok seviniyorum insallah hep birlikte 37 leri goruruz saglikla.

arkadaşlar ben ikiz annesi olacagım inş.v şuan memur olarak çalışıyorum bizi yasal iznimiz nezaman başlıyor.doğuma 17 temmuz dedi doktor ben 22hazirandan önce izne çıkmak istemiyorum bunun için doktordan çalışabilir belgesimi almam lazı ve nezaman almam grekiyor.

bu sisemde 30.hafta gzüküyoşuanki haftam ama doktora göre 28.haftadayım hangisine göre yasal izi başlar son adetm 11ekim2014..

arkadaşlar ben ikiz annesi olacagım inş.v şuan memur olarak çalışıyorum bizi yasal iznimiz nezaman başlıyor.doğuma 17 temmuz dedi doktor ben 22hazirandan önce izne çıkmak istemiyorum bunun için doktordan çalışabilir belgesimi almam lazı ve nezaman almam grekiyor.

Canim.brndr drvlet dairrsindr calisiyotum ikizlerde 30 haftada basliyor yasal izin eger calisacaksan doktordan calisabilir raporunu biran once al ki yanmasin gunlerin canim son adet tarihine gote hesaplaniyor ve 28 haftaliksin sanirim 2 hafta sonra yasal iznin basliycak bu arada senin dedigin tarih kac hafta yapiyor bilmiyorum ama 5 haftadan fazla calisabilir vermiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…