2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Aramızda 5 gün var 8 mayıstabaslar senınkı dıye dusunuyorum
saol canım.evet doktoruma sordum ikizlerde çaışan anne çalışmak istiyosa 30.haftada çalışabilir raporu almalıymışli dogumdan sonraya aktarılsın.bende c.tesi alacagım inş.bakalım nasipse.

evet canım bir de tarihim belli olsa artık çok sıkıntılı geçiyor bugünler hareket etmemekten kaskatı kesileceğim az kaldı.

Gunaydin canim bu haftalarda nasil sorunlar oluyo biraz bahsedermisin. Neler bekliyor bizi. Simdilik nefes nefese kalma ve oturup kalkarken biraz zorlanmalarim olmaya basladi senin haftalarinda daha neler olacak acaba

canım günaydın
benim başından beri kaburga ağrılarım onlar aynen devam ediyor, mide çok sıkıştığından ilk aylardaki mide bulantıları ve reflüler geri döndü dolayısıyla bir iştahsızlık ve zorla yeme durumu var, karın iyice büyüdüğünden çoraplarını, ayakkabını giyemiyorsun, vücut sürekli geriliyor patlayacakmış gibi bazen karnım yanıyor gibi hissediyorum gerginlikten, benim bebeklerden biri kasıkların orada o bölgeye çok baskı yapıyor her hareketini çok rahatsız edici olarak hissediyorum daha kötüsü daha önce hiç öyle bir rahatsızlığım olmamasına rağmen hemoroid çıktı bebeklerin baskısıyla alakalı olarak, nefes alamıyorum muhtemelen bununla bağlantılı olarak zaman zaman kalbim sıkışıyor gibi oluyor, hiç enerjin kalmıyor bırak dışarı çıkmayı evin içinde odadan odaya gidince bile yoruluyorsun, kasıkların ağrıyor, kasılmaların ve sancıların oluyor, kramplar olabiliyor ne kadar magnezyum kalsiyum alırsan al az da olsa oluyor. onun dışında bende olmadı ama birçok arkadaşta ödem oluyor. onun için şimdiden alıştırın kendinizi günde 3 lt su için tuzu kesin olabildiğince ayaklarınızı uzatın yarı veya tam yatar pozisyonda geçirin gününüzü. ödem bir başladı mı vücuttan atılması uzun sürüyor.
ilk aklıma gelen bunlar. umarım hiçbiri olmaz sizde ama ikiz hamilelik tekli hamileliğe göre ekstra zorlayıcı geçiyor o kesin...

bugun tiroid icin kontrole gittim yaz icin aldigim bol tunigimi giymistim kendimi cok sisman hissettim.danismadaki kiz hic kilo almamissiniz dedi ben de 10 kilo deyince sadece karniniz var dedi ayyy cok mutlu oldum boy da 160 olunca kendimi yarimdunya hissediyorum.ne guzel boyun uzun gostermezsin.masallah alisverisler de bitmis saglikli guzel gunlerde giysin kullansinlar insallah ogullarin.bence de 30 a kadar butun alisveris yikama utuleme bitmeli.insallah ben de yapabilirim.

Kendi alışverişim tam pijama vb..
Bebekler için 32.haftada diyodum gözüm korktu yazdıklarından şimdi 32de eşimle arabayla gidip secerim galiba di mi listem hazır

Gunler artik cok uzun geliyor.haftalar hele gecmek bilmiyor.iyice zorlasti benim icin hamilelik.3 gundur cok siddetli kasintim var.geceleri uyutmuyor.3 gecedir yarim yamalak uykuyla geciyor.ksraciger enzimlerim temiz cikti.hormonlsrdan saniim.persembe kontrolum var.ilac verseler de kortizonlu veriyorlsr.zsten 3 kez ciger gelistiici vuruldum deli gibi ilac iciyorum simdi de kasinti icin.bu be bekler bu kadsr ilacla ne hala gelecekler cok merak ediyorum.Allah korusun yavrularimizi.

Bebekler için 32.haftada diyodum gözüm korktu yazdıklarından şimdi 32de eşimle arabayla gidip secerim galiba di mi listem hazır

özel bir sebebin yoksa 32 yi bekleme canım. en azından şu aralar parça parça almaya başla ki sona doğru azalmış olsun. yani 28 sonrası falan çok zorlanıyor insan. belki benim kadar olmazsın ama buradan da bakıyorum hiç öyle hoplaya zıplaya çok da güzel geçiriyorum diyen birini görmedim.

30+0 da. ben o gün aldım çalışamaz raporunu. allah kolaylık versin sana.benim için çalışmak işkenceydi.

Kızlar hepinize soruyorum karnım çok şişmediği halde saga sola yattığımda bebekler tepki veriyor hangi yana yatıcam bilemedim zarar veririm diye korkuyrum nasıl yatıyosunuz

ben sola yatıyorum. sağdaki bebek daha kenarda onu ezmekten korkuyorum. doktora sormuştum daha önce. onlar yerlerini bulurlar sen onları dert etme demişti.

Melina cok haklı 29 haftada hersey bitmeli.
Ben artık cok zorlanıyorum. Sadece internetten alacağım sut pompası gibi birkaç şey kaldı.
Yıkama utuleme de bitti iyi ki yapmışim birkaç ütüm var kac gündür yapacak güç bulamıyorum. Havalarda ısındı konuşurken nefes nefese ve ter icinde kalıyorum hele utu yaparken ter bacaklarımdan süzülüyor resmen...

Yani sona bırakmayın ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…