- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
saol canım.evet doktoruma sordum ikizlerde çaışan anne çalışmak istiyosa 30.haftada çalışabilir raporu almalıymışli dogumdan sonraya aktarılsın.bende c.tesi alacagım inş.bakalım nasipse.Aramızda 5 gün var 8 mayıstabaslar senınkı dıye dusunuyorum
Tecrübesizlik işte :) sağ ol..Aynisi bendede oluyor canim ama zarar verdigimizi dusunmuyorum o bolge daha duz durdugu icin tekmeleride daha net ve sert hissediyoruz.yuzustu ve sirtustu yatmadiktan sonra visey olnaz.tabi agirlikli sol tarafa yatmak lazimmis
canım senın için yazmıştım çiğer gelıstırıcı ıgneyı bır 27. haftada 2 doz olarak oldum bırde 29 haftada 2 doz oldumCanım ciğer geliştirici iğne olfum mu kaç kez
ahh canım sen 34.girdin maşallah sana bendegörucem inş bu gunlerıne kadar olmuşlar canım??
ahh canım sen 34.girdin maşallah sana bendegörucem inş bu gunlerı
evet canım bir de tarihim belli olsa artık çok sıkıntılı geçiyor bugünler hareket etmemekten kaskatı kesileceğim az kaldı.
Gunaydin canim bu haftalarda nasil sorunlar oluyo biraz bahsedermisin. Neler bekliyor bizi. Simdilik nefes nefese kalma ve oturup kalkarken biraz zorlanmalarim olmaya basladi senin haftalarinda daha neler olacak acaba
bugun tiroid icin kontrole gittim yaz icin aldigim bol tunigimi giymistim kendimi cok sisman hissettim.danismadaki kiz hic kilo almamissiniz dedi ben de 10 kilo deyince sadece karniniz var dedi ayyy cok mutlu oldum boy da 160 olunca kendimi yarimdunya hissediyorum.ne guzel boyun uzun gostermezsin.masallah alisverisler de bitmis saglikli guzel gunlerde giysin kullansinlar insallah ogullarin.bence de 30 a kadar butun alisveris yikama utuleme bitmeli.insallah ben de yapabilirim.Benimde 29. Haftamda yani dun olctugumde 102 imis ben yanlis olcmusum 2 cm :) senin kadarken benimkide o kadardi...evet boyuma gore kilomun cok olmadigini soyluyor gorenler boyum 1 70 :)
Bu arada alisverislerimden sadece buyuk olanlar kaldi anakucaklari,oto koltuklari ,bebek arabasi falan.onlarida netten sipqris vericez.bugun utulerimde bitti mis gibi oldular.eh artik yarin obur gun valizide hazir ederim ondan sonra rahat rahat bekleyebilirim bebislerimi :)
Sag ol tatlım..canım senın için yazmıştım çiğer gelıstırıcı ıgneyı bır 27. haftada 2 doz olarak oldum bırde 29 haftada 2 doz oldum
Kendi alışverişim tam pijama vb..canım günaydın
benim başından beri kaburga ağrılarım onlar aynen devam ediyor, mide çok sıkıştığından ilk aylardaki mide bulantıları ve reflüler geri döndü dolayısıyla bir iştahsızlık ve zorla yeme durumu var, karın iyice büyüdüğünden çoraplarını, ayakkabını giyemiyorsun, vücut sürekli geriliyor patlayacakmış gibi bazen karnım yanıyor gibi hissediyorum gerginlikten, benim bebeklerden biri kasıkların orada o bölgeye çok baskı yapıyor her hareketini çok rahatsız edici olarak hissediyorum daha kötüsü daha önce hiç öyle bir rahatsızlığım olmamasına rağmen hemoroid çıktı bebeklerin baskısıyla alakalı olarak, nefes alamıyorum muhtemelen bununla bağlantılı olarak zaman zaman kalbim sıkışıyor gibi oluyor, hiç enerjin kalmıyor bırak dışarı çıkmayı evin içinde odadan odaya gidince bile yoruluyorsun, kasıkların ağrıyor, kasılmaların ve sancıların oluyor, kramplar olabiliyor ne kadar magnezyum kalsiyum alırsan al az da olsa oluyor. onun dışında bende olmadı ama birçok arkadaşta ödem oluyor. onun için şimdiden alıştırın kendinizi günde 3 lt su için tuzu kesin olabildiğince ayaklarınızı uzatın yarı veya tam yatar pozisyonda geçirin gününüzü. ödem bir başladı mı vücuttan atılması uzun sürüyor.
ilk aklıma gelen bunlar. umarım hiçbiri olmaz sizde ama ikiz hamilelik tekli hamileliğe göre ekstra zorlayıcı geçiyor o kesin...
Kendi alışverişim tam pijama vb..
Bebekler için 32.haftada diyodum gözüm korktu yazdıklarından şimdi 32de eşimle arabayla gidip secerim galiba di mi listem hazır
Bende zor hareket edıyorum heryerım bıcak kesıgı gıbı acıyorevet canım bir de tarihim belli olsa artık çok sıkıntılı geçiyor bugünler hareket etmemekten kaskatı kesileceğim az kaldı.
arkadaşlar ben ikiz annesi olacagım inş.v şuan memur olarak çalışıyorum bizi yasal iznimiz nezaman başlıyor.doğuma 17 temmuz dedi doktor ben 22hazirandan önce izne çıkmak istemiyorum bunun için doktordan çalışabilir belgesimi almam lazı ve nezaman almam grekiyor.
Kızlar hepinize soruyorum karnım çok şişmediği halde saga sola yattığımda bebekler tepki veriyor hangi yana yatıcam bilemedim zarar veririm diye korkuyrum nasıl yatıyosunuz
Kendi alışverişim tam pijama vb..
Bebekler için 32.haftada diyodum gözüm korktu yazdıklarından şimdi 32de eşimle arabayla gidip secerim galiba di mi listem hazır
sen oldunmu iğne senın için erken olabılır dahaSag ol tatlım..
Benim doktorumda aynı şeyi söylemişti .ben sol haricinde başka tarafa dönemiyorum zaten, midem izin vermiyorben sola yatıyorum. sağdaki bebek daha kenarda onu ezmekten korkuyorum. doktora sormuştum daha önce. onlar yerlerini bulurlar sen onları dert etme demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?