2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Arkadaşlar Allah hepimzin yardımcısı olsun hamile kalmadan once bir arkadasum vardi 36 yasinda ikiz hamileydi isimiz cok agirdi textil makinaciydi 7.5.ayina kadar calisti hemde cok azimliydi demekki bunye meselesi ben daha 17.haftamdayim hemen yoruluyom :) birde sıcaklara denk gelicek insallah cok zorlanmam Allahim hepimizin yardımcısı olsun insallah Allah üçüz tasiyanlara yardim etsin.

Arkadaşlar Allah hepimzin yardımcısı olsun hamile kalmadan once bir arkadasum vardi 36 yasinda ikiz hamileydi isimiz cok agirdi textil makinaciydi 7.5.ayina kadar calisti hemde cok azimliydi demekki bunye meselesi ben daha 17.haftamdayim hemen yoruluyom :) birde sıcaklara denk gelicek insallah cok zorlanmam Allahim hepimizin yardımcısı olsun insallah Allah üçüz tasiyanlara yardim etsin.

Arkadasina.masallah diyelim o zaman canim :) bunye meselesi oldugu kesin benim bi rkadasimda 6 aylik hamile ve hic karni yok gerci o tek bebek ama (bende kendimi boyle avutuyorum napiyim) ben 3 haftada erken izne ayrilmis oldum saglikocagindaki domtorun beni korkutmasiyla. Ama iyikide ayrilmisim cunku zorlamaya basladi hinzirlar :)

Çok haklısın ama korkuyorum erken doğumdan ..aslında yıkama ütüleme işi de bana kalcak kimse yok peki karyolaları yatagını da mı aldın

Ben de 1haziranda bırakcam inş.yorucu oluyor haliyle ama öğrencilerim çok iyi kalemim düşse alıp elime veriyolar ..

Çok haklısın ama korkuyorum erken doğumdan ..aslında yıkama ütüleme işi de bana kalcak kimse yok peki karyolaları yatagını da mı aldın

yardımcı kadının falan da mı yok belirli aralıklarla gelen? olmadı parça parça ona yaptırırsın o gelmeden bir gün önce yıkarsın o ütüler. eğer o da yoksa yavaş yavaş sakin sakin parça parça yap kendine çok yüklenmeden. son dakikada yapman daha da zor olur.
ben her şeylerini aldım. odaları hazır şimdi bebeklerin. 20li haftalarda başladım. daha iki hafta önce falan bitti. o kadar çok şey var ki bitmiyor al al. oda kurmayacaksan bile çocuklara ihtiyaçların bir listesini çıkartıp her hafta belli parçaları tamamlayabilirsin.

Ben de 20. Haftalarda başladım yatağı kuveti ana kucagi herseyi tamam.
Belki cok beğendiğim gecelik sabahlik olursa kendime bir takim daha alırım.
Listemde kalan uç bes parça bisey var sadece.

Sut pompası
Saklama kabı
Gogus koruyucu (gerekli mı bilmem ama ?)
Gogus kremi
Ped
Bebek Sampuan pisik önleyici krem bebe losyon yağ ıslak mendil

Bisey sorucam size
Gogus ucu yara olursa huni gibi bisey varmış aynı biberon ucu gibi ucunda delik meme olan o yaralı kanayan memeyi bebegin ağzına vermiyorsun huni gibi o şeyi meme ucuna koyup oradan emziriyormussun.
Neyse bunun adı ben bulamadım böyle bisey.
Bilginiz var mı acaba ???

göğüs ucu koruyucu canım

http://www.hepsiburada.com/liste/ch...productId=ailechigogucukoru&categoryId=301140

bak burada örneği var.

Bu o mu acaba ben bunu sadece gogus ucunu korusun giysi sutyen değmesin diye sanmıştım kaucuk değilde silikonunu gördüm. Budur sanırım ..
çünkü ucu biberon gibi başka bisey gormedim

Kendi alışverişim tam pijama vb..
Bebekler için 32.haftada diyodum gözüm korktu yazdıklarından şimdi 32de eşimle arabayla gidip secerim galiba di mi listem hazır
Ben de 30 dan sonraya bıraktım, sonra 31 de kanamam oldu hiç gidemedim esim gitti aldı daha da eksiklerimiz car. Arkadaslara katiliyorum 30 dan once bitmeli, valiz bile. 1 hafta o kadar fark ediyor ki. Araba bile kullanamiyorum, doktordan eve esimn getirdi dun.

Temizliğe gelen bayan var canım ona ütületirim iyi fikir bakıcı doğumda gelecek ...çok şey var evet alıncak dedim ya bi şey olur korkusuyla acele etmedim..odayı 3 aylık olduklarında yapıp yanlarına geçmeyi istiyorum..

Ben lansinoh göğüs kremine başladım şimdiden gögüs ucumu toparladı çok etkili nette ve eczanelerde var bence başlayın..

Anladım canım 28de bitireyim bari her seyi ama simdi yapmam kendi valizim hazır gibi zaten nolur nolmaz diye..
senin kanama sebebin ne peki pat diye mi oldu yordun mu kendini

Bugun kontrolüm vardi.Ultrasona girdim cok sukur bebekler iyi,eşleri iyi,sulari iyi,bu aralar bobreklerime vuran agrim vardi dr erken ama nst ye alalim dedi nst de sanci cikmadi, Tansiyonum olculdu iyi cikti ,kan verdim,idrar verdim,50 gr seker yuklemesi yapildi onlarin sonuclari da cuma gunu belli olacak insallah onlarda temiz cikar. Bir sonraki randevumda 28. Haftada olacagim insallah. Doktor 28. Haftada geldigin de ciger gelistirici igne vuracagiz dedi.

Allah yardimcin olsun canim.

yani ilk 6 ay kadar sizinle tek bir park yatakta yatabilirler zaten. ben fazladan bir park yatak aldım. biraz toparlanana kadar ona yatıracağım ikisini de büyüyünce de ayırırım yataklarını.

Ben lansinoh göğüs kremine başladım şimdiden gögüs ucumu toparladı çok etkili nette ve eczanelerde var bence başlayın.

Canim kreme baslamak icin cok erken degilmi niye bukadar erken basladin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…