2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Ben lansinoh göğüs kremine başladım şimdiden gögüs ucumu toparladı çok etkili nette ve eczanelerde var bence başlayın.

Canim kreme baslamak icin cok erken degilmi niye bukadar erken basladin
Bi arkadas önermişti erken baslarsan daha etkiliymiş zaten göğüd ucum kuru toprak gibiydi düzelmeye basladı..

yani ilk 6 ay kadar sizinle tek bir park yatakta yatabilirler zaten. ben fazladan bir park yatak aldım. biraz toparlanana kadar ona yatıracağım ikisini de büyüyünce de ayırırım yataklarını.
Ben büyüyen karyolaya karar verdim gezip baktık derinliği iyi 1yıl yatar sonra karyolaya ceviririz dedik..1 ini yatak odama koyup 3ay yatırcam sonra odalarını yapıcaz eşim erken uyanıyo yoğun ben bebek odasına gecim dedim inş.tabi..

Kizlar benim sekerim yuksek cikti.haftaya 100 ile tekrarliyaz.ama diyet felan yspmak isyemiyom yaa.napacam ben şimdi

Hayirli cumalar arkadaslar,
Bana da 25 haftalikken yapilacak seker yuklemesi.

Seker yuklemesini bende yaptirdim ve tam sinirda cikti. Doktorum sorun olmadigini soyledi. benim babamda yuksek seker vardi genetik olabilir diye yaptirdim ben sukur tehlikeli bi durum yok. Ama yaptirmak istemeyen arkadaslari da anlamiyoryum dogrusu hamilelik sekeri cok tehlikeli bi durum.allah korusun. Kuzenimde hamileyken cikmisti ve nerdeyse bebegini kaybediyodu bu yuzden kac gun hastanelerde yapmak ve diyet yapmak zorunda kalmisti. Rabbim bu saatten sonra acilatini yasatmasin cogumuz zor elde ettik bu bebekleri...

Canım sen kaç cm rahim boyuyla hastaneyr yattın benim 2.7 çıktı ama doktorum ikiz için iyi telaş yok bu haftada normal dedi tabi ben evhama başladım

2.7 olcumu alttan muayene mi yoksa ultrasonlami bakildi canim benim 27+5 te 4.1 di ultrasonda herkes ultrason ve alttan olcum arasinda 1cm lik fark oldugundan bahsediyo merak ettim bende

Kizlar benim sekerim yuksek cikti.haftaya 100 ile tekrarliyaz.ama diyet felan yspmak isyemiyom yaa.napacam ben şimdi
Benim de bugun sonucum çıktı 50 gr seker yuklemesi sonucun 140 cikmasi lazimken 198 cikmis.Dr c.tesi pazar ekmek pilav makarna ve tatli yeme pazartesi gel 100 gr testi yapacaz dedi.Benim de cok moralim bozuldu.

Benim de bugun sonucum çıktı 50 gr seker yuklemesi sonucun 140 cikmasi lazimken 198 cikmis.Dr c.tesi pazar ekmek pilav makarna ve tatli yeme pazartesi gel 100 gr testi yapacaz dedi.Benim de cok moralim bozuldu.
Benimde 198 çıkmıştı üzülme canım. Ama bana 100lük yükleme yapılmadı tanıdıgım şekeri çıkan bikaç arkadasada yapılmadı onun yerine her kontrole gittiğimizde tokluk şekerimize bakılıyor canım aynı zamanda diyette yapıyoruz bu sayede cok kiloda almadık iyi yönünden bakacağız artık bebişler saglıklı doğsunlar da gerisi önemli değil. Geçmiş olsun canım

Merhaba kızlar. Ben de hastanedeyim. Sabah doktora gittim normal tahliller için. Hiçbişey yoktu. Eve geldim. Hem belde hem kasıkta sancı başladı. "Yok canım" dedim. Bi saat falan bekledim. Geçmeyince acile gittim. Sancı çıktı. Yatırdılar. Ciğer geliştirici iğne yaptılar. Bekliyoruz şimdi. Allahım sağlıklı ve hayırlı versini inşllh.

Geçmiş olsun canım inşallah zamanında gelir bebişlerin bir sorun çıkmaz

Merhaba kızlar. Ben de hastanedeyim. Sabah doktora gittim normal tahliller için. Hiçbişey yoktu. Eve geldim. Hem belde hem kasıkta sancı başladı. "Yok canım" dedim. Bi saat falan bekledim. Geçmeyince acile gittim. Sancı çıktı. Yatırdılar. Ciğer geliştirici iğne yaptılar. Bekliyoruz şimdi. Allahım sağlıklı ve hayırlı versini inşllh.

Canim.cok gecmis olsun rabbim.herseyin hayirlisini versin insallah. Daha once hic agri bisey olmadimi bi andami oldu hersey bide o gun diger gunlerden daha fazla yormus olabilirmisin kendini acaba doktorlar ne diyorlar simdilik gidisat neyi gosteriyor ?

Alttan can karından 5cm ölçen doktor da oldu bende sanırım ölçtükleri nokta farklı riski gebelik uzmanı doğrusunu ölçüyor daima onda 1cm veya daha fazla kısa çıkıyo bi de alttan açılmayı görme şansı oluyomuş

Anladım canım 28de bitireyim bari her seyi ama simdi yapmam kendi valizim hazır gibi zaten nolur nolmaz diye..
senin kanama sebebin ne peki pat diye mi oldu yordun mu kendini

Canim benim kanama sebebine dair doktorlarim net birsey soylemediler. Olabiliyor arada dediler. Bebekler icin oda degisikligi filan yaptik ayakta kaldim belki ondan oldu bilmiyorum. sonra acile dogumhaneye gittim orada alltan elle muayene etti doktor, ultrasonla hem ustten hem alttan bakti, nst ye girdim, hepsi iyi cikinca eve gonderdiler. Ama bu muayene sonrasi kanama olabilir dedi, benim 13 gun devam etti, cok sinir bozucu bir durumdu, bitince cok rahatladim, surekli canini sikiyor, her lavaboya gidisimde biraz biraz geliyordu. o nedenle tavsiyem elle kontrol yaptirmayin, herkese olmuyormus ama bana oldu. sonra insanin ici icini yiyor keske yaptirmasaydim ya dogum baslarsa diye.
En son gecen sali kontrole (33+2) gittigimde artik rahim boyunun onemi yok, zaten kisalacak artik normal dedi. Hatta sen artik bugunde dogurusun yarinda belli olmaz dedi. surekli istirahat verdi. Bende cogunlukla yatiyorum:) yatmak cok sikici ama sayili gun sonra pisman olmak var. Sana da hayirli zamaninda dogum dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…