- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Bi arkadas önermişti erken baslarsan daha etkiliymiş zaten göğüd ucum kuru toprak gibiydi düzelmeye basladı..Ben lansinoh göğüs kremine başladım şimdiden gögüs ucumu toparladı çok etkili nette ve eczanelerde var bence başlayın.
Canim kreme baslamak icin cok erken degilmi niye bukadar erken basladin
Ben büyüyen karyolaya karar verdim gezip baktık derinliği iyi 1yıl yatar sonra karyolaya ceviririz dedik..1 ini yatak odama koyup 3ay yatırcam sonra odalarını yapıcaz eşim erken uyanıyo yoğun ben bebek odasına gecim dedim inş.tabi..yani ilk 6 ay kadar sizinle tek bir park yatakta yatabilirler zaten. ben fazladan bir park yatak aldım. biraz toparlanana kadar ona yatıracağım ikisini de büyüyünce de ayırırım yataklarını.
Kizlar benim sekerim yuksek cikti.haftaya 100 ile tekrarliyaz.ama diyet felan yspmak isyemiyom yaa.napacam ben şimdi
bana da yapılmadı henüz?bız seker yuklemesı hıc yapmadık
Canım sen kaç cm rahim boyuyla hastaneyr yattın benim 2.7 çıktı ama doktorum ikiz için iyi telaş yok bu haftada normal dedi tabi ben evhama başladımbız seker yuklemesı hıc yapmadık
Neden canım geç değil mi bana 26.hafta dendi normal di mi geç kalmambana da yapılmadı henüz?
Benim de bugun sonucum çıktı 50 gr seker yuklemesi sonucun 140 cikmasi lazimken 198 cikmis.Dr c.tesi pazar ekmek pilav makarna ve tatli yeme pazartesi gel 100 gr testi yapacaz dedi.Benim de cok moralim bozuldu.Kizlar benim sekerim yuksek cikti.haftaya 100 ile tekrarliyaz.ama diyet felan yspmak isyemiyom yaa.napacam ben şimdi
Benimde 198 çıkmıştı üzülme canım. Ama bana 100lük yükleme yapılmadı tanıdıgım şekeri çıkan bikaç arkadasada yapılmadı onun yerine her kontrole gittiğimizde tokluk şekerimize bakılıyor canım aynı zamanda diyette yapıyoruz bu sayede cok kiloda almadık iyi yönünden bakacağız artık bebişler saglıklı doğsunlar da gerisi önemli değil. Geçmiş olsun canımBenim de bugun sonucum çıktı 50 gr seker yuklemesi sonucun 140 cikmasi lazimken 198 cikmis.Dr c.tesi pazar ekmek pilav makarna ve tatli yeme pazartesi gel 100 gr testi yapacaz dedi.Benim de cok moralim bozuldu.
Geçmiş olsun canım inşallah zamanında gelir bebişlerin bir sorun çıkmazMerhaba kızlar. Ben de hastanedeyim. Sabah doktora gittim normal tahliller için. Hiçbişey yoktu. Eve geldim. Hem belde hem kasıkta sancı başladı. "Yok canım" dedim. Bi saat falan bekledim. Geçmeyince acile gittim. Sancı çıktı. Yatırdılar. Ciğer geliştirici iğne yaptılar. Bekliyoruz şimdi. Allahım sağlıklı ve hayırlı versini inşllh.
Geçmiş olsun canım inşallah zamanında gelir bebişlerin bir sorun çıkmaz
Alttan can karından 5cm ölçen doktor da oldu bende sanırım ölçtükleri nokta farklı riski gebelik uzmanı doğrusunu ölçüyor daima onda 1cm veya daha fazla kısa çıkıyo bi de alttan açılmayı görme şansı oluyomuşCanım sen kaç cm rahim boyuyla hastaneyr yattın benim 2.7 çıktı ama doktorum ikiz için iyi telaş yok bu haftada normal dedi tabi ben evhama başladım
2.7 olcumu alttan muayene mi yoksa ultrasonlami bakildi canim benim 27+5 te 4.1 di ultrasonda herkes ultrason ve alttan olcum arasinda 1cm lik fark oldugundan bahsediyo merak ettim bende
Anladım canım 28de bitireyim bari her seyi ama simdi yapmam kendi valizim hazır gibi zaten nolur nolmaz diye..
senin kanama sebebin ne peki pat diye mi oldu yordun mu kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?