Moralini hic bozma canim, haftan gayet iyi zaten hem ilaclarla durdurular birkac hafta. Bu gunler ani olarak kalip gidecek insallah, bebislerinle guzel gunler seni bekliyor:) Zamaninda hayirli dogumlar dilerim.Merhaba kızlar. Ben de hastanedeyim. Sabah doktora gittim normal tahliller için. Hiçbişey yoktu. Eve geldim. Hem belde hem kasıkta sancı başladı. "Yok canım" dedim. Bi saat falan bekledim. Geçmeyince acile gittim. Sancı çıktı. Yatırdılar. Ciğer geliştirici iğne yaptılar. Bekliyoruz şimdi. Allahım sağlıklı ve hayırlı versini inşllh.
Cok geçmiş olsun kanama çok can sıkıcı tabi ki seni anlıyorum..Canim benim kanama sebebine dair doktorlarim net birsey soylemediler. Olabiliyor arada dediler. Bebekler icin oda degisikligi filan yaptik ayakta kaldim belki ondan oldu bilmiyorum. sonra acile dogumhaneye gittim orada alltan elle muayene etti doktor, ultrasonla hem ustten hem alttan bakti, nst ye girdim, hepsi iyi cikinca eve gonderdiler. Ama bu muayene sonrasi kanama olabilir dedi, benim 13 gun devam etti, cok sinir bozucu bir durumdu, bitince cok rahatladim, surekli canini sikiyor, her lavaboya gidisimde biraz biraz geliyordu. o nedenle tavsiyem elle kontrol yaptirmayin, herkese olmuyormus ama bana oldu. sonra insanin ici icini yiyor keske yaptirmasaydim ya dogum baslarsa diye.
En son gecen sali kontrole (33+2) gittigimde artik rahim boyunun onemi yok, zaten kisalacak artik normal dedi. Hatta sen artik bugunde dogurusun yarinda belli olmaz dedi. surekli istirahat verdi. Bende cogunlukla yatiyorum:) yatmak cok sikici ama sayili gun sonra pisman olmak var. Sana da hayirli zamaninda dogum dilerim.
Nasılsın canım cıktın mı hastanedenMerhaba kızlar. Ben de hastanedeyim. Sabah doktora gittim normal tahliller için. Hiçbişey yoktu. Eve geldim. Hem belde hem kasıkta sancı başladı. "Yok canım" dedim. Bi saat falan bekledim. Geçmeyince acile gittim. Sancı çıktı. Yatırdılar. Ciğer geliştirici iğne yaptılar. Bekliyoruz şimdi. Allahım sağlıklı ve hayırlı versini inşllh.
Tesekkur ederim iyi dileklerin icin.Diyetiniz nasil dr mu veriyor diyeti?Ne yemiyorsunuz?insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi.Benimde 198 çıkmıştı üzülme canım. Ama bana 100lük yükleme yapılmadı tanıdıgım şekeri çıkan bikaç arkadasada yapılmadı onun yerine her kontrole gittiğimizde tokluk şekerimize bakılıyor canım aynı zamanda diyette yapıyoruz bu sayede cok kiloda almadık iyi yönünden bakacağız artık bebişler saglıklı doğsunlar da gerisi önemli değil. Geçmiş olsun canım
Allah yardımcın olsun canım inşallah zamanında doğar bebişin,zor biliyorum ama stres yapmamaya çalış sonuçta çoğu şey psikolojik olumlu düşün sende bol bol dua et her şeyin başı dua...Beni de hastaneye yatirdilar yine.sanirim bu sefer doguma kadar.persembe kontrol vardi.kontrolde rahim boyu 2 cikmisti.ultrasonla disardan olcmustu.dun kasilmalar artinca acile geldim bu sefer ssnci ve agri cikti.elle acilma var mi diye baktilar.rahim boyu sifirlanmis acilmada oldu olacakmis.yani disardan ultrasonla bakilmak dogru sonuc vermiyor.her an dogum olabilirmis.ilaclarla serumla durdurmaya calisiyorlar.zaten bir ton ilac kullaniyordum ve tuvalet disinda ayaga kalkmiyordum.yine de basaramadim.bari 2 hafta daha kslsinlar diye hastanedeyim simdi.cok cok korkuyorum.daha cok kucukler zayiflar.dua edin lutfen bizim icin.
Merhaba kızlar. Ben de hastanedeyim. Sabah doktora gittim normal tahliller için. Hiçbişey yoktu. Eve geldim. Hem belde hem kasıkta sancı başladı. "Yok canım" dedim. Bi saat falan bekledim. Geçmeyince acile gittim. Sancı çıktı. Yatırdılar. Ciğer geliştirici iğne yaptılar. Bekliyoruz şimdi. Allahım sağlıklı ve hayırlı versini inşllh.
Beni de hastaneye yatirdilar yine.sanirim bu sefer doguma kadar.persembe kontrol vardi.kontrolde rahim boyu 2 cikmisti.ultrasonla disardan olcmustu.dun kasilmalar artinca acile geldim bu sefer ssnci ve agri cikti.elle acilma var mi diye baktilar.rahim boyu sifirlanmis acilmada oldu olacakmis.yani disardan ultrasonla bakilmak dogru sonuc vermiyor.her an dogum olabilirmis.ilaclarla serumla durdurmaya calisiyorlar.zaten bir ton ilac kullaniyordum ve tuvalet disinda ayaga kalkmiyordum.yine de basaramadim.bari 2 hafta daha kslsinlar diye hastanedeyim simdi.cok cok korkuyorum.daha cok kucukler zayiflar.dua edin lutfen bizim icin.
Cok gecmis olsun.Insallah saglikla zamaninda dogarlar yavrularin.Beni de hastaneye yatirdilar yine.sanirim bu sefer doguma kadar.persembe kontrol vardi.kontrolde rahim boyu 2 cikmisti.ultrasonla disardan olcmustu.dun kasilmalar artinca acile geldim bu sefer ssnci ve agri cikti.elle acilma var mi diye baktilar.rahim boyu sifirlanmis acilmada oldu olacakmis.yani disardan ultrasonla bakilmak dogru sonuc vermiyor.her an dogum olabilirmis.ilaclarla serumla durdurmaya calisiyorlar.zaten bir ton ilac kullaniyordum ve tuvalet disinda ayaga kalkmiyordum.yine de basaramadim.bari 2 hafta daha kslsinlar diye hastanedeyim simdi.cok cok korkuyorum.daha cok kucukler zayiflar.dua edin lutfen bizim icin.
Diyeti doktorun yönlendirdiği diyetisyrn verdi. Tatlı hamur işi meyvr suları pirinc pılavı vs seyler yasak listemi yazmıstım daha önceki sayfalarda var bulabilirsin cnm bulamazsan atarım tekrar diuete uyarsan sıkıntı yasamazsın her gitiğimde kan veriyorum cok şükür iyi cıkıyo sekerim. İnşallaj hepimix zamanında saglıklıca alırız kucagımıza bebişlerimiziTesekkur ederim iyi dileklerin icin.Diyetiniz nasil dr mu veriyor diyeti?Ne yemiyorsunuz?insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi.
Canım cok geçmiş olsun dualarımız seninle inşallah dayanırlarBeni de hastaneye yatirdilar yine.sanirim bu sefer doguma kadar.persembe kontrol vardi.kontrolde rahim boyu 2 cikmisti.ultrasonla disardan olcmustu.dun kasilmalar artinca acile geldim bu sefer ssnci ve agri cikti.elle acilma var mi diye baktilar.rahim boyu sifirlanmis acilmada oldu olacakmis.yani disardan ultrasonla bakilmak dogru sonuc vermiyor.her an dogum olabilirmis.ilaclarla serumla durdurmaya calisiyorlar.zaten bir ton ilac kullaniyordum ve tuvalet disinda ayaga kalkmiyordum.yine de basaramadim.bari 2 hafta daha kslsinlar diye hastanedeyim simdi.cok cok korkuyorum.daha cok kucukler zayiflar.dua edin lutfen bizim icin.
Bu ikizler cokmu sabirsizlsr bende bugun yattim hastaneyeBeni de hastaneye yatirdilar yine.sanirim bu sefer doguma kadar.persembe kontrol vardi.kontrolde rahim boyu 2 cikmisti.ultrasonla disardan olcmustu.dun kasilmalar artinca acile geldim bu sefer ssnci ve agri cikti.elle acilma var mi diye baktilar.rahim boyu sifirlanmis acilmada oldu olacakmis.yani disardan ultrasonla bakilmak dogru sonuc vermiyor.her an dogum olabilirmis.ilaclarla serumla durdurmaya calisiyorlar.zaten bir ton ilac kullaniyordum ve tuvalet disinda ayaga kalkmiyordum.yine de basaramadim.bari 2 hafta daha kslsinlar diye hastanedeyim simdi.cok cok korkuyorum.daha cok kucukler zayiflar.dua edin lutfen bizim icin.
Moralini hic bozma canim, haftan gayet iyi zaten hem ilaclarla durdurular birkac hafta. Bu gunler ani olarak kalip gidecek insallah, bebislerinle guzel gunler seni bekliyor:) Zamaninda hayirli dogumlar dilerim.
Arkadaslar bende b7gun hastaneye gidince nst sancilar cikti rahim boyum zar kadar kalmis ve acilma var bende hissediyorum bebegin kasasi baski yspiyor.yatis yaptik yarin 10 gibi sezeryan a giriyoruz dualariniza ihtiyacim var.
Nasılsın canım cıktın mı hastaneden
Hastanede yatan ve diger arkadaslardan bilgi istiyorum bikac gundur kasilmalarim var zaten ama bugun daha fazla sertlesme oluyo karnimda hem sagda hem solda buda cok rahatsizlik veriyo bana sanci falan yok ama inanilmaz gerginlik var karnimda ve cok sertlesiyo sizce hastaneye gitmelimiyim
Kizlar cok gecmis olsun allah yardimciniz olsun bebisleriniz 36 yi beklerler insallah moralinizi bozmayin bakin merve arkadasimiz cikti hastaneden durumu da iyi.siz de iyi dusunun bebisleriniz saglikli bir sekilde tombis tombis normal haftalarinda dogarlar insallah.
Canım su gelmediği sürece sancıları durdururlar diye düşünüyorum. Olumlu düşünmek en iyisi. Sen cok uzun zamandır yatıyorsun zaten, başaramadım diye düşünme hic. Gayet iyi dayandın ve daha da dayanacagini düşünüyorum. Insallah daha durur bebeklerin, dualarım seninle:)Beni de hastaneye yatirdilar yine.sanirim bu sefer doguma kadar.persembe kontrol vardi.kontrolde rahim boyu 2 cikmisti.ultrasonla disardan olcmustu.dun kasilmalar artinca acile geldim bu sefer ssnci ve agri cikti.elle acilma var mi diye baktilar.rahim boyu sifirlanmis acilmada oldu olacakmis.yani disardan ultrasonla bakilmak dogru sonuc vermiyor.her an dogum olabilirmis.ilaclarla serumla durdurmaya calisiyorlar.zaten bir ton ilac kullaniyordum ve tuvalet disinda ayaga kalkmiyordum.yine de basaramadim.bari 2 hafta daha kslsinlar diye hastanedeyim simdi.cok cok korkuyorum.daha cok kucukler zayiflar.dua edin lutfen bizim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?