Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişlerini ve evinize gidersiniz...Arkadaslar bende b7gun hastaneye gidince nst sancilar cikti rahim boyum zar kadar kalmis ve acilma var bende hissediyorum bebegin kasasi baski yspiyor.yatis yaptik yarin 10 gibi sezeryan a giriyoruz dualariniza ihtiyacim var.
Allah yardımcınız olsun, insallah problemsiz sikintisizca geçer hersey, sağlıkla kucağına alirsin yavrularını.Arkadaslar bende b7gun hastaneye gidince nst sancilar cikti rahim boyum zar kadar kalmis ve acilma var bende hissediyorum bebegin kasasi baski yspiyor.yatis yaptik yarin 10 gibi sezeryan a giriyoruz dualariniza ihtiyacim var.
Benim hamilelik hafta ici son bulacak gibi gorunuyor.rahim boyundsn sonra bir de gebelik kolestazi cikti.artik risk olusuyormus.birkac hsfta daha buyusun diye bebdkleri riske sokmaya degmez.buyuk ihtimal bu hafta ici alinacak bebeklerim.31.haftaya girmis olacagiz insallah bdbeklerim iyi olurlar.artik yspacak birsey kslmadi.
Allah yardimccin olsun cnm.bebislerine sag salim kavus.Benim hamilelik hafta ici son bulacak gibi gorunuyor.rahim boyundsn sonra bir de gebelik kolestazi cikti.artik risk olusuyormus.birkac hsfta daha buyusun diye bebdkleri riske sokmaya degmez.buyuk ihtimal bu hafta ici alinacak bebeklerim.31.haftaya girmis olacagiz insallah bdbeklerim iyi olurlar.artik yspacak birsey kslmadi.
Allah yardımcın olsun cnm inşallah sağ sağlim biran önce alırsın bebişlerini kucağına...Benim hamilelik hafta ici son bulacak gibi gorunuyor.rahim boyundsn sonra bir de gebelik kolestazi cikti.artik risk olusuyormus.birkac hsfta daha buyusun diye bebdkleri riske sokmaya degmez.buyuk ihtimal bu hafta ici alinacak bebeklerim.31.haftaya girmis olacagiz insallah bdbeklerim iyi olurlar.artik yspacak birsey kslmadi.
Arkadaslar bende b7gun hastaneye gidince nst sancilar cikti rahim boyum zar kadar kalmis ve acilma var bende hissediyorum bebegin kasasi baski yspiyor.yatis yaptik yarin 10 gibi sezeryan a giriyoruz dualariniza ihtiyacim var.
İkinize geçmiş olsun arkadaslar Allah yardımcınız olsunÇok tşk ederim. Sancım bi azalıyo bi artıyo.bugün ciğer geliştiricinin ikinci dozunu da oldum.rahatladım biraz.vardır rabbimin bi bildiği....
Canım geçmiş olsun inş.hastanede süre uzar..Beni de hastaneye yatirdilar yine.sanirim bu sefer doguma kadar.persembe kontrol vardi.kontrolde rahim boyu 2 cikmisti.ultrasonla disardan olcmustu.dun kasilmalar artinca acile geldim bu sefer ssnci ve agri cikti.elle acilma var mi diye baktilar.rahim boyu sifirlanmis acilmada oldu olacakmis.yani disardan ultrasonla bakilmak dogru sonuc vermiyor.her an dogum olabilirmis.ilaclarla serumla durdurmaya calisiyorlar.zaten bir ton ilac kullaniyordum ve tuvalet disinda ayaga kalkmiyordum.yine de basaramadim.bari 2 hafta daha kslsinlar diye hastanedeyim simdi.cok cok korkuyorum.daha cok kucukler zayiflar.dua edin lutfen bizim icin.
Beni de hastaneye yatirdilar yine.sanirim bu sefer doguma kadar.persembe kontrol vardi.kontrolde rahim boyu 2 cikmisti.ultrasonla disardan olcmustu.dun kasilmalar artinca acile geldim bu sefer ssnci ve agri cikti.elle acilma var mi diye baktilar.rahim boyu sifirlanmis acilmada oldu olacakmis.yani disardan ultrasonla bakilmak dogru sonuc vermiyor.her an dogum olabilirmis.ilaclarla serumla durdurmaya calisiyorlar.zaten bir ton ilac kullaniyordum ve tuvalet disinda ayaga kalkmiyordum.yine de basaramadim.bari 2 hafta daha kslsinlar diye hastanedeyim simdi.cok cok korkuyorum.daha cok kucukler zayiflar.dua edin lutfen bizim icin.
Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah bebeklerini. inşallah çok uzun süre kalmazlar küvezde ve inşallah sen de çabuk toparlarsın. habersiz bırakma.Arkadaslar bende b7gun hastaneye gidince nst sancilar cikti rahim boyum zar kadar kalmis ve acilma var bende hissediyorum bebegin kasasi baski yspiyor.yatis yaptik yarin 10 gibi sezeryan a giriyoruz dualariniza ihtiyacim var.
Allah yardımcın olsun canım. 30 u devirdiğin için bebeklerin çabuk toparlayacaktır diye düşünüyorum. İnşallah da öyle olur. Sen de inşallah çabuk toparlarsın.Benim hamilelik hafta ici son bulacak gibi gorunuyor.rahim boyundsn sonra bir de gebelik kolestazi cikti.artik risk olusuyormus.birkac hsfta daha buyusun diye bebdkleri riske sokmaya degmez.buyuk ihtimal bu hafta ici alinacak bebeklerim.31.haftaya girmis olacagiz insallah bdbeklerim iyi olurlar.artik yspacak birsey kslmadi.
İkinize geçmiş olsun arkadaslar Allah yardımcınız olsun
Sag salim kavus yavrulaina cnmArkadaslar bende b7gun hastaneye gidince nst sancilar cikti rahim boyum zar kadar kalmis ve acilma var bende hissediyorum bebegin kasasi baski yspiyor.yatis yaptik yarin 10 gibi sezeryan a giriyoruz dualariniza ihtiyacim var.
Canım bana doktorum kanama veya akıntı değişikliği artması veya kasılma asagı doğru basınç olursa gece bile çık gel hemen dedi..Hastanede yatan ve diger arkadaslardan bilgi istiyorum bikac gundur kasilmalarim var zaten ama bugun daha fazla sertlesme oluyo karnimda hem sagda hem solda buda cok rahatsizlik veriyo bana sanci falan yok ama inanilmaz gerginlik var karnimda ve cok sertlesiyo sizce hastaneye gitmelimiyim
Amin ..inş.35 biter ki zaten 33 de iyi bi hafta korkma ..hayırlısı olsunHayır yatıyorum daha.günde 3 defa nst yegiriyorum.hepsi birbirinden farklı çjkjyo. İkinci ciğer geliştiriciyi de olduk.biraz daha iyiyim.hayırlısı bakalım. Allahım sağlıklı ve hayırlı versin herkese inşllh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?