2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Arkadaslar bende b7gun hastaneye gidince nst sancilar cikti rahim boyum zar kadar kalmis ve acilma var bende hissediyorum bebegin kasasi baski yspiyor.yatis yaptik yarin 10 gibi sezeryan a giriyoruz dualariniza ihtiyacim var.
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişlerini ve evinize gidersiniz...

A
Arkadaslar bende b7gun hastaneye gidince nst sancilar cikti rahim boyum zar kadar kalmis ve acilma var bende hissediyorum bebegin kasasi baski yspiyor.yatis yaptik yarin 10 gibi sezeryan a giriyoruz dualariniza ihtiyacim var.
Allah yardımcınız olsun, insallah problemsiz sikintisizca geçer hersey, sağlıkla kucağına alirsin yavrularını.

Benim hamilelik hafta ici son bulacak gibi gorunuyor.rahim boyundsn sonra bir de gebelik kolestazi cikti.artik risk olusuyormus.birkac hsfta daha buyusun diye bebdkleri riske sokmaya degmez.buyuk ihtimal bu hafta ici alinacak bebeklerim.31.haftaya girmis olacagiz insallah bdbeklerim iyi olurlar.artik yspacak birsey kslmadi.

Allah senin ve bebeklerinin yanında olsun canım.

Allah yardimccin olsun cnm.bebislerine sag salim kavus.

Allah yardımcın olsun cnm inşallah sağ sağlim biran önce alırsın bebişlerini kucağına...

Çok tşk ederim. Sancım bi azalıyo bi artıyo.bugün ciğer geliştiricinin ikinci dozunu da oldum.rahatladım biraz.vardır rabbimin bi bildiği....
İkinize geçmiş olsun arkadaslar Allah yardımcınız olsun

Canım geçmiş olsun inş.hastanede süre uzar..
Karından belli olmuyor rahim boyu evet..
riskli stresli geçiyor herkesin..
dualarımız senle ama cok şükür 30 haftayı bitirdin bebeklerin yaşayacaktır 22 24 haftada doğum yapanlara Allah sabır versin..
inş.35i dolduursun..

Allah yardımcın olsun canım. inşallah bir süre daha kalırlar bebeklerin en azından belli bir kiloya gelene kadar...

Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah bebeklerini. inşallah çok uzun süre kalmazlar küvezde ve inşallah sen de çabuk toparlarsın. habersiz bırakma.

Allah yardımcın olsun canım. 30 u devirdiğin için bebeklerin çabuk toparlayacaktır diye düşünüyorum. İnşallah da öyle olur. Sen de inşallah çabuk toparlarsın.

Sag salim kavus yavrulaina cnm

Canım bana doktorum kanama veya akıntı değişikliği artması veya kasılma asagı doğru basınç olursa gece bile çık gel hemen dedi..

Merve cim insallah dogumun cok guzel gecer bebislerine saglikla kavusursun.
higheeelss ve devrim insallah biraz daha dayanir bebisleriniz allah hepinizin yardimcisi olsun.

Canlarim anneler gunumuz kutlu olsun.rabbim evlatlarimizla birlikte saglikli huzurlu omurler versin seneye ve nice senelere bebislerimizle kutlamayi nasip etsin.evlat hasreti ceken tum kadinlara hayirli saglikli evlatlar versin.evlat acisi yasayan annelere ve annesini kaybeden evlatlara da sabirlar versin bizi ve evlatlarimizi bu acilardan korusun.opuyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…