2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Canim.cok gecmis olsun rabbim.herseyin hayirlisini versin insallah. Daha once hic agri bisey olmadimi bi andami oldu hersey bide o gun diger gunlerden daha fazla yormus olabilirmisin kendini acaba doktorlar ne diyorlar simdilik gidisat neyi gosteriyor ?[/QUOTE]

Benim sancım cuma oldu. Ama hafta başından beri kasılmalarım çok artmıştı. Çarşamba günü doktora gittim dedim kasılmalarım sıklaştı. Nst ye gönderdi. Hiç sancı çıkmadı. Magnezyuma devam et dinlen dedi gönderdi.cuma da tahliller için çağırdı. Hastane bize çok yakın normalde yürürdüm eşim götürdü ve getirdi. Sadece hastanenin içindeki yürümem başka hareketim hok o gün. Eve geldim kasık ve bel ağrııs.netten araştırdım aynen tarif ettiği gibi. Yatınca geçmez diyo. Ben bir saatten fazla bekledim geçmeyince acile gittim. Şimdi.sancılar azaldı çok şükür. Ama bu sefer de bebeklerin hareketleri yavaşlamış dediler. 24 saat nst ye bağlıyım. Takipteyiz. Allahım herkese sağlıklı vE hayırlı versin evladını. Bi de ne zaman şüphe duyarsanız gidin bence doktora. Varsın bişey çıkmasın. Ben az kalsın gitmicektim çarşamba sıfır sancı çıktı diye.

A
Allah senin ve minik yavrularinin yardimcisi olsun.

Çok sağol canım. B enim yaşadıklzrımın bir kişiye bile faydası olursa o da benim tesellim olur. Hayırlısı allahtan her şeyin. Bunların yaşanacağı varmış diyorum.

Benim sancım cuma oldu. Ama hafta başından beri kasılmalarım çok artmıştı. Çarşamba günü doktora gittim dedim kasılmalarım sıklaştı. Nst ye gönderdi. Hiç sancı çıkmadı. Magnezyuma devam et dinlen dedi gönderdi.cuma da tahliller için çağırdı. Hastane bize çok yakın normalde yürürdüm eşim götürdü ve getirdi. Sadece hastanenin içindeki yürümem başka hareketim hok o gün. Eve geldim kasık ve bel ağrııs.netten araştırdım aynen tarif ettiği gibi. Yatınca geçmez diyo. Ben bir saatten fazla bekledim geçmeyince acile gittim. Şimdi.sancılar azaldı çok şükür. Ama bu sefer de bebeklerin hareketleri yavaşlamış dediler. 24 saat nst ye bağlıyım. Takipteyiz. Allahım herkese sağlıklı vE hayırlı versin evladını. Bi de ne zaman şüphe duyarsanız gidin bence doktora. Varsın bişey çıkmasın. Ben az kalsın gitmicektim çarşamba sıfır sancı çıktı diye.[/QUOTE]
allah yardimciniz olsun canim bebeklerin bikac hafta daha bekler ve saglikla kavusursun insallah.

sagol canim evet herkes banada sadece karnin var desede ben artik kendimi cok sisko hissediyorum :) neyse tek derdimiz bu olsun.kesinlikle butun alisverisler 30 a kadar bitmeli ben yaptim bitirdim valizide hazirladim ve 2 gun sonra yani persembe gunu sabahi kanamadan dolayi acile kaldirildim.iki gun yatis verildi neyseki devam etmedi kanama,açilmada olmadigi için eve geri donebildim yoksa dogum olacakti iki tane ciger gelistirici igne vuruldum bu arada,insallah 4 hafta daha dayanabilir bebislerim...

Allah yardimcin olsun devrim,insallah biraz daha dayanabilir bebeklerin,rabbim hayirli dogum nasip etsin...

o kadar rahatsizlik veriyorsa git bence canim,bisey varsa bastan onlem alirlar en azindan...

o kadar rahatsizlik veriyorsa git bence canim,bisey varsa bastan onlem alirlar en azindan...

Cumartesi aksam gittim zaten canim nst ye bagladilar ufak tefek sancilar cikmis ama dogumu tetikliycek bisey degil dediler. Idrar yolu enfeksiyonu varmis cok hafif oda yapabilir dediler. Sorun yok magnezyuma devam deyip yolladilar eve. Icim biraz rahatlamis oldu. Nasip bundan sonra artik cogumuz risk altindayiz. Allah yardimcikiz olsun sonuna kadar gitmeyi nasip etsin insallah.

aynen canim artik kendimize cok daha dikkat etmemiz lazim,nerdeyse herkes rahatsizlanmis hastaneye yatislar, sancilar,açilma ve kanamalar....Allah yardimcimiz olsun zaman yaklasiyor...

aynen canim artik kendimize cok daha dikkat etmemiz lazim,nerdeyse herkes rahatsizlanmis hastaneye yatislar, sancilar,açilma ve kanamalar....Allah yardimcimiz olsun zaman yaklasiyor...
Evet ya burası boşaldı erkenden 30u gecenler korkmasın 32çok daha iyi 24 26 28.haftalar asıl risk..

Candanote çok gecmis olsun cnm, bir süredir yazmıyordun zaten. Insallah gelmiş geçmiştir. Daha 4 degil en az 6 hafta durur bebeklerin.
Allah hepimize kolaylıklar versin Haziran anneleri oluruz insallah

çok geçmiş olsun canım bende baktım kaç gündür yoksun forumda
nasılsın şimdi iyimisin?neden kanaman geldi çok mu yordun kendini?

Kizlar ne zamandir yoktum ben de.. Artik dikkat etmemiz gereken donemlerdeyiz. Ben 25. Haftadayim, doktorum artik hergun kar bizim
Icin, hayata tutunuyor dedi. Benim oglanlar cok hareketli, ozellikle biri cok feci :) odemlerim artti, odemlerle birlikte el ve ayaklarimda uyusma ve karincalanmalar var. Iki gundur de artik ayaklarim tutmuyor, ayakta hic duramiyorum. Cok zor yuruyorum. ve surekli uyku hali. Sizde de oldu mu?
Insallah hepimiz bebeklerimizi zamaninda ve saglikla aliriz kucagimiza.

Canım cok gecmıs olsun Allah şifa versin ne dedı doktor nıye olmus kanaman? İnşallah hepımız zamannında alırız bebişlerimizi kucağımıza

Bende ödem olmadı canım magnezyuma baslattımı doktorun? Benimde parmaklarımda cok agrı oluyor o da kalsıyum eksıklıgındenmiş belkı senın uyusmalarında ondandır. Süreklı uyku bende en basından beri var. Ödem için bol su ve ayakları uzatıp dınlenme dıyorkar bırde tuzu azaltacaksın. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

Merhaba arkadaşlar. Allah izin verirse 22 Temmuz'da iki tane kızım olacak. Kıyafet olarak ne alayım? Kaç aylık kıyafetleri daha yoğun tercih edeyim? (0-3, 3-6, 6-9) İkiz olacakları için kilolarının düşük olma ihtimalleri var. Hastane çıkışları da aşırı küçük. Üçer takım aldım. Yaz bebeği olacakları için kısa kol mu tercih edeyim kıyafet seçimlerinde?
Trabzon'da yaşıyoruz. Tulum giydirme fikrine nasıl bakıyorsunuz? Tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum.

Evet canim magnezyum, kalsyum, demir ilaclarina basladim hep, iciyorum uzun zamandir. Surekli dinleniyorum dedigin gibi, bol su az tuz, ayaklar havada ... Bebekleri tutabildigimiz kadar tutacagiz icimizde.. Sicaklarla birlikte zor bir donem bizi bekliyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Hayirlisi olsun, tecrubeli anne degilim ama 12 gun once alt komsum dogum yapti ondan tecrube edindim. Oglunun kilosu 3300 gr olmasina ragmen 0-3 ay olanlar buyuk geldi, 0-1 ya da yeni dogan tulumlari azdi, hemen buyur diye almamisti cok ama ufaklik 2 gunde 14 defa ustunu batirinca gidip 0-1 ay tulum almak
Zorunda kaldi. Hava sicak olmasina ragmen bebege icinde uzun kollu ustune de ince kadife uzun kollu tulum giydirdiler, hemsireler yine de kizdi cok ince giydiriyorsunuz diye. Yeni dogan bebe usurmus oyle dediler. Uzun kollu mutlaka olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…