2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Arkadaşlar sizde de oluyor mu? Ben yürümekte zorlanıyorum. Biraz yürüyünce alt karnıma baskı ,karnımda gerginlik oluyor. Halsizleşiyorum oturacak yer bakınıyorum.
Kesinlikle oyle canim, bayilacak gibi oluyor, alt rahim hatta vajinamdan asagi sanci oluyor, doguracakmisim gibi hissediyorum ama normalmis.. Kendimizi yormamamiz lazimmis.

Kızlar çok erken daha aman dikkat edin
Çok erken değil aslında rahim büyüyo ikiz bebek var fazla su fazla kordon rahmr baskı normal bende 17.haftada basladı ara ara oluyor..
Dikkat isteyen bi şey tabi
eğilmicez fazla
agır kaldırmicaz
doktorum asagı doğru basınç olursa hemen gel dedi
bi de rahim boyumuzu sorcaz mutlaka
ikizler riskli oluyo doktorlar yoğun ayrı özel ilgi zor bazı seyleri hatırlatcaz artık gerisi Allahtan

Bende asagi dogru basinc oluyor ama
Doktorum
Bisey demedi ... Korktum simdi insallah bisey olmaz.

Bende asagi dogru basinc oluyor ama
Doktorum
Bisey demedi ... Korktum simdi insallah bisey olmaz.
Bende 16.haftada taş bağlanmış gibi aşağı çekiyodu gittim ama bi sorun çıkmadı illa çıkcak diye bi şey yok ama tedbir için sor gidince şimdi de 24.hafta diye uyardı doktor artık riskli haftalardayız allah korusun..

Günaydın herkese uzun zamandir takip edemedim umarım sizler ve bebisleriniz iyisinizdir
Arkadaşlar ben yavaş yavaş zorlanmaya başladım sırt üstü yatamıyorum nefesim kesiliyor sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum rahat etmiyorum nasil geçecek böyle siz ne alemdesiniz

Günaydın herkese uzun zamandir takip edemedim umarım sizler ve bebisleriniz iyisinizdir
Arkadaşlar ben yavaş yavaş zorlanmaya başladım sırt üstü yatamıyorum nefesim kesiliyor sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum rahat etmiyorum nasil geçecek böyle siz ne alemdesiniz

Canim gunaydin allah kolaylik versin oncelikle. Burdaki arkadaslar arasinda hamileligi suana kadar en rahat gecirenlerden biriyim ben. Gectigimiz haftaya kadar hemen hemen hic sorun yasmadim cok sukur. Artik ufak tefek seyler olmaya basladi tabi ama yinede sikayet edecek kadar degilim allaha sukurler olsun. Sadece aksamlari bir agirlik yorgunluk hissi oluyor bende ve karnimin ust bolgesinde agrimi desem acimi desem tam adlandiramadigim bi durum var. Bunyeyle alakali olabilir herkesin yasadiklari. Allaha sukurler olsun ikiz hamilelik olmasina ragmen diger arkadaslarla kiyasladigimda bu haftamiza kadar ciddi hicbir sikayetim olmadi cok sukur. Bundan sonra ne olurum.bilemem tabi. En son c.gesi aksami 28+6 da bebislerimi kontrol ettirdigimde biri 1381 gr digeride 1258 gr idi. benim gibi hamilelik herkesin basina insallah. :)

masaall canım benim massah bende en son doktora gittigimde 24+6 da 760-750 gramdı nasıl gidiyoz kilo olarak acaba.. hamilelik takvimine gore aynı gidiyoz ama bi sana danısam dedim :)

masaall canım benim massah bende en son doktora gittigimde 24+6 da 760-750 gramdı nasıl gidiyoz kilo olarak acaba.. hamilelik takvimine gore aynı gidiyoz ama bi sana danısam dedim :)

Canim ben suana kadar 11,5 kilo aldim sadece gobegim var onden onden giden :) doktorum ikizlere gore kilomun cok iyi oldugunu soyledi ama tabi bundan sonra daha hizla alacagimida ekledi ustune hayirlisi artik :)

canım bende su an 8 kilo aldım sanırım aynı gidiyoz bende direk gobege alıyom kiloyu bacaklar cırğı gibi kaldı :) calısıyomusun.. ben clısıyorum.. haftaya biraz izin kullanıp 2 haftada rapor alıyım azcık dinleneyim diyom..

canım bende su an 8 kilo aldım sanırım aynı gidiyoz bende direk gobege alıyom kiloyu bacaklar cırğı gibi kaldı :) calısıyomusun.. ben clısıyorum.. haftaya biraz izin kullanıp 2 haftada rapor alıyım azcık dinleneyim diyom..

2 hafta onceye kadar calisiyodum canim saglikocagindaki doktor beni biraz korkuttu bebekler asagida erken dogumun habercisi bu dedi ayak bileklerimde sisme oluyodu ve bel agrisi oluyodu isyerindeyken bu haftalarda normal degil senin dinlenmen lazim artik dedi ve ben rapor alarak artik isi biraktim evdeyim simdi 18 mayista yasal iznim.basliyo kismetse calisamaz raporumu alip arrik pasalarin gelmeaini bekliycez. :)

merhaba arkadaşlar,
bugün doktor randevumuz vardı bebekler 1200 gr olmuş alttan muayne etti rahim boyu 4 cm .
herşey normal dedi önlem amaçlı ciğer geliştirici iğne oldum iki doz bugün iki doz yarın olacağım.
sizler nasılsınız topamda 12.5 kilo almışım

merhaba arkadaşlar,
bugün doktor randevumuz vardı bebekler 1200 gr olmuş alttan muayne etti rahim boyu 4 cm .
herşey normal dedi önlem amaçlı ciğer geliştirici iğne oldum iki doz bugün iki doz yarın olacağım.
sizlemerhaba arkadaşlar,
sizler nasılsınız topamda 12.5 kilo almışım

Merhaba canim yukarida yazmistim.ben ama yine yaziyim toplamda 11.5 kilo almisim 28+6 da bebislerdrn biri 1382 digeri 1258 gr rahim boyunu hic alttan olcmediler en son 2 hafta veya 3 hafta once ultrason olcumunde 4.1 cikmisti benimde doktorum hersey cok iyi demisti. Hatta bu sekilde devam ederse son haftalari bile gorebiliriz demisti. Insallah oyle olur.
Sana vurulan bu ciger gelistirici igne niye vuruldu ki genelde hastaneye yatan yada erken dogum.riski olan arkadaslara vuruyolar diye biliyodum ama yanlismi biliyorum ki acaba aydinlatirsan sevinirim. Cunku benim.doktorum hic bahsetmiyo boyle bi igneden

canım bende sisme falan yok ama bende rapor alma niyetindeyim . doktorum 30+0 ı 1 hafta onde gostercek oyle konusutk. raporla izinle 3 hafta idare edeyim diyom. bendede sabah hiç bişey yok ama aksa agrıyor. oda sanırım sürekil oturmaktan.. ister istemez oluyor.. sagık ocagındaki doktorun dedigini kendi doktoruna soyledin mi ? bende valaha 10 günde bir bi bahaneyle gidiyom doktora :)

banada aynı seyi soyledi sanırım 28 de falan yapcak.. bende riski bi durmu dedim hayır su an bi sıkıntı yok ama ben onlem amaclı yaptırıyorum dedi. 3 hafta sonra hatırlat dedi. ben ikizlere hep yapıyorum dedi.. her doktorun gorüsü farklı. kimi riskli bile olmasa yapmaktan, kimi yapmamaktan yana cabnım...

canım bende sisme falan yok ama bende rapor alma niyetindeyim . doktorum 30+0 ı 1 hafta onde gostercek oyle konusutk. raporla izinle 3 hafta idare edeyim diyom. bendede sabah hiç bişey yok ama aksa agrıyor. oda sanırım sürekil oturmaktan.. ister istemez oluyor.. sagık ocagındaki doktorun dedigini kendi doktoruna soyledin mi ? bende valaha 10 günde bir bi bahaneyle gidiyom doktora :)

Saglikocagindaki doktorun soylediklerini kendi doktoruma soyledim tabi cok tedirgin olmustum cunku. Fazla abartmis saglikocagindaki doktor dedi. :) riskli hicbit durumum yokmus onlar kadindogumcu degiller dedi :) bu arada daha once rapor kullanmisligin varsa ayni hekimden yil icinde 40 gunden fazla rapor alamiyomusuz canim aklinda bulunsun dikkatli kullan raporlarini saglikocagi bol keseden rapor verip duruyodu bana grip olsam 2 gun yeter diyodum kadim 5 gun yazip yolluyodu beni. Senin gibi 27 haftada 3 haftalik rapor aliyim sonra yasalniznim.baslasin dedim ve sistem izin vermedi rapor gunlerim doldugu icin 10 gun bi aldim simdide 5 gun bi aldim sukur p.tesi de yasal izin basliycak kismetse

Bende forumdan okumuştum haberdar olmuştum aklımda vardı o söylemeseydi bugün ben soracaktım
ben yabancı siteleri de takip ediyorum canım ikiz gebelikte erken doğum riski daha fazla olduğundan
önlem amaçlı çoğu doktor vuruyor muş diye okudum bende istiyordum açıkçası tamamen doktoruna bağlı
34haftadan sonra zaten gerek yok ama 34 den önce ne olacağı belli değil hepimiz inşallah 37 leride görürüz
sen kendin doktoruna sor bence bakalım onun fikri neymiş bu konu hakkında?

Bana doktorum risk olmadan yapmam dedi ama bence sen iyi etmişsin önlem amaçlı olmalı ısrar etcem 28e gelince inş

Benim de yatış şeklim sorun korkarak yatıyorum gece kaşıntılarım var ayakta sirkeli su kesiyo artık idare edicez mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…