Amin inşallah cnn tşk ederimHayirli olsun canim,hosgeldin aramiza.İnsaAllah kalpleride duyarsin :)
Hakkınızda hayırlısı. Olsun cnm sn sıkma canını herşey allahtanherkese günaydın.pazartesi kendi druma gittim.kalp atışı duymak için dr baktı 3 kesede de kalp atışı var ama birini durdurucaz dedi.ben durdurmasak falan diyordum ki hemen devam etti önemli olan eve canlı bebek götürmek zaten minyonsun rahmin taşıyamaz 5.aya bile dayanamazlar dedi ve hemen öğleden sonra işlem yapıldı.şu an 6 hafta 4 günlüğüz inşallah iki bebeğime de bir şey olmaz.sağlıklı,sorunsuz bir hamilelik geçiririz.bu aralar baya bi dinleneceğim evde.15 gün sonra kontrolüm var.benim yaşadığım durumu yaşayan varsa yazarsa eğer çok sevinirim.dr lekelenmelerin olcak endişelenme dedi.şu an var zaten.inş her şey güzel devam eder.
çok sağol ama korkularım da yok değil.inşallah her şey güzel devam eder yaa. çünkü bu günlere gelebilmek için çok uğraştım çok ağladım.şimdi de kafam karışık tam olarak sevinemedim bile.Hakkınızda hayırlısı. Olsun cnm sn sıkma canını herşey allahtan
Çok iyi anlıyorum seni sen kendin iyi düşün iyi olur inşallah allahın izniyle hiç kolay degil bilmiyorum ama kendine stres yaratma sakın olçok sağol ama korkularım da yok değil.inşallah her şey güzel devam eder yaa. çünkü bu günlere gelebilmek için çok uğraştım çok ağladım.şimdi de kafam karışık tam olarak sevinemedim bile.
ikiyken bire düşebilir ama bir ken iki olmaz sanırım. ikiz gebelik olsa doktor söylerdi heralde. bir kesenin içinden iki tane çıkarsa onu bilemem tabikızlar bana kimse yazmıyor5 haftalıkken ikiz olduğu anlaşılır mı?bugün tam 5 hafta ve çok şükür sadece 1 kese vardı.ilerleyen haftalarda durum değişebilir mi?
kalp artışlarını üst ulturosnlamı alt ultrısonlamı duyulduherkese günaydın.pazartesi kendi druma gittim.kalp atışı duymak için dr baktı 3 kesede de kalp atışı var ama birini durdurucaz dedi.ben durdurmasak falan diyordum ki hemen devam etti önemli olan eve canlı bebek götürmek zaten minyonsun rahmin taşıyamaz 5.aya bile dayanamazlar dedi ve hemen öğleden sonra işlem yapıldı.şu an 6 hafta 4 günlüğüz inşallah iki bebeğime de bir şey olmaz.sağlıklı,sorunsuz bir hamilelik geçiririz.bu aralar baya bi dinleneceğim evde.15 gün sonra kontrolüm var.benim yaşadığım durumu yaşayan varsa yazarsa eğer çok sevinirim.dr lekelenmelerin olcak endişelenme dedi.şu an var zaten.inş her şey güzel devam eder.
bir tanesi karından duyuldu ama diğer kese biraz arkada o yüzden net duyulmuyo duymak istersen alttan bakalım dedi.ben de gitmişken duyayım istedim diğeri alttan bakınca duyuldu.kalp artışlarını üst ulturosnlamı alt ultrısonlamı duyuldu
senin kaçıncı haftan?kalp artışlarını üst ulturosnlamı alt ultrısonlamı duyuldu
İii cnm güzel inşallah bende yarın duyucam bakalım hayırlısıbi
bir tanesi karından duyuldu ama diğer kese biraz arkada o yüzden net duyulmuyo duymak istersen alttan bakalım dedi.ben de gitmişken duyayım istedim diğeri alttan bakınca duyuldu.
Benim hesabıma göre 6 cı hafta falan ama tam hesaplayamadım yarın sorcam net olaraksenin kaçıncı haftan?
valla caikiyken bire düşebilir ama bir ken iki olmaz sanırım. ikiz gebelik olsa doktor söylerdi heralde. bir kesenin içinden iki tane çıkarsa onu bilemem tabi. bi de bakmışın tek yumurta ikizi .
şaka bir yanaallah her kesin kalbine göre versin. kaldıra bileceği yükler versin. ben de beş haftalıkken gittim doktor iki kesen var. biri az gelişmiş. gelişimini devam ettirecek mi ,bir hafta sonra kontrole gel bakalım dedi.
yani benim durum iki de olabilirrr bir de olabilir. ne gelirse allahtan güzel deyip bekliyorum.
benim heşirenin hesapladığıyla netteki hesap aynı çıktı bakalım artık.Benim hesabıma göre 6 cı hafta falan ama tam hesaplayamadım yarın sorcam net olarak
Daha hemşireile hesap yapmadık bakalım yarın yaparız inşallahvalla ca
benim heşirenin hesapladığıyla netteki hesap aynı çıktı bakalım artık.
ınternetten hesapla canım benımde aynı cıkmıstıBenim hesabıma göre 6 cı hafta falan ama tam hesaplayamadım yarın sorcam net olarak
amin inşallah.herkesin kalbine göre versin.ikiyken bire düşebilir ama bir ken iki olmaz sanırım. ikiz gebelik olsa doktor söylerdi heralde. bir kesenin içinden iki tane çıkarsa onu bilemem tabi. bi de bakmışın tek yumurta ikizi .
şaka bir yanaallah her kesin kalbine göre versin. kaldıra bileceği yükler versin. ben de beş haftalıkken gittim doktor iki kesen var. biri az gelişmiş. gelişimini devam ettirecek mi ,bir hafta sonra kontrole gel bakalım dedi.
yani benim durum iki de olabilirrr bir de olabilir. ne gelirse allahtan güzel deyip bekliyorum.
canım cok üzüldüm cok geçmiş olsun allah o 2 iki bebeğini sağlıkla kuccağına almayı nasip etsin doktor doğrusunu yapmıs anne olarak cok zor ona kıymak ama üzülmemeye calıs 2 bebeğini düşün cnm.nasıl aldılar anesteziylemi?bide 6. haftada 3 ünü birden kalp atısı iyi duyulmus benim 7. haftada duyuldu ondada 1 i cok az geliyordu o geriden takip ediyır heralde.tekrar gecmiş olsun cnmherkese günaydın.pazartesi kendi druma gittim.kalp atışı duymak için dr baktı 3 kesede de kalp atışı var ama birini durdurucaz dedi.ben durdurmasak falan diyordum ki hemen devam etti önemli olan eve canlı bebek götürmek zaten minyonsun rahmin taşıyamaz 5.aya bile dayanamazlar dedi ve hemen öğleden sonra işlem yapıldı.şu an 6 hafta 4 günlüğüz inşallah iki bebeğime de bir şey olmaz.sağlıklı,sorunsuz bir hamilelik geçiririz.bu aralar baya bi dinleneceğim evde.15 gün sonra kontrolüm var.benim yaşadığım durumu yaşayan varsa yazarsa eğer çok sevinirim.dr lekelenmelerin olcak endişelenme dedi.şu an var zaten.inş her şey güzel devam eder.
hayır cnm yanılıyorsun ben 5 haftalık gittim tek kese vardı sonraki gittigimde 2 keseye cıktı suan allahın izniyle ikiz.ikiyken bire düşebilir ama bir ken iki olmaz sanırım. ikiz gebelik olsa doktor söylerdi heralde. bir kesenin içinden iki tane çıkarsa onu bilemem tabi. bi de bakmışın tek yumurta ikizi .
Sagol canim.ins bundan sonrasi guzel olur.anesteziyle 5dk surdu.bir de ben burdan genelde gobekten igneyle müdahale edilio die okudum ama bemim drum o farkli biz alttan yapicaz dedi.gobekten olanlar 15dk falan surdu yazmislar.canım cok üzüldüm cok geçmiş olsun allah o 2 iki bebeğini sağlıkla kuccağına almayı nasip etsin doktor doğrusunu yapmıs anne olarak cok zor ona kıymak ama üzülmemeye calıs 2 bebeğini düşün cnm.nasıl aldılar anesteziylemi?bide 6. haftada 3 ünü birden kalp atısı iyi duyulmus benim 7. haftada duyuldu ondada 1 i cok az geliyordu o geriden takip ediyır heralde.tekrar gecmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?