Canim hayırlı doğumlar olsun inşallah. .ben 18.haftadayim 6 kilo aldim sen 17deyken nasıldi kilo ben çok aldım diye endişelendim hatirliyomusun kilonumerhaba arkadaşlar,
bugün doktor randevumuz vardı bebekler 1200 gr olmuş alttan muayne etti rahim boyu 4 cm .
herşey normal dedi önlem amaçlı ciğer geliştirici iğne oldum iki doz bugün iki doz yarın olacağım.
sizler nasılsınız topamda 12.5 kilo almışım
24haftada 7 kilonaldım 20.haftadan sonra haftada 1 bile alınıyo dikkat et hızla büyüyolar çünkü tatlı ve ekmek pirinç az olsa yeter ve börek çörek tabi az da olsa ye can çekiyoCanim hayırlı doğumlar olsun inşallah. .ben 18.haftadayim 6 kilo aldim sen 17deyken nasıldi kilo ben çok aldım diye endişelendim hatirliyomusun kilonu
ilk 3 ay almadım 13.haftadan sonra başladı kilo alımı ama hatırlamıyorum şuan.senindehayırlı ğumların olsunCanim hayırlı doğumlar olsun inşallah. .ben 18.haftadayim 6 kilo aldim sen 17deyken nasıldi kilo ben çok aldım diye endişelendim hatirliyomusun kilonu
merhaba arkadaşlar,
bugün doktor randevumuz vardı bebekler 1200 gr olmuş alttan muayne etti rahim boyu 4 cm .
herşey normal dedi önlem amaçlı ciğer geliştirici iğne oldum iki doz bugün iki doz yarın olacağım.
sagol canim Allah razi olsun...plesentanin biri asagi inmis o yuzden olmus kanama canim...insallah su 2-3 haftayida atlatirimda sonrasi kolay Allahin izniyle...Canım cok gecmıs olsun Allah şifa versin ne dedı doktor nıye olmus kanaman? İnşallah hepımız zamannında alırız bebişlerimizi kucağımıza
sagol canim Allah razi olsun,ya bende anlamadimki yormadimda kendimi yavas yavas yapiyorum islerimide ...isin ilginci gunduz yada aksam olsa hadi yoruldumda oldu diycemde gece sabaha karsi olmus,oglumu okul için kaldiracaktim once tuvalete gideyim dedim buyuk bir sok yasadim baya fazlaydi,tamam kesin doguyorlar dedim,birde parca dustu findik kadar...ama sagolsun doktorlar baya rahatlattilar 29-30 hafta gayet iyi korkmayin falan dedilerde biraz rahatladim...plesentanin biri asagi inmis o yuzden olmus kanama simdi surekli dinleniyorum...ama artik cok cabuk yorulur oldum aninda nefes alis verisim degisiyor,birde karnim patliyacak gibi artik zor dayaniyor sanki çatliyacak feci bir gerilme,yanma ve aci varçok geçmiş olsun canım bende baktım kaç gündür yoksun forumda
nasılsın şimdi iyimisin?neden kanaman geldi çok mu yordun kendini?
Cok sagol canim benim amin,ama bazen artik dogacaklar zamani geldi heralde diyorum...oyle tuhafki bazen suyum gelecekmis alttaki kese patliyacakmis gibi basinc oluyor alttaCandanote çok gecmis olsun cnm, bir süredir yazmıyordun zaten. Insallah gelmiş geçmiştir. Daha 4 degil en az 6 hafta durur bebeklerin.
Allah hepimize kolaylıklar versin Haziran anneleri oluruz insallah
Benimde rahim boyu 4 cm di bebeklerin kilosuna bakmadilar o gun ,cok merak ediyorum ama ...cunku karnim feci buyudu...bende 11 kilo almisim yavasladi sanki bu ara halbuki cok tatli ve ekmek yer oldum bu ara...banada 2 kez ciger gelistirici vurdular nasil yakiyor o oyle yaamerhaba arkadaşlar,
Benim haftalarda kasilmalari baslayan var mi acaba? hatta daha once basladi benim 3-4 hafta oluodur ama ben kasilma oldugunu anlamamistim.onceden tek sislik oluodu simdi uc yerde oluyo.korkumdan dun gece ruyamda hep erken dogduklarini gordum.dgordum.daha 1kilolar.kkontrolum pazartesiydi ama dayanamayip yarın gidecegim dr.
Yani farkettiginden beri 7hafta dir dogmadilar mi 35.haftada gozukuosun da:) ya hemen dogcaklarmis gibi gelio o yüzden panikledim. ben de dikkat edeyim o zaman.dinleneyim bol bol.benim de o haftalarda başlamıştı ben bilmiyordum kasılma olduğunu doktor söyleyince anladım. yaklaşık o haftalardan beri minimum dışarıya çıkıyorum hep evdeyim özellikle son birkaç haftadır da sürekli yatıyorum. sen de yatıp bol bol su içebilirsin. doktorumun tavsiyesi buydu bana...
yok canım doğmadılar daha. ama ben çok dinlendim. dışarı haftada bir veya iki kere çıktım onda da çok ayakta kalmadım. evin içinde de hep dinlendim. temizliğe zaten yardımcım var da yemekle de uğraşmadım hiç hep pratik şeyler yaptım. en rahatsız edici kısmı son 3 haftadır. artık çok ağrım oluyor. midem almıyor yemek yiyemiyorum. hareket etmem çok zorlaştı. nefes alamıyorum falan.Yani farkettiginden beri 7hafta dir dogmadilar mi 35.haftada gozukuosun da:) ya hemen dogcaklarmis gibi gelio o yüzden panikledim. ben de dikkat edeyim o zaman.dinleneyim bol bol.
Bu haftalara gelmissin cok sukur.2hafta daha dururlar ins 37 olunca gayet iyi zaten. bi de benim drum 1bucuk saat mesafede.bulundugum yerde yenidogan yogun bakimi falan yok.o yuzden bi sey olunca hemen panikliyorum.32den itibaren yakında ol dedi drum ins o zamana kadar bi sikinti yasamam da.yok canım doğmadılar daha. ama ben çok dinlendim. dışarı haftada bir veya iki kere çıktım onda da çok ayakta kalmadım. evin içinde de hep dinlendim. temizliğe zaten yardımcım var da yemekle de uğraşmadım hiç hep pratik şeyler yaptım. en rahatsız edici kısmı son 3 haftadır. artık çok ağrım oluyor. midem almıyor yemek yiyemiyorum. hareket etmem çok zorlaştı. nefes alamıyorum falan.
doktorunun uzak olması kötüymüş canım ya yenidoğan yoğun bakımı da gerekli. e peki ne diyor kendisi bu duruma gerek olursa tedbir amaçlı bile olsa nasıl olacak?Bu haftalara gelmissin cok sukur.2hafta daha dururlar ins 37 olunca gayet iyi zaten. bi de benim drum 1bucuk saat mesafede.bulundugum yerde yenidogan yogun bakimi falan yok.o yuzden bi sey olunca hemen panikliyorum.32den itibaren yakında ol dedi drum ins o zamana kadar bi sikinti yasamam da.
inşallah durur minikler 7 8 hafta daha şimdilik normal her şey iğnelerimi oldum evet canım kiloları aynı çıktı buseferMaşallah canm hep böyle normal gider herşey inşallah,senin bebişler aynı kiloya geldi mi ikimizinde arada fark vardı bebişlerde, birde kiloyu da iyi almışsın ben 15 kilo aldım
aynen canım karnım patlıyacak gibi benimde geriliyor bana sırf karnıma değil heryerime ateş basıyor:)sagol canim Allah razi olsun,ya bende anlamadimki yormadimda kendimi yavas yavas yapiyorum islerimide ...isin ilginci gunduz yada aksam olsa hadi yoruldumda oldu diycemde gece sabaha karsi olmus,oglumu okul için kaldiracaktim once tuvalete gideyim dedim buyuk bir sok yasadim baya fazlaydi,tamam kesin doguyorlar dedim,birde parca dustu findik kadar...ama sagolsun doktorlar baya rahatlattilar 29-30 hafta gayet iyi korkmayin falan dedilerde biraz rahatladim...plesentanin biri asagi inmis o yuzden olmus kanama simdi surekli dinleniyorum...ama artik cok cabuk yorulur oldum aninda nefes alis verisim degisiyor,birde karnim patliyacak gibi artik zor dayaniyor sanki çatliyacak feci bir gerilme,yanma ve aci varaksamlari hele ates gibi karnim sanki dersin 40 derece atesim var ama sadece o bolgede,sendede oluyormu?
inşallah durur minikler 7 8 hafta daha şimdilik normal her şey iğnelerimi oldum evet canım kiloları aynı çıktı busefer
inşallah açılmaz araları sen nasılsın senin nasıl gidiyor doktor kontrollerin?
aminnnnn canım inşallah :)İyi maşallah canım,ben ciğer geliştirici olmadım doktorda bişey demedi,ayda bir kontrol var işte inşallah dururlar cnm kuvöze girmeden kucağımıza alırız inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?