2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Kızlar uzun zamandır yazamadım ama takip ediyorum bizde 28.haftamıza girdik bugun, 25.haftada kontrole gittiğimde dr um bana seni 30. hafta sonunda dogum iznine ayıralım ve ciğer geliştirici iğne yapalım dedi baska bişey demedi rahim boyunu sordum ona alttan bakmak gerek oda zorda kalmadıkça yaptığım bişey degil dedi ultrasonda görüyorum gibi bişey de demedi kafam çok karışık acaba erken doğum olacağını mı düşünüp iğne yapalım dedi anlamadım halen çalışıyorum ama cok zorlanıyorum nerdeyse bazen elimle karnımı yukarı kaldırasım geliyo o derece aşagı indiklerini hissediyorum buda beni tedirgin ediyorrr bende durumlar boyle fıstıklarrrr :)

Kızlar uzun zamandır yazamadım ama takip ediyorum bizde 28.haftamıza girdik bugun, 25.haftada kontrole gittiğimde dr um bana seni 30. hafta sonunda dogum iznine ayıralım ve ciğer geliştirici iğne yapalım dedi baska bişey demedi rahim boyunu sordum ona alttan bakmak gerek oda zorda kalmadıkça yaptığım bişey degil dedi ultrasonda görüyorum gibi bişey de demedi kafam çok karışık acaba erken doğum olacağını mı düşünüp iğne yapalım dedi anlamadım halen çalışıyorum ama cok zorlanıyorum nerdeyse bazen elimle karnımı yukarı kaldırasım geliyo o derece aşagı indiklerini hissediyorum buda beni tedirgin ediyorrr bende durumlar boyle fıstıklarrrr :)

Merhaba canim elimle karnimi yukari kaldirmayi bende cok dusunuyorum tek degilmisim demekki :) ben 27.haftada rapor aldim ve izne ayrildim. Calistigim zaman bel agrisi ve ayak sismelri baslamisti. saglikocagindaki domtorumda sagolsun beni biraz korkutmustu bebekler asagida erken dogum olur diye. P.tesi yasal.iznim basliycak nasipse. Bugun bi arkadasimla konustum da 3.cocugunu gecen yil.dogum yapmisti kiz. 32 haftalikken dogurdugunu hatirlatti bana ve tek bebekti onunki. Bi an tedirgin oldum niyeyse cok az zamanimiz kaldi gibi hissediyorum niyeyse. Allah son haftalara kadar gelmemizi nasip.etsin insallah.

valla bende napacağımı hiç bilemiyorum gidebildiğim ksdar gitmeyi düşünüyorum zaten 12 hazirana karnelere kadar dayanabilirsem çok şükür normalde 5 hazirandaa ayıracağım dedi dr ama geriye zaten bir kafta kalıyo diye ben istemiyorum tabiii önümde az gibi görünsede 4 hafta var bi sıkıntım olmassa öyle olsun istiyorum bakalım

canım telaş etme. benim doktorum da ne açıklığa baktı ne nst ye soktu. ciğer geliştirici ben de oldum hiç zararı yok. neticede her koşulda 40 haftayı dolduramayacağız ve erken doğacak o yüzden de çok önemli onu vurulmak.
benim doktorumun dediği acil bir durum olursa zaten alırız tekli hamilelikte son haftalarda bakıyoruz znstye falan sende gerek yok dedi. ben de niye bakmıyor ben mi hiç sorunsuz görünüyorum diye düşündüm ama doktordan doktora değişiyor demek ki her ne kadar riskli olsak da hepimiz aşırı risk grubunda görmemiş olabilir...

Ayy tuh sira bende desene :/ insallah olmaz yaa bu ara olacak gibi geliyor gidip gelip bakiyorum....cok sukur 31 haftayuda gordum bundan sonrasindan cok korkmuyorum aslinda tek merak ettigim kac kilo olduklari insallah karnimin buyuklugune deyecek kilodalardir :) seninkiler kac kiloydular? Benim 11 gun sonra randevum var detayli ultrason icin o zaman soyler artik...en son 26 haftalikken 1 kiloya yakindilar...
bu arada cok cok gecmis olsun canim ne yaptin usuttunmu kulak agrisi hicbiseye benzemez nasil dahaniyorsun? Allah sabir versin bide acil sifalar versin insallah...

Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar rabbim dualarimizi kabul etsin

Canım çatlak baslamadı henüz erken galiba..senin oldu mu..
Bi de 4cm alttan mı ölçüldü karından mı

Şu kasılmaların tam tarihi nedir acıça anlatın kızlar kaç dakika sürüyo

İkiz izni 30.hafta diye demiştir..
Anlayamadığım şey rahim boyunu niye ölçmüyo ben her kontrolde alttan ölçtürüyorum hatta bugun kendi doktorum uzak diye gidip burda karından baktırdım 5cm çıktı arada mutlaka en az 1cm oluyo karnından baksın saniyede ölçüyo sen de 1 veya 1.5 cm düş.
ikizlerde senin haftanda 2altı çıkarsa önlem alınıyo bence baktırmak hayati önem taşıyo doktorlara kolay

Bilmiyom valka ölcmedi hic oralida olmadı acikcasi ultrasondan bakiliyomus ya ona bile bakmadi ben rahim boyunun olculdugunu bile inan bu sayfadan ogrendim iyiki buradan birbirimuzle konusuoyoruz yoksa bicok seyden bi haber olcaz yani benim dr benim ayrintili ultrasona bile gondermedi gerek yok diye adam cok rahat ben 9 doguruyom kafamda deli sorularrr

Canım çatlak baslamadı henüz erken galiba..senin oldu mu..
Bi de 4cm alttan mı ölçüldü karından mı
Yok canim cok sukur henuz catlak yokda artik iyice gerildi ve acimaya basladi insallah olmaz simdilik kasinti yok ama yanma var...
4 cm alttan olculdu, iki kere olculdu 2-3 hafta arayla ikiside ayniydi...

Gunaydin arkadaslar hastanedeyim kan alinip 75 mg seker yuklemesi yapildi 1 er saat arayla 2 defa daha kan veriyorum.bu arada muayenemiz de cok guzel gecti cok sukur kizim ve oglumun kilolari da gayet iyi basabaslar.rahim agzi uzunlugu 41 mm.dr sancilarimin normal oldugunu soyledi haftada cok yorulmamak sartiyla 2 kez disari cikabilirsin dedi.2 hafta sonraya randevu verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…