- 29 Kasım 2014
- 148
- 32
- 38
- 40
valla bende napacağımı hiç bilemiyorum gidebildiğim ksdar gitmeyi düşünüyorum zaten 12 hazirana karnelere kadar dayanabilirsem çok şükür normalde 5 hazirandaa ayıracağım dedi dr ama geriye zaten bir kafta kalıyo diye ben istemiyorum tabiii önümde az gibi görünsede 4 hafta var bi sıkıntım olmassa öyle olsun istiyorum bakalımKızlar uzun zamandır yazamadım ama takip ediyorum bizde 28.haftamıza girdik bugun, 25.haftada kontrole gittiğimde dr um bana seni 30. hafta sonunda dogum iznine ayıralım ve ciğer geliştirici iğne yapalım dedi baska bişey demedi rahim boyunu sordum ona alttan bakmak gerek oda zorda kalmadıkça yaptığım bişey degil dedi ultrasonda görüyorum gibi bişey de demedi kafam çok karışık acaba erken doğum olacağını mı düşünüp iğne yapalım dedi anlamadım halen çalışıyorum ama cok zorlanıyorum nerdeyse bazen elimle karnımı yukarı kaldırasım geliyo o derece aşagı indiklerini hissediyorum buda beni tedirgin ediyorrr bende durumlar boyle fıstıklarrrr :)
Merhaba canim elimle karnimi yukari kaldirmayi bende cok dusunuyorum tek degilmisim demekki :) ben 27.haftada rapor aldim ve izne ayrildim. Calistigim zaman bel agrisi ve ayak sismelri baslamisti. saglikocagindaki domtorumda sagolsun beni biraz korkutmustu bebekler asagida erken dogum olur diye. P.tesi yasal.iznim basliycak nasipse. Bugun bi arkadasimla konustum da 3.cocugunu gecen yil.dogum yapmisti kiz. 32 haftalikken dogurdugunu hatirlatti bana ve tek bebekti onunki. Bi an tedirgin oldum niyeyse cok az zamanimiz kaldi gibi hissediyorum niyeyse. Allah son haftalara kadar gelmemizi nasip.etsin insallah.
Kızlar uzun zamandır yazamadım ama takip ediyorum bizde 28.haftamıza girdik bugun, 25.haftada kontrole gittiğimde dr um bana seni 30. hafta sonunda dogum iznine ayıralım ve ciğer geliştirici iğne yapalım dedi baska bişey demedi rahim boyunu sordum ona alttan bakmak gerek oda zorda kalmadıkça yaptığım bişey degil dedi ultrasonda görüyorum gibi bişey de demedi kafam çok karışık acaba erken doğum olacağını mı düşünüp iğne yapalım dedi anlamadım halen çalışıyorum ama cok zorlanıyorum nerdeyse bazen elimle karnımı yukarı kaldırasım geliyo o derece aşagı indiklerini hissediyorum buda beni tedirgin ediyorrr bende durumlar boyle fıstıklarrrr :)
Ayy tuh sira bende desene :/ insallah olmaz yaa bu ara olacak gibi geliyor gidip gelip bakiyorum....cok sukur 31 haftayuda gordum bundan sonrasindan cok korkmuyorum aslinda tek merak ettigim kac kilo olduklari insallah karnimin buyuklugune deyecek kilodalardir :) seninkiler kac kiloydular? Benim 11 gun sonra randevum var detayli ultrason icin o zaman soyler artik...en son 26 haftalikken 1 kiloya yakindilar...aynen canım karnım patlıyacak gibi benimde geriliyor bana sırf karnıma değil heryerime ateş basıyor:)
bide grip oldum canım geçmedi kulağım tıkandı biri duymuyor doktor bişey yapamam diyor çatladım benim karnım
tam ortası
aman dıkkat et sende iğneleri vurulmuşsun banada doktor dedi 30.haftayı görelim rahatlarız diye
ne kaldı şurda sabredelim
Canım çatlak baslamadı henüz erken galiba..senin oldu mu..Benimde rahim boyu 4 cm di bebeklerin kilosuna bakmadilar o gun ,cok merak ediyorum ama ...cunku karnim feci buyudu...bende 11 kilo almisim yavasladi sanki bu ara halbuki cok tatli ve ekmek yer oldum bu ara...banada 2 kez ciger gelistirici vurdular nasil yakiyor o oyle yaa
Şu kasılmaların tam tarihi nedir acıça anlatın kızlar kaç dakika sürüyoBu haftalara gelmissin cok sukur.2hafta daha dururlar ins 37 olunca gayet iyi zaten. bi de benim drum 1bucuk saat mesafede.bulundugum yerde yenidogan yogun bakimi falan yok.o yuzden bi sey olunca hemen panikliyorum.32den itibaren yakında ol dedi drum ins o zamana kadar bi sikinti yasamam da.
İkiz izni 30.hafta diye demiştir..Kızlar uzun zamandır yazamadım ama takip ediyorum bizde 28.haftamıza girdik bugun, 25.haftada kontrole gittiğimde dr um bana seni 30. hafta sonunda dogum iznine ayıralım ve ciğer geliştirici iğne yapalım dedi baska bişey demedi rahim boyunu sordum ona alttan bakmak gerek oda zorda kalmadıkça yaptığım bişey degil dedi ultrasonda görüyorum gibi bişey de demedi kafam çok karışık acaba erken doğum olacağını mı düşünüp iğne yapalım dedi anlamadım halen çalışıyorum ama cok zorlanıyorum nerdeyse bazen elimle karnımı yukarı kaldırasım geliyo o derece aşagı indiklerini hissediyorum buda beni tedirgin ediyorrr bende durumlar boyle fıstıklarrrr :)
Yok canim cok sukur henuz catlak yokda artik iyice gerildi ve acimaya basladi insallah olmaz simdilik kasinti yok ama yanma var...Canım çatlak baslamadı henüz erken galiba..senin oldu mu..
Bi de 4cm alttan mı ölçüldü karından mı
Çok iyi canım 4cm inş.36yı görürsn...Yok canim cok sukur henuz catlak yokda artik iyice gerildi ve acimaya basladi insallah olmaz simdilik kasinti yok ama yanma var...
4 cm alttan olculdu, iki kere olculdu 2-3 hafta arayla ikiside ayniydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?