Bende 50 gr sekeri 140 dan yuksek cikmisti.sonra 100 gr yaptik ondaki sonuclar iyi oldugundan diyet yapmak zorunda kalmadim isallah seninde iyi cikar.en son bende 25 haftalikken gitmistim 700 gr civarlarindaydilar.seninkiler kac gr cnmGunaydin arkadaslar hastanedeyim kan alinip 75 mg seker yuklemesi yapildi 1 er saat arayla 2 defa daha kan veriyorum.bu arada muayenemiz de cok guzel gecticok sukur kizim ve oglumun kilolari da gayet iyi basabaslar.rahim agzi uzunlugu 41 mm.dr sancilarimin normal oldugunu soyledi haftada cok yorulmamak sartiyla 2 kez disari cikabilirsin dedi.2 hafta sonraya randevu verdi
Bilgilendirmen icin cok teskler cnm. Sunnet ysptirmak iyi aslinda ama ben.oglumda erken.dogdugundan kiyamadik kestirmeye skmdide 4 yadinda. Kardesiyle kismetse seneye yapilir.isaalah o gunleri gormrk nasip olurSelam kizlarrr.iyi gunler. Bugun cantami haxirlamaya basliyorum.bebislerimin kiyafetleti yikaniyor su anda.sonra utu yapacağım. Dinle dinle nasil olcaksa...sizde durumlar nasil
Selam cnm ben 1 ay onceden hazirladim zaten bebisin ve benim cantami :) nolur nolmaz ikiz olunca heran hersey olabilir diye onceden aldim ben onlemimi varsin onlar gec gelsinler sorun yok :)
Ben bebislere biberon emzik bez(hem premeture hem normalden koydum) 2 ser takim hastane cikisi ayrica 1 takim premeture tulum zibin falan koydum yedek olarakta ust citcitli badilerden ve yine hastane cikisi 1 takim koydum. Biraz fazla gorunebilir ama nasip olurda aksilik olmazsa hastaneden cikmadan sunnet isinin de halletmek istiyoruz biz. O yuzden biraz fazla koydum esyalarindan. Ke ndim icinde ic camasiri 2 takim.pifama islak havlu normal havlu koydum. Eksik bisey varsa hatirlatin arkadaslar.
Selam kizlarrr.iyi gunler. Bugun cantami haxirlamaya basliyorum.bebislerimin kiyafetleti yikaniyor su anda.sonra utu yapacağım. Dinle dinle nasil olcaksa...sizde durumlar nasil
Selam cnm ben 1 ay onceden hazirladim zaten bebisin ve benim cantami :) nolur nolmaz ikiz olunca heran hersey olabilir diye onceden aldim ben onlemimi varsin onlar gec gelsinler sorun yok :)
Ben bebislere biberon emzik bez(hem premeture hem normalden koydum) 2 ser takim hastane cikisi ayrica 1 takim premeture tulum zibin falan koydum yedek olarakta ust citcitli badilerden ve yine hastane cikisi 1 takim koydum. Biraz fazla gorunebilir ama nasip olurda aksilik olmazsa hastaneden cikmadan sunnet isinin de halletmek istiyoruz biz. O yuzden biraz fazla koydum esyalarindan. Ke ndim icinde ic camasiri 2 takim.pifama islak havlu normal havlu koydum. Eksik bisey varsa hatirlatin arkadaslar.
ben de hazırlamadım henüz ama artık zamanı geldi diye düşünüyorum sende yavaş yavaş başla bence hazırlamayaBen 30 dan once hazirlayamayscam cok mu gec olur kizlar canta icin
Canim hayırlı doğumlar olsun inşallah. .ben 18.haftadayim 6 kilo aldim sen 17deyken nasıldi kilo ben çok aldım diye endişelendim hatirliyomusun kilonu
Kizlar 30 haftayi doldurdugumdan beri bebekler karnimda hareket ederken canim cok yaniyor.nefesim kesiliyor bazen tarif edilmez bir aci hissediyorum aniden.karnimin bir tarafi disariya firliyor sipsivri ittikce aciyor.cekince rahatliyorum ama cok sik yapiyorlar ( bu arada kasilma degil buna eminim) sizdede durum aynimi? Cok aciyormu caniniz hareket ederlerken?
Valla cnm Allah kolaylık versin zor bir dönem geçiriyoruz neyse ki çoğu gitti azı kaldı,benimkiler normal ama bakalım gittikçe sertleşiyor hareketler ,seninkiler erkekti sanırım erkekler daha hareketli olurlarmış belki de ondandır
evet canim ikiside erkek...ve evet cok hareketliler,sanirim erkekler daha iri kemik yapili ve guçlu oluyor soyle dusununce bu sonuc cikiyor :) su an yazarken bile kac defa durup geri yaslandim nasil acitiyorlar anlatamam,Allah yardimcimiz olsun...iyi bir kiloda iyi bir haftada dogsunlar istiyorum ama bu sekilde 37-38 e kadar nasil dayanirim bilmem...Valla cnm Allah kolaylık versin zor bir dönem geçiriyoruz neyse ki çoğu gitti azı kaldı,benimkiler normal ama bakalım gittikçe sertleşiyor hareketler ,seninkiler erkekti sanırım erkekler daha hareketli olurlarmış belki de ondandır
kiloları kac oldu canım? haftada 200 gr alırlar mı artık acaba?evet canim ikiside erkek...ve evet cok hareketliler,sanirim erkekler daha iri kemik yapili ve guçlu oluyor soyle dusununce bu sonuc cikiyor :) su an yazarken bile kac defa durup geri yaslandim nasil acitiyorlar anlatamam,Allah yardimcimiz olsun...iyi bir kiloda iyi bir haftada dogsunlar istiyorum ama bu sekilde 37-38 e kadar nasil dayanirim bilmem...
Bilmiyorumki kilolarini bu hafta degilde haftaya sali yani 10 gjn sonra randevum var o zaman ogrenicem insallah bende merak icindeyim...haftada 200 gram ikisimi tekimi alir acaba? hic fikrim yok bu ikizlerin kilo konusunda...kiloları kac oldu canım? haftada 200 gr alırlar mı artık acaba?
Kizlar 30 haftayi doldurdugumdan beri bebekler karnimda hareket ederken canim cok yaniyor.nefesim kesiliyor bazen tarif edilmez bir aci hissediyorum aniden.karnimin bir tarafi disariya firliyor sipsivri ittikce aciyor.cekince rahatliyorum ama cok sik yapiyorlar ( bu arada kasilma degil buna eminim) sizdede durum aynimi? Cok aciyormu caniniz hareket ederlerken?
cok sukur ki diyete gerek kalmamis senin icin,sagolasin benim sonuclar pazartesi cikacak insallah yuksek cikmaz 11 kilo aldim.gerci kizimda da o haftalarda o civarda kilo almistim seker cikmamisti bu da oyle olur insallah.benimkiler de 800 civari canim.boylari da 32 olmusBende 50 gr sekeri 140 dan yuksek cikmisti.sonra 100 gr yaptik ondaki sonuclar iyi oldugundan diyet yapmak zorunda kalmadim isallah seninde iyi cikar.en son bende 25 haftalikken gitmistim 700 gr civarlarindaydilar.seninkiler kac gr cnm
canım 30.haftadan sonra bebekler haftada kac gram alıyor 30dan sonra kilo alımları nasıl oldu artık onlarabenim de aynen öyle onlar ne kadar hareket ederse o kadar canım acıyor. bir de bazen hareket etmiyorlar da bir yerlere dayanıyorlar kaburgama böbreğime vs sanki parçamı koparıyorlar gibi anormal acıyor. en son doktora gittiğimde neredeyse ağlayacaktım ama bana mısın demedi devam dediben bu gidişle acı çeke çeke 40 haftayı bulurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?