2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Bende 50 gr sekeri 140 dan yuksek cikmisti.sonra 100 gr yaptik ondaki sonuclar iyi oldugundan diyet yapmak zorunda kalmadim isallah seninde iyi cikar.en son bende 25 haftalikken gitmistim 700 gr civarlarindaydilar.seninkiler kac gr cnm

Selam kizlarrr.iyi gunler. Bugun cantami haxirlamaya basliyorum.bebislerimin kiyafetleti yikaniyor su anda.sonra utu yapacağım. Dinle dinle nasil olcaksa...sizde durumlar nasil

Selam kizlarrr.iyi gunler. Bugun cantami haxirlamaya basliyorum.bebislerimin kiyafetleti yikaniyor su anda.sonra utu yapacağım. Dinle dinle nasil olcaksa...sizde durumlar nasil

Selam cnm ben 1 ay onceden hazirladim zaten bebisin ve benim cantami :) nolur nolmaz ikiz olunca heran hersey olabilir diye onceden aldim ben onlemimi varsin onlar gec gelsinler sorun yok :)
Ben bebislere biberon emzik bez(hem premeture hem normalden koydum) 2 ser takim hastane cikisi ayrica 1 takim premeture tulum zibin falan koydum yedek olarakta ust citcitli badilerden ve yine hastane cikisi 1 takim koydum. Biraz fazla gorunebilir ama nasip olurda aksilik olmazsa hastaneden cikmadan sunnet isinin de halletmek istiyoruz biz. O yuzden biraz fazla koydum esyalarindan. Ke ndim icinde ic camasiri 2 takim.pifama islak havlu normal havlu koydum. Eksik bisey varsa hatirlatin arkadaslar.

Ben 30 dan once hazirlayamayscam cok mu gec olur kizlar canta icin

Eger bebek kiyafetlerin hazirsa ve sadece cantaya koyacaksan gec degil tabiki 10 dk.lik is canta hazirlamak. yeterki bebislerin esyalari hazir olsun. Yalniz yikama utuleme isi baya zaman aliyor ne kadar gec birakirsan o kadar agirladirsin ve inan zorlanirsin. Sadece tavsiye benimki. Sen genel durumuna gore hareket et :)

Bilgilendirmen icin cok teskler cnm. Sunnet ysptirmak iyi aslinda ama ben.oglumda erken.dogdugundan kiyamadik kestirmeye skmdide 4 yadinda. Kardesiyle kismetse seneye yapilir.isaalah o gunleri gormrk nasip olur

Bilgilendirmen icin cok teskler cnm. Sunnet ysptirmak iyi aslinda ama ben.oglumda erken.dogdugundan kiyamadik kestirmeye skmdide 4 yadinda. Kardesiyle kismetse seneye yapilir.isaalah o gunleri gormrk nasip olur

Bizde gobegi dusmeden yaptirilirsa aci hissetmedigini ogrendik. Iki tane olunca malum sonrasinda zorlanabiliriz diye dusunduk. Tabi insallah sarilik olayi ve kuveze girme durumu olmazda yaptiririz. Eger olursa yapmiyolarmis cunku. Nasip artik. Hakkimizd hayirlisi insallah.

Canm ben 2 şer zıbın takımı 1 er tulum,3 er çorap,3 er bere ve eldiven 1 er penye yelek,1 er penye battaniye,5-6 tane ağız mendili,1 paket bebek bezi,pişik kremi, kendim için 1 pijama 1 gecelik, terlik, havlu, göğüs kremi, bitkisel süt yapıcı çaylar varmış onlardan, bir kupa, bir paket ped, süt pompası koyucam şuan aklıma gelenler bunlar bakalım hayırlısı...

Hersey haxir sadece yikanip utulenmesi kaldi ama esyalar annemlerde benim.onlara gidip yapmamiz lazim tek yapamam diye oraya biraktim onlarda beni bekliyolar calistigim icin gidemiyorum o yuzden 30. Haftayi bekliyorum izne ayrilacagim

Canim hayırlı doğumlar olsun inşallah. .ben 18.haftadayim 6 kilo aldim sen 17deyken nasıldi kilo ben çok aldım diye endişelendim hatirliyomusun kilonu

Seninle ayniyiz bende 74 ile hamile kalmistim suanda 79 um cok şükür cabuk yorulma dısında bi sorunym yok birde kasiklarim cok agriyo ama normal tabi buyuyor lar pasalarim:) Allah yardımcımiz olsun bu sicaklarda

Kizlar 30 haftayi doldurdugumdan beri bebekler karnimda hareket ederken canim cok yaniyor.nefesim kesiliyor bazen tarif edilmez bir aci hissediyorum aniden.karnimin bir tarafi disariya firliyor sipsivri ittikce aciyor.cekince rahatliyorum ama cok sik yapiyorlar ( bu arada kasilma degil buna eminim) sizdede durum aynimi? Cok aciyormu caniniz hareket ederlerken?

Valla cnm Allah kolaylık versin zor bir dönem geçiriyoruz neyse ki çoğu gitti azı kaldı,benimkiler normal ama bakalım gittikçe sertleşiyor hareketler ,seninkiler erkekti sanırım erkekler daha hareketli olurlarmış belki de ondandır

evet canim ikiside erkek...ve evet cok hareketliler,sanirim erkekler daha iri kemik yapili ve guçlu oluyor soyle dusununce bu sonuc cikiyor :) su an yazarken bile kac defa durup geri yaslandim nasil acitiyorlar anlatamam,Allah yardimcimiz olsun...iyi bir kiloda iyi bir haftada dogsunlar istiyorum ama bu sekilde 37-38 e kadar nasil dayanirim bilmem...

kiloları kac oldu canım? haftada 200 gr alırlar mı artık acaba?

Merhaba arkadaşlar bugün 50gr şeker yüklemesi yapıldı 166 çıkmış sonuç siz yaptrdınız mı, sonucum çok mu fazla? Benimle aynı durumda olan var mı acaba???

kiloları kac oldu canım? haftada 200 gr alırlar mı artık acaba?
Bilmiyorumki kilolarini bu hafta degilde haftaya sali yani 10 gjn sonra randevum var o zaman ogrenicem insallah bende merak icindeyim...haftada 200 gram ikisimi tekimi alir acaba? hic fikrim yok bu ikizlerin kilo konusunda...

benim de aynen öyle onlar ne kadar hareket ederse o kadar canım acıyor. bir de bazen hareket etmiyorlar da bir yerlere dayanıyorlar kaburgama böbreğime vs sanki parçamı koparıyorlar gibi anormal acıyor. en son doktora gittiğimde neredeyse ağlayacaktım ama bana mısın demedi devam dedi ben bu gidişle acı çeke çeke 40 haftayı bulurum.

Bende 50 gr sekeri 140 dan yuksek cikmisti.sonra 100 gr yaptik ondaki sonuclar iyi oldugundan diyet yapmak zorunda kalmadim isallah seninde iyi cikar.en son bende 25 haftalikken gitmistim 700 gr civarlarindaydilar.seninkiler kac gr cnm
cok sukur ki diyete gerek kalmamis senin icin,sagolasin benim sonuclar pazartesi cikacak insallah yuksek cikmaz 11 kilo aldim.gerci kizimda da o haftalarda o civarda kilo almistim seker cikmamisti bu da oyle olur insallah.benimkiler de 800 civari canim.boylari da 32 olmus

canım 30.haftadan sonra bebekler haftada kac gram alıyor 30dan sonra kilo alımları nasıl oldu artık onlara
yönelik daha cok beslenmek istiyorum ki kilo alsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…